سلام به همه.اولا بابت نرم افزار از دوستمونblackfox تشكر ميكنم و بهش حق ميدم كه ديگه بهتون حال نميده چون همون دفعه اول گند زدين به حالش.
Printable View
سلام به همه.اولا بابت نرم افزار از دوستمونblackfox تشكر ميكنم و بهش حق ميدم كه ديگه بهتون حال نميده چون همون دفعه اول گند زدين به حالش.
از طرف خودمم منون هر چند NullPointerValue جاوا رو هی می داد ولی جالب بود مرسی
من 6630 دارم روش نصب كردم اموزشو بطور كامل رعايت كردم و براي هك روي ان80 و 3350و دبليو 350 امتحان كردم احمقانه ترين قسمتش اينه كه از طرف سوال ميكنه بعدش تازه همرو yes زدم اخر يه reporte چرت تحويلم داد كه هيچي بدرد بخور توش نبود بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
کارت درسته blackfox
man ro n80 w700 va 3650 emtehan kardam kar nakard faghat ye reporte maskhare mide ke hich chize bedard bokhory tosh nist taze in barname vase taraf ejaze mifreste inke fayde nadare in goshiaram hamaro khodam yes zadam ke bebinam chi mishe hichi nashod
man ro n80 w700 va 3650 emtehan kardam kar nakard faghat ye reporte maskhare mide ke hich chize bedard bokhory tosh nist taze in barname vase taraf ejaze mifreste inke fayde nadare in goshiaram hamaro khodam yes zadam ke bebinam chi mishe hichi nashod
آقایون حانوما این نرم افزار اینقدا مهم نبود که 13 صفحه طولش بدین.تمومش کنید
سلام. میتوانید از سایت من برنامه های جاوا-نقشه ایران- قرآن- بارکد خوان و.... عکس - زنگ - تم - برنامه ساخت زنگ موبایل با منو فارسی را دانلود کنید.
آدرس سایت من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باحالتريني جيگر.....................
داداش خیلی باحالی به خدا اینا دارن رو این نرم افزار هک بحث میکنن تو اومدی اینجا تبلیغات کردی میگی بارکد خوان بگیر...!!!
آقا بر نامش خیلی توپه
کلی باهاش ور رفتم تا فهمیدم جه حوریه
black fox دستت درد نکنه
خیلی دنباله این برنتمه گشتم
rouye 6680 ke aslan javab nadad
eyval javab dad..tarigheye kaar bahash chejooriye
حقا كه جوادي:31: :27: :16: :16: :wac:نقل قول:
رو n70 کار نمی کنه
سلامنقل قول:
مال من هم همين خطا رو ميده.
من 6230i دارم
برنامه بنظر خوبیه ولی من نتونستم سر در بیارم
[quote=blackfox;608094]اين نرم افزار از طريق بلوتوث مي تونه دفتر تلفن و اس ام اس هاي فرد مقابل رو بخونه همچنين بدون اجازه طرف براش فايل بفرسته و حتي شماره شما رو داخل دفتر تلفنش قرار بده . شما مي تونيد ليست تماس هايي كه فرد مقابل داشته رو هم ببينيد و ...
اينم لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quok
برنماه ديگه اي است كه پيغام نده و به راهتي وارد گوشي طرف مقابل شد؟
برنامه ديگه است كه بشه عكس هاي طرف مقابل رو هم بدست اورد؟:27:
کار نمی کنه
خیلی خوب کار کرد من با کا 510 رو ان 90 و کا 750 و پی 990و 900 امتحان کردم
حتما دانلود کنید
هر کس نمیتونه کار کنه برام پیام بفرسته تا براش حل کنم
برنامه ديگه اي هم هست كه بشه عكس هاي گوشي مقابل رو هم نگاه كرد؟
agha begin chetor misheh kar kard
برنامه زياد خوبي نيست به علاوه اين برنامه لو رفته ،واسه همين اكثر گوشي ها اجازه كانكت نمي دن .من به 3230 و k510 و 3250 و w510 تست كردم .يه جاهايي فقط log مي داد .يا بعضي موارد رمز گوشي رو مي خواست
:2::2:
چه طور ؟ واسه م درست در زمان helomoto پيام خطاي..... java.lang مي داد
دمت گرم چه نرم افزار باحالی بود
چجوری میشه روی E490 نصب میشه ؟
گوشیم حافظه نداره و قسمت نصب جاوا هم خاموشه !!
آره آره منم تاييد ميكنم:27::27::46:نقل قول:
سلام به همگی اسم من پویان دنبال چند تا دوست خوب میگردم کسی با من دوست میشه:11:
هیچکدومشون بدرد بخور نیستن