خب طرف نمیدونسته که ماریو میخواد اینکارو بکنه D:نقل قول:
همینجور الکی رفته یه کامنت گذاشته اونم اینجوری شده D:
Printable View
خب طرف نمیدونسته که ماریو میخواد اینکارو بکنه D:نقل قول:
همینجور الکی رفته یه کامنت گذاشته اونم اینجوری شده D:
اگه تبلیغات هم هست خیلی جالبه
نه اصلا ایتطور نیست . هیچوقت Konami نمیاد اینطور کاری بکنه . الانPES2016 داره میاد اگه قراربود این کار رو بکنه واسه PES2016 میکرد . این طرز فکر درست نیست . راستش ما ایرانی ها اینطوری به مساله نگاه میکنیم اما واقعیت اینه که خارجی ها واسه کارشون و منفعت طلبی دست به هرکاری نمیزنن !.نقل قول:
بله درسته واقعیت همینه .نقل قول:
همانند سال گذشته نسخه دمو برای PC منتشر نخواهد شد .:n23:نقل قول:
دمو بازی برای X360 . XONE . PS3 . PS4 در تاریخ 13 August منتشر خواهد شد .:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alvaro Morata به Neymar به عنوان ستاره های کاور بازی اضافه شد .
باید دید انقدی که به قیافه و انیمیشن اهمّیّت میدن، به خطاهای بی مورد هم اهمّیّت میدن یا نه. من که بعید می دونم.نقل قول:
======
دیروز که بدترین حالت خطا رو تجربه کردم! دستم رو سرعت بود و بازیکنم فقط داشت میدویید که تو محوّطه ی جریمه خورد به بازیکن حریف و حتّی تعادل اون بازیکن به هم نخورد، چه برسه به این که بیفته ولی داور پنالتی گرفت! حتّی خودم صحنه ی آهسته ـشو دیدم که ببینم چه جوری برخورد کرد، دیدم فقط در حال دویدن بازیکنم خورد بهش و همون طور که گفتم، حتّی تعادلشم به هم نخورد! توپ هم دست خودش مونده بود. :n27: :n04: کُفر آدمو در میاره همچین خطاهایی. گرفتم بازی رو Exit کردم، رفت.
تو سایت pes tools نوشته دومی فقط برای pc هست اینم لینکش
از اولیش دو تا 1 رو برداری میاره صفح رو
:n02:نقل قول:
دوست عزیز و گرامی
نقل قول:
شما منبعت فقط اینجا باشه . سایت های ایرانی و نویسنده هاش پشیزی در مورد بازی نمی دونن .
منبع برای ایتکه خوب بفهمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
شما فقط و فقط گیردادی به داوری بازی اون هم از نوع افراطی . والا منم دارم بازی می کنم و اینقدر مثل شما بزرگش نمیکنم . نمیگم داوری مورد نداره چرا داره اما نه دیگه اینقدر که شما میگی . این مورد که شما گفتی الان رو من میزارم پای باگ بازی که البته تو تمام بازیها وجود داره . شما مشکلات فیفا و باگ هاش رو اگه ببینی چی میگی ؟!نقل قول:
من به داوری بازی نمره قبولی میدم .
یه پیشنهاد دوستانه هم دارم برای شما اینکه دیگه PES رو نصب نکنی و اصلا سمتش هم نری اینطوری راحت تری والا . هم اعصاب خودت خورد نمیشه هم نمیای اینجا همیشه آیه یاس بخونی ! .
.
.
.
.
.
.
.
خب! مگه از داوری هم بحث مهم تری تو بازی های شبیه ساز فوتبال وجود داره؟ یه تریلر دیدم از FIFA 15 که توش داور کاملاً درست قضاوت میکرد و 3، 4 تا خطایی که 100% تو PES گرفته میشد (خطای کاملاً بی مورد) تو اون تریلر گرفته نشد. من خودم طرفدار PES هستم ولی امسال هم PES و هم FIFA رو نصب می کنم، ببینم آیا PES همین آشه و همین کاسه یا نه (که مطمئنّم همین آشه و همین کاسه)! همون نمره ی قبولی رو من اصلاً بهش نمیدم. داوری تو PES در حد 5 از 20 ـه ولی تو FIFA راحت می تونم بگم 18، 19 هستش! قبلاً هم بهت گفتم! فقط و فقط چون طرفدار دو آتیشه ی PES هستی، میگی منم دارم بازی می کنم ولی بزرگش نمی کنم! باید عیب های بازی رو بدونی که بتونی ببینی تو نسخه ی بعد برطرف میشه یا نه وگرنه چه نیازی بود نه فقط PES، بلکه تمام نرم افزارها، نسخه ی جدید بدن بیرون؟نقل قول:
========
در مورد FIFA هم چند تا باگ بگو، ببینم چیا هستن؟
مگه من گفتم داوری مهم نیست !؟ اما مگه من بازی نمیکنم . طرفدار سه آتیشه هم باشم واقعا اگه موردی داشته باشه میگم داره ! حرف حق رو همیشه باید طرفش رو گرفت .نقل قول:
من شاید از هر 10 بازی که با دوستم بازی میکنم شاید یکی دوتا این مدلی که شما میگی ببینم که اصلا به نسبت چیزی به حساب نمیاد . اونم دست خودت نیست دستت رو x هستش که پای بازیکنت میخوره به بازیکن حریف و خطا میگیره . میدونم داری چی میگی درکت هم میکنم مخصوصا این مساله تو محوطه جریمه بیشتر رخ میده و الکی یه پنالتی میدی . اما خب میگم بازم این مورد خیلی کم اتفاق میفته .
در مورد فیفا درست نیست اینجا چیزی بگیم کلا اما فقط میگم شما از اونایی که بازی میکنن بپرسی چه باگهایی داره بهت میگن . گرچه من برای فیفا احترام زیادی قایل هستم و فیفا رو فعلا برنده میدونم .:n01:
خب خبری که چند روز پیش منتشر شد و من رو خیلی خوشحال کرد اینکه تریلر بازی برای نمایشگاه Gamescom رو قراره Weedens درست کنه .:n20::n20::n20::n20::n20::42:
بین چقدر کارش درسته که Konami تریلر PES2016 رو داده این بشر درست کنه ! .
سال قبل هم چند تریلر زیبا از PES2015 ساخته بود که یکیش اسمش "New Era Trailer" بود. تاپیک PES 2015 :
الآن تریلر 2015 رو که ساخت، دیدم. فوق العاده درستش کرد. صداگذاری، تصویر برداری، صحنه های آهسته؛ همشون فوق العاده بودن. مطمئنّم برا 2016 رو هم مثل 2015 عالی میسازه! :n02:نقل قول:
Gamescom امروز .
تا انتشار دموی بازی 9 روز .:n10:
گیم پلی جدید از بازی کد جدید .
ویدیو گیم پلی با کیفیت 1080P .
اینم بگم این ویدیوها نسخه نمایشگاه Gamescom هستن .
Uefa Euro 2016 در PES2016 . :n05::n20::n02:
تصاویر جدید . در مورد ورزشگاه ها و تعداد اون ها چیزی نگفتن اما همینطور که در تصاویر مشخصه چند ورزشگاه جدید به بازی اضافه شده .
PES2016 تریلر نمایشگاه Gamescom . شاهکاری از Weedens . :n05::n10:
پیشنهاد می کنم حتما ببینید. :n01:
سلام. هم تریلر رو، هم Gameplay رو از اون دو تا لینک You Tube که گذاشتی، با کیفیّت 1080P 60 FPS دانلود کردم.
1- گرافیک و انیمیشن بازی عالی بود تو 2015، الآن تو 2016 عالی تر شده... :n02:
2- مشکل سُر خوردن بیش از حد بازیکن ها رو زمین تا 80% برطرف شده! تو ویدیو از نزدیک نشون داد، حالا دیگه تا 80% کمتر نسبت به اون ویدیوی اوّلی که اومده بود (کد 50%)، سُر می خورن.
3- به نظر میاد قدرت دسته 1 نسبت به دسته 2 خیلی کاهش یافته به طوری که بالأخره داره نزدیک واقعیّت میشه. تو نسخه ی 2015 سرعت مدافع دسته 1 از مهاجم دسته 2 بیشتر بود؛ به حدّی که اگه 2، 3 متر عقب تر از مهاجم بود، میومد توپ رو هم می گرفت، جلو هم میزد، پاس هم میداد ولی برعکس تو دسته 2، مدافع ها بلانسبت شما عین گاو فقط نگاه می کردن و اگرم دنبال مهاجم می دویدن، به هیچ وجه بهش نمیرسیدن. این جور که تو ویدیو نشون داد، تا این حد پیشرفت کرد که مدافع دسته 2 هم می تونه توپو از زیر پای مهاجم دسته 1 در بیاره که خیلی خوبه! اگه بتونن زمانی که کد 100% بازی رو دارن میدن بیرون، قدرت دسته ها رو کاملاً مساوی کنن، عالی میشه.
4- به نظر میاد خیلی از مشکلات واقعاً بی مورد داوری که تو نسخه ی 2015 بود، تو نسخه ی 2016 برطرف شده. اگه اینم بتونن تو کد 100% کاملاً برطرف کنن، دیگه این مورد عالی نمیشه؛ نور علی نور میشه! :n02:
5- در آخر هم راجع به گزارشگر نظرم اینه که خیلی بهتر شد عوضش کردن. این جدیده که تو 2016 گزارشگری می کنه، عالی بود. تو 2015 تقریباً میشه گفت بی حس و حال داره گزارشگری می کنه ولی اینی که 2016 رو گزارشگری می کنه، خیلی جون دار گزارش می کنه و به بازی جو میده! :n02:
===========
در کل با دیدن این دو تا ویدیوی You Tube که گذاشتی، به PES 2016 خیلی امیدوارتر از قبل شدم. امیدوارم تمام این مسائلی که گفتم، تو نسخه ی 2016 تمام و کمال برطرف بشه تا یه بازی عالی رو شاهد باشیم! :n02: :n12:
سلام دوستان
سیستم مورد نیاز pes 2016 چیه؟
با تشکر
سیستم مورد نیاز PES2015 .نقل قول:
سلام. لینک عکس ف/ی/ل/ت/ر/ه.نقل قول:
مورد نداشت ! اما یه جا دیگه اپلودش کردم . ویرایش شد .
Konami نیازی به اسکن سه بعدی ندارد !.:n02:
برای دومین سال متوالی ...!
PES2016 بهترین بازی ورزشی نمایشگاه بازی GAMESCOM 2015 . :n10::n01:
و...
بهترین بازی ورزشی از طرف شبکه Kitanamedia .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
بهترین بازی ورزشی از طرف وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سایت معروف و معتبر گاردین : امسال PES واقعا برگشته است .
انتشار دمو بازی 3 روز دیگر ! .
تیم های حاضر در دموی بازی.
ویدیو چهره بازیکنان .
بازیکنان تیم برزیل .فرانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنان تیم یوونتوس . بایرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Konami نیازی به اسکن سه بعدی نداره . بدون اسکن سه بعدی اینطور کیفیت دارن چهره ها اگه سه بعدی بشن چی !. :n02:
ویدیوی عملکرد دروازه بانها در PES2016 .
عالی شده دروازه بانی! :n02:نقل قول:
کی خود بازی میاد؟؟ روی گرافیک خیلی کار شده... گیم پلی شم خوب باشه دیگه حرف نداره....:n33:
سلام. 27 شهریور. این جور که به نظر میاد، گیم پلی رو نسبت به نسخه ی 15 بهتر کردن ولی هنوز داوری و دسته خیلی مشکل داره! توی ویدیوهایی که ازش تا حالا منتشر شد، معلومه!نقل قول:
نمونه هایی ار مشکلات داوری و دسته رو میشه بگی برم ببینم ؟!نقل قول:
ویدیوها رو همون موقع که دانلود کردم، دیدم، حذف کردم. تا این حد یادمه که وقتی ویدیو رو دیده بودم، به طور کلّی نظرم اینه که قدرت دسته 2 رو تا حدّ 60، 70 درصد بهتر کردن و نه بیشتر! کاملاً مسئله ی دسته محسوسه تو ویدیو! داوری هم یکی دو تا خطا تو ویدیوها بود که بیخود گرفته بود داور!نقل قول: