اره اپدیت میکنم ویندوزو و اینکه تو مشخصات ویندوز که رفتم زده ۲۰۱۵ و اینی که دانلود کردم زده ورژن ۲۰۱۶ و اینکه پس نیازی نیست اپدیتش کنم ؟
Printable View
اره اپدیت میکنم ویندوزو و اینکه تو مشخصات ویندوز که رفتم زده ۲۰۱۵ و اینی که دانلود کردم زده ورژن ۲۰۱۶ و اینکه پس نیازی نیست اپدیتش کنم ؟
ورژن ویندوز به صورت سال نیست... ورژن و بیلد مهمه...نقل قول:
شما دستور winver رو از Run اجرا کنین و بیلد رو نگاه کنین.
آخرین ورژن 1511 و بیلد 10586 هست.
یعنی قرار نیست بیلد یا ورژنه جدیدی بیاد فقط اپدیت میاد براینقل قول:ورژن 1511 و بیلد 10586 ؟
با اومدن آپدیت بیلد و ورژن عوض میشه (بیشتر میشه)...نقل قول:
سلام.
من ویندوز 7 ارجینال روی لپ تابم نصبه از چن سال پیش ،میخواستم بدونم اگر به ویندوز 10 آپگرید کنم از طریق خود ماکروسافت که رایگان هست،تا چه مدت میتونم بصورت رایگان از این ویندوز استفاده کنم و اینکه در کل توصیه میکنین به تغییر ویندوز؟
ممنون/
سلام.نقل قول:
مدت نداره... تجربه ای که خودم دارم اینه که با آپدیت ویندوز خیلی مشکل درست میشه (هنگ و رفتارهای غیر عادی) و نصب ویندوز از اول خیلی بهتر هست.
خیلی ممنونم،یعنی lifetime هست؟نقل قول:
:n16:
بله..........نقل قول:
سلام من ویندوز 10 اخرین بیلد را دان کردم ومیخوام روی ایسوس ان552 وی ایکس نصب کنم تو قسمت بوت اصلا و ابدا بوت اول و دوم گزینه ای به اسم فلش نداره تا انتخابش کنم باید چه کنم و اموزش نصب تصویری بصورت دقیق داره بزارین ممنون میشم
فلش را اوردم و اینجا گیر میکنه و ارور میده و نمیدونم باید دقیق چکار کنم ؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
با نرم افزاری که فلش رو بوتیبل کردین از تنظیمات MBR رو به جای EFI انتخاب کنین. (اگه سیستمتون UEFI نیست)
ویندوز 10 هیچگونه محدودیتی را برای آپدیت نمی پذیرد ؟ این درسته ویندوز 10 نصب کنم همش مجبورم اپدیت کنم ؟
سلام
درصورت تمایل میتوانید سرویس بروزرسانی را کلا غیر فعال کنید.نقل قول:
کافیست در cmd-RunAsAdmin فرمان زیر را وارد کنید:
sc config wuauserv start=disabled
دیگر ویندوز شما بروزنخواهد شد، حتی اگر فایل های آپدیت را از جای دیگری کپی و دبل کلیک کنید.
برای اطمینان میتوانید سرویس BIT را هم خاموش کنید:
sc config BITS start=disabled
نسخهWindows 10 - version 1607 قرار نمیدین ؟
سلام
ویندوز 10 به تهنایی هستش حجم کمتر باشه یا پکه؟
اینا چه نسخه ای هستن توی سایت 10100 مخابرات گذاشته ئانلودش راحته
سلام
نسخه رسمی 1607 حوالی دوشنبه-سه شنبه همین هفته عرضه شد...نقل قول:
از مطالب سایت فوق چنین بر می آید که نسخه سایت را خودشان از روی فایل های esd ساخته باشند.
البته اگر درست کار را انجام داده باشند ایراد خاصی ندارد ...
ولی بهرحال فایل نسخه رسمی 1607 در سایت خود مایکروسافت برای مشترکین msdn به مشخصات زیر منتشر شده:
اگر شما از هرسایتی فایلی با همین حجم دانلود کنید که پس از دانلود هش کد آن عدد F9FFEA3A40BF39CCDE105BB064E153343560D73E شود، فایل مذکور، نسخه اصلی مایکروسافت است ویک بایت اش هم کم و زیاد نشده.
الآن کل نسخه های موجود در پست اول برای 1607، بروز شده و با لینک کاملا مستقیم فعال هستند.
(درصورت کمبود فضای هارد سرور امکان دارد در هفته های آتی نسخه های غیر Ent64 حذف شود-غیر فایل اولی)
موفق باشید
امروز سیستمم یه آپدیت بزرگ داشت، نگو همین بودهنقل قول:
کلا زیاد با ویندوز ۱۰ از زمانی که ریختمش حال نمیکنم
یه گیرها و مشکلات ریز و دست و پاگیری داره که حال توضیح دادن ندارم، ویندوز ۷ عالی بود
حالا این آپدیت جدیده ببینم چجوریه
سلامنقل قول:
این نسخه دانلود کنم راحت کرک میشه ؟ همون نسخه پرو هست این ؟
Windows 10 (Multiple Editions), Version 1607 (x64
سلام
این نسخه Pro و Home است که بر اساس سریالی که وارد شود،نصب میشود.نقل قول:
نسخه کرک هم بروز شده و مشکلی ندارد.
خودم از همان روزهای اول عرضه Win10 نسخه Ent64 را با همین کرک در رایانه های زیادی نصب کردم و مشکلی هم نداشتیم.
کرک بسیار سبک و ایمن است ومکانیزم مشخصی دارد، خود را در فهرست زمانبندی ویندوز ثبت میکند و هر چند روز یکبار بدون آنکه متوجه شوید، اجرا شده و یک فعال سازی KMS انجام میدهد که یک فرآیند ایمین و استاندارد برای کرک ویندوز است و نیاز به هیچ تعویض dll یا تغییری ساختاری سیستم عامل وجود ندارد.
موفق باشید.
یعنی نمیشه آپدیت خودکار آنلاینو غیر فعال کرد به صورتی که خودم هرزچندگاهی آفلاین آپدیت کنم؟نقل قول:
دیگه این که ممکنه با آپدیت کردن کرک از کار بیفته؟
سلام
بروزرسانی را که به همین شیوه گفته شده میتوانید، غیر فعال کنید، قطعی هم کار میکند.نقل قول:
برای دانلود آفلاین بروزرسانی کمی مشکل خواهید داشت، لینک های دانلود بطور مشخص ورسمی (مانند گذشته) صفحه ای وجایی برای دانلود ندارد
ولی تمام بروزرسانی در سرورهای مایکروسافت لینک های مستقیم دارد (رسمی لینکش اعلان نمیشود)...
برای پیدا کردن لینک های دانلود باید از نرم افزار مانیتور شبکه و یا در حالت ساده تر از سایت های فعال در این مورد استفاده کنید.
درخصوص بروزرسانی و کرک هم تاحالا مشکلی وجود نداشته ...
موفق باشید.
سلام دوستان:n17:
من ویندوز رو به روش اسکایپ اکتیو کردم
الان میخوام پاک کنم به صورت clean نصب کنم (ویندوز مشکل پیدا کرده بسیار کنده):n37:
بعد نصب به حساب مایکروسافتم لاگین شم خودکار اکتیو میشه؟ یا اکتیوش میپره دیگه:n29:
سلام
مطمئن نیستم ولی گمانم اگر همان ویرایشی را که لایسنزش را دارید نصب کنید، گمان نمیکنم مشکلی پیش آیدنقل قول:
احتمالا باید همان Multiple Editions که شامل Pro و Home است را نصب کنید.
سلام دوستان
نسخه 1607 رو به هیچ وجه نصب نکنید...این نسخه مشکلات زیادی داره ..از جمله نصب نشدن کارت گرافیک لپ تاپ و نشاختن آن...
یعنی هر کاری میشد کردم ولی این درایور گرافیک رو نشاخت که نشاخت.....!!
که با نصب ویندوز 10 نهایی این مشکل حل شد...
بله منم با دوستمون موافقم و چند بار تجربه نصب ویندوز با فلش رو دارم خیلی سریعتر و بی دردسر تر کار انجام میشه
سلام دوستان
من میخوام یه دیسک ویندوز 10 بخرم
کدام نسخه اش رو بخرم؟
سلام دوستان
من میخوام یه دیسک ویندوز 10 بخرم
کدام نسخه اش رو بخرم؟
دانلود کن؛ آخرین نسخه را. تا چند وقت دیگه فکر کنم redstone 2 هم دربیاد.
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهتره نخری، چون بیشتر این سی دی ویندوز هایی که فروخته میشه یا نسخه ی پیش نمایش هستن و یا شرکت اون ها رو دستکاری میکنه و یه سری برنامه ها رو تغییر میده و لوگوی خودش رو میذاره و...
بهترین کار دانلود کردن ویندوز از سایت مایکروسافت و کرک کردن با نرم افزار های زیادی که برای این کار وجود داره هستش
چطوری دانلود میکنن؟ با تولز باید دانلود کرد؟
به لینک زیر مراجعه کنید و با انتخاب ادیشن و زبان مورد نظر، لینک نسخه های 32 و 64 بیتی در اختیارتون قرار داده میشهنقل قول:
بعدش از دانلود فایل iso، براحتی میتونید اون رو روی دی وی دی بریزید و یا یه فلش مموری رو بوتیبل کنید (سرچ کنید توی گوگل فراوان توضیح داده شده) و ویندوز رو نصب کنید. بعد نصب هم براحتی با نرم افزار های کرک (که خیلی زیاده، مثل toolkit) با یک کلیک ویندوز کرک میشه
اگه منظور از تولز همون دانلود منیجر باشه: بله.(من از IDMخوشم نمیاد. یا Xtreme DMیا FDM)
پیش از دانلود مشخصات نسخه را بخونید. حجم و اینکه مال چه تاریخی هست.۶۴بیت یا ۳۲ بیت.
من نسخه pro را پیشنهاد میکنم. نیازی هم نیست که AOI را دانلود کنید.
منظورم windowsmediacreationtools بود، فکر کردم با اون باید ویندوز گرفت.
درود.
این ارور مربوط به چی میشه؟
Error
We encountered a problem with your request. Please visit the Microsoft Support Contact Us page for assistance. Refer to Message Code 715-123130 and Transaction ID c5e1fb6c-897f-40d3-a998-e196021f6707.
این که ارور آپدیت نیست. مال چیه؟ یعنی درجواب چی بوده؟
سلام
نسخه آزمایشی Win10 Ent v1607 X64 Build 15042 اضافه شد.
نسخه کرک به 1.4.8 ارتقا یافت.
تمامی لینک های پست اول فعال هستند.
(15 اسفند 1395)
می خواستم دانلود کنم این ارور رو داد و دانلود نشدنقل قول:
سلام
(مطالب پست اول بروز نشده ! کمی کار دارم، انشاا... در اولین فرصت ویرایش خواهد شد، فعلا این لینک ها را داشته باشید.)
Microsoft Windows 10 Enterprise, Version 1703 (Updated March 2017) x64
Date: 2017-04-05
Name: en_windows_10_enterprise_version_1703_updated_marc h_2017_x64_dvd_10189290.iso
Size: 4,247,986,176 bytes =3.96 GB
SHA1: 77D5E7C91B5DBBEE410FB6C57CB944238BF7176A
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Microsoft Windows 10 (Multiple Editions), Version 1703 (Updated March 2017) x64
Name: en_windows_10_multiple_editions_version_1703_updat ed_march_2017_x64_dvd_10189288.iso
Size: 4,334,315,520 bytes =4.04 GB
SHA1: CE8005A659E8DF7FE9B080352CB1C313C3E9ADCE
Microsoft Windows 10 IoT Core, Version 1703 (Update March 2017) ARM,x86,x64
Name: en_windows_10_iot_core_version_1703_update_march_2 017_arm_x86_x64_dvd_10216670.iso
Size: 3,316,246,528 bytes =3.09 GB
SHA1: 95923D4C9BCA230864C9A1A4D712B7A6995DE382
موفق باشید.
واقعا ویندوز 10 دوست دارم.عالیه
سلام
بچه ها من خیلی وقته میخوام برم سراغ ویندوز 10 ولی انقدر تو این فروم ها کرک کردنهاش زیاد و سخت بود بیخیال شدم.میخواستم بببینم الان راه درست و حسابی و ساده برای کرک اومده؟ حداقل یک لینک به ما معرفی کنید ما بریم بگردیم ببینیم ساده بود نصب کنیم.