دقیقا منظور من هم همینه:n01:نقل قول:
Printable View
دقیقا منظور من هم همینه:n01:نقل قول:
هزینه 10 تریلیونی زنان ایرانی برای لوازم آرایشی/ ایران هفتمین مصرفکننده لوازم آرایشی در دنیا
طبق آمارها 17 میلیون زن ایرانی هر ساله 10 تریلیون و 200 میلیارد تومان برای خرید لوازم آرایشی هزینه میکنند!
این در حالی است که بین 80 تا 90 درصد بازارهای لوازم آرایشی ایران در اختیار چین، ترکیه و تایلند قرار گرفته؛ کشورهایی که هر ساله میلیونها دلار از صادرات لوازم آرایشی بهداشتی به ایران سود میبرند!
از طرفی دیگه ابعاد روانی این ماجرا نقش مهمی در تعیین چرایی مصرف این حجم از مواد آرایشی بهداشتی در ایران دارد!
دکتر سید احمد جلیلی، روان پزشک و رئیس انجمن روان پزشکان ایران تاکید دارد که از علتهای مهم این حجم مصرف از ایران کمبود شدید اعتماد به نفس در بین برخی دختران ایرانی است.
به باور این روانشناس در کشورهای اروپایی برخی ضعفها در چهره پوشانده نمیشود اما در ایران دختران تلاش جدی برای رفع هر نقص ظاهری دارند!
همچنین برخی صاحبنظرها اتفاق نظر دارند که تغییر ملاکهای ازدواج از سوی پسران و افزایش سن ازدواج دختران تاثیر جدی بر حجم مصرف لوازم آرایشی دارد!
به ویژه که این موضوع به نوعی نمود بارزتری در دانشگاهها پیدا کرده است!
مهمتر اینکه این حجم استفاده از لوازم آرایشی در بین دختران دانشجوی ایرانی در مقایسه با کشورهای اروپایی که از لحاظ فرهنگی متفاوت هستند بسیار زیاد است. حالا باید دید که آیا این همه هشدار درباره بیماریهای پوستی باعث میشود که مصرف این مواد اندکی کاهش پیدا کند یا همچنان ایرانیها به مصرف این مواد شیمیایی ادامه میدهند تا رتبه اول را در جهان در مصرف لوازم آرایشی به دست بیاورند!
همه انسان ها ذاتن به زیبایی گرایش دارن این گرایش هم در زیبایی دوستی و هم در خلق زیبایی نمود پیدا میکنه مثل زمانی که یک هنرمند از زیبایی طبیعت لذت میبره و بر اساس همین گرایش، زیبایی خلق میکنه.علت تمایل به آراستگی و زیبایی در همه انسان ها هم همین گرایش به زیباییست . و کسی که سعی میکنه این گرایش طبیعی یا تمایل ذاتی و طبیعی رو در وجود خودش یا دیگران سرکوب کنه مطمئننا از نظر روانی نمی تونه سالم باشه.نقل قول:
هر انسانی برای پاسخ به تمایلات زیبایی دوستی و افزایش جذابیت و زیبایی خودش ، راههای مختلفی رو انتخاب میکنه که ممکنه عقلا درست یا غلط باشن .
اینکه افراد یک جامعه چه راه و روشی رو برای پاسخگویی به گرایشات و تمایلات طبیعی خودشون انتخاب میکنن و چقدر برای ارضای این تمایل یا هر تمایل ذاتی دیگری هزینه کنن (نه فقط مالی!) علاوه بر میزان آگاهی به فرهنگ غالب و انتظارات جامعه از افراد (زن یا مرد)هم بستگی داره .
در کنار این زمانی میتونیم دو جامعه رو با هم مقایسه کنیم که اشتراکاتی در قانون و فرهنگ دو جامعه وجود داشته باشه. مثلا وضع ارایش زنان و مردان ایرانی بهتر هست با جامعه که فرهنگ، هنجار و تاحدودی قانون مشابه ایران دارن مقایسه بشه مثل جوامع عرب نه با کشورهای اروپایی که اصولا تعریف کاملا متفاوتی دارند از : حقوق زن و مرد، انتظارات از زن و مرد، وظایف زن ومرد ، ارزش زن و مرد و....
درکنار تاکید بر طبیعی بودن تمایل به زیبایی و آراستگی در همه انسان ها ،
به نظر من تمایل به ارایش غلیــظ و افراطـی میتونه توامــا 3 دلیل اصلی داشته باشه :
اعتماد به نفس پایین (ضروریه این مورد بررسی دقیق بشه ، به چه دلیل دختران ایرانی اعتماد به نفس پایینی دارند ؟!! و ریشه این اعتماد به نفس پایین در چیست ؟)
حجاب اجباری در ایران (باید تناسب بین پوشش اجباری و پاسخگویی به گرایش به زیبایی رعایت شود)
تعلیم و تربیت نادرست دختران از کودکی و محو کردن ارزش های واقعی دختران از طریق باورها و سنت های غلط ایرانی -عربی( تعلیم همسر بودن از کودکی و نهایت تلاش برای اینکه "بهترین انتخاب" باشند ! )
شما که ظاهرا بدنبال علت مشکل ایجاد شده و حل اون هستین بهتره تفسیر این جمله رو هم بذارین و توضیح بدین کمبود شدید اعتماد بنفس به چه علت؟ چرا؟!نقل قول:
دکتر سید احمد جلیلی، روان پزشک و رئیس انجمن روان پزشکان ایران تاکید دارد که از علتهای مهم این حجم مصرف از ایران کمبود شدید اعتماد به نفس در بین برخی دختران ایرانی است.
نه به این علت که به یک دختر از کودکی مرتب گفته میشه باید چطور باشه و چطور لباس بپوشه و چه کارهایی اگه بکنه اشتباهه اونم نه یک اشتباه جبران شدنی بلکه اشتباهی به قیمت طرد از سمت خانواده و دوستان, ولی در کنار اون هیچ رفتار خاص و ترسناکی برای پسرها تعریف نمیشه و درعوض گفته میشه مرده, اشتباه کرده پشیمونه, اختیار داره, میتونه, مردانگیش رو زیر سوال نبرین! تو سرش نزنین!
ولی تو زنی! زن رو چه به این کارها! رن عقلش ناقصه, نمیفهمه! و بسیار بسیار جملاتی که در طول زندگی گوشمون ازشون پره و شنیدیم.
تنوع هدف رو میکشین در جنس ماده و براش اهداف بسیار محدودی مشخص میکنین که باید و باید خودش رو در قالب این اهداف و نقش ها تعریف کنه حتی اگه نخواد یا نتونه و بعد میگین چرا دچار کمبود شدید اعتماد بنفسه این دختر ایرانی؟!
سوالتون خنده داره!
من هشت سالم بود میخواستم بازی معروف سگا "هرج و مرج" رو بازی کنم بهم میگفتن تو دختری, تو "نمیتونی" سگا بازی کنی, این مال پسرهاست! حالا کی بهم میگفت؟ یک پسر هشت ساله!!! من هنوز لحن حرف زدنش رو یادمه وقتی این جمله رو بهم میگفت در سنی که جنسیت اصلا برای من معنا و مفهومی نداشت ولی یک پسر هشت ساله اینا رو برای من بلغور میکرد و جنیستم رو به رخم میکشید!!
ذهن یک پسر هشت ساله و دختر هشت ساله این بود حالا شما بگیرین تا دهه های بعدش رو بیاین بالا بعد بگین کمبود شدید اعتماد بنفس دارن دخترهای ایرانی!
کی مسببشون بوده؟ مشخص نیست؟!
واقعا شما دنبال دلایل هستین و حلشون یا فقط مشکلتون همین آرایش غلیظه و نه هیچکدوم از ریشه های گردن کلفتی که بالاخره به این شکل خودشون رو بروز دادن؟ نظر من رو بخواین هیچوقت دنبال حل مشکلات واقعی جنس ما نبودین. فقط از شکل ظاهری ای که امروز اون مشکلات خودشون رو نشون دادن ناراحتین و تمام. وگرنه اگه این کمبود اعتمادبنفس خودش رو به شکل خانه نشینی زنان ایرانی نشون میداد هیچکس مشکل فرضش نمیکرد بلکه استقبال شدیدی هم ازش میشد!! به آن علت که اصلا وظیفه ی اصلی زن در خونه بودنشه!
سوالاتی که برخلاف ظاهرشون روانشناسانه نیستن و صرفا بر اساس اونچه مورد پسند جامعه هست یا نیست شکل میگیرن و تفسیر میشن!
یه زمانی بود همین چند سال پیش, قبولی دختران در دانشگاهها بسیار بیشتر از پسران شده بود حالا مسئله رو چطور حل کردن؟ پذیرش دانشگاههها جنسیتی شد!!! این راهکارهاشون فقط موجبات خنده است! یعنی بجای اینکه دلایل گرایش زیاد دختران و گرایش کم پسران رو پیدا کنیم همین خونه ی اخر رو بجسبیم و جلوی ورود بیش از حد یک عده رو که حق طبیعیشون هست رو بگیریم حالا اینکه پسری با رتبه 5000 در حد دختری با رتبه 700 باشه چه اهمیتی داره سواد کلا ملاک مهمی برای ورود به دانشگاه و رشته ی آینده نمیتونه باشه در برابر جنیست!!
سرامد سالانه ی مطالعه در ایران وضعیتش از آرایش بدتر و مفتضح تره ولی انقدر که وضع آرایش تو اخبار نگران کننده و مهم جلوه کرده و زیر سواله وضع مطالعه نیست و دلیلشم کاملا مشخصه, اون چه از نظر شما مهمتر از سرامد مطالعه است وضعیت ظاهری و قیافه ی افراد جامعه است و چیزی بیشتر از این هم نمیشه از بظاهر تحلیل گران و روانشناسان جامعه ی امروز انتظار داشت!
تو ایران دنبال پاک کردن صورت مسئله هستن اکثرا تا حل مشکل ب طور ریشه ای...!نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله کمبود اعتماد به نفس یه نقص نیست یه ویژگی فرگشتی در وجود زنان هست. زن ها طوری فرگشت پیدا کردند که ریسک کمتری رو در مقایسه با مردان بپذیرند.
یه بار دیگه تو همین تاپیک گفتم کلا ویژگی آرایش و میکاپ خاورمیانه ای غلیظ بودن اون هستش اصلا بحث خوب و بد نیست بحث یه عرف منطقه ای هستش.
دوستان دوباره بحث مقایهس جامعه ها رو پیش میکشن کلا اختلاف چندانی در کل جوامع بشری نیست در موضوعاتی که به جنسیت مربوط میشه، حالا اگه یه جایی آرایش غلیظ نیست اینو در نظر بگیرید اونجا مینی ژوپ و دکلته چنین کارایی رو داره.
این جوامع رو ثانیا مگه فقط مردها ساختند؟ زن ها هم در شکل گیری جوامع و وضع فرهنگی اون نقش دارندو متاسفانه تا وقتی که چیزی رو به صورت اشکال و یا نقص ببینیم همیشه دنبال راهکار براش میگردیم مثلا موردی که دوستمون گفتن سهمیه ای کردن کنکور یا نوع پوشش خاص و...
بهتره بزارند جامعه راه طبیعی خودش رو طی کنه.
منبع معتبر علمی که اعتماد به نفس پایین زنان رو به عنوان یک ویژگی فرگشتی توضیح بده ؟نقل قول:
مساله کمبود اعتماد به نفس یه نقص نیست یه ویژگی فرگشتی در وجود زنان هست. زن ها طوری فرگشت پیدا کردند که ریسک کمتری رو در مقایسه با مردان بپذیرند.
آرایش غلیظ هیچ وقت جزو عرف ایران نبوده چرا 30 سال قبل یا حتی 100 سال قبل این نوع آرایش عرف نبوده ؟نقل قول:
یه بار دیگه تو همین تاپیک گفتم کلا ویژگی آرایش و میکاپ خاورمیانه ای غلیظ بودن اون هستش اصلا بحث خوب و بد نیست بحث یه عرف منطقه ای هستش.
این نوع آرایش که بیشتر با نام آرایش خلیجی معروف هست جزو عرف وسنت اعراب حاشیه خلیج فارس و شمال آفریقاست
این همون بحث گرایش و تمایل ذاتی و طبیعی به زیباییست که در تمام انسان ها و در تمام ملت ها وجود داشته و داره .ولی در بعضی جوامع پاسخ دادن به این گرایشِ طبیعی پذیرفته شده است و انسان ها به عنوان حقوق طبیعی خودشون به این گرایششون پاسخ میدن ولی در مقابل در بعضی جوامع پاسخگویی به این تمایل قابل قبول نیست بنابراین تحت فشار عوامل بازدارنده و سرکوب کننده و شرایط دیگری که در پست قبلی نام برده شد،این تمایل به صورت های دیگر پاسخ داده میشود.نقل قول:
دوستان دوباره بحث مقایهس جامعه ها رو پیش میکشن کلا اختلاف چندانی در کل جوامع بشری نیست در موضوعاتی که به جنسیت مربوط میشه، حالا اگه یه جایی آرایش غلیظ نیست اینو در نظر بگیرید اونجا مینی ژوپ و دکلته چنین کارایی رو داره.
من شغلم فروشنده لوازم آرایشی است میکاپ خلیجی فقط محدود به اون دو منطقه نیست که شما میگید تو ایران و افغانستان و هند و پاکستان و ترکیه و عراق و کردستان و لبنان و سوریه و فلسطینو ... آرایش غلیظ یه عرف هست.نقل قول:
نه آرایش غلیظ چیز بدی هست که شما میگید پاسخی هست به یه سرکوب نه هم اون مثال هایی که من زدم و شما گفتید اونها یه پاسخ طبیعی هست.
هیچ چیز بدی واقعا اینجا در میان نیست عرف منطقه هست و وضعیت زمان یه دوره ای چاقی نشانه زیبایی بود یه دوره ای توپ تو زمین ماچوها بود واسه اقایون مثلا.
کلا قضیه حادی نیست که بخواید باهاش بجنگید و ریشه یابی کنید و راهکار ارائه بدید.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمدرضا مسجدی آرانی درباره دلایل و عوامل روانی بیتوجهی به مقوله حجاب و عفاف در جامعه گفت: یکی از مشکلات در این حوزه وجود شخصیتهای نمایشی است و این موضوع یک اختلال روانی محسوب میشود، اینکه فرد علاقمند به جلوهگری است و تمایل دارد تا با پوششی بیرون بیاید که دیگران به وی نگاه کنند و مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: افرادی به دلیل تحقیرهایی از سوی خانواده دچار عقده حقارت هستند که تلاش میکنند این عقده را با آرایش، مدل لباس، پوشش و نوع رفتاری که در اجتماع دارند، عرضه کنند.
این روانشناس با بیان اینکه عدهای از افراد بیحجاب و بیعفاف سادیسم دارند و دوست دارند به هر روشی که ممکن است دیگران را مورد آزار قرار دهند، تصریح کرد: این افراد فکر میکنند اگر به این شکل از خانه بیرون بیاید میتواند غریزه دیگران را شعله ور کند و از این موضوع احساس لذت میکنند البته در برخی مواقع ممکن است به دلیل انتقام جویی باشد.
برخی افراد با بیحجابی به دنبال انتقام جویی هستند
وی ادامه داد: به عنوان مثال فردی دوست دار آزادی غربی است، اما امکان دستیابی برای وی وجود ندارد پس با این روش به دنبال انتقام گرفتن از مملکت، نظام و حکومت است.
مسجدی، با اشاره به اینکه دلیل دیگر بیتوجهی به حجاب و عفاف مازوخیسم یا خود آزاری است، تاکید کرد: در این حالت فرد خودش را عقب افتاده میداند و نسبت به خودش بیتفاوت است، از شکستهای اجتماعی خود ناراحت نمیشود و خیلی برای خودش قانون و صَلاحی در نظر نمیگیرد.
وی ادامه داد: بخشی از این افراد کسانی هستند که با این کارها به دنبال شکستهای خود هستند و به جهت اینکه عدم کفایت دارند، در موقعیتهای اجتماعی بازمانده هستند از بسیاری از آرزوهای ایده آلهای خود جا ماندهاند و فکر میکنند با این موضوع میتوانند شکستهای خود را جبران کنند اینگونه رفتار میکنند، البته عدهای نیز افرادی ناآگاه هستند و نمیدانند که چه ضربهای را به خود و جامعه وارد میکنند.
افزایش سن ازدواج یکی از دلایل گرایش به بدحجابی است
متخصص روانشناسی بالینی با اشاره به اینکه افزایش سن ازدواج یکی از دلایل گرایش به بدحجابی یا بیتوجهی به عفاف است، تصریح کرد: به جهت بالا رفتن سن ازدواج و نیاز به ارضاء تمایلات جنسی برخی از افراد خود را عریان و یا نیمه عریان عرضه میکنند.
وی تاکید کرد: برخی افراد بدحجاب دچار کمبودهایی هستند که به دلیل این کمبودها دنبال تظاهر و خودنمایی هستند و دچار فخر فروشی میشوند، انواع آرایشها را انجام میدهند، لوازم زینتی و لباسهای متفاوت استفاده میکنند و افتخار میکنند که فلان لباس را از فلان کشور خریداری کردهاند و در واقع این موضوع به دلیل کمبودهای روانی است که وجود دارد.
مسجدی، مسائل سوء فرهنگی را به عنوان یکی از عوامل بیحجابی در جامعه دانست و گفت: حجاب برای زن ایرانی یک قلعه غیرقابل نفوذ است، حتی رنگ مشکی چادر ابعاد روانشناسی دارد و اینکه بعضی افراد استدلالهای غلطی از رنگ چادر دارند به این معنا که باعث افسردگی میشود، اما باید گفت که با نگاه روانشناسی اساسا رنگ مشکی باعث میشود که طرف مقابل این جرات را به خود نمیدهد که در حریم این خانم ورود پیدا کند.
این عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی در ادامه افزود: نکته دیگری که در بستر توطئه فرهنگی میتوان بیان کرد تبلیغات سوء است که حجاب را محدودیت میدانند، در حالی که ابعاد روانی زن و مرد بسیار متفاوت است و در واقع حجاب برای زن محدودیت نیست، بلکه مصونیت است.
برخی مواقع روشهای دفاع از حجاب غیر منطقی و خشن است
این استاد دانشگاه ادامه داد: بخشی از این افراد نیز هستند که کارشان مقابله سیاسی با نظام اسلامی است و طیفی هستند که نمیتوانیم آنها را نادیده بگیریم و هدف اصلی آنان عقب رفتن مرزهای رفتاری و اعتقادی جوانان و زنان ما است البته روشهای غلط در دفاع از حجاب نیز بر بیحجابی موثر است و در برخی مواقع روشهای خشن، غیرعاطفی و غیر مشروع در دفاع از حجاب دیده میشود.
وی با اشاره به عوارض ناشی از تکنولوژی بر مقوله بیحجابی در جامعه بیان کرد: ماهواره و سایر فضاهای مجازی دیگر بر این موضوع اثر گذار هستند به عنوان مثال در دهه 60 ویدئو بر این موضوعات حجاب و عفاف اثرگذار بود، دهه 70 ماهواره و در حال حاضر اینترنت باعث افزایش تحریک پذیری جنسی میشود.
عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: اگر تکنولوژی سازماندهی نشود و ما استفاده صحیح از این فضا را بلد نباشیم خودمان به دچار مشکل زدنمان دامن خواهیم زد.
این حجم از مزخرف در یک پست بی سابقه بود :n08:نقل قول:
نویسنده بدون اینکه دلیلی ذکر کنه،میگه بی حجابی بد هست کلا ذهنش اندازه فندقه
حتما اونایی ک حجابشون اوکی هست ،زنان باهوش و کدبانوی جامعه هستند لابد :n02:
د اینم بگو دیگه لامصب :n08:
اینقدر این نظرات چیپ و بی اساس بود که رفتم ببینم این نویسنده که اینطور خزعبلپراکنی کرده کی هست اصلن. کلن هرجای نت رو بگردید فقط همین مطلب از ایشون وجود داره در مورد حجاب و... پروفایل خاصی هم در سایت علوم پزشکی از ایشون وجود نداره. فقط یکی هست که اونم متخصص ریه هست که بعید میدونم بشه بیحجابی رو با از منظر ریوی بررسی کرد!نقل قول:
ایشون به درستی تونستند افراد بیحجاب رو در جایی مبتلا به سادیسم و در جایی دیگر مبتلا مازوخیسم تشخیص بدهند! و جالب اینکه "عقب افتادگی" رو مصداق خودآزاری میدونن! کاملن واضحه ایشون حتا مفهوم مازوخیسم رو درک نکردن. [emoji16]
بعد ایشون خیلی قشنگ اومده "بیحجابی" رو بصورت پیشفرض به نوعی بیماری در نظر گرفته و بعد اومده دلایلش رو از حیث های بی اساس تری مث افزایش سن ازدواج تشریح کرده. :/
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نظر شخصی من اینه که هرچی بیشتر جلوی چیزی رو بخوای بگیری یا خودمون رو حساس تر نشون بدیم و مردم رو در اون ضمینه محدود کنیم برای مردم ایجاد عقده میشه و باعث هنجار شکنی های مختلف میشه. من نمیخوام بگم که بدحجابی یا آرایش غلیظ خوبه یا نه. ولی اگه میخوای به جامعه ای که درش زندگی میکنی افتخار کنی ، باید اول خودت هنجار های مد نظرت رو رعایت کنی.
اگه میبینی یک نفر از نظر ما بد حجاب هست . مطمئن باشید با برخورد کردن با اون مشکل حل نمیشه و بدتر لج باز تر هم میشند. چیز های مهمتری از حجاب و آرایش هست که نباید از آن غافل شد ((قصد توهین به هیچ کس رو نداشتم و فقط نظر شخصی رو گفتم))
۲۱ علت گرایش به بدحجابی از نظر ضرغامی
عزت الله ضرغامی ۲۱ علت گرایش به بدحجابی با استفاده از روش ارزشمند شهیدمطهری در کتاب «علل گرایش به مادیگری» بیان کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، عزت الله ضرغامی رئیس اسبق سازمان صدا و سیما طی مطلبی درباره گرایش به بدحجابی نوشت:
حجاب از برکات انقلاب اسلامی و از موضوعات مهم اخلاقی و اجتماعی است.
بدون تردید رعایت حجاب و عفت عمومی زنان و مردان، نقش مهمی در سالم نگه داشتن جامعه و رشد و تعالی سایر فضائل اخلاقی دارد.
مسأله بدحجابی در سالهای اخیر، بیش از گذشته موضوعیت پیدا کرده و موجب بحث و گفتگوی فراوان بین صاحبنظران و مسئولان حاکمیت شده است.
سادهانگاری و تک بُعدی دیدن این آسیب موجب انحرافات بعدی خواهد شد.
به همین دلیل در حد توان و تجربه خودم و با استفاده از روش ارزشمند شهیدمطهری در کتاب "علل گرایش به مادیگری" تلاش کردم "علل گرایش به بدحجابی" را بررسی کنم. بدیهی است هر کدام از بندهای این بررسی نیازمند توصیف و تبیین گستردهتر است.
علل گرایش به بدحجابی
1-سهل انگاری و کم اعتقادی
2-جوزدگی
3-راحت طلبی و تساهل رفتاری
4-روشنفکرنمائی
5-همسریابی
6-خودنمائی و تبرج
7-لجاجت با خانواده و محیط؛ رفتار عصیانگرانه
8-موضع گیری سیاسی، اتخاذ رفتار واکنشی و انتقام جویانه نسبت به حاکمیت
9-رفتار سوداگرانه عوامل فساد و فحشاء
10-سست شدن نهاد خانواده
11-ترویج سبک زندگی غربی توسط رسانههای دشمن به ویژه ماهواره
12-فقدان پوششهای ارزان و جذاب اسلامی به ویژه چادر و مدلهای مناسب لباس و بالعکس
13-ضعف نظریهپردازی و ادبیات مناسب و به روز در مورد حجاب
14-کم کاری گفتمانی دستگاههای تبلیغی نظام و فقدان جذابیت
15- نگاه حداکثری و سخت گیرانه به قوانین حجاب توسط عوامل تبلیغی و ارشادی
16-بیتوجهی به سهلگیری عرفی دین در فضاهای خاص مثل روستاها
17-تبعیض رفتاری برخی مسئولین و انعکاس حداکثری آن در جامعه
18-ضعف در ارائه الگوهای موفق رفتاری و فقدان این الگوها در برخی عرصههای تأثیرگذار
19-تناقض در چهره واقعی بازیگران زن در جامعه با برنامههای نمایشی تلویزیون
20-اتخاذ نظام ترجیحی نادرست آسیبهای اخلاقی و اجتماعی با رویکرد کاهش اهمیت بدحجابی توسط برخی از مبلغین و روحانیون
21-ایجاد دوقطبی کاذب موافق و مخالف نظام بر مبنای حجاب از ابتدای انقلاب
بنظر من مهمترین دلیلش اینه که انگونه افراد از درون تهی هستن . جز ظاهر چیزی برای گفتن ندارن . کافیه با چند نفرشون چند دقیقه هم کلام بشی اونوقت میفهمی که کلا در هیچ زمینه ای چیزی بارشون نیست برای همین مجبورن با پرداختن به ظاهر نواقص خودشونو بپوشونن. این قضیه اصلا خانوم و اقا هم نداره بین هر دو مشترکه.
یه خانم رو میشناسم که مدرک دانشگاهی داره، زیبا هست، خودش یه شرکت تاسیس کرده و از آلمان دوربین های مداربسته وارد میکنه، خانواده بسیار متشخصی داره و خودش هم متعهد به اخلاق و انسانیت هست، بسیار اهل گتاب و مطالعه هست و ... در عین حال اعتقادی به حجاب نداره و اهل آرایش (نه چندان غلیظ) هست!نقل قول:
اراستگی و زیبا بودن و ارایش کردن با شکلکهای عجیب و غریب از خود در آوردن و لباسهای انچنانی پوشیدن و رفتن در سطح جامعه خیلی فرق داره. اینگونه رفتارها ربطی به حجاب و غیر حجاب نداره. خیلی از انساناه روی کره زمین هستن که حجاب ندارن اما ظاهر درستی دارن . در کشورهای اروپایی هم برید توی خیابان مردم عادی هیچوقت ارایشهای انچنانی نمیکنن بیان توی خیابون بجز ...نقل قول:
این خانمی که شما میفرمایید قطعا از اون سرو شکلها برای خودش درست نمیکنه . قطعا منظور بنده از گفته های بالا افرادی مثل خانومی که شما می شناسید نیست!
امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید
متوجه هستم اما دقت داشته باشید که باز شکلکهای عجیب و غریب از خود در آوردن و لباسهای انچنانی پوشیدن و رفتن در سطح جامعه لزوما به معنی از دورن تهی بودن و در هیچ زمینه ای چیزی بارشون نبودن نیستنقل قول:
دقیقا همون هست و لا غیر ، یکی از این شاخ ها و پلنگ ها نیست که دو خط روزنامه یا یک صفحه کتاب در زندگی خونده باشه یا غم انسانیت یا درد بشریت داشته باشه به همون سطحی نگری و سطحی اندیشی هستند که ظاهرشون نشون میده.نقل قول:
ممکنه 100% نباشه اما با درصد خیلی بالایی همینطوره. لااقل اون چیزی که من تا به الان تو جامعه دیدم و برخورد داشتم اینطور بوده. بقول معروف مشت نمونه خروار است.نقل قول:
این رو من بر اساس تجربه میگم، یادمه دوران دانشگاه توی یکی از کلاسای عمومی یه دانشجویی پسر داشتیم دقیقا از همین تیپا بود و من هم بدون اینکه یه کلمه باش حرف زده باشم همین فکرا رو در موردش میکردیم تا اینکه کاری پیش امد و مجبور شدم باش ارتباط برقرار کنم و کم کم شناختمش، بعد از دوست شدنمون تنها چیزی که میتونم بگم اینه واقعا از خودم شرمنده شدم که چرا صرفا بر اساس ظاهر و لباس، بدون اینکه یک حتی کلمه باش حرف زده باشم، قضاوتش کرده بودمنقل قول:
شما روی تمام این افراد تحقیق و آزمایش انجام دادی به این نتیجه رسیدی یا اینکه خودت به این نتیجه رسیدی؟نقل قول:
اگه تحقیقی صورت گرفته که هیچکدوم از افراد آرایش کننده یه کتاب هم در زندگی نخوندن یا انسانیت چیزی حالیشون نیست ارائه بدید تا همگی استفاده کنیم
ربط دادن آرایش به مطالعه و انسانیت از اون حرفا بود:n01:
نقل قول:
مشکل این فرد صاحب نظر رو یکی از دوستان چند پست بالاتر گفتن:
نقل قول:
بعد ایشون خیلی قشنگ اومده "بیحجابی" رو بصورت پیشفرض به نوعی بیماری در نظر گرفته و بعد اومده دلایلش رو از حیث های بی اساس تری مث افزایش سن ازدواج تشریح کرده. :/
مبادا کسی فکر کنه اختیار انتخاب نوع پوشش و آرایش به خودش ربط داره و بحث شخصی هست!! توجه داشته باشین که زن قبل از اینکه بخواد کاری انجام بده باید بررسی کنه ببینه نظر مردان و صاحب نظران چی هست و مطابق میل این دوستان رفتار کنه:n09:
اگه به سنی رسیده باشید که میتونید یه سیستم رو روشن کنید و از اینترنت استفاده کنید ولی هنوز به این مطلب نرسیدید احتمالا دیگه هم نخواهید رسید. یا اینکه دارید خودتون رو به راه دیگه ای می زنید. و یا ایشالا که اینچنین نباشه امکان داره خودتون در زمره این افراد باشید. (البته شبهه بوجود نیاد مقصود ما خانم هایی که آرایش یا حجاب معمول دارند نیست مقصود ما اینجا شاخ ها و پلنگ ها و اینچنین افراد هستند. )نقل قول:
و فقط هم خانوم ها نیستد مرد نمایان اینچنینی هم در جامعه هستند که از نظر پوشش و آرایش ساختار شکن هستند. لطفا نگید که ما زن ستیزیم.
تکرار میکنیم اگه تحقیقی انجام شده و میتونین با اون استدلال کنین ارائه بدین وگرنه اینم یکی از دست آورد های تجربیات خودتون هست که فقط به درد خودتون میخورهنقل قول:
هر کسی به یه سنی میرسه میفهمه برای قبول کردن موضوعی باید براش اثبات بشه نه اینکه همینجوری رو هوا هر کی اومد حرف زد قبول کنه
معلطه ذهنیت گرایی در پست هاتون دیده میشه! من فلان جور فکر میکنم پس فلان چیز درسته
تو پست قبل هم مغلطه شخص ستیزی کردین
تجربه بزرگترین استاده واس ما که خاطره شد گفتیم که حداقل واس شما تجربه نشه ، دیگه خود دانید.نقل قول:
ضمنا من مغلطه نکردم فقط یه نظر شخصی گفتم ضمن احترام به تمام آزادی های فردی و شخصی چیزی که گفتم واقعیت جامعه هست.
تا بوده همین بوده نر و ماده همدیگر و جذب می کنند(قانون طبیعی) با روش های خودشون و با گذشت زمان این روش ها هم اپدیت میشه و خواهد شد ...!
برای شما اینا تجربیات ارزشمنده ولی برای من اراجیف بیش نیست، شما اصلا صلاحیت نداری که بخوایم بر مبنای تجربیات و نظریات شما چیزی رو قبول کنیمنقل قول:
حتما الان میخواین بیاین بگین نظر شخصی بوده و نیازی نیست کسی قبول کنه اگه نظر شخصیه اینقدر روی درست بودنش پا فشاری نکنید:n01:
واقعیت نیست چون مثال نقص این حرفا بسیاره و چیزی اثبات نشده فقط تراوشات ذهنی شما هست
واقعن ما مردها به چه مجوزی درباره زنها بحث میکنیم و نظر میدیم؟ اگه مسئله دینی نباشه و ترس از لرزیدن مردها سر اعتقاداتش چه مجوز دیگری میتونه داشته باشه؟!پس مشکل همین میتونه باشه.
زن باید بره تو گونی و خیلی چیزها رو تحمل کنه که مردها اینجور نشن اونجور نشن!این مسئله باید ربط پیدا کنه به فقط زنها که در مورد خودشون نظر بدن! خیلی چیزها ممکنه نر ها رو تحریک کنه:n02:
خب دوستان اگر امکان داره یه توضیحی برای این قضیه بدن که چرا در کشورهای پیشرفته و درست و حسابی افراد عادی از این گونه آرایشهای نامتعارف انجام نمیدن و این گونه حرکات فقط مختص یک سری افراد معلوم الحال و تابلو و بقصد مقاصد مشخصیه ؟!
عرف جوامع متفاوت هست و در خاورمیانه آرایش خانم ها غلیظ هست این به خودی خود نه چیز بدی هست نه خوب نه نشانه پیشرفت نه عقب ماندگی ، صرفا یه عرف منطقه ای . در جوامع مد نظر شما عرفششون پوشش کمتر برای خانم ها پذیرفته است چیزی که اینجا حساسیت روش بیشتره.نقل قول:
چقدر لوازم آرایشی در ایران مصرف میشود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی کل حجم مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در ایران را سالانه چهار میلیارد دلار عنوان کرد و گفت که با وجود کاهش مبلغ واردات، مشاهدات میدانی از بازار نشان میدهد که حجم کالای خارجی در بازار تغییری نداشته است.
موسی احمدزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ حدود ۴۰۰ میلیون یورو محصولات آرایشی و بهداشتی به کشور وارد شد، اما در سال ۱۳۹۷ افزایش نرخ ارز باعث کاهش واردات این محصولات به ۱۱۲ میلیون یورو شد.
وی با اشاره به ممنوعیت واردات بیش از ۸۰ درصد کالاهای این بخش در سال گذشته، گفت که رقم دقیق واردات محصولات آرایشی و بهداشتی در سال گذشته هنوز مشخص نیست، اما احتمالا رقم ناچیزی بوده، این در حالی است که در سطح عرضه اثری از کاهش محصولات خارجی نیست.
احمد زاده با بیان اینکه آمارهای جهانی حاکی از میزان بالای واردات و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه است، تصریح کرد: کل حجم واردات قانونی، قاچاق و تولید محصولات آرایشی، یعنی کل مصرف این محصولات در ایران سالانه معادل چهار میلیارد دلار است و ایران دومین مصرفکننده محصولات آرایشی در خاورمیانه و در برخی محصولات اولین مصرفکننده است.
وی در ادامه از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و وزارت بهداشت درخواست کرد که در بخشنامه محدودیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی بازنگری شود، چرا که این ممنوعیت باعث افزایش کالای قاچاق در سطح بازار شده است.
به گزارش ایسنا، از اردیبهشت ماه سال گذشته واردات بیش از ۸۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی به غیر از عطریات، متوقف شد و در پی آن دستاندرکاران واردات این محصولات نسبت به افزایش قاچاق لوازم آرایشی هشدار دادند؛ چراکه به گفته آنها تولید لوازم آرایشی در کشور پاسخگوی نیاز نیست و ممنوعیت واردات این محصولات باعث افزایش کالای تقلبی و قاچاق در بازار شده است.
البته در مهر ماه نشست مشترکی بین اعضای کمیسیون فرآوردههای زیبایی، بهداشتی و عطریات مجمع واردات و مدیران اداره کل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برگزار شد که طی آن مسئولان سازمان غذا و دارو مسئولیت ممنوعیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی را به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت دانستند و ضمن تایید افزایش قاچاق به دلیل ممنوعیت واردات این محصولات، اظهار کردند که این سازمان نیز با ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی مخالف است.
برند ایرانی لوازم آرایش در شرف تولید
بروکراسیهای اداری را یکی از موانع جهش تولید عنوان کرد و گفت: این بروکراسیها و قوانین دست و پا گیر باعث شده تولیدکنندگان ایرانی نتوانند با کشورهایی که مزیت صادراتی دارند رقابت کنند.
به گفته وی در حال حاضر عدهای از واردکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی با استفاده از ظرفیت خالی کارخانههایی که تاکنون تشکیل شده، یک برند مشترک ایجاد کردند.
عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان محصولات آرایشی افزود: با توجه به اینکه ممکن است کسی توان مالی میلیاردی برای ایجاد یک برند وجود نداشته باشد تصمیم گرفته شد از پتانسیل مشترک استفاده شود.
احمدزاده با بیان اینکه در صورت رفع موانع تولید این واحد تولیدی میتواند ظرف مدت شش ماه نیاز خاورمیانه به محصولات آرایشی را برطرف کند، تصریح کرد: اما بیش از پنج ماه است که محموله مواد اولیه برای تولید این برند در گمرک مانده است.
وی همچنین با بیان اینکه حدود ۳۰۰ نفر برای تولید محصولات این برند مشغول به کار خواهند شد، اظهار کرد که هدف تولید کالاهای صادرات محور است.
انتهای پیام
زمان قدیم فقط فاحشه های تو کاباره آرایش میکردن که زشتی صورتشون کمتر تو چشم باشه و بتونن مشتری ها رو راضی کنن. کسی که چهره طبیعی داره یعنی انسان با شخصیت و قابل احترامی هست اما کسی که آرایش میکنه فقط واسه تحریک حس شهوت میشه بهش نگاه کرد و شخصیت مستقل و قابل احترامی نمیشه واسش قائل شد.
برای انسان های دائم التحریک که با دیدن مو و آرایش و مچ دست و پا و صدای پا زن و صدای صحبت زن تحریک میشن هم نمیشه شخصیتی قائل شد .نقل قول:
اینکه شما و امثال شما نمیتونن جلوی تحریک خودشون بگیرن و با کوچک ترین چیزی تحریک میشین پس نشون میده که ایراد کار از شما و عقده های جنسی هست که دارین .
طرف توی اروپا و امریکا با شلوارک و رکابی و تاپ میگرده کسی کاری به کارش نداره . اینجا طرف با دیدن آرایش آمپر میچسبونه و تحریک میشه .
نمردیم و تعریف شخصیت مستقل رو هم از علمای اینترنتی یاد گرفتیم .
انسا سالم تحریک میشه. به یه نوجوان بگو نفسش رو قوی کنه تحریک نشه اینکه شما مشکل جنسی داری دلیل نمیشه قوانین جامعه رو با انسان های مریض تنظیم کرد. زن باید جوری رفتار کنه که وقتی یکی باهاش رو به رو میشه اول به چشم یه انسان بهش نگاه کنه و اولین چیزی که به ذهنش میاد سکس نباشه و بتونه به عنوان یه انسان اجتماعی با شخصیت تو جامعه حضور داشته باشه و کار و فعالیت کنهنقل قول:
نتیجه افکار شما رو هم دیدم تو این سالها جامعه پر از فساد و خیانت انحرافات شد. خودت شرف داری خانواده تشکیل بده به زن و دخترت یاد بده اینجوری باشن ببینیم به کجا میرسن واسه بقیه نسخه نپیچ تا یکی از عفت و اخلاقیات صحبت میکنه اینجوری گارد نگیر کسی از با حیا و با شرف بودن آسیبی ندیده تا حالا.
جون بابا سالم. چقدر تو خوبی. عفت مند.نقل قول:
امیدوارم یه روزی شما هم مسیر صحیح رشد و تربیت رو به تجربه پیدا کنی و بتونی زندگی کنی.
و بتونی وقتی به یه زن نگاه میکنی "اول به چشم یه انسان بهش نگاه" کنی "و اولین چیزی که به" ذهنت "میاد سکس نباشه" :»
اینکه اولین چیزی که به ذهنم میاد چی باشه بستگی به خود طرف داره اگه آرایش غلیظ و لباس های سبک و ---- به تن داشته باشه خب مشخصه اولین چیز به ذهن هرکسی میاد سکسه اما اگه ظاهری آبرومندانه داشته باشه اول به چشم یه انسان باشخصیت بهش نگاه میشه.نقل قول:
دختر آمریکایی میشناسم با سن بسیار پایین با ساده ترین تیپ یه پلاگین طراحی کرده و میلیون ها دلار به خودش و اقتصاد کشورش کمک کرده من وقتی می بینمش اولین چیزی به ذهنم میاد اینه که در برابر این همه علم و هوش و ذکاوتش سر تعظیم فرود بیارم دخترهای ایران هم باید یاد بگیرن
به عنوان یه انسان موفق و عاقل یه سودی واسه خودشون و کشورشون داشته باشن نه اینکه مثل بعضی ها جوری رفتار کنن که فقط به درد سکس بخورن. دختری که آرایش غلیظ و لباس ---- میپوشه مثل پسری میمونه که رفته سمت سیگاری و به زودی ممکنه شیشه ای بشه و مایه ننگ جامعه.
نه آقانقل قول:
والا به پیر به پیغمبر انسان سالم (که قاعدتا منظورت پسر سالم بود!) با دیدن دختر -چه آرایش کرده چه نکرده- تو جامعه تحریک نمیشه
خوشبختانه خوشبختانه با شکسته شدن قبح روابط جنسی در بعضی مناطق شهرهای بزرگ داریم این حس خوب رو تو جمع های دوستانه میگیریم که هم دختر تو جمع، نگاه سنگینی حس نمیکنه هم پسر از اینکه پارتنرش در جمع حضور داره احساس نگرانی نداره
باور کن گند زدید به جامعه با این افکار. پارتنر چیه؟ من دوست دارم وقتی ازدواج کردم دختر دار شدم دخترم شریک زندگی داشته باشه نه شریک جنسی کسی که یه عمر بتونه کنارش احساس خوشبختی داشته باشه. همین شماها هستید دخترهاتون رو از دم دبیرستان میبرن خونه خالی میشن ابزار دست چندتا معتادنقل قول:
انقدر سخته هرکس تا 25 سالگی صبر کنه و همه شریک واقعی زندگیشون رو پیدا کنن؟ تو خودت ازدواج کنی با این جامعه از کجا میدونی زنت قبلا دست چند نفر بوده و اون دیگه زن زندگی میشه واسه تو؟
آقا جبهه نگیر :D
منظور از پارتنر تو تعریف شما میشه همون شریک زندگی
اتفاقن این موزد نشون میده که شما به هیچ وجه انسان سالمی نیستی و دارای پایین ترین ظرفیت ممکن هستین .نقل قول:
شما وضعت خیلی خرابه... به احتمال زیاد اگر یک بار ساحل دریا رو بصورت مختلط تجربه کنید و اون همه زن و دختر رو با بیکینی و مایو ببینید با آلت برآمده همانند نرهای آماده جفت گیری که در دیگر گونه های پستانداران در مستندها بارهاش شاهدش بودیم , به دنبال زنان و دختران بخت برگشته میکنید تا نه تنها به جنس مخالف بلکه به مردهای حاضر در ساحل نشون بدین که چقدر انسان سالم از نظر ذهنی و جنسی هستین !:n09:
در حال حاضر تفکرات باب میل شما در جامعه حاکم هست که دستاورد اون تجاوز توسط پسر 16 ساله به یک دختر 7 ساله بوده . احتمالن اون دختر 7 ساله هم آرایش تحریک آمیز داشته و درست لباس نپوشیده !؟
فعلن که افراد مریض الحوال و دائم التحریک و دیگر نمونه ها مثل شما که شهوت اونا رو خفه کرده در جامعه زیاد دیده میشن که بعضی هاشون توی ذهنشون به دختر و زن ها تجاوز میکنن و بعضی ها هم این کار رو بصورت عملی انجام میدن, به احتمال زیاد شما در حال حاضر از نظر ذهنی مشغول هستین ... باید دید شما تا کجا میتونی پیش بری !
یک یارویی توی اینستاگرام هست که از نظر ذهنی و فکری خیلی به شما شبیه هست و در افاضاتی گفته بود که به زنان و دخترانی که ارایش غلیظ دارن باید همونجا تجاوز کرد .
فکر کنم بتونین دوستان خوبی برای همدیگه باشین . تفکرات مریضتون رو برای همدیگه تعریف کنین و با تصور/تخیل کنین که دارین راهکار برای جامعه ارائه میدین :n09:
جالبه شماهایی که دم از اخلاقیات میزنین هیچ وقت اینو در نظر نمیگیرین که یاد بگیرین خویشتن دار باشین و ظرفیت بالا ببرین و خودتون کنترل کنین .
فقط برای طرف مقابل نسخه می پیچین که موها بیرون نباشه , لباس کوتاه و تنگ نباشه , آرایش نکنه , صدای خنده و صحبتش کسی نشنوه و کلی کارهای دیگه که زنان و دختران نباید انجام بدن تا مبادا مرد اخلاقمدار و غیرتمند و سرشار از عفت ما آمپر بچسبونه و تحریک بشه !
فکر کنم با یک نگاه گذرا هم بشه فهمید که این وسط چه کسی مثل بیماران جنسی رفتار میکنه .
استخر هتل هیلتون
تابستان : ۱۳۵۴ تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk