این سی دی کی اورجینال و قابلیت آنلاین بازی کردن رو دارهنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
اشتباه شد....................
کلا ارجینال این بازی را از کجا قابل اعتماد میشه خرید ؟
می دونم عزیز ولی شما گفتی CD Key اشتراکی! اشتراکی هم یعنی چند نفر پول بذارن، یه سریال اوریجینال بخرن! این جور که شما میگی، این سریال رو که یه نفر می تونه بخره... پس این CD Key اشتراکی نیست!نقل قول:
بازی رو واسه پلی ۴ خریدم
اولین فیفای هست که بازی میکنم
فقط ی سوال مهم من اصلا نمیتونم بازی کنم همش توپ دست اوناست دفاعم خیلی تعطیله
کلا دفاع چجوری؟
مثلا توی pes شما x رو میگرفتی بازیکن میرفت رو پاش توپ رو میگرفت
اینجا فقط نزدیکش میشه
تمرینات هم رفتم نمیتونم پاس کنم
توی تنظیمات بازی،نوع دفاع رو از Tactical Defending به Legacy Defending تغییر بدهنقل قول:
بعدا که بخوام انلاین بازی کنم برام مشکل نیمشه؟ یعنی اونحا هم میشه تغییر داد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای دفاع کردن سعی کن بصورت دستی دفاع کنی، به هیچ وجه در درگیری های رودررو راش نده و بخوای با سرعت حمله کنی چون راحت دریبل میخوری.
بهترین کار اینه که گارد بگیری جلوی بازیکن(بصورت دیفالت با L2، یا حتی میتونی هم زمان L2+R2 رو بگیری که در اینجا R2 سرعت است) باعث میشه بازیکن در حین دویدن گارد هم داشته باشه و در فرصت مناسب وقتی به بازیکن رسیدی دکمه ی شوت رو بزن که بازیکن تکل ایستاده میزنه(اگر PES بازی کردی نقش همون دو بار ضربدر(پاس) زدن رو داره).
با گرفتن دکمه ی R1(همونی که شوت کات دار میزنه) میتونی یکی از هم تیمی هات رو بفرستی روی پای بازیکن صاحب توپ.
تکل زدن( با دکمه ی سانتر) هم توی فیفا بسیار لذت بخش و عالیه، با تمرین کردن میتونی نحوه ی درست تکل زدن رو یاد بگیری که واقعاً توی دفاع بهت کمک میکنه.
به هیچ وجه سعی نکن دفاع هات رو زیاد از جای اصلیشون دور کنی چون باعث ایجاد حفره در دفاعت میشه.
در صورتی که یکی از بازیکن های حریف داره به سمت دروازه ات مخصوصاً توی ضد حمله ها نزدیک میشه و یکی دو بازیکن در دفاع داری، سعی کن پوشش بدی تا بازیکن های دیگه ات هم برسند.
برخلاف PES که کاملاً یک بازی آرکید هست، فیفا واقعاً شبیه سازی کامله و با داشتن شم فوتبالی و بلد بودن عملکرد دکمه ها راحت میتونی به نتیجه ی مطلوب برسی.
موفق باشی
آقایون
من امسال رو ps4 اولین بار می خوام آنلاین بزنم
با دوستام می تونم بازی کنم
ولی وقتی تو Seasons شروع به سرچ میکنه کسی رو پیدا نمیکنه
حالا 23000 نفر هستنا
ولی چند دقیقه سرچ میکنه بعد می گه کسی رو پیدا نکردیم بهت بخوره :n23:
BatMez92 ادد کنید بازی کنیم
چون بازی ۱ روز ریلیز شده خیلیها بازی رو نگرفتن هنوزنقل قول:
با این نت داغون ما هم بهتر اینکه که نزدیکمون باشه مثلا خود ایران
منو ادد کن بازی کنیم hojjjat
کسی دانلود کرده؟؟
اجرا میشه؟کرک مرکش چجوریاس؟
پ.ن:
من بررسی کردم و متوجه شدم که چون کرک نیومده هنوز،نیاز ب cd key هست که دیدم بعضی از سایت ها با قیمت 10 تومن بصورت اشتراکی میفروشن
در جریان باشید
پ.ن 2:
آیا سیستم من مناسبه؟
cpu:Intel Core i7-5500U 2.4ghمن از گرافیکش یکم شک دارم که بهترین خروجی رو نده بهم
VGA:Intel HD Graphics 5500-Broadwell-U GT2 & AMD Radeon R5 M230
Ram:8Gb
سلام
بچه ها مارو هم ادد کنید با هم بازی کنیم. منم جز اون فوتبال تعطیلام. خیالتون راحت 10 تا گل میخورم.
mosolim85
season رو هم امروز بازی کردم . یکی باختم یکی هم مساوی. کلا تعطیل..:n02::n02::n02:
راستی روی ps4
یعنی یک بار آرزو به دلمون موند این سایتای ایرانی یه وعده تحویل محصول یا خدمتی رو بدن و درست راس ساعت انجامش بدن... فقط موقع پول گرفتن خدمات پشتیبانی در لحظه رو متوجهن...
تو عزيز حالا اينبار كه گذشت ولي از دفعات بعد هر سي دي كي كه خواستي بگيري رو از سايت پرشين كي بگير يعني هم قيمتاش عاليه و هم با كمترين زمان ممكن برات ارسال ميكنه سي دي كي رو
Sent from my iPhone using Tapatalk
رفتم اول سراغشون، تموم کرده بودن. ولی ایمیل رو زیر 5 دقیقه جواب دادن!نقل قول:
بعد ۵-۶ ساعت بازی حس می کنم این بازی یه جوریه. :n27:
اولا پاسهای محکم خیلی غیر طبیعی ه. بازیکنا انگار دارن توپ رو به سمت همدیگه شوت می کنن!
کلا پاسها یه جوریه! یه وقتای خیلی غیر طبیعی میشه.
ثانیا سرعت بازی به شدت رفته بالا که شاید یه دلیلش همین پاسهای شوت ماننده! حتی سرعت بازی رو روی slow می ذارم باز حس می کنم زیادی سریعه!
دمو قشنگ یه بازی کامل بی عیب بود اما نسخه نهایی "یه جوریه". نمی دونم چرا اینطوری شده... نصف لذتی که دمو بهم می داد رو هم نمیده! :n27:
سرعت که نصف شده ولی بازی یجوریه :n36: شاید تازه اول کارمونه اینطوری به نظر میاد . ولی هیچی فیفا 13 نمیشه خیلی روون و واقعی بود باید گیمپلی رو مثل اون بکنن ب اضافه کردن انیمیشن های جدید بهتر بشه نه اینکه هر سال گیم پلی رو تغییر بدننقل قول:
- - - Updated - - -
سرعت که نصف شده ولی بازی یجوریه :n36: شاید تازه اول کارمونه اینطوری به نظر میاد . ولی هیچی فیفا 13 نمیشه خیلی روون و واقعی بود باید گیمپلی رو مثل اون بکنن ب اضافه کردن انیمیشن های جدید بهتر بشه نه اینکه هر سال گیم پلی رو تغییر بدننقل قول:
بازی خیلییی سخته
اصلا نمیشه توپ رو از حریف گرفت
کلا مثل بازی ایران ارزژانتین بازی میکنم
اصلا هم نمیتونم انلاین بزنم مگر با دوستای شبکه پلی ۴م
- - - Updated - - -
بازی خیلییی سخته
اصلا نمیشه توپ رو از حریف گرفت
کلا مثل بازی ایران ارزژانتین بازی میکنم
اصلا هم نمیتونم انلاین بزنم مگر با دوستای شبکه پلی ۴م
من نسخه پلی استیشن 4 رو بازی کردم
واقعا خوبه ! بازی قبل باگ بزرگی به اسم سرعت داشت یعنی دومبیا از زلاتان تو نبردهای یک در برابر یک بهتر بود :n09:
بازی حسابی سنگین شده و سخت ! باگ ها برطرف شدن
خیلی بازی خوبی شده ... امیدوارم سال خوبی داشته باشید باهاش
هنوزم برای ما اول پاییز ، عید نوروزه :n16:
دوستان اگر مایل بودید ایدی اوریجن منو هم ادد کنید ، ممنون :
Valar_401
دوستان چند تا نکنه بگم بهتون
بازی امسال فیفا 16 خیلی بهتر شده نسبت به قبل هم گیم پلی هم فیزیک جزییاتو نگم بهتره فقط میتونم بگم حیفه برای این بازی زیبا منتظر کرک بمونید.
من خودم سالها اعتقاد داشتم دادن پول برای فیفا یا پیس کار بیخودیه و با ریختن پول به زباله فرقی نمیکنه اما امسال منی که برای ده هزار تومن خرج کردن برای بازی ( البته من فقط فوتبال بازی میکنم بازیهای دیگه رو خبر ندارم) پول خیلی زیادی محسوب میشد.سرکیسه رو شل کردم 154 هزار تومن دادم بازیو رو خریدم بی دغدغه از همه امکاناتش تا سال بعد استفاده میکنم نه منتظر کرک میمونم و نه از این بازار مکاره سیدی کی اشتراکی استفاده میکنم.
توصیه من به شما اینه از این اشتراکی ها اصلا استفاده نکنید هزارو یک مشکل دارن به بهانه های مختلف مشکلات براش پیش میاد و جالبه که میگن هر کاربر فقط پنج بار میتونه درخواست فعالسازی مجدد بکنه بعد فعالسازی هم همون موقع انجام نمیشه میمونه روز بعد تا اگه کارت راه بیوفته اگه نتونی باید یه روز دیگه تو کف بمونی یعنی با ترسو لرز باید بازی بکنی همه شرایطم رعایت بکنی بازم مشکلاتی پیش میاد وجالبتر اینکه گویا این کارا عمدی هست وخودشونم میدونن کاربرا برای فعالسازی مجدد همه بر میگردن گفتن که بعد از پنج بار فعالسازی شما برای فعالسازی های جدید تر باید پول بدین مثل اون سیستمهایی میمونه که اولش رایگانه بعد بخوای ادامه بدی باید پول خرج کنی. نمیدونم سرتون درد میکنه یا حوصلتون زیاده که بخواین با اینا کنار بیاین.شاید قبلنا اینطوری نبوده ولی وقتی تقاضا میره بالا هم مشکلات نمایان میشن هم اونا به فکر درامد زایی بیشتر میشن.
بازم میگم از من میشنوید سر کیسه رو شل کنید از بازی فوقالعاده رو از دست ندید من اینجا نیومدم تبلیغ چیزی رو بکنم ولی همه اونایی که مزه فیفا به دهنشون گیر کرده میدونن که چی میگم خودتونو علاف کرکی که معلوم نیست چند ما بیاد نکنید تازه اون کرکها هم اپدیت براشون میاد یعنی همه مشکل دارن نکنید.
نکته بعدی اینکه سیستم من فیفا 15 رو با لگو افت فریم بالا اجرا میکرد ولی الان با همون سیستم بی مشکل بازی میکنم و از همه امکانات بازی و... تا فیفا 17 استفاده میکنم.
تو جامعه ما هنوزم اینطوره که پول خرج کردن برای بازی یک کار عبس وبیهوده اشتباه محضه اما توی این جامعه ما کسایی داریم که ماه ه وسالها اپول هنگفتی بابت سیگار و مواد مخدر مختلف خرج میکنن یا کسایی هستن که برای علاقشون پول زیاد خرج میکنن یکی میره دنبال ماهی واکواریوم بازی یکی بل بل و....
علاقه مند فوتبال دادن صدوپنجاه تومن برای یه بازی فوتبال کامل و عشقو علاقت برای یک سال واقعا پول زیادیه؟
این مطلبو برای کسایی گفتم که دودل هستن بخرن یا نخرن
حالا کووووووووووووو تا کرک بشه :n36:
تیم زن ها با تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه یازی کرد؟
- - - Updated - - -
حالا کووووووووووووو تا کرک بشه :n36:
تیم زن ها با تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه یازی کرد؟
نه نمیشه وقتی تیم ملی زنان بر میداری رقیب فقط از بین تیم ملی زنان انتخاب میشه و شما دسترسی ندارید که برای خودتون تیم ملی زنان یه کشورو بردارید و حریف رو از لیگ دیگه انتخاب کنیدنقل قول:
دوستان من با 10000 تومن cd key اشتراکی گرفتم و براحتی اجرا کردم.فقط نباید به هیچ عنوان آنلاین وصل بشیذ وگرنه مجبورید مجددا کد رو بزنید
فوق العادس
کسی خواست،پ.خ بده،بگم از کجا بخره
آیدی من: Drogg11
دوستانی که پاین منو اد کنن:n33:
دوستان من بازی رو به تازگی خریدم برای ps4. امروز که گذاشتم زده که باید ps4 رو به نسخه باالاتر از 2.57 آپدیت کنی. میخواستم بدونم شما هم با این موضوع برخورد کردین یا نه .
- - - Updated - - -
دوستان من بازی رو به تازگی خریدم برای ps4. امروز که گذاشتم زده که باید ps4 رو به نسخه باالاتر از 2.57 آپدیت کنی. میخواستم بدونم شما هم با این موضوع برخورد کردین یا نه .
امروز اپدیت جدید فیفا منتشر شد حدود 250 مگ
The second game update for FIFA 16 is now available for PC. We will have news on the timing of a similar update for Xbox One and PlayStation 4 at a later date.
The update includes general stability improvements and addresses the following items identified by the community and the FIFA team:
- Optimized goalkeeper rushing, AI, and positioning.
- Improved player wage accuracy in Career Mode.
- Addressed referee/kit clashes.
- Addressed an exploit in Virtual Pro leaderboards.
- Addressed a shot missing the top corner and still being called a goal.
- FIFA Trainer button tuning.
- Player clipping during intro sequence in certain stadiums.
The update also addresses the following FUT items:
- EA SPORTS Football Club shared squads not showing players in FIFA menus.
- Relisting Transfer List items not retaining previous price settings.
- Error message when attempting to apply a contract consumable.
- Away crowd wearing incorrect kit.
- Some returning users experiencing an issue when naming their club.
- Controller disconnecting in FUT modes.
- - - Updated - - -
امروز اپدیت جدید فیفا منتشر شد حدود 250 مگ
The second game update for FIFA 16 is now available for PC. We will have news on the timing of a similar update for Xbox One and PlayStation 4 at a later date.
The update includes general stability improvements and addresses the following items identified by the community and the FIFA team:
- Optimized goalkeeper rushing, AI, and positioning.
- Improved player wage accuracy in Career Mode.
- Addressed referee/kit clashes.
- Addressed an exploit in Virtual Pro leaderboards.
- Addressed a shot missing the top corner and still being called a goal.
- FIFA Trainer button tuning.
- Player clipping during intro sequence in certain stadiums.
The update also addresses the following FUT items:
- EA SPORTS Football Club shared squads not showing players in FIFA menus.
- Relisting Transfer List items not retaining previous price settings.
- Error message when attempting to apply a contract consumable.
- Away crowd wearing incorrect kit.
- Some returning users experiencing an issue when naming their club.
- Controller disconnecting in FUT modes.
نقل قول:
لینک دانلود نداره به صورت افلاین
نقل قول:نه نداره باید بازی ا.رجینال باشه تا اپدیت های اصلی رو دانلود بکنه .
- - - Updated - - -
نقل قول:نه نداره باید بازی ا.رجینال باشه تا اپدیت های اصلی رو دانلود بکنه .
دوستان یه سوال هر بازی آنلاین تو فیفا چقد حجم مصرف میکنه؟
[QUOTE=amiralimadrisimo;8721498]دوستان یه سوال هر بازی آنلاین تو فیفا چقد حجم مصرف میکنه؟[/QU
خیلی کم . خیلی خیلی کم :n20:
دوستانی که انلاین بازی می کنند برای pc اینم اسم من تو اورجین
aboskolofifa16
سلام. من FIFA 16 Super Deluxe Edition و Update 1 ـش رو دانلود کردم. آخرین نسخه ی Origin هم نصب کردم. الآن چه جوری باید FIFA رو نصب یا اجرا کنم؟ روی فایل Setup ـش که کلیک می کنم، اتوماتیک Origin رو بالا میاره و می خواد لاگین کنه. حتّی آنلاین هم باشم، میگه حالت آنلاین در دسترس نیست! FIFA بازها، خواهشاً زودتر جواب بدید. اوّلین باره دارم نصب می کنم. مرسی.
دوستانی که انلاین بازی می کنند برای pc اینم اسم من تو اورجین
aboskolofifa16
نقل قول:
باید سی دی کی بخری
خریدم. دیگه مشکل حل شد! :n02: اوّل فکر کرده بودم مشکل از بازیه!نقل قول:
از کجا خریدی؟
اشتراکی یا اوریجینال
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
خبری از کرک نیست؟
هنوز که نه
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
اونایی که بازی رو دارن این کرک رو یه تستی بکنن..مال razorهست