من 20 سالمه
مجردم
تا 4، 5 ساله آینده (حداقل) قصد ازدواج ندارم!
Printable View
من 20 سالمه
مجردم
تا 4، 5 ساله آینده (حداقل) قصد ازدواج ندارم!
کار بسیار خوبی می کنی .نقل قول:
تو اوضاع کنونی کشور ، ازدواج زیر 25 سال اشتباهه .
فقط 1 سوال ، در صورت ازدواج مثلا در 27 سالگی دوست داری همسرت چند سال از شما کوچیکتر باشه ؟
یا اینکه اصلا مهم نیست برات ؟
چون حتما شما هم برخوردید به دوستانی که سنشون بالا رفته اما دوست دارند همسرشون سنش خیلی کمتر باشه .
28 سالمه مجرد
اگه وضعیت مالی طوری باشه که توپ هم تکونم نده تحت هیچ شرایطی به ازدواج فکر نمیکنم
خیلی دوره کثیفی شده و پیدا کردن کیسی که به آدم وفادار بمونه خیلی سخته:n27:
البته دور از جون بچه های این انجمن - امیدوارم به خودشون نگیرن این حرفم رو:n16:
تا حالا به تفاوت سن فکر نکرده بودمنقل قول:
ولی فکر کنم دیگه از 1 سال تا 4 سال باشه خوب باشه!
سلام به دوستان، چه سوال جالبی آخه معمولا دخترا از هم میپرسند این چیزا.
من 27 سالمه و مجرد هستم، دلیلش مالی نیست چون زندگی شخصی خودم را دارم. خدا رو شکر تونستم یه خونه و ماشین از خودم داشته باشم، کارم هم آزاد هست (کاش اون چهار سال رو هم تو دانشگاه تلف نمیکردم!). قصد ازدواج ندارم چون در حال حاضر فکر نمیکنم با ازدواج میتونم چیزای بیشتری از لحاظ عاطفی بدست بیارم هم اینکه مسئولیت خیلی بزرگی هست فعلا آمادگیش رو هم ندارم.
من به شدت دلم گرفته و نیاز به همدم دارم ...اما بی کارم و همین منو از اقدامی باز میدارد ... گزینه های عالی هم در نظر داشتم و به خاطر همین دیر کردن من همشون یکی یکی دارند از دست میرند :n28:
منم اخر ۱۷ سالم دیگه یکی دوماه دیگش بیشتر نمونده
دیگه معلومه خوب مجردم دیگه
خداییش مغز خر خوردید که ازدواج کنید والا همین که به پدر مادرمون باید جواب بدیم که کجا میریم چیکار میکنیم و .... بسه دیگه یکی دیگه نمیخواهد همین فشار خودمونو تحمل کنیم یکی دیگه پیش کش والا نه کسی بهت میگه پول بده نه میگه کار کن هیچی خودمم ازادم میتابم کف دستمم هست خیلی خوب و راحت
پسرعمه من 35 سالشه و مجرد . دنبال دختر 18 تا 22 ساله میگرده واسه ازدواج:n09:نقل قول:
متاسفانه اكثر مردها فكر مي كنند بايد حتما يه دردي داشته باشند بعد بفكر ازدواج بيوفتن تا اونوقت زن بدردشون بخوره
دوستان فقط شرایط و نیازهای حال حاظر شون رو می بینند ولی این کافی نیست بايد شرايط روحي رواني بعد از ٤٠ سالگي روهم درنظر بگيريد اینکه طرز فکر انسان و نیازهاش برعکس دوران جوانیست
يه معضل ديگه دير ازدواج كردن اختلاف سني زياد با فرزندتون هست. البته مشكلش براي شما نيست براي اون بچه بيچاره هست كه پدرش نه حوصله اش رو داره و نه دركش مي كنه.
منم تا ٢٦ سالگي مثل شما بودم و اصلا حاظر به ازدواج نميشدم و فقط فكر و ذكرم گشتن با دوستان، ادامه تحصيل و رفتن به خارج از كشور بود. ولي الان خدا رو شكر مي كنم كه منو از خر شيطون انداخت پايين [emoji1]
اگه درست بگردید و معیارهاتون رو درست و عقلانی انتخاب کنید مطمئن باشید به امید خدا فردمناسب هم پیدا میشه.
فکر کنم پسرعمه تون بیشتر دوست داره بچه بزرگ کنه [emoji6]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یک سوال ، به نظرتون ازدواج در دانشگاه خوب هست ؟ نه به خاطر جو گرفتگی . مثلا کسی که کارشناسی میخونه .
چند ساله یکی رو میشناسه .
به نظرتون خوب هست ؟ با توجه به این که همسن و سال هستند ؟
یا به صورت سنتی که همان پدر و مادر معرفی میکنند رو قبول دارید ؟
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید در آخر خود دو نفر هستند که میخوان ایشالا یه عمری رو با هم سر کنن، هم ازدواج سنتی میتونه خوب باشه هم اون مورد دانشجویی یا هر جور آشنایی منجر به ازدواج دیگه.نقل قول:
دیگه باید موقعیت و شخصیت و احساسات و امکانات و همه چی رو خلاصه حسابی سنجید قبل ازدواج، واقعا سخته نظر دادن.
اول درسشو تموم کنه بعدنقل قول:
چرا چون نه ازدواجش درست میشه نه درسش نمیشه جفتش رو با هم انجام داد بالا خره از یکیش باید کم بزاری که یا درسه یا ازدواج که معمولا درسه به فنا میره
اقا ازدواج میکنید دیگه بچه دار نشید خیلی داغونه دیگه چیه یه موجود معمولا تو دستو پای مزاحم تا چند سال اول که شب و نصفه شبو صبح ظهر و هر وقت گیرش بیاد عرعرش هواست بعدم تازه میخواهد بره مدرسه حالا همش یه بار فلان نشه تو راه مدرسه و درسش رو میخونه نمیخونه و .... بعدم که یه خورده ادم میشه میره دانشگاه و بعدم میره خونه خودش و تموم فقط درد سر بود تازه وقتی بچه هست بشین یه گوشه شیطونی نکن گند نزن و .... والا چی فکر کردید حالا میگید نه میبینیم
منم 23 ساله ام . مجرد بیکار :n02: ( دانشجویی که شغل نیست )
دوستان شما از چن سالگی کار کردید و شروع کردید ؟! من الان یه روزهم کار نکردم هنوز :(
نمیدونم از کجا و چه طوری باید شروع کنم اصلا.
من از 14، 15سالگی به اینور هر سال تابستونا میرفتم سر کار یه کاری می کردم.نقل قول:
الان تقریبا یک و نیم ساله، حتی در حین تحصیل هم کار می کنم.
شروعش هم بستگی به خیلی چیزا داره؛
1. تحصیلات
2. مهارت
3. فراهم بودن
4. علاقه
و ...
یعنی یا تو رشته تحصیلیت فعالیت کن، یا یه حرفه ای که بلدی، یا کاری که علاقه داری یا ...
در مورد اون بخش که قرمزش کردم خییییییلی حواست رو جمع کن.نقل قول:
خیلیا رو دیدم منتظر بودن درسشون تموم شه، بعد سربازیشون تموم شه بعد برن سر کار که متاسفانه بعد از اتمام درس و سربازی تازه متوجه شدن کار خاصی بلد نیستن.
متاسفانه اینجا تو دانشگاه آدم یه حرفه رو یاد نمی گیره که بخواد بعدا باهاش خرج زندگیش رو در بیاره.
شما همین الآن فکر کن درس و سربازیت تموم شده می خوای بری سر کار. ببین چه کاری دوست داری، تو چه کاری استعداد داری، تو چه کاری حاضری تو سختی هاش جا نزنی. بعد برو سمتش.
حالا چند حالت پیش میاد:
1- یه حرفه رو بلدی و کارش رو دوست داری.این مورد بهترین حالت هستش. اگه واقعا تو کار وارد باشی، مطمئن باش بعد از یه مدت پیگیری بالاخره راه و چاه پول در اوردن از حرفت دستت میاد.
2-یه کاری رو بلدی ولی نه به صورت حرفه ای. تو این مورد با توجه به اینکه تونستی کاری رو تا یه حدی یاد بگیری، پس مسلما با تلاش بیشتر می تونی توش پیشرفت کنی تا به مورد 1 برسی.
3-کار خاصی رو بلد نیستی ولی به یه کاری علاقه داری. قبل از اینکه بری دنبال یاد گیری کار، بهتره در موردش تحقیق کنی و ببینی کسانی که در حال حاضر، آینده ی تو هستن، تو چه موقعیتی هستن و چه مراحلی رو طی کردن تا به این موقعیت رسیدن. اگه مطمئن شدی توان تلاش لازم رو داری و تو سختیاش جا نمی زنی یادگیری کار رو استارت بزن. تحقیق و بررسی هم به این خاطر هستش که روزای عمر آدم تکرار نمی شه. این که مثلا 7-8 ماه واسه یادگیری یه کار وقت بذاری و بعد پشیمون شی بری دنبال یادگیری یه کار دیگه، فقط باعث می شه اون 7-8 ماه که می تونستی یه کار رو یاد بگیری از دستت بره و دوباره بشی صفر.
4-کار خاصی رو بلد نیستی و هنوز مطمئن نیستی می خوای چه کاری رو انتخاب کنی. این مورد بدترین حالت هستش. باید سعی کنی هرچه زودتر به مورد 3 برسی. هرچی مدتی که این مورد سردرگمی طولانی تر شه، سردرگمی آدم بیشتر می شه و وقتش بیشتر از دست می ره.
انشاا... که موفق باشی
سلام دوستان.
من محمد 17 ساله مجرد.
شغل:دانش آموز:n16:
کنکوری؟نقل قول:
یا امتحان نهایی؟
سلام.نقل قول:
کنکوری نیستم.
امسال امتحان نهایی داریم.
سال دیگه پیش دانشگاهی.
سال دیگه کنکور
:n16:
الحمداللهنقل قول:
اینطور که معلومه امید به زندگی در بین جوانان افزایش پیدا کرده . خخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد یکی دو سال دیگه زن و مرد واسه هم تکراری میشن و یه بچه میتونه زندگیشون رو استوار کنهنقل قول:
یه هدف مشترک هم ایجاد میکنه که زن و مرد با همکاری هم انجامش میدن
یک طرفه نگاه نکنین به قضیه
منم21 ساله ام مجرد ولی جوب تجربم زیاده:دی
دانشجو عمران
نقل قول:
چرا؟......:n02:
اقا شما میدونی من که کنکور دارم چرا این جام؟نقل قول:
گفتم وسط حرفتون پریده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به همون دلیلی که من اینجام :n09:نقل قول:
اعتیاد آقا ، اعتیاد به P30 . همه چی از دود اول شروع شد :n02:
شایدم تو انجمن های علمی سایت فعالیت داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 22 ساله ام و مجرد :n16:
دانشجوی مهندسی عمران، البته دیگه آخراشم...
بچه یه مشکل فنی
درب یکی از اتاق خواب منزل ما باز نمیشه !
قفل نیستا ! اما مثل اینکه زبانه اش حرکت نمی کنه تا در باز بشه .
من چیکار باید بکنم ؟ اگه از داخل اتاق قفل بود می شد لولا را در اورد اما من بیرون اتاق هستم .
راهی داره غیر از شکستن درب ؟
کلیدساز بیارین:n02:نقل قول:
اول سعی کنید با یه تیکه مقوا یا کارت از لای در و دیوار زبونه رو عقب بزنید
اگه نشد باید پیچ های قفل رو باز کنید و بازش کنید
مرحله اخر همونطور که دوستمون گفتن قفل ساز بیارید اونم اگه نتونست که بعید میدونم باید با مته قفل رو خراب کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
اخوی شما قاب دستگیره رو باز کن ( معمولا یه پیچ بالا و یه پیچ پایینش داره ) ، بعد قاب و دستگیره رو در بیار از سر جاشنقل قول:
یه اهرم مکعب مستطیل داره که رابط بین دستگیره و زبانه هست ، احتمالا بر اثر مرور زمان اون دچار ساییدگی شده و یا جای اون داخل دستگیره خورده شده
اون اهرم رو از دستگیره در بیاره و سر جاش بگذار داخل در ( یه حفره ی مربعی داره ) ، بعد با انبردستی دم باریکی چیزی در جهت پاد ساعتگرد بچرخونش تا در باز بشه
سلامنقل قول:
این کارها رو انجام دادم اما نشد .
اون اهرم می چرخه و مشکلی نداره اما مثلا اینکه زبونه در حرکت نمی کنه و از جاش در رفته .
الان فعلا مغازه و تا 2 ساعت دیگه میرم خونه . تو این 2 ساعت اگه راهی بلدید بگید وگرنه باید در رو بشکونم :n28: . دم عیدی واسمون خرج همینجوری میباره:n27:
یه چیزی میگم بین خودمون بمونه : ))
من خریتی کردم رفتم معتاد سیگار شدم
الان میخوام ترک کنم نمیتونم:n29:چرا؟
سر درد امونمو میبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم خب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بسمه ای تعالی
یک راهنمایی متخصصانه الان می کنمت برو حالشو ببر:
1- ابتدا کل منزل را فرمت می کنی از نوع hard disk deep حواست به اون دیپ باشه!
2- کر رو از گوگل سرچ می کنی
3- در را نصب می کنی run as admin ش کن البته روی اوبونتو بهتر جواب می ده!
یه تماس با اپل و مایکروسافت می گیری( که خوب چون تحریمیم از بالاییا کمک می گیری!)
4- برنامه را با door port proxy brocker نصب می کنی.
5- یه شارز به حساب من یادت نره شماره حسابو pm کردم!
6- در در. دریافت می کنی full install ش می کنی....
موفق باش:n26:
سیگارت بکش جاش درست می شه داش!:n01:نقل قول:
اگر فقط سر درد مشکل شماست ، آدامس نیکوتین زندگی رو برای شما آسون میکنه :دینقل قول:
آره اونم از مارک نیکورست با نیکوتین اضافه!نقل قول:
ولی خدایی هیچ چی جای سیگارو فندک و نمی گیره...
ادما روببین بایه ادامس نیکوتین گمراه میکنن :n02:فکرنکنید همه مثل فرنود ازراه بدرمیشن
بهترین راه برایه درمان ادامس اکالیپتوس یا الووراس
ولی خب اون عادت لای انگشتها گرفتنش و فندک زدن و روشن کردنشه که ترک کردنش سخته ، واللا دود و دمش و نیکوتینش مسئله ای نیست :n05:
ما جای اینکه هم دیگه رو از اشتباه و خطا در بیاریم یدتر مردم رو داریم گمراه میکنیم.:n03:
میگم حال و هوای عیده و کم کم داره عید میاد.
آقایون محترم بگید واسه عید چه لباسایی میگیرید؟چه تیپی می زنید؟:n02::n09:
دوستانی که اهل لباس و پوشاک هستن بگ تا چه لباسی بخریم تا به هم بیان.
مثلا بگید شلوار جین با تی شرت فلان و کت تک و کفش فلان و از این چیزا.:n01:
ممنون:n16:
این سوال ها مخصوص تایپیک خانماس:n09:اینجابحثش نیستنقل قول:
پس میگید بنده لباس نپوشم؟:n02:نقل قول:
آقایونم لباس های شیک و با کلاسی مخصوص خودشون دارن.
تازه اگه تو اونجا مطرح کنم لباس زنونه معرفی میکنن اونوقت ما تو سایز بندی لباس ها قرار نمیگیریم.:n02: