[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستم ممنونم از جواب سریعتنقل قول:
آنتن واسه این مودم از کجا میشه تهیه کنم که مشکل آنتن دهیش حل بشه
ممنون
در خصوص آنتن اطلاعی ندارم.نقل قول:
اینجا کسی نداره ولی تهیه اش از سایتای چینی که به ایرانم ارسال دارن کار سختی نیست . قیمتشم یکی دو دلار بیشتر نیست.نقل قول:
فقط به نوع کانکتور مودم دقت کنید که درست سفارش بدید
فکر نمی کنم با یکی دو دلار چیز به درد بخوری قابل تهیه باشه. خیلی ها از علی اکسپرس می خریدن که فعلا فروش به ایران متوقف شدهنقل قول:
از این کاربر بپرسید
amirdiba
سلام
آیا امکانش هست که بعدا مودمی بده ایرانسل که هم TD LTE رو ساپورت کنه هم FD LTE ؟ چون میخواستم یه مودم بخرم رومیزی ولی همچین عجله ای نیست... ایا چنین مودمی هست اصن ؟ چون گویا فرکانس ایرانسل در TD 3500 هست....
با تشکر
نقل قول:
دقیقا همونیه که خودشونم عکس شو گذاشتن . قیمتم 17 یوان هست . مسافر هفته دیگه برام میاره ( یه جفت crc9 یه جفت ts-9) ریسک نکردم هردومدل گرفتم . چون هنوز مودم بین 3372 کبیر و 8372 وایفای دار و این 5577 های مارک Boltz که 280 مغازه دار میگه انتخاب نکردم.
نقل قول:
من اینجا اتفاقی از تبلیغات یه شرکتی دید م و زنگ زدم بهش گفت آنتن200هزار تومن وکابلشم متری7000تومن
سلام به همه دوستان.
بچه ها مودمی بهتر از این مودم D100 ایرانسل هست که قیمت مناسب تری هم داشته باشه؟
میخوام یه مودم با قابلیت 4G و WiFi بگیرم که اگه بشه قیمتش هم یه خورده پایین تر باشه..
ممنون.
موفق باشید:n12:
کدوم شرکت این قیمتو داده؟ نوع آنتن چیه؟نقل قول:
خوب من الان دوتا انتخاب دارم
یکی 8372 انلاک شرکتی که مغازه میده 209 تومن ( سیمکارت و بسته اینترنتی در کار نیست)
یکی هم 5577 مارک Boltz بقیمت 280 ( مشابه شرایط بالایی )
کاربرد بیرون منزل هم به اونصورت ندارم و هات اسپات گوشی کارو راه میندازه
پس باتری مزیتی نیست میمونه انتن دهی و قابلیت قفل کردن روی 4جی و اینا
کسی نظری نداره ؟ یه MF910 هم هست کارکرده 150 میگه اون چطوره؟
5577 رو کجا میده 280؟ خیلی خوبه ( فکر کردم باتریش 3000 میلی هست که اینطور نبود)نقل قول:
لینک مشخصاتشم بزارید
همکف پاساژ عالی . سیرا 760 رو هم اخرش گفت 285 بهت میدم . اونم یه سال گارانتی تعویض داره .
از ایناست منتهی این عکس خود استوک هواوی رو گذاشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفارش اپراتور بولت اندونزی هست بجای لوگوی هواوی این لوگو رو داره .
خوب پاساژ عالی کجاست؟نقل قول:
من فکر می کردم باتریش 3000 اما مثل اینکه مدل اسلیم هم داره و 1500 هست. 1500 خیلی دوام نداره
دوستان این 10 گیگ اینترنت هدیه تاریخ مصرف داره؟برای من یک هفته بعد از ثبت سیمکارت فعال شده ولی نه با برنامه "ایرانسل من" نه با هیچ کدی نشون نمیده فقط از اونجایی که از اعتبارم کم نمیکنه فهمیدم فعال شده.چجوری باید بفهمم چقدر و تا کی اعتبار داره؟
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*1*555*نقل قول:
شرکت پیامنقل قول:
دوست من
09155073854
اگربدردبخوربود اطلاعاتشون حتما باماهم درمیون بذارید
ممنون
بنظر دوستان مودم e8372 به اضافه پاوربانک گیرندگی ایش بیشتره یا مودم های باتری دار؟ آخه اندازه e8372 و e3372 از مودم های باتری دار مثل e5577 کوچکتره. احتمال داره آنتن کوچکتر و گیرندگی کمتری نسبت به مودم های باتری دار داشته باشند؟<br />
<br />
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
سلام....این 10 گیگ هدیه من فعال نشده هنوز....چکار کنم....:n37:
باید زنگ بزنی برات فرم پر کنهنقل قول:
آقا من میخوام مودم Huawei E3372 رو بخرم. خود سایت ایرانسل میده 138 تومن ولی سایت راستین بازار میده 120 تومن! دلیل این اختلاف چیه؟ راستین بازار مطمئنه؟
فکر کنم isp هایی که مودم میفروشند نسبت به بازار کمی روش میکشننقل قول:
حتی شرکتایی مثل پارس و شاتل و...مودم هایی که میفروشند نسبت به بازار کمی گرونتره شاید در حد 5 هزارتومن روش بکشند
ولی ببنید خدماتی که میدن چیه؟شاید ایرانسل چند ماه بیشتر گارانتی میده
بله مطمئنه اسوده بخریدنقل قول:
روتر DWR-113 از 4G پشتبانی نمیکنه ؟
اگه 4G نیست پس جریان چیه سایتها تو عنوان میزنن 4G حتی دیجی کالا !
مودمی مثل E8372 که با هرپورت USB کار میکنه . با هر روتری هم کار میکنه آیا ؟
من 3372و mr3040 دارم به دلیل اینکه در منطقه ما نت ایرانسل زیاد جالب نیست دارم میفروشم هرکی میخاد پیام خصوصی بده
Sent from my LT25i
سلام من یک سوال داشتم خواستم راهنماییم کنید تو انتن گیری دانگل HUAWEI 3372 بهتر عمل میکننه یا مودم های WIFI که با باتری کار میکنن ؟
1- ارتباط و تغذیه از طریق یک شبکه وای فای دیگر چگونه است؟به عبارت دیگر چگونه از طریق مودم می توانیم یک شبکه وای فای را از میان شبکه های وای فای موجود برای تغذیه انتخاب کنیم؟ و چگونه می توانیم به آن، رمز عبور آن شبکه وای فای را بدهیم؟نقل قول:
2 - نحوه غیرفعالسازی اتصال اینترنت از طریق سیم کارت به چه شکلی می باشد؟
3 - نحوه تغییر رمز اولیه مای فای به چه شکلی می باشد؟
4 - نحوه اتصال به کامپیوتر (از طریق کابل رابط)و استفاده از اینترنت آن چگونه است؟
5- نحوه ارسال و دریافت و رویت SMS ها چگونه است؟
خواهشمندم اگر کسی از این مودم استفاده کرده، پاسخ هریک از سئوالها را می داند برایم بفرستد.ممنون
1- ارتباط و تغذیه از طریق یک شبکه وای فای دیگر چگونه است؟به عبارت دیگر چگونه از طریق مودم می توانیم یک شبکه وای فای را از میان شبکه های وای فای موجود برای تغذیه انتخاب کنیم؟ و چگونه می توانیم به آن، رمز عبور آن شبکه وای فای را بدهیم؟
2 - نحوه غیرفعالسازی اتصال اینترنت از طریق سیم کارت به چه شکلی می باشد؟
3 - نحوه تغییر رمز اولیه مای فای به چه شکلی می باشد؟
4 - نحوه اتصال به کامپیوتر (از طریق کابل رابط)و استفاده از اینترنت آن چگونه است؟
5- نحوه ارسال و دریافت و رویت SMS ها چگونه است؟
خواهشمندم اگر کسی از این مودم استفاده کرده، پاسخ هریک از سئوالها را می داند برایم بفرستد.ممنون
سلام.
مودم نزدك خريدم قيمت همكاري ولي تو بازار بالاي 500 هزار تومان هستش 18 ساعت شارژ نگه ميداره چون 5000 هستش و پاور بانك هم هستش وي لن داره جايي كه سيم كارت كار نكنه ميشه به عنوان مودم استفاده كرد. فوق العاده عاليه.
مدلش چیه؟ لینک خرید میدی؟نقل قول:
Sent from my LT25i
سلام دوستان میخوام مودم جیبی بخرم ۴جی الان موندم بین دو مدل چی بخرم
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem
و
TP-LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced Modem
تی پی لینکه را یه فامیلامون میگه داشتم هی قطع میشد دیگه نمیدونم والا
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
دوستان نظرتون در مورد tplink archer mr200 چیه . دو تا آنتن خارجی برای دریافت سیگنال . پشتیبانی کد ussd نداره که جدیدا دیگه تمام سایتا بسته رو از طریق درگاه میفروشن مشکل حله . قیمتش گرونه حدود 420 تمن . ممنون میشم نظراتون بگید .
من خودم dwr921 دارم عالیه , همه جور سیم کارت پشتیبانی میکنه شایعه در موردش زیاده ولی همش دروغه .. البته دی لینک سه آنته هم داره یه مدل از این بالاتر که اون نایابه !
سلام دوست عزیز . دریافت سیگنالش چطوره ؟ میشه کد ussd وارد کرد ؟ یه تست پینگ میگیری یا یه اسپید تست .نقل قول:
سلامنقل قول:
بله ussd داره و آنتن دهیش به نظر من خوبه ، یعنی خونه ی ما که ایرانسل اصلا ! آنتن نیمده این تا 50 درصد میگیره و رایتل هم تا زیر 60 درصد !
اسپید تست هم چشم ، به محض اینکه سیم کارتمو شارژ کردم بسته خریدم ، یه دونه تو همین تاپیک میزارم
البته گفتم دی لینک سه آنته اش رو هم زده !
ممنون دوست عزیز . من برای بازی آنلاین میخوام بگیرم . قیمتش توو سایت دیدم 460 470 تمن این حدوداس .نقل قول:
این هم یه تست دیگه با جا به جا کردن مودم کمی به اونطرف تر
سلام،دوستان یک سوال داشتم،می خوام یک روتر بگیرم که از نظر برد پوشش دهی قوی باشه،بین این دو تا مدل موندم،قیمتاشم یکی هستش،یکی tp-link MR3420 که دو تا آنتن 5db داره،اون یکی d-link der116 هستش که دو آنتن داره،برد کدومشون بیشتره واسه وایرلس؟با تشکر