ما رو بی نصیب نذارنقل قول:
Printable View
ما رو بی نصیب نذارنقل قول:
این افزایش دانلود شبانه دیگه خودشون کردن اعتراف می کنم خود شاتل برد بالا سرعت دان استریممو من شبی 12 گیگ داشتم 2 ماه قبل الان شبی اگه پیش سیستمم باشم 20 گیگ اگه نباشم 18 گیگ اینانقل قول:
شبانه ساعت چنده؟نقل قول:
قرار داد 2 ساله داری یا ماهانه پرداخت میکنی؟؟؟
1 تا 7نقل قول:
قرارداد یه ساله
کمپین تابستان پارسال بود فک کنم
سلام
بچه ها الان وضعیت چه طوره شبانه اینترنت؟!
چند دانلود شبانه دارین پشت هم دانلود کنین با محدودیت یا بدونش :D
حالا هر سرویسی
با تشکر فراوان
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
سلام
اینم آخرین دست رنج بنده:n19::n10::n09::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نبودم وقتایی که پایینه دانلوده رایگانم
نتیجه ترکیب 5 تا برنامه هستش دارم روی تنظیماتشون کار می کنم تا برسه به میانگین بالای 20 گیگ!
دادا این ترفندت فقط واسه شاتل جواب میده؟:n36:نقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
راستشو بخوای من روی isp دیگه ای امتحان نکردمش بعد از اینکه تونستم ثابتش کنم بالای 20 گیگ اون مرحله بعدی اکتشافاتمه :D
:n10::n20:
ایولا کارت درسته اگه تونستی روی مخابرات تست کن که از واجباته!:n01:نقل قول:
همان طور قول دادم به میانگین نه تنها بالای 20 گیگ بلکه به 22.06 گیگ رسیدم :n20::n20::n20::n20::n19::n10::n09::n09::n02:
با توجه به قیمت ها گیگی 4 تومن حساب کنیم میشه شبی 88 تومن خوبه دیگه دیگه فعلا نیازمو گرفتم همین ثابت می مونم روش:n31:
نقل قول:
این ترفند اگه روی مخابرات هم جواب میده ما رو هم سرفراز کن:n02:
سلامنقل قول:
من الان می خوام یعنی احتمالا شاید برای خط دیگه از یک isp دیگه بگیرم چشم امتحان می کنمش
سلام
اینم فیلمم که در اومدش :n02:
می خواستم time.ir باز کنم نمیشد وقتی منو محدود می کنن ساعت 1 به بعد ببینین اینم سرعت وقتی منو محدود می کنم :( یعنی همه رو اینجوری پر پر می کننا نه فقط منو
اینم بعدش که شاتل معزز پیچیده میشود حالا باز بیاین بگین محدود نمیشی :) ( دقت شود اگر اکانت افزایش سرعت استفاده می شد باید یک وی پی ان توی نتورک تسک منجر ساخته می شد چه قیل چه بعد از تغییر سرعت که من تا حالا استفاده نکردم ازش)کد:http://uplod.ir/kiipff6awn9g/1.avi.htm
کد:http://uplod.ir/fn3qdfl6yowd/2.avi.htm
سلام
اینم به لطف ریموت کردن روی سرور شاتل 750 گیگ رایگان برای این ماه
دستش درد نکنه هاردم داره میترکه ریختم توی سیستم جایی که امریه هستم:n19::n10::n02::n09:
نوید جون این همه ترفند بلدی به ماهم بگو :n02:نقل قول:
حداقل این لینک هارو بیاریم رو سرور آسیاتک راحت بدانلودیم پدرمان از پهلویمان زد بیرون به خاطر این سرعت داغون سرور خارجی:n09:
سلامنقل قول:
ترفندی در کار نبودش خوده شاتل توی جشنواره بودش اگه از سایت شاتل لند دانلود می کردی رایگان بودش البته من دانلود نکردم چیز درست حسابی نداشتش خودم ری موت کردم با آپلود سنترش
سلامنقل قول:
بیا اینجا توضیح دادم چی جوریه به قول شما ترفنشون گفتم:n12::n12::n12::n12::n16::n16:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=711626&p=8761194#post8761194
من آسیاتک دارمنقل قول: