دقیقا انتخابت موازیه با ال جی جی3...نقل قول:
Printable View
دقیقا انتخابت موازیه با ال جی جی3...نقل قول:
منم g3 به ذهنم رسید ولی یکسری معایب بزرگ دارهنقل قول:
مثلا :
باتریش نیم روز دوام میاره
قابش ترک میخوره اتوماتیک
میکروفونش خراب میشه
وقتی داغ کرد اونقدر صفحه تاریک میشه که تو یه جای تاریک هم نمیتونی صفحه رو ببینی چه برسه به محیط باز یا زیر نور خورشید
بنچمارکش خیلی پایینه
تنها گوشی که همه تائیدش میکنن همین htc one e8 هست البته اگر میکروفونش خراب نشه بهترین گوشیه
سلام
E8 امروز به اندورید 5 اپدیت کردم. البته با انتی فیلتر. با ای پی ایرانی به هیچ عنوان نشد هر کاری کردم. یعنی میکشل htc نیست. یک سری لینک ها فکر میکنم از طریق بستر ایران کلا فیلتر هست ...
سلامنقل قول:
شما e8 داری؟
ازش راضی هستید؟
با گارانتی گرفتید یا بدون گارانتی ؟
چینی یا تایوانی؟
کیفیت تصویرش چطوره؟به پای z2 میرسه؟
به نظر شما e8 بهتره یا xperia z2؟
سلامنقل قول:
بله
بله
بدون گارانتی
تایوانی(منتها موقع خرید اصلا حواسم به تک سیمکارت و دو سیم کارت و جینی و تایوانی نبود)
کیفیت تصویر خوب است.
با سونی اشنا نیستم و چون از htc خوشم امد خریدم
عزیز به نظرم htc رو بخر. ما یک رفیقی داشتیم . این قدر از ویندوز فون تعریف می کرد . ادم فکر میکرد چه چیزی خریدهنقل قول:
والا ما هر وقت میدیدمش ، شارژرش دستش بود. اصلا این گوشیش شارژ نگه نمی داشت
به هر حال سلیقه خودتونه و هر جور مایلید
سونی هم زاید شارژ مال رفیقم نگه نمیداره
htc ساپورت خوبی داره. تا الان 10 تا پیغام از طریق فیس بوک خاورمیانه شون بهشون دادم. و سریع کمک میکنن
چطور میتونم با پشتیبانیشون چت کنم؟میخوام در مورد میکروفون ازشون بپرسم ببینم از طریق سریال راهی هست که اون سری که میکروفوناشون خرابه رو تشخیص دادنقل قول:
میکروفون چی خرابه؟ ما هم تست کنیم ببینم سالم هست یا خیرنقل قول:
میخواهی بدون گارانتی بخری؟
حالا اینکه در تولید انبوه 4 تا دونه از گوشی ها عیب دار میشه، دلیل بر خرابی همه نیست
با گارانتیش که گیرم نمیاد اینجا هم با گارانتیشو میدن 1450000تومن یعنی 200تومن بیشتر از قیمتی که باید باشهنقل قول:
تو نظر سنجی ها تقریبا 8-9 نفر رو دیدم میکروفونشون خراب بود از یه مغازه هم پرسیدم گفت از 6تا گوشی که قبلا داشتیم 3تاشون میکروفونشون خراب شده میخوام با پشتیبانیشون چت کنم ببینم کدوم سری و ساخت کدوم کشورشو بگیرم که مشکل نداشته باشه ممنون میشم اگر راه چت کردن با پشتیبانیشو بهم بگی:n16:
برو صفحه فیس بوک به ادرس برای خاورمیانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه چتت رو اینجا بذار:n02:نقل قول:
Z2 پنل ژاپن عجب كيفيتي داره حتي از g3هم تصويرش بهتره ميگن بهترين كيفيت تصويرو بين تمام گوشي ها داره
یعنی هیچ راهی نداره بتونیم پنل ژاپن بگیریم ؟!؟:n13:
امروز موشکافانه پنل های z2 رو بررسی کردم اینطور که بنظر میرسید این گوشی 3نوع پنل داره
اونا که موقع روشن شدن نور سفید روشونه که پنل شارپ و بدرد نخور
یه نوع دیگه موقع روشن شدن مشکیه اما یکم مایل به قرمز میزنه ولی قرمزیش خیلی خیلی کمه
نوع سوم هم وقتی مایل میگیرید قرمزیش خوب مشخصه که اون پنل ژاپنه نوع دوم هم که یخورده به قرمزی میزنه اون هم خوبه
البته شاید نوع 2و 3 یکی باشن چون شرایط نوری تو مغازه ها مختلف بود
آقا فرشاد واقعا دمت گرم ! درست حسابی میری آمار میگیری ! اما خوب نمیشه گوشی رو روشن کرد بعد گفت نمیخوام . دعوا میشه !:n41:
من دیروز رفتم نمایشگاه با گوشی m8 کار کردم ، بنظرم اومد که کیفیت صفحه نمایش خیلی پایین بود . یا اینکه من اشتباه میکنم ؟!!! :n04:
بنظر کدر و مات میومد
کنتراست حداکثر بود ؟نقل قول:
شنیدم هر موبایلی رو فقط باید سری اولش رو خرید ! بعدا کیفیتش کم میشه !
من از 2مغازه پرسیدم که شرط پنل jdc میخوام اونم قبول کردنقل قول:
یه مغازه دیگه بود نمایندگی سونی بود اونم پنل ژاپن داشت میگفت 1250000تومن به نظرتون گرون نمیگه؟:n13:
اونوقت هر مغازه ای با یه نوع هندزفری میفروشه این قضیش چیه؟
متاسفانه درسته منم با one htc یکی از دوستان کار کردم در برابر z2 و s5 حرفی برای گفتن نداشت رنگا رو کدر نشون میداد من فکر کردم از والپیپرش بوده ولی الان که شما هم گفتی مثل اینکه واقعیت داره!نقل قول:
مسلما این تفاوت پنل از رو شماره سریال قابل تشخیصه !
وقتی تو خط تولید یک مدل پنل میاد از اون یه تعداد زده میشه مثلا 10 هزار تا که این تعداد همگی سریال ساخت پشت سر هم دارن !
فقط مشکل اینه که ما نمیتونیم محدوده رو پیدا کنیم !
نورش روی حداکثر بودنقل قول:
بله همون موقع با جی 3 و z2 هم کار کردم ، بنظرم خیلی صفحه نمایش براق تر و با کیفیت تری داشتن مخصوصا جی3نقل قول:
سلام از هر نظر بگم
sony
برتری خودش رو نسبت به سایر برند ها اعلام کرده
البته خودم سامسونگ اس 4 دارم ازش راضیم ولی میخام سونی بخرم
امروز از يه عمده فروش پرسيدم گفت e8 كميابه ولي اگه گيرت بياد عاليه
E8 رو همه مغازه ها تاييد ميكنن حتي اونايي كه خودشون e8 ندارن ولي z2دارن ميگن e8بهتره
سلامنقل قول:
منم موافقم . بین این دوتا نظر منم روی e8 هستش .
البته خودم قبلا هم گفتم تا چند روز آینده z3 میگیرم . note4 هم خط خورد . اگه قرار بشه کمتر هزینه کنم e8 رو میگیرم .
خیلی دوست داشتم z2,z3 با پنل ژاپن و پنل شارپ رو از نزدیک کنار هم ببینم تا تفاوت برام مشخص بشه .کسی از شون عکس نداره ؟
علتت برای کنار گذاشتن نوت 4 چی بود ؟نقل قول:
یکی میخواست با پشتیبانی خاورمیانه اچ تی سی تو فیس دوغ چت کنه . نتیجه چه شد؟:n02:
نمیدونم چی شد . :n41:
اما تو یه مغازه دوتاشون کنار هم روشن بود . هر دو تا رو دستم گرفتم .z3 خیلی حس بهتری داشت !:n13:
اما هر چی فکر کردم به نظرم رسید این نوت4 با اون نوت 4 که قبل از سال دستم گرفتم فرق داره ! انگار بیکیفیت بود ! اما هر چی نگاه کردم مشکل رو ندیدم ! شاید حسم عوض شده بود !
در ضمن یه تبلت نوت8 داریم . لامصب سامسونگ هر چی تبلت و گوشی ساخته 99.99 درصدشون کپ همن !:n24: از این قضیه خیلی بدم میاد ! مخصوصا با اون کلید home وسط !
Z2 كيفيت پنل هاش تو آپارات هست سرچ كن ميادنقل قول:
اين عمده فروشه گفت گوشي هاي سوني بدون گارانتي رفرش(تقلبي) زياد دارن كه خرابيشون زياده ولي اصلي ها خيلي خوبن حالا چيكار كنيم اوني كه من ميخوام ازش گوشي رو بگيرم و گفت شرط پنل ژاپن ميدم حتي جعبشون پلاستيك هم نداره يعني راحت هر كي ميتونه جعبشونو باز كنه نكنه يدفعه رفرش گيرمون بيفته!
ديزاير 820 با گارانتيشو هست خيلي هم تعريفشو شنيدم ميگن گوشي بي عيبيه ولي حيف كه اندرويد 5براش نيومده حتي اگر مطمئن بشم بعدا واسش مياد ميگيرمش ولي انگار htc قصد نداره اندرويد 5واسش بزنه
820 رو بیخیال ! یا z2 بگیر یا e8 . من نظرم رو e8 ! مطمئن باش ضرر نمیکنی ! من خودم بودجه موبایل رو 1500 گرفتم (اندازه طلبی که از یکی از دوستان دارم:n02:) و گرنه e8 میگرفتم!
حسی که e8 بهت میده z2 نداره ! مخصوصا اگه یه کیف dot view براش بگیری ! خیلی باکلاس میشه !
820 و کلا تمام 5.5 اینچی هایی که عرضشون کمه و طولشون زیاده بد ریختن ! مخصوصا موقع مکالمه !
شما با e8 كار كرد؟نقل قول:
والا من از ميكروفونش ميترسم اوندفعه يه مغازه اي بهم گفت e8داشتم نصفشون ميكروفوناشون خراب شده
نظرتون در مورد m8 eye چيه؟
اونوقت فكرشو بكنيد مثلا e8 بگيري يدفعه بعد از 2-3هفته ميكروفونش خراب بشه و مجبور بشي به يك ماه نكشيده گوشي رو نصف قيمت بفروشي چون اين مشكلش هم حل شدني نيست يعني گوشي كه ميكروفونش سوخت 100بار ديگه هم ميكروفونشو عوض كني باز خراب ميشه
یه مدت کم تو دستم گرفتم . خوب بود .
اینم گوشی خیلی خوبی به نظر میرسه !
فقط من تو یه مغازه یه M8 دیدم نفهمیدم رنگش نقره ای بود یا خاکستری ! یه جوری بود . از رنگش بدم اومد . فکنم سفید یا مشکیشون قشنگتره !
الان ذهنم رو درگیرش کردی (M8 EYE) باید روش یکم فکر کنم !
htc one e8 با گارانتی همراه سرویس خاورمیانه پیدا کردم کسی از این گارانتی اطلاعی داره؟
همراه سرویس زیر مجموعه پارس مایکروتل میشه که گارانتی معتبریهنقل قول:
اونوقت اینا گارانتی تعویضشون چطور حساب میشه ؟مثلا فرض کنیم فرستادن و 1ماه از تاریخش گذشته بود اونوقت یعنی گارانتی تعویضش تموم شده؟نقل قول:
چون میکروفون e8 تا 1ماه اول خودشو نشون میده اگر میکروفونش خراب شد باید بره برا تعویض چون قابل تعمیر نیست بخاطر همین باید 1ماه گارانتی تعویض داشته باشه که گوشی کامل تست بشه
بالاخره پروژه تمام شد و z2 رو گرفتیم خیلی هم خوب:n02:
جالب اینجا بود که گوشی که خود فروشنده داشت اون قرمزش بیشتر بود بعد یکی پلمپ اورد داشتم میمردم از استرس بازش کرد دیدم مال من از نوع دومه یعنی اونا که قرمزشون کمتره شانس آوردم پنل شارپ گیرم نیومد
خلاصه بعدش مال خودمو با گوشی خود فروشنده مقایسه کردم یه عکس و یه فیلم رو هر دو مقایسه کردم مال من رنگا رو خیلی بهتر نشون میداد و متوجه شدم که بهترین پنلش همینه یعنی بهترین پنلشون همینه که قرمزیش کمه اونم که قرمزیش بیشتره هم خوبه ولی این یکم بهتره
خلاصه الان خیلی خوشحالم چون احساس میکنم خطر پنل شارپ از بیخ گوشم رد شد:n02:
راستی اندرویدش هم 4.4.4 بود مگه نباید 4.4.2 باشه؟:n13:
به سلامتینقل قول:
پس بلاخره شما قضیه رو تموم کردی !
یه لطف کن یه ریویو خوب بزار به همراه چند تا عکس !
اقا مهدی شما اگر گوشی خریدی. من به جای شما شیرینی میدم :n20::n20::n20::n20:
سلامت باشیدنقل قول:
والا تا الان که مشکلی ندیدم ازش حتی میگفتن داغ میکنه ولی من داغ کردنی ازش ندیدم دماش عادیه منوش هم خیلی قشنگه شبیه زد تریه خیلی هم اندرویدش روونه البته شاید بخاطر این باشه که مال من سری جدیده حتی برا من اندرویدش فابریک 4.4.4 بود به نظرم گوشی عالیه البته به شرط اینکه پنل شارپ نباشه الان مال من حتی از g3هم رنگارو قشنگتر نشون میده
اول بگو شیرینیش چیه ؟ تا فکرامو بکنم !:n05:نقل قول:
z3 !!!!
بسیار تا بسیار مبارک باشه !نقل قول:
من اگه گفتم ریویو فقط برا استفاده دوستانه و البته خودم ! چه رنگی گرفتی ؟
من با z2 کار کردم اما چند چیز رو نفهمیدم !
1- میگن صداش یکم بخاطر ضد آب بودنش کمه ولی بنظرم صحیح نیست ! درسته ؟
2- پنل شارپ و ... رو تا کنار هم نبینم تفاوتشون رو نمیفهمم!
ريويو ديگه چيه؟نقل قول:
مشكي گرفتم توصيه ميكنم مشكي نگيري چون لك ميفته روش ولي بدون لك خيلي قشنگه
صداش هم خيلي خوبه كيفيت بالايي داره مخصوصا پردازش صدا توي هندزفري عاليه
صفحه هم عالي
باتري هم عالي
اندرويد هم روان و زيبا منوش همون زد تريه همون امكانات هم داره فقط نميدونم چرا زد تري اينقدر گرونتره!
عكاسي توي محيط بسته متوسط توي محيط باز عالي و توي تاريكي مطلق فوقالعاده از چهره هم عكساي عالي ميگيره