شما نوع مانيتور و كارت گرافيكتو بگو . اين اتفاق موقع كار خاصي اتفاق ميفته يانه هميشه اين خطها ظاهر ميشن ؟نقل قول:
نوشته شده توسط علمدار
رزولوشن و رفرش ريت روي چه عدديه؟
Printable View
شما نوع مانيتور و كارت گرافيكتو بگو . اين اتفاق موقع كار خاصي اتفاق ميفته يانه هميشه اين خطها ظاهر ميشن ؟نقل قول:
نوشته شده توسط علمدار
رزولوشن و رفرش ريت روي چه عدديه؟
باتشكر
كارت گرافيك : Ati 64
مونيتور : Lg Smart Flat
رزولشن بين 70يا75
قبلا اينجوري نبود وبازيهاي زيادي با آن انجام داده بودم ولي الان حتي با برنامه تست يهdirectx 9 هم تصوير به هم ميريزد. يا علي
كمك لطفا :blush: :rambo: :wub:نقل قول:
نوشته شده توسط علمدار
سلام
ببخشيد من چند روز نبودم.
بهترين كار اينه كه مانيتورت رو با يه كارت گرافيك ديگه (مثلا بري به يه سيستم ديگه وصل كني) امتحان كني چون به احتمال زياد كارت گرافيك خرابه ولي اگر مانيتور خراب بود خيلي خوب ميشه چون سريع به ماديران ميگي بيان ببرن درستش كنن.
با سلام
یه مشکلی در مانیتور من هست که ممنون می شم راهنمایی کنین
وقتی که یه تصویر کاملا یک رنگ رو نگاه می کنم مثلا ابی موج هایی رو بر روی مانیتور می بینم که چشمم رو اذیت می کنه
البته با افزایش رفرش ریت مقدار این امواج کم شد اما از بین نرفت
توی بایاس سیستم هم که می رم این موج ها به خوبی دیده میشن
چند تا از دوستان رو که ال سی دی داشتن نگاه کردم اما مانیتور اونها اینطوری نبود
Monitor: SAMSUNG SyncMaster V 1530
VGA : gigabyte r96128du
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
مي خواستم چند سايت رو معرفي كنيد كه نقشه انواع مانيتور را به طور رايگان داشته باشه.
با تشكر.
سلام
من یه tv-LCD سامسونگ خریدم مشکلی که دارم اینه که چون میخاستم بیشتر از tv بودنش استفاده بکنم اینو خریدم ولی مثل اینه توی دریافت امواج مشکل داره با هیچ آنتنی درست کار نمی کنه..خواستم بدونم شاید کسی باشه که بتونه بهم بگه ایا باید از آنتن مخصوصی استفاده بکنم ..ممنون میشم
سلام دوستان
در مورد مانيتورهاي سامسونگ مدل 17750 و 17940 و ام بي 1795 توضيح بدين و كدوم بهتر هستش به ترتيب و قيمتش هم بنويسيد و اينكه ايا اين مدل ها فلت هستش فلت از داخل يا فلت از بيرون و كدوم بهترن؟
پيشاپيش از جوابتون ممنون
سلام دوستان
من یه مانیتور700پی دارم اما حالا میخوام اونو بفروشم ویه مانیتور دیگه بگیرم
بهترین مانیتور به نظر شما چیه؟
در ضمن با 350تومن میتونم یه السی دی بگیرم.
دیروز هم یه مانیتور فراسو مدلfph-52دیدم نظتون در مورد اون چیه؟
ممنون
باز هم سلام
کسی نیست که مرا یاری دهد؟
بابا انگار ما اینجا گل لگد میکنیم
سلام
ببخشيد دير شد
Samsung Lcd 713n قيمت 305 هزار تومان 17 اينچ مالزي
Samsung 1740v قيمت 330 هزار تومان 17 اينچ سام
Samsung 172x قيمت 360 هزارتومان 17 اينچ مالزي
ممنون از راهنمایت،بازم همشهریه خودمون فکر کردم دیگه کسی اینجا نمیاد
اما saghy جان نظرتو دربارهی فراسو نگفتی میخواستم بدونم اصلان مارک خوبی هست یا نه؟
خیلی ممنون
سلام
راستش من فراسو كار نكردم و تست هم نگرفتم ... اما تا جايي كه ميدونم فراسو توليد كننده نيست و ممكنه با يكي از توليد كنندگان قرارداد خريد با نام شخصي داشته باشه ... اما ماركهاي سامسونگ .. ال جي .. سوني و ... خودشون توليد كننده و صاحب تكنولوژي هستند.
بازم سلام
میبخشید این حرف میزنم ولی میخوام بدونم چرا این جا از الجی اینقدر بد میگید . نظر همه کاربران رو خوندم ولی به نظر من کسی یه دلیل علمی نمیگه و فقط نظر شخصی ش رو میگه مثلا مدل 1740p LGخیلی عالیه و این که چند ماه بیشتر نشده اومده به همین دلیل این همه قضاوت بد دربارهی اون خیلی زوده
در ضمن کسی هست که این مدل را داشته باشه و معایب و مزایا شو نسبت به بقیه lcd ها بگه ممنون میشم
;) ;) از آقای ساقی نیز کمال تشکر را دارم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saghy
ساقي جان من درست منظور شمارو نفهميدم يعني شما مي گيد مثلا اين مانيتورهاي LCD فراسو كه توي بازار هست يه شركت ديگه مي سازه و فراسو فقط مارك خودشو ميچسبونه روش؟
شما دنبال دليل علمي نبايد بگرديد بيشتر دليلش روانيه چون اكثر كاربرهاي ايراني چند سال پيش كه كار با كامپيوتر شروع كردن براي خريد مانيتور بهترين گزينشون LG بود حالا حس تنوع طلبي يكمي هم به تنفر از LG تبديل شدهنقل قول:
نوشته شده توسط 6600
نظر شخصي من اينه كه ممكنه توي گوشي LG بهترين گزينه نباشه ولي حداقل توي ايران مانيتورهاي LG هميشه يكي از گزينه هاي خوب بوده
سلام
قبلا من در مورد مانيتور هاي ال جي مفصل بحث كردم اگر خواستين و حالش بود كه يه شكلايي بكشم براتون مينويسم
سلام
این طور که من اطلاع دارم فراسو اصلش ماله یه شرکت خارجیه بعد یه بابایی از دبی( یه خرپول)میاد و این شرکت ومیخره و مرکز اصلیه فروش فراسو هم تو دبی هست
چند وقت بعد یه بنده خدایی از ایران پا میشه میره دبی و با طرف قرار داد فروش میبنده
و این طو رمیشه که فراسو وارد بازار ایران میشه(البته از صحت این خبر مطمئن نیستم) اما دوستام این طور به هم گفتن
و اما ممنون ازجوابت ولی من اول مزیت سامسونگ ها را از بقیه میخواستم بعد علت تنفر از lg و درآخرکارایی و کیفیت مانیتور های فراسو اگه با دلیل علمی بگید رو ممنون میشم چون دلیل روانی که اصلا دلیل نمیشه
با تشکر
ببخشید
بهترین انتخاب مانیتور crtچیه
تا قیمت 200 تومن
ممنون
نقل قول:
چون دلیل روانی که اصلا دلیل نمیشه
خودتون جواب خودتون داديد پس دليل علمي وجود ندارد ولي در علم بازاريابي خريد و فروش و بيزنس دليل رواني يك دليل كاملا پذيرفته شدسنقل قول:
میخوام بدونم چرا این جا از الجی اینقدر بد میگید . نظر همه کاربران رو خوندم ولی به نظر من کسی یه دلیل علمی نمیگه و فقط نظر شخصی ش رو میگه
كافيه شما از همين فروشنده هاي پاساژها بپرسي فلان قطعه چرا يكدفعه ارزون شد در بعضي موارد ميگن ماركهاي جديد اومده
حالا ممكنه ماركهاي جديد بهتر باشن ممكنه نباشن!
mahdy2021ممنون ازراهنماییت
اما دوست داشتم نظر اقا ساقی رو هم میدیدیم
درضمن نظرت درمورد crt (منظورم الجیه) هم همینه
مرسی
:thumbsdow :thumbsdow
دوستان من ميخواهم يه كامپيوتر جديد بخرم نمي دونم مانيتور چي بردارم سيتم فعلي مانيتورش F700P هستش كه ازش راضيم براي سيستم دومم يه مانيتور ميخواهم توي همين كلاس منتها 150 ديگه بيشتر نشه توي سامسونگ ها كدومشون بهتره بردارم يا اينكه از اينLG سري ez730 بردارم
crt هاي الجي از همون اولياش تا حالا واقعا مانيتورهاي خوبي بودن. يه مدت 3-4 سال پيش مي گفتن چون ماديران مي زنه كيفيت نداره :blink: . بعد دوباره مورد توجه قرار گرفت ولي از وقتي كه ساير ماركها در ايران فعال شدن ممكنه از عظمت اين شركت كم شده باشه ولي هم از لحاظ فني هم از لحاظ گارانتي و قيمت و ...( به جز موارد خيلي ناچيز مارك خوبي بوده) . البته ممكنه موضوعاتي باشه كه من نمي دونم من فقط از اطلاعات شخصي خودم گفتمنقل قول:
نوشته شده توسط 6600
به نظر من همون 730 خوبه اگر هم سامسونگ مي خواي Samsung SyncMaster MB1795 يا MG همين مدل بدنيستنقل قول:
دوستان من ميخواهم يه كامپيوتر جديد بخرم نمي دونم مانيتور چي بردارم سيتم فعلي مانيتورش F700P هستش كه ازش راضيم براي سيستم دومم يه مانيتور ميخواهم توي همين كلاس منتها 150 ديگه بيشتر نشه توي سامسونگ ها كدومشون بهتره بردارم يا اينكه از اينLG سري ez730 بردارم
(مي خواي خونتونو به گيم نت تبديل كني ;) )
نه عزيز به خاطر كار هاي گرافيكي رزولوشين برام مهمه ضمنا پول ال سي دي هم ندارم
ضمنا اين درسته كه سامسونگ ها چشمو اذيت ميكنن چون توي فاروم هاي مختلف خيلي ها شاكي بودن
سلام
خب مطالب زير رو ببينيد :
اما در مورد لامپ هاي تصوير مسطح : همه ميدانيم كه مانيتورهاي CRT در اصل همان لامپهاي كاتدي هستند كه در سطح داخلي شيشه لامپ با پوشيده شدن از يك سري مواد آشكار ساز تصوير ما تصوير منقوش بر سطح پشت لامپ را ميبينيم و اين تصوير داراي يك فركانس افقي جاروب بوده كه همان ريفرش يا هرتزي هست كه ما در تنظيمات ويندوز خودمان از 60 تا 85 يا بالاتر ميتونيم انجام بديم .
حالا چه اتفاقي براي اين لامپ ميفته ؟
شما لامپ تصوير را يك قطاعي از كره فرضي تصور كنيد كه تفنگ كاتدي اين لامپ در مركز اين كره قرار دارد . حال ميتواينيم ببينيم كه فاصله شعاعي مركز تا هر يك از نقاط اين كره يكسان است ! حتي در قطاع كره كه لامپ جلوي مانيتور ما را تشكيل ميدهد . پس ما يك شعاع يكسان در مانيتور هاي بدون فلت يا همان معمولي داريم . يعني شعاع تشعشع از تفنگ تا هر يك از نقاط شيشه لامپ يكسان است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مانيتور هاي يك طرف تخت ما يك شيشه مسطح در بيرون لامپ داريم كه باعث ميشود تشعشع سطح بيروني لامپ تصوير مانيتور با عبور از اين شيشه يا ----- كاملا مسطح ما تصويري تقريبا صاف به ما ارايه دهد . تا اينجاي كار چيز خيلي پيچيده اي نبود ...
اما چه كنيم تا ما تصويري دو طرف مسطح داشته باشيم ؟؟؟
همانطور كه ميدانيد رنگ دانه هاي تصوير مانيتورهاي موجود به صورت كروي و سه رنگ اصلي در كنار هم بوده و با تركيبات و معادلات خاص بمباران الكتروني و ... ما تصويري با تركيب رنگ بالايي را ميبينيم . فاصله موجود بين هر كدام از اين دنگدانه ها را دات پيتچ ميگويند DP كه روي مانيتورها با اعداد 2/0 يا 24/0 ميبينيد مربوط به حداقل فاصله اين رنگدانه ها در زاويه ديد عمود بر صفحه ميباشد كه عملا اين زاويه در نقاط مركز تا گوشه نصبت به زاويه ديد كاربر از مقابل تغيير ميكند كه باز هم البته زياد محسوس نيست .
اما اگر ما بخواهيم همانند فيلتري كه جلوي شيشه لامپ مانيتور قرار داديم ... چنين ----- مسطحي را نيز در پشت لامپ قرار دهيم با اشكال عدم يكساني شعاع از مركز تفنگ كاتدي با كليه سطوح اشكار سازي مواجه خواهيم شد.
در اين حالت كرويت يكسان رنگدانه ها از دست رفته و ما تصويري كشيده شده در گوشه ها خواهيم داشت . براي رفع اين نقص بايستي از يك ----- عدسي در بين سطح مسطح داخلي و لامپ استفاده كرد تا تصوير مركز را مانند گوشه ها همگون سازد
و چون در اين حالت تصوير از حالت طبيعي خود جدا ميشود در مانيتورهايي كه از اين تكنولوژي استفاده ميكنند ما هميشه يك " تقعر " تصوير را شاهد خواهيم بود و وقتي كاربر از مقابل و عمود بر صفحه مانيتور به تصوير نگاه ميكند احساس كرده كه تصوير تشكيل شده حات كروي از داخل به خود گرفته است . اين تكنولوژي به صورت تئوري حدود 15 سال پيش و توليد محدود به كار گرفته شد و برچيده شد .
اما آيا واقعا تصوير دو طرف تخت داريم .... بله ... در لامپهاي تصوير FD TRINITRON كه انحصار سوني ميباشد ديگر رنگدانه كروي نداريم بلكه رنگدانه ها به صورت استوانه هاي در كنار هم بوده و از بالا تا پايين صفحه يكسان ميباشند . اگر به مانيتور يا تلويزيون هاي سوني وگا و ... دقت كرده باشيد ( هنگام خاموشي ) ما سطح صافي و يكدست خطوط عمودي را ميبينيم . در مانيتورهاي سامسونگ ما چيزي به عنوان دو طرف تخت نداشته ايم بلكه سامسونگ با تكنولوژي بهتري كه ارايه داده و بزرگتر كردن كره فرضي لامپ تصوير و در نتيجه كوچك تر شدن زاويه در قطاع كره لامپ باعث سطحي تر شدن و نزديك به تخت شدن صفحه را ارايه كرده است ...
ان شاله بدرد بخوره :happy:
thank you
بازم یعنی فلترون الجی چرته
اما بازم ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط erfan
به منم كمك كنين
من هميشه موقع كار كردن يك سري خطهاي عمودي در صفحه بوجود مياد كه خيلي مزاحمم ميشه :sad:
بعضي ها ميگفتند بخاطر مانيتور هستش من مانيتورم رو عوض كردم بازم نشد :blush:
بعضي ها ميگفتند بخاطر اهنرباي اسپيكر هست اسپيكرم برداشتم بازم نشد :blink:
لطفا به منم كمك كنين :sad:
مانيتورت H Moire نداره افزايشش بدي
در ضمن كارت گرافيكت چيه
ميگم از مانيتور نيست
حالا كارت گرافيكت چيه
با اين همه كاري كه شما كرديد فقط مي مونه كارت گرافيكنقل قول:
نوشته شده توسط كبريت
شايد خود كارت مشكل داره شايد هم درايور و ساير نرم افزار ها
البته ممكنه اشكال از جاي ديگه هم باشه
من 6200 128مگ گيرم نيومد، مي خوام 6200 256 مگ مارك Xfx بخرم.
كسي نظري داره ؟؟؟
لطفا نگيد بر 6600 بخر چون پول ندارم !!!
اگر شما بین 6200 128 و 6200 256 شک دارید خوب معلومه دومی بهتره البته اگر همه چیزاشون یکسانهنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
ولی اگر تونستی Xfx نخر
(توضیح:مارکهایی مثل Xfx بد نیستند ولی مارکهای بهتری هم هست :happy: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن کمی هم با کاربرای فوروم دوستانه تر صحبت کنید چه قدیمی چه جدید
اینجا هر کس نظرش میگه غلط یا درستش مهم نیست شما سعی کنید از درستاش استفاده کنید
سلام
من مانيتورم تو رزولوشن 800×600 حداكثر فركانسش 75 هرتزه.ولي توي 1024×768 از 60 هرتز بالا تر نميره.
آيا راهي هست كه توي 1024×768 هم 75 هرتز داشته باشم (مثلا نرم افزاري براي كارت گرافيكيا مانيتور) يا اينكه مانيتور ساپورتش همينه و كاريش نميشه كرد؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
هيچ راهي نداره چون اين به توانايي كارت شما برميگرده
ok.ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
sallam kasi javab 6600 ro nadad solale ishoon soale manam hast ba200 toman chi pishnehad mikonid?????????
من مانيتورم tvm هست شب که کامپیوتر رو خاموش کردم تصویر واضح و شفاف بود ولی صبح تیره تاریک شد . میزان شفافیت و روشنایی مانیتور هم نگاه کردم ولی تصویر همونه کارت گرافیکم هم جی فورس 5500 بدون مشکل هم هست