یه گروهه،دوستان زیاد مسائل نا مربوط میفرستن :n02: اگه کسی ببینه بده،و از سویی دیگه بده آدم left بده.نقل قول:
اینو نمیشه کاریش کرد که پنهان بشه ؟؟
Printable View
یه گروهه،دوستان زیاد مسائل نا مربوط میفرستن :n02: اگه کسی ببینه بده،و از سویی دیگه بده آدم left بده.نقل قول:
اینو نمیشه کاریش کرد که پنهان بشه ؟؟
کاریش نمیشه کرد ، الان همه گروه ها این طوری هستش خزوخیل زیاد شده کلا :n02:نقل قول:
وصل شد...:n01:
برای من تو چند روز گذشته،خیلی زیاد قطع و وصل میشه ولی الان وصله و بدون مشکل پیام ارسال میشه.
توی چند روز گذشته حتی 2 بار کلا از اکانت به طور کلی خارج شد و مجبور شدم مجددا شماره موبایلم رو وارد کنم، منتظر SMS بمونم و ...
به هر حال امیدوارم چیلتر نشه، چون از همه مسنجر هایی که باهاشون کار کردم، تلگرام یه سر و گردن بالاتره. :n01:
شما یه کار میتونی بکنینقل قول:
notification گروه رو خاموش کنی
داخل گروه میشی سمت راست بالا کلیک کنید
mute رو بزن
من واسه هر گروهی که عضو هستم اینکارو کردم
2 تا دلیل مهم داره و کاربر
1 -
پیام هایی که تو گروه میاد هیچکدوم مهم نیست و اکثرا پست عمومی هست
در این صورت دیگه بوق نمیخوره و چراغ نمیزنه و شما متوجه نمیشید که پیام دارید
در اینصورت فقط اگه افراد اخل اد لیست شما پیام بدن متوجه میشید
ناتفیکیشن گروه روشن باشه هر 2 ثانیه یه بار بوق میخوره میره رو اعصاب :n37:
2-
هر گروهی بهتون پیام بده به عنوان state نشون داده نمیشه
و کلا شما متوجه نمیشی
و تا وقتی که نرم افزار رو باز نکنی نشون نمیده (( بر خلاف ادلیست که پیام رو گوشی نشون داده میشه ))
کلا گروه ها بلای جان هستن
با خاموش کردن ناتفیکشن این بلای آسمانی رو دفع کنید :n02:
تلگرام چرا تاریخ آخرین بازدید کنتاک ها رو خودکار اپدیت نمیکنه !؟ یعنی باید حتما اون طرف رو باز کنیم تا ببینیم کی انلاین بوده ! اون تاریخی که تو صفحه کنتاک ها نشون میده اپدیت شده نیست !
-------------------------------------
+ این Last seen recently رو هم دیگه شورشو در اوردن ! تقریبا نصف لیستم اینو فعال کردن ! اون زمانی که ملت تو وایبر بودن از این کارا نمیکردن !
کسایی که می زارن last seen recently خیلی خودشمونو جدی می گیرن ، این واسه دوستاش بی احترامی هستش،کسی غریبه داخل کانتکت گوشیش نگه نمی داره که ، من که هر کسی حتی فامیلم بزاره رو last seen recently از کانتکتم حذفش می کنم ، چون دلیلی نداره کسی که نمی خواد دیگران بهش مسیج بدن داخل لیستم باشه ، اگه مثل من حذفشون کنی دیگه از این کارا نمی کنن:n09::n10:نقل قول:
دوستان یه سوال
قابلیت سرچ توسط آیدی برداشته شده ؟؟
نقل قول:نقل قول:
همیشه همینطوری نیست
بعضی مواقع دلیل دیگه ای داره !
یکسری از افراد هستن بنا به دلایلی مجبورن و یا به هر دلیل دیگه ای اکثرا آنلاین هستن (( به واسطه ارتباط دائم با اینترنت ))
این وسط یکسری افراد هستن که آنلاین بودن آدمو نبینن بهتره
حالا فکر کنید یه جا دارید بحث میکنید طرف نمیفهمه چی میگه یهو دری وری اضافات میکنه
شماره هم به هر دلیلی در اختیارشون هست
آنلاین بودن بعضی مواقع باعث عذاب میشه
اینکه میگیدقبول ندارمنقل قول:
کسایی که می زارن last seen recently خیلی خودشمونو جدی می گیرن
خیلی ها شاید اینطور که میگید باشن
ولی در مورد همه صدق نمیکنه
همه رو هم با یه چشم نگاه نکنید ! :n01:
آره منظور من به آقایون نبود دوست عزیز ، آقایون اگه می زارن last seen resently احتمال زیاد دلیلی داشته :n09:نقل قول:
نمیدونم چه دلیلی داره به تمسخر جواب میدیدنقل قول:
بحث من هم جنسیتی خاصی رو در بر نمیگیره (( نمیدونم چطور برداشت کردید که منظورم آقا بود !!! ))
اتفاقا مثالی که زدم واسه یه خانمی (( استاد )) بود که میشناختم
شما هم بهتر همه چیزو با هم قاطی نکنید و به تمسخر جواب ندید
اینکه کسی همچین کاری میکنه مشکل خودشه !نقل قول:
کسایی که می زارن last seen recently خیلی خودشمونو جدی می گیرن ،
موفق باشید:n01:
سلام دوستان
قابلیت سرچ آی دی برداشته شده ولی الان میتونین از طریق آدرس زیر وجود داشتن آی دی در تلگرام رو تست کنیننقل قول:
به جای id هر id که مایل بودید قرار بدین . از همونجا هم میتونین روی Send Message کلیک کنین تا بهشون پیغام بدین .کد:------------/id
دوست عزیز ، خیلی افراد بنا به شغل، فعالیت و ... که دارن مجبور هستن شماره های زیادی رو توی گوشی خودشون نگه دارند ، دلیل نمیشه که همه مخاطبین گوشی ، از آنلاین بودنشون با خبر باشن .نقل قول:
بنده این نمایش آنلاین رو غیرفعال کردم و فقط برای دوستان و آشناهای نزدیک استثنا قاثل شدم .
حالا دوستان چرا به خودشون گرفتن !
والا خیلی از اینایی که این گزینه last seen resently رو فعال میکنن کارشون نت نیست !
تلگرام هم که مثل وایبر نیست ! تا توش نباشی و فعالتی نکنی الکی نمیزنه انلاین
البته مشکلی هم نیست ، هر کسی هر چیزی دوست داره میتونه انتخاب کنه
منظور من این جوی بود که به وجود اومده و حتی بعضیا برای اینکه بگن منم میخوام مثل بقیه باشم این گزینه رو فعال میکنن !
دوستان اون رباتی که گروه هارو سرچ میکردی چی بود اسمش؟
چطوری میشه بهش دسترسی داشته باشم؟
آخه مسئله اینجاست که بیشتر دوستان و آشناهای نزدیک هم برای همه last seen resently گذاشتند :n02:نقل قول:
این حس مرموز بودنه که بهشون فاز شاخ بودن میدهنقل قول:
والا به قرآن
بچه 14 ساله تو فامیلمون آخرین بازدید رو زدهlast seen resently آخه بگو کی اصلا به تو محل میذاره که اینو گذاشتی:n24:
سلام
از دیشب یه کاربر به لیست cantacts ــهام اضافه شده که گزینه Delete این کاربر وجود نداره!
چطوری میتونم حذفش کنم؟
من از نسخه کامپیوتر تلگرام استفاده میکنم.
شاید خیلی از کاربران هنوز با این مسئله مشکل داشته باشند که سرچ کردن دوستانشان از طریق سرچ برنامه بی نتیجه به پایان میرسد.
روش بسیار ساده است.
باید نام این شخص رو به صورت لینک در آوردید تا بتوانید با اون شخص چت یا شخص را به لیست دوستان خود اضافه کنید.
در یک مرورگر وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشوید و نام کاربری شخص مورد نظر را بعد این عبارت وارد میکنید.
مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی وارد این سایت شدید روی عبارت SEND MESSAGE کلیک کنید تا وارد صفحه چت با اون شخص شوید
در ادامه میتوانید از منوهای موجود شخص مورد نظر رو به لیست خود اضافه کنید.
دقیقا مشکل همینهنقل قول:
من واسم یه چیز جای سواله
در مورد موضوع recently یکسری از دوستان از این عبارات استفاده میکنن
مشکل همینه
مشکل اینجاست
و ...........
سوالم اینه
پنهان بودن یه کاربر چه ضرری واسه شما داره و اگه پنهان باشه مشکل چیه ؟؟
خب شما هروقت با طرف کارداشتی پیام بده اونم جواب میده
دیگه مشکل دقیقا چیه و چه مشکلی واسه شما ایجاد میکنه ؟؟
تلگرام حریم شخصی میتونه محسوب بشه و حریم شخصی هر فردی در حیطه اختیارات خودشه !
اگه یکی بگه چه مشکلی ایجاد میشه ممنون میشم !
شاید مشکلی باشه و بی خبریم !
سمت چپ رو کاربر کلیک کنید تا صفحه چتش سمت راست برنامه بیادنقل قول:
بعد بالا رو اسم کاربر کلیک میکنید و میرید صفحه contant info مربوط به همون کاربر
سمت راستش 2 تا گزینه edit و delete داره !
ببین دوست عزیز همه حرفای شما درستهنقل قول:
منظور من یه چیز دیگس کلا !
و فقط شامل این نمیشه
موضوع جو گیری و چشم و همچشمی ایرانی ها هست که حتی اینجا هم مشاهده میشه !
به قول یکی از دوستان بچه 14 ساله هم وقتی فهمیده خیلیا اینو فعال کردن پیش خودش میگه چرا من فعال نکنمش !
اگه نه کسی به حریم شخصی کسی کاری نداره و هر کسی میتونه هر چیزی رو که میخواد بزاره
آفرین منم همینو می گم ، مثلا" فکر می کنن که کلاس هستش ، من تا حالا کلی از کانتکتای تلگراممو که last seen resently گذاشته بودنو می دونستم واسه چی گذاشتن پاک کردم ، چون داخل کانتکت گوشی خیلی زشت می شه که یک سری می زنه last seen recently :n02:نقل قول:
سلام تلگرام نسخه web based چه طوری می تونیم log out کنیم ؟ گزینه اش هس ؟کجاس ؟
راهی به غیر از حذف مرور گر هس ؟!مرسی پیشاپیش
وارد settings بشید و بعد log out بزنیدنقل قول:
ببین دوست عزیزنقل قول:
این مشکل چشم و همچشمی کلا همه جا هست
حالا اینکه یه بچه 14 ساله و یا 24 ساله (( که خودم دیدم )) از رو جوزدگی و اینکه خودشو خیلی دست بالا میگیره رو دیدم
یه آدم 24 ساله مغرور که کلا خودشو خیلی آدم حساب میکنه
اینجوری آدما دور برمون زیاد هستن و میدونیم هم که کیا این شکلی هستن
حالا اینکه تو تلگرام هم موجودن جای تعجب نیست و مشکلی فکر نکنم به وجود بیاره ؟؟؟؟؟؟؟
مشکل میدونید کجاست ؟؟
تا آخرش بخونید توضیح میدم !
تلگرام و اکثر همچین دست نرم افزارهایی شماره کل مخاطبین رو نشون میدن
درحالی که به عنوان یه نرم افزار ارتباط آنلاین باید بشه فقط با آیدی اد کرد
ولی این نشون دادن کل وضعیت مخاطبین یعنی دردسر و نداشتم حریم خصوصی
شماره به هر دلیلی (( آشنا - اقوام )) یا اگه استاد باشه دست بعضیا هست
و تلگرامم شماره کل مخاطبین رو نشون میده و این خیلی بده
مشکل اینجاست یکسری از افراد هستن (( به شخصه دیدم )) تو ادلیست تلگرام هر چند ساعت یکبار میچرخن ببینن کی آنلاینه کی آفلاین
جالبه
بعد از اینکه میبینن کی طرف آنلاینه چتم نمیکنن و فقط میخوان ببین کیا آنلاین هستن (( کنجکاو بودن اصطلاح ادبیش هست که فضولی معنی میده ))
این افراد که کلا هدف خاصی نداره در بعضی مواقع مشکل ساز میشن !
شخصی که به تلفن شما زنگ میزنه و شما جواب نمیدید یعنی بی احترامی به اون ؟؟ و یا واسش مشکل درست میکنید ؟
متاسفانه چون تلگرام کل مخاطبین رو نشون میده یعنی راحت میشه از کار دیگران سر در آورد
متاسفانه حریم خصوصی تو ایران زیاد معنی نمیشه
طرف میاد خونت به عنوان مهمان - بعد چیزایی که میپرسه جالبه :
کجا بودی ؟
با کی بودی ؟
اون کیه داشتی باهاش حرف میزدی ؟
چرا این شکلیه ؟
چرا اون شکلیه ؟
این چیه تو اتاقت ؟
چرا همیشه گوشی دستته ؟؟
چرا همیشه تلگرامی ؟؟
و این مختص افراد خاص نیست
تو ایران حریم خصوصی معنی پیدا نمیکنه و اکثر مردم علاقه دارن تو زندگی هم سرک بکشن
یه جمله تو یکی از صفحات اجتماعی خونده بودم جالب بود (( دقیق یادم نیست حدودا همین شکلی بود ))
** به یه ایرانی میگن فضولی نکن میمیره **
حریص خصوصی تلگرام در مورد آنلاین بودن بعضی مواقع به شدت موجب فضولی دیگرانه
به خصوص که طرف خانم باشه
شما اگه با کسی کار داری بهش پیام بده اونم جواب میده
دیگه به آنلاین بودنش چیکار داری ؟؟
با یه استاد خانمی ((دختر )) صحبت میکردم گفتم چرا وضعیت آنلاین بودن شما پنهان هست گفت :
آخه همکارام میگفتن پس شما کی سر کار میرید ؟؟
فکر میکردن من کلاس صبح رو میپیچونم
راحت شدم
ببینید همکار آدم یه بچه 14 ساله نیست یه آدم حداقل 30 به بالا تا 50 ساله هست
حالا به وضعیت پی ببرید طرف 40 سالشه تو مخاطبین میگرده ببینه کی آنلاینه بهش تیکه بندازه
شما با کی کار داری ؟؟ بهش پیام بده _ آنلاین بودنش کمکی به شما نمیکنه !
مشکل استفاده از همچین نرم افزار هایی دقیقا همینه که نباید کل مخاطبین رو نشون بده
مشکل فرهنگی ما هست که میخوایم تو زندگی دیگران دخالت کنیم
این مشکل که وضعیت فلانی مخفی هست
دقیقا دلیلش همینه
طرف نمیتونه تو زندگی دیگران سرک بکشه
موفق باشید :n01:
اگه گزینش وجود داشت که سوال نمیپرسیدم:n02:نقل قول:
نه شمارش مشخصه و نه اینکه میشه حذفش کرد
حرفاتون درسته ولی بیش از حد دارین از این افراد دفاع میکنین
نمیخوام بحث کنم
به نظرم کسی که تو این نرم افزار ها میاد باید این چیزا که شما اسمشو حریم خصوصی میزارین رو بپذیره
بازم سر همون حرف خودم هستم که جو گی افراد مشکل منه ( شما اون موارد استثنا مثل استاد رو فاکتور بگیرین )
یادش بخیر 6 ماه - یه سال پیش مردم تو وایبر زیاد درگیر این چیزا نبودن ولی حالا همه این مدلی شدن !
مخفی بودن وضعیف آنلاین هم جزو امکانات همین نرم افزار هستنقل قول:
کسی که میاد حریم خصوصی رو پذیرفته
و برای حریم خودش این گزینه رو انتخاب کرده
یکی با آنلاین بودن خودش حریم خصوصی رو اون شکلی نشون میده
یکی هم این شکلی !
و شاید هم اگه نداشت بعضیا نمی اومدن و اگرم اومدن به خاطر همین گزینه بود (( فرار از وایبر ))
این گزینه خوبیش اینه جلوی دخالت ملت رو میگیره !
خیلی جالبه
کل این تاپیک بحث سر اینه که این گزینه باعث شده تو زندگی مردم نشه سرک کشید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی تلگرام میشه کنتاکت های دیگران رو دید؟
سوال بعدی اینکه چطور میشه لیست کنتاکت ها رو ویرایش کرد؟
بعضی ها الان توی لیستم اضافه شدند که خیلی وقت پیش و اونم برای مدت کوتاهی شمارشونو سیو کرده بودم و الان توی تلگرام اضافه شدند
کسی واقعا نمیدونه این کاربر رو چطور حذف کنم؟؟؟
همه میدونن دلیل اومدن مردم از وایبر به تلگرام ، داغون کردن وایبر توسط ---- بود !نقل قول:
و شاید هم اگه نداشت بعضیا نمی اومدن و اگرم اومدن به خاطر همین گزینه بود (( فرار از وایبر ))
این اربابه دیگه. نمیشه حذفش کرد! باید اطاعت کنی ازش :n02:نقل قول:
واقعا ممنونم از راهکارت:n02::n08:نقل قول:
ربات فیلم و سریال ، اسم بهش بدید لینک مستقیم بهتون بده :n19:
dl teen wolf/
سلام
اغلب دوستان من میگند این ربات ها میتوانند از آدم جاسوسی کنند.
به نظرِ شما صحیحِ یا فقط ملت الکی شایعه در آوردند؟
این ربات ها با api های خود تلگرام ساخته میشه و هیچوقت تلگرام دسترسی بیشتر به برنامه نویس ها نمیده یا اینکه خود تلگرام جاسوس باشه!!!!نقل قول:
سلام دوستان
با گوشی امتحان کنیننقل قول:
نه دوست عزیز ، نمیشه .نقل قول:
برای ویرایش لیستتون به منوی تلگرام برین و در Contacts یکیو کلیک کنین بعد توی صفحه چت باهاش وارد میشین ، بالا عکس و اسم فرد نوشته شده کلیک کنین ، در صفحه پروفایل کاربر میتونین در بالا سمت راست سه نقطه ( همون منوی پروفایل ) گزینه Edit رو ببینین .
رباتها به صورت خصوصی امکان جاسوسی و یا هر کاره دیگه ای نمیتونن انجام بدن و فقط پیغامهایی که خودتون بهش میدین رو پردازش میکنن .نقل قول:
فقط در گروهی که ربات در اون هست ، مراقب متنها و مدیاهایی که میفرستین باشید ، رباتها در گروه ها به تمامی پیغامهایی که میدین دسترسی دارن و میتونن با نام کاربری شما تمامی فعالیت شمارو در گروه لوگ ( ذخیره با مشخصات کامل ) کنن .
ویدئو هایی که از طریق تلگرام دسکتاپ فرستاده میشه چرا فشرده سازی نمیکنه ؟؟
با همون حجم اصلی میفرسته
در حالی که تو گوشی فشرده میکنه
دلیل خاصی داره ؟
سلام و سپاس به خاطر پاسختوننقل قول:
الان یک سوال برام پیش اومد که آیا می تونند این کارا انجام بدهند(یعنی یک رباتی این براش تعریف شده باشه یکی دیگه نه) یا نه کلا همشون انجام می دهند؟
سپاس:n16:
شما وقتی یک دوست توی contacts تلگرام دارید اون دوست چه اطلاعاتی میتونه از شما و گوشی شما در بیاره که اینقدر نگران ربات ها هستید؟!نقل قول:
ربات ها رو مثل آدم ها فرض کنید که هر پیامی که فقط به همون فرد میدی رو مثل انسان های لیست تلگرامتون میبنن ولی به صورت اتوماتیک جواب میدن یا کار خاص دیگه ای میکنن. همین!
دوباره از عصری خراب شده ( یا خرابش کردن ) کانکت نمیشه متاسفانه !