دوستان اینجوری که میبینم ویندوز 10 هنوز که هنوزه برای نصب آماده نیست و بهتره نصب نکنیم درسته ؟ چون باگ و مشکلاتی داره که هنوز معلوم نیست کی رفع بشه .
Printable View
دوستان اینجوری که میبینم ویندوز 10 هنوز که هنوزه برای نصب آماده نیست و بهتره نصب نکنیم درسته ؟ چون باگ و مشکلاتی داره که هنوز معلوم نیست کی رفع بشه .
عزیز ظاهرا شما درایور مناسب رو نصب نکردین .نقل قول:
درایور قبلی رو حذف کنین و بزارین ویندوز از طریق Windows Update درایور متناسب رو نصب کنه
سلام.هر سیستم عاملی در ابتدای عرضه حتما دارای اشکالاتی خواهد بود .درمورد نصب کردن هم اگه درایورهاتون از ویندوز10 پشتیبانی میکنه میتونید با خیال راحت نصب کنید. اگه هم منظورتون اپدیت اتوماتیک هست خیلی راحت میشه غیرفعالش کرد .موفق باشید/نقل قول:
نه هنوز توی سایت سازنده ی لپتاپ من درایورهای مربوط به ویندوز 10 ارائه نشده پس فعلا صبر میکنم .نقل قول:
سلام، چند تا سوال برای آپگرید از ویندوز 7 به 10 دارم:
1. این آپگرید کل نرم افزار ها و درایور ها و فایل های درایو C رو پاک میکنه؟ (مثل نصب ویندوز با سی دی) یا این که واقعا آپگریده و همه چیز رو نگه میداره؟ (مثل آپدیت های OTA اندروید)
2. من ویندوز 7 Ultimate دارم (کرک شده) ، بعد از آپگرید چه ورژنی از ویندوز 10 نصب خواهد بود؟
ممنون،
حاتم
هرچی ناسازگار باشه حذف میشه . سایر موارد باقی می مونند . نرم افزار های ناسازگار مثل آنتی ویروس و درایور ها . سایر موارد مثل دسکتاپ ، برخی تنظیمات و اطلاعات شخصی و نرم افزار هاتون باقی میمونند .نقل قول:
+
امکاناتی که از ویندوز حذف شده مثل Gadget ها و Windows Media Center هم حذف میشن
2 - چون کرک شده فکر نکنم تفاوت خاصی کنه . البته فکر نکنم بتونین به نسخه ی Home ارتقا بدین . چون بنده یادمه 8 نسخه ی Enterprise به 8.1 نسخه ی Pro امکانپذیر نبود هر چند که کرک شده بود .
پس بهترین کار اینه که مشابه لایسنس های اورجینال عمل کنین ، یعنی Ultimate رو به 10 نسخه ی Pro آپگرید کنین .
-----------------------------
در ضمن بهتره قبل از آپگرید تمامی آپدیت هارو نصب کنین و درایور هارو هم تا حد ممکن آپدیت کنین . نرم افزار هایی مثل آنتی ویروس رو هم که احتمال داره در فرآیند آپگرید اختلال ایجاد کنند بهتره حذف کنید . به دلیل قدیمی تر بودن درایور های 7 نسبت به 8.1 ، آپگرید از 7 به 10 کمی سخت تر به نظر میرسه تا 8.1 به 10
سلام.
من رو لپتاپ msi ge40 2pc ویندوز 10 نصب کردم.همه درایور ها رو نصب کردم و دیوایس منیجر مشکلی نشون نمیده
.ولی برنامه camera رو که اجرا میکنم میگه webcam لپتاپ رو نمیتونه بشناسه.چیکار کنم؟
ممنون.
سلام .آخرین نسخه درایور وبکم که متناسب با ویندوز دهه نصب کنید (از طریق وبسایت یا آپدیت خود ویندوز) .نقل قول:
تو اپدیت ویندوز چیزی براش نمیاد.نقل قول:
جایی هم درایور جدا برای وبکم این مدل پیدا نکردم :(
بهله :n02:نقل قول:
پاکش کردم هنوز جای کار زیاد داره باید بهش فرصت داده بشه البته من که به ویندوز دیگه امید ندارم الانم فقط به خاطر بازیهام ازش استفاده میکنم :n26:
سلام ویندوز من 8.1 هست براش ابدیت 10 اومده بزارم ابدیت بشه مرحله ایی چیزی تو ضیحی نداره برای نصب ممنون
سلام دوستان
من آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم رو دانلود کردم (355.60) اما موقع نصب تا قسمت install میره یعنی از مراحل اولیه که شناسایی و licence agreement هست عبور میکنه ولی نصب نمیشه و ارور میده اگر ممکنه راهنمایی کنید لپ تاپ الان از گرافیک اولش که اینتل هست استفاده میکنه که نمیشه باهاش کار کرد مخصوصا واسه بازی
متن ارور رو لطفا بگین .احتمال میدم نسخه کارت گرافیکتون با اونی که دانلود کردین هماهنگ نیستنقل قول:
- - - Updated - -
از نظر من پیشرفت خوبی داشته هم از لحاظ عملکرد و هم اینترفیسش بهتره و البته از لحاظ امنیت و این کاملا طبیعیه که در ابتدا دارای مشکلاتی باشه (مخصوصا درایور ها).من خودم اینسایدر هستم و از نسخه بتای اولیه تستش میکردم میشه گفت در کل خوبه ولی هنوز مونده تا عالی بشه.نقل قول:
سلام دوستان
وقتی که ویندوز رو نصب کردم دیگه درایورها رو نرفتم دانلود کنم و گذاشتم خود ویندوز آپدیت دانلود و نصب کرد ولی الان رفتم نگاه میکنم میبینم درایور کارت گرافیکم رو نتونسته نصب کنه در صورتی که توی device manager گرافیکم رو شناخته و مشکلی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بالاخره گرافیک منو شناخته یا نتونسته نصب کنه یا نصفه شناخته؟!
این قسمت یه تاریخچه از عملیات آپدیت رو نشون میده . بنا به دلایلی آپدیت کارت گرافیکتون کنسل شده ( به احتمال زیاد اینترنت قطع شده یا سیستم رو خاموش کردین )نقل قول:
توجه کنین این یه تاریخچست و هر اتفاقی رو که افتاده ضبط می کنه . ممکنه بعدا درایور ها نصب بشن ، اما این تاریخچه حذف نمیشه .
توی تاریخچه ننوشته که درایور بعدا نصب شده یا خیر . بهتره یه بار check for updates بزنین ( احتمالا هنوز درایور همراه خود ویندوز نصبه )
سلام از سایت خود لنوو برای ویندوز 10 دانلود کردم نشد نسخه 353.24 بودنقل قول:
ورژن 355.60 رو هم دانلود کردم اونم همین ارور رو میده
سلام دوستان
من مشکلی دارم در مورد کار با ویندوز 10 . قبلا ویندوز 7 داشتم یادمه یکبار ویندوز 8 رو ریخته بودم و الان هم که ویندوز 10 رو ریختم مشکلی دارم عجیب که نتونستم حلش کنم .
تو موقع پخش آهنگ یه تیک یا اگه بشه گفت فیلکر کوچیک میزنه زمانی که داری کار میکنی برنامه ای بازه همون موقع آهنگ پخش کنی تیک یا فیلکر ریز میزنه که صدای تق میکنه درایور کارت صدا و مادر برد رو هم چندین بار عوض و آپدیت کردم ولی باز به نتیجه دلخواه نرسیدم قبلا این مشکل رو ویندوز 8 بود که مجبور شدم برگردم به ویندوز 7 . کسی راه حلی بلده ؟
دقیقا منم روی 8.1 این مشکل رو داشتم ، درایو کارت صدا هم اپدیت بود به خاطر همینا برگشتم به 7نقل قول:
---------------------------------------------
یه سوال ویندوز 10 مثل 8.1 Gadget نداره ؟
نه هیچی ندارهنقل قول:
یه سوال ویندوز 10 مثل 8.1 Gadget نداره ؟
سلام دوستان...:n18:
--دیروز ویندوز 10 رو نصب کردم...
قبلش از سیو بازی هام یه کپی گرفته بودم و بعد از نصب ویندوز دوباره در محل قبلی سیو هامو کپی کردم....اما بازی هام کلا" از 0% شروع میشند...کسی راهی بلد هست که چجوری بازی از سیو بالا بیاد؟؟:n28:
----------
یه بازی دیگه ام که تو ویندوز 8.1 نصب بود و بدون هیچ مشکلی اجرا میشد...در ویندوز 10 قبل از بالا اومدن stopped working میده و ارور میده...
من سرچ کردم و دیم که باید آخرین directx رو نصب کنم....ولی direct ویندوز نوشته 12 !! و من جدید ترین رو به عنوان 11 نصب کردم و مشکل باز هم حل نشد...کسی راه حلی داره؟؟کد:http://uupload.ir/files/es5k_capture.png
سپاس.:n16:
والا ما که از کپی کردن سیو بازی ها هیچ خیری ندیدیم . هرچی کپی کردیم و دوباره برگردونیم سرجاش نخونده و از اول بازی رو رفتیم . تنها بازی که یادمه سیو کپی کردنش خیلی خوب بود بازی Gta viceCity بود . من فکر میکنم از اول باید بری بازی رو . این بازی جدیدا خیلی سیوشون اذیت میکنهنقل قول:
ویندوز 10 نصب کردم . خودش کارت 4850 مو شناخت . یعنی همون ویندوز 10 رو از حالت upgrade نصب کردم کارت گرافیک رو هم خودش شناخت :n19:نقل قول:
اینارو نمیخام باشن . از کجا میشه خاموششون کرد ؟ :n28::n27:
اینا که سالهاست توی ویندوز جا خوش کردند ...نقل قول:
یه راه راحت برای اینکه ظاهر نشند ، اینه که گروه بندیشون کنی ( کلیک راست ، Group by name ) و گروهشون رو ببندی . ( من همیشه گروه بندی می کنم )
اگر هم دنبال روش های دیگه هستین که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو امتحان کنین .( شخصا تست نکردم )
سلام من ویندوز 10 را نصب کردم و درایور گرافیک را هم کامل نصب کردم اما در بعضی از پنجره ها نوشته ها تار دیده میشن تو عکسی که آپلود کردم اگه دقت کنید پنجره سمت راست نوشته های تار داره و سمت چپی واضح هست و همینطور رزولیشن بعضی از آیکن ها در دسکتاپ پایین هست مثل همین آیکن دانلود منیجر که تو عکس گذاشتم، لطفا برای برطرف کردن این دوتا مشکل راهنمایی کنید.
با تشکر.
سلام من ویندوز10رو دارم عالیه فقط دو یا سهروزیه که CPU Usageرو روی50به بالا می بره اینم عکسش:
منEnd Taskکردم خوب شد هرکی این مشکل رو داشت همین کارو بکنه خوب میشه...وقتی End Taskکنی میگه سیستم خاموش میشه بزنید روش ولی سیستم خاموش نمیشه....
سلام :n18:
دوستان چطوری میشه Malware detected رو کلا" غیر فعال کرد؟؟
امروز کلا" به کرک Idm گیر میداد و هر بار که off کردمش ...بعد از اینکه دوباره پشت سیستم میشینم خود به خود روشن میشه و کلا" idm از کار می افته....
تو تنظیماتش هم گفته که بعد از یه مدتی دوباره روشنش میکنه...ولی راهی هست برا غیر فعال کردن دائمیش؟؟
با این ترفند آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیرفعال کنید تا حجم اینترنت شما بیش از حد مصرف نشود.
یکی از امکاناتی که ویندوز 10 دارد و میتوان از آن هم به عنوان یک امکان خوب و هم یک امکان نا مناسب نام برد، امکان آپدیت خودکار ویندوز 10 است. این امکان باعث می شود بدون اینکه شما اجازه ای دهید یا بخواهید که ویندوزتان آپدیت شود، خود ویندوز فایل های آپدیت را دریافت کند. اما برای کاربران ایرانی که معمولا از اینترنت حجمی استفاده می کنند و هزینه گزافی نیز برای این حجم ها پرداخت می کنند، ممکن است این امر ناخوشایند باشد. در این گزارش می خواهیم به شما یاد بدهیم که چگونه آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال کنید.
برای غیر فعال کردن آپدیت خودکار ویندوز 10 به صورت زیر عمل کنید.
1- Run را باز کنید. (کلید Windows + R را بفشارید)
2- بعد از باز شدن پنجره، دستور Services.msc را در این پنجره بنویسید و اینتر را بزنید:
3- صفحه ای برای شما باز می شود؛ در لیست به دنبال گزینه Windows Update بگردید و بر روی آن دوبار کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.
4- در این پنجره از قسمت Startup Type گزینه Disable را انتخاب کنید.
5- در پایین پنجره گزینه ای به نام Stop وجود دارد. کافی است بر روی آن کلیک کنید تا آپدیت خودکار ویندوز غیر فعال شود.
تذکر: اگر بعدها تصمیم گرفتید اقدام به آپدیت ویندوز کنید، باید دوباره این راه ساده را بروید و بر روی دکمه Start کلیک کنید.
سلام علیک :n18:نقل قول:
اونی که داره به شما گیر میده ، Windows Defender هستش که نقش آنتی ویروس رو در سیستم بازی می کنه . می تونین از آنتی ویروس هایی استفاده کنین که به کرک IDM گیر ندن . ( یه آنتی ویروس دیگه نصب کنین Windows Defender غیر فعال میشه )
اما تعویض آنتی ویروس فقط و فقط به خاطر یک کرک کار درستی نیست .
بهتره پوشه ی Internet download manager رو در Windows Defender اعتماد سازی کنید .
از توی Settings >>> Update And Security >>> Windows Defender قسمت Exclusions گزینه ی Add an Exclusion رو بزنین .
از اونجا Exclude a File رو برای اعتماد سازی یک فایل ، و یا Exclude a Folder رو برای اعتماد سازی یک پوشه انتخاب کنین . فایل هایی که اعتماد سازی شده باشند دیگه آنتی ویروس بهشون کاری نداره .
------------------------
سوالات بیشتری هم در ارتباط با Windows Defender داشنین در تاپیک مخصوص محصولات مایکروسافت درانجمن آنتی ویروس ها بپرسین
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
خیلی ممنون.:n02:نقل قول:
کمک بزرگی کردید.:n16:
بچه ها نیاز هست که به 10 بریم یا مثل ویندوز 8 پر باگه ؟
سلام دوستان..من بعد از اومدن پیام آپدیت رو ویندوز و آپدیت و دانلود ویندوز ۱۰ وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این پیغام رو بهم میده.حالا چیکار باید گرد؟
window was unable to locate required installation file boot.wim
verify that the installation source is valid, and restart installation.
error code: 0x80070002
کسی به این مشکل برخورد کرده؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بالاخره یافتم!
از این نرم افزار استفاده کن ، تیک رو روی 8.1 بذار و scale رو روی 125%
بعد از ریست همه چیز باید حل باشه
لینک دانلود
من فعلا مشکلی ندارم الان روی ده هستم و بدون باگهنقل قول:
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون، راه حلی که پیشنهاد دادید را انجام دادم و کیفیت متن ها درست شد اما کیفیت آیکن های دسکتاپ هنوز همونطوری هست. اما لطفا بفرمایید این نرم افزار دقیقا چیکار می کنه؟ آیا امکان داره ناخاسته سایر تنظیمات ویندوز 10 را هم تغییر بده؟ مگه ویندوز 10 خودش چنین قابلیتی نداره که باید اینطوری مشکلش حل بشه اگه از خود ویندوز نتونیم این ایراد را برطرف کنیم که این خودش یه نقص برای ویندوز 10 حساب می شه اینطور نیست؟نقل قول:
نظر سایر دوستان در این خصوص چی هست؟
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون، راه حلی که پیشنهاد دادید را انجام دادم و کیفیت متن ها درست شد اما کیفیت آیکن های دسکتاپ هنوز همونطوری هست. اما لطفا بفرمایید این نرم افزار دقیقا چیکار می کنه؟ آیا امکان داره ناخاسته سایر تنظیمات ویندوز 10 را هم تغییر بده؟ مگه ویندوز 10 خودش چنین قابلیتی نداره که باید اینطوری مشکلش حل بشه اگه از خود ویندوز نتونیم این ایراد را برطرف کنیم که این خودش یه نقص برای ویندوز 10 حساب می شه اینطور نیست؟نقل قول:
نظر سایر دوستان در این خصوص چی هست؟
سلام
من از ویندوز 7 به صورت انلاین اپدیت کردم به ویندوز 10
روی وین 7 من انتی ویروس کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی ارجینال استفاده میکردم که بعد از اپگرید ویندوز به 10 حذف شده بود که خودم که خواستم نصبش کنم میگه کاسپر اسکای رو نمیتونه نصب کنه
من باید چیکار کنم؟