با سلام...نقل قول:
ممنون دوست عزيز ،مي شه بيشتر در مورد اين ورزش هاي هوازيه سنگين توضيح بديد؟چه نوع ورزش هايي هوازيه سنگين هستن يا فقط همين كشتي هست؟
||سپاس**
Printable View
با سلام...نقل قول:
ممنون دوست عزيز ،مي شه بيشتر در مورد اين ورزش هاي هوازيه سنگين توضيح بديد؟چه نوع ورزش هايي هوازيه سنگين هستن يا فقط همين كشتي هست؟
||سپاس**
کلا ورزشهایی که میزان کالری بسیار زیادی از آدم میسوزونه.(جودو-کشتی و ....)نقل قول:
با سلام...
||سپاس**
من چون خودم کشتی کار میکردم این ورزش رو توصیه میکنم.
البته اگر شما تمرینهای اولیه ی این ورزش رو هم انجام بدی کفایت میکنه(لازم نیست حتما کشتی بگیری)
راستی تو کتاب دکتر کرمانی هم سنگین ترین ورزش از نظر کالری سوزوندن ، همین
کشتیه که اگه امتحان کنی میبینی که حقیقت داره.
سلام
خسته نباشید
واسه یه نوجون 16-17 ساله که ورزش اصلیش فوتباله و در کنارش بدنسازی میکنه واسه رشد عضله چه مکملی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
من چند وقتی که بدنم stop کرده و دیگر جواب نمی دهد تا کنون مکمل مصرف نکردم لطفا یک برنامه به من بدهید همراه یک برنامه غذایی مشخصات من به صورت زیر است
دور بازو43 دورپا62 دور سینه116 دور ساعد 37.5 دور مچ 18 دور شکم86 وزن 87 قد182
مدت 2.5 سال که بدن سازی کار میکنم
سلام دوستان
من حدود 6-7 ماهه که بدن سازی کار میکنم
برنامه اش هم خودم نوشتم. البته بعد از مشورت...
برنامه ی تقریباً سختی هست.
تنها مشکل من اینه که عضله هام بزرگ نمیشن. در هنگام تمرین یک مقدار حجم می گیرن و سفت میشن ولی به محض اینکه از باشگاه میام بیرون همون بدن قبلی رو دارم.
تا بحال از هیچ ماده ی مکمل پروتئینی ای استفاده نکردم به جز قرص های ویتامین روزانه که داروخانه ها میفروشن.
دوستان میشه راهنماییم کنید ؟
ببین عزیز...شما احتمالا زیر پوست و عضلاتت چربیهنقل قول:
به اصطلاح ورزشی بهش میگن که زیر عضله ی یارو آب افتاده....یعنی شما باید چی کار کنی ؟؟
باید الآن قد و وزنت رو بگی ، تا درصورت صحت مساله ی بالا بهت بگم چیکار کنی...
:11::11:
درسته محمد جاننقل قول:
یه کمی چربی از اون موقعی که لاغر کردم تا الان باهام بوده و موفق نشدم آبش کنم.
قد 182سانت
وزن 86 کیلو
در ضمن می خوام باز هم وزن کم کنم :31: عید 4 کیلو اومدم بالا:2:
PS: I think I Love Wrestling
ببین اشتباه نکن...الآن وزنت خوبه...فقط باید با همین وزن چربی رو آب کنی و عضله بسازی...
برای آب کردن این چربی هایی که بعد از ورزش و رژیم غذایی سنگین میمونه
به نظر من یکی از عاقلانه ترین و ساده ترین راهها دویدنه...نمیدونم چرا غالبا از این موهبت بزرگ که دویدن باشه فرار
میکنن در حالیکه دوای خیلی دردهاست...دویدنت هم باید از هر جا که شروع میکنی بعد از یه مدت به حدی برسه که خودت احساس کنی داری چربی میسوزونی...
مثلا اگه بتونی با سرعت دوی تمرینی به 30 دقیقه در روز ( بدون وقفه مابین دویدنها :دی ) برسونی و هرروز بدویی نتیجه میبینی....
اگر هم میتونی کشتی بیای که دیگه هیچ بحثی نمی مونه....
سه روز تو هفته برو تمرینای کشتی رو انجام بده و سه روز دیگه برو تو خیابون بدو.....
در مورد رژیم غذایی خودت بهتر از من میتونی تصمیم بگیری....ما خودمون جوون که بودیم(!) قبل از اینکه بریم باشگاه ( کشتی )
یه بیست سی تا خرما و چند لیوان شیر موز و ... میخوردیم بعد میرفتیم باشگاه و دور از جون شما مثل جنازه برمیگشتیم !!
یعنی اینکه زیاد اهل رژیم نیستم و به شما هم در صورتی که تمرینای کشتی رو انجام بدی توصیه نمیکنم...چون تمرینای کشتی سنگین هستند و برای شما که متابولیسم
بدنت به این سوخت و ساز سنگین عادت نداره مثل یک شوک شدید می مونه و ممکنه که یکدفعه بدنت خالی کنه...
سوالی داشتی بگو بازم...:10:
ممنون از راهنماییت محمد جان:11:نقل قول:
بزار فعلاً چندتا سوال ازت راجع به بدنسازی بپرسم . بعد میریم سراغ کشتی.
1-چرا بدن فقط توی باشگاه فرم می گیره و عضله ها حجم میارن و سفت میشن ولی 20 - 30 دقیقه بعد از اتمام تمرین حجم عضله ها برمی گرده به حالت اولشون ؟
2- به نظر تو چه تمرینی تأثیر بیشتری داره : تمرین با وزنه های سنگین و تکرار کوتاه یا تمرین با وزنه های سبک و تکرار خیلی بالا ؟
و اگه واست زحمت نمیشه،تمرینهای کشتی شامل چه کارهایی میشه ؟
خیلی ممنون
علیرضا جان شما اول بگو که شیوه ی تمرین کردنت از نظر نظم داشتن چجوری بود؟؟
و اینکه چند روز تو هفته تمرین میکردی؟؟
چقدر این اتفاق برات میفته که به دلایل گوناگون برنامه ی تمرینی ات دچار تغییر بشه ؟؟
تا من بتونم بهتر جواب سوالاتت رو بدم....
چشم !نقل قول:
من کلاً سه تا برنامه برای سه روز دارم و حداقل سه روز در هفته ورزش می کنم.
در هر روز تمرین ، بعد از 5-6 دقیقه گرم کردن میرم سراغ بالا تنه یعنی یا سینه یا کتف و شانه و یا بازو . بستگی داره برنامه ی اون روزم چی باشه.
بعد از اینکه یه آیتم (:31:) بالا تنه زدم، میرم سراغ یه حرکت پا . حرکات پام هم دو نوع هست یعنی دوتا برنامه ی متفاوت برای دو روز.
بعد یک حرکت مربوط به ناحیه ی شکم یا پهلو می زنم و بعد بر می گردم سر بالا تنه و این چرخه تا آخر برنامه همینجوری تکرار میشه.
در هر روز بطور متوسط 7 یا 8 حرکت میزنم .
از نظر آیتم های برنامه، یک بار این اتفاق افتاد و کلاً برنامه ام رو چند ماه پیش عوض کردم. و از نظر شدت تمرین یکی دو هفته است که سبک و با تکرار بالا می زنم.
توضیح دیگه ایی خواستی در خدمتم
اگه لازمه بگو برنامه ام رو بنویسم.
یک دنیا ممنون :40:
ok....حالا بهتر فهمیدم اوضاع از چه قراره :دی
ببین علیرضا جان....اینکه بدن موقع تمرین فرم میگیره و به اصطلاح بدن "دم" میکنه و سپس کمی از اون حالت در میادنقل قول:
1-چرا بدن فقط توی باشگاه فرم می گیره و عضله ها حجم میارن و سفت میشن ولی 20 - 30 دقیقه بعد از اتمام تمرین حجم عضله ها برمی گرده به حالت اولشون ؟
یه چیز طبیعیه....یعنی اینکه شما نمیتونی توقع داشته باشی که مثلا فرمی که بازوت زیر 50 کیلو وزنه داره تا فردا صبحش که از تو رختخواب درمیای همونجوری بمونه !!
اما چی کار کنیم که حدودی اون حالت بمونه ؟؟
خب در جواب این سوال باید بهت بگم که تمرینای منظم و مداوم و زحمت کشیدن و البته صبر کارسازه...
اینم بگم که اگه میخوای حرفه ای ورزش کنی ( هر رشته ای ) و تو اون رشتت پیشرفت کنی و خودت رو به سر حد قهرمانی برسونی باید
تلاشت بیش از سه روز تو هفته باشه....به فرض مثال یه کشتی گیر حرفه ای هفته ای 10 تا 12 جلسه تمرین + بدنسازی داره
یه چیز دیگه بهت میگم که البته این نظر شخصی منه و ممکنه خیلی هم درست نباشه ولی من خودم تا حالا اینجوری کار کردم و نتیجه هم گرفتم...اینکه شما
برای تمرین کردن خیلی از این شاخه به اون شاخه نشی...مثلا من خودم که میرفتم تو بدنسازی کار کنم از اون اول که میرفتم تا آخر که حدود یک ساعت و نیم میشه
کلا با چهارتا دستگاه کار میکردم و فقط این چهارتا دستگاه رو تا یک مدت مثلا یکماه کار میکردم و سپس سراغ دستگاه های دیگه که روی عضله های دیگه کار میکنه میرفتم...
نتیجه ی اینکار چیه ؟؟؟
نتیجه ی اینکار اینه که اون عضلاتی که اون 4 تا روشون تاثیر گذاره ، دیگه ورزیده ی حقیقی میشدن و بعد از بیست سی دقیقه به حالتی برنمیگشتن که انگار نه انگار ورزش کردی...
بازهم میگم اینها همه تجربه هایی که من خودم کسب کردم و اگه از یک مربی بپرسی مطمئنا علمی تر کمکت میکنه....
بازهم روی این نکته تاکید میکنم ، اینکه ورزش رو تو خونه رها نکن....شده دوتا دمبل بگیر و تو خونه باهاشون کار کن...ولی تو خونه ورزش رو رها نکن...
و یه چیز دیگه...با همین برنامه ای که من از شما دیدم ، فکر میکنم اگه این آبی که زیر پوستت رفته رو از بین ببری و به عضله هات اجازه ی نمایان شدن رو بدی میبینی که همین الآن هم چه بدنی خوبی داری...
پیشنهاد من اینه که فعلا به فکر سوزوندن چربیها باش که این لامصب ها نمیذارن بدن آدم اونطوری که هست نمایان بشه تا بعد...
ببین ما چیزی به نام تکرار کوتاه یا وزنه ی سبک نداریم....نقل قول:
2- به نظر تو چه تمرینی تأثیر بیشتری داره : تمرین با وزنه های سنگین و تکرار کوتاه یا تمرین با وزنه های سبک و تکرار خیلی بالا ؟
از نظر من شما حد وسط رو بگیری بهتره....من نمیدونم تو کتاب آرنولد خوندم یا توی فیلمی که واسش ساختن دیدم که خود آرنولد مثلا به جای اینکه در روز از یک وزنه ی 120کیلویی
دوبار استفاده کنه ، از یک وزنه ی 100 کیلویی پنج بار تو روز استفاده میکنه ( این عددها مثال هستند چون اعداد واقعی رو درخاطر ندارم )
شما به نظر من حد وسط رو به بالا رو بگیر....
یه چیزی رو فراموش نکن که تا از فشار ورزش رنگت قرمز نشه و بدن درد نگیری و ... نتیجه نمیبینی....
باز مجبور شدم از خودم مثال بزنم :دی .... من اونموقع که برای مسابقات انگیزه داشتم انقدر تمرین میکردم که رنگ میشدم مثل گچ دیوار
و حتی یکبار انقدر دور تشک دویدم که بعدش رفتم تو دستشویی و روم به دیوار ، بالا اوردم !!
ببین شما که میری باشگاه کشتی ، اون اول حدود بیست دقیقه دور تشک میدوید که شامل انواع دوها مثل سرعت ، دوی از پشت و ... میشه.نقل قول:
و اگه واست زحمت نمیشه،تمرینهای کشتی شامل چه کارهایی میشه ؟
بعد همه دور تشک حلقه میزنید و یکی میره وسط حلقه و تمرین میده....و اینجاست که چربیها میسوزه :دی
این تمرینها شامل حرکات کششی ، دراز نشست ، بشین پوشو ، شنا و ..... میشه
برای شما که میخوای برای چربی سوزوندن بری تا همینجا کفایت میکنه ولی اگه بخوای بمونی میمونی و بعد از چند دقیقه مرور فن شروع میکنی به کشتی گرفتن
الآن 1.5 شده که داری تمرین میکنی و اینجاست که یه سری باشگاه رو ترک میکنن ولی اگه بخوای میتونی بازم بمونی و
تمرین هایی رو فوق برنامه مثل
طناب زدن و دراز نشست رفتن انجام بدی....که به این مرحله رسیدن آمادگی جسمانی بالایی رو طلب میکنه...
همین دیگه :دی
پ.ن : لازم نیست برنامه بدنسازیت رو به من بدی .... جوابهایی که دادم هم رک بهت بگم همشون طبق تجربه بودن...برو پیش یه مربی تا بر اساس علم بهت کمک کنه....
ببخشید سرتو درد اوردیم:11::11:
دوباره سلام محمد جان !نقل قول:
:worried: OK.نقل قول:
ببین علیرضا جان....اینکه بدن موقع تمرین فرم میگیره و به اصطلاح بدن "دم" میکنه و سپس کمی از اون حالت در میاد
یه چیز طبیعیه....یعنی اینکه شما نمیتونی توقع داشته باشی که مثلا فرمی که بازوت زیر 50 کیلو وزنه داره تا فردا صبحش که از تو رختخواب درمیای همونجوری بمونه !!
اما چی کار کنیم که حدودی اون حالت بمونه ؟؟
خب در جواب این سوال باید بهت بگم که تمرینای منظم و مداوم و زحمت کشیدن و البته صبر کارسازه...
اینم بگم که اگه میخوای حرفه ای ورزش کنی ( هر رشته ای ) و تو اون رشتت پیشرفت کنی و خودت رو به سر حد قهرمانی برسونی باید
تلاشت بیش از سه روز تو هفته باشه....به فرض مثال یه کشتی گیر حرفه ای هفته ای 10 تا 12 جلسه تمرین + بدنسازی داره
درست. من الان که میرم باشگاه همین حدود طول می کشه یعنی از یک ساعت و نیم معمولاً کمتر نمیشه.نقل قول:
یه چیز دیگه بهت میگم که البته این نظر شخصی منه و ممکنه خیلی هم درست نباشه ولی من خودم تا حالا اینجوری کار کردم و نتیجه هم گرفتم...اینکه شما
برای تمرین کردن خیلی از این شاخه به اون شاخه نشی...مثلا من خودم که میرفتم تو بدنسازی کار کنم از اون اول که میرفتم تا آخر که حدود یک ساعت و نیم میشه
کلا با چهارتا دستگاه کار میکردم و فقط این چهارتا دستگاه رو تا یک مدت مثلا یکماه کار میکردم و سپس سراغ دستگاه های دیگه که روی عضله های دیگه کار میکنه میرفتم...
نتیجه ی اینکار چیه ؟؟؟
نتیجه ی اینکار اینه که اون عضلاتی که اون 4 تا روشون تاثیر گذاره ، دیگه ورزیده ی حقیقی میشدن و بعد از بیست سی دقیقه به حالتی برنمیگشتن که انگار نه انگار ورزش کردی...
و هر سری، روی یک یا دو قسمت از شکم ، سه قسمت از عضلات پا و یک محدوده ی مشخص از عضله های بالاتنه، تمرین می کنم(یعنی هر دفعه فقط عضله های دست یا شانه یا سینه و کمر) که فشار تمرین بیشتر بر روی عضلات بالاتنه متمرکزه و حرکات پا و شکم محض رفع خستگی از روی بالا تنه است. همچنین روی فرم موندن پاها و شکم.
آره دارم اتفاقاً :20:نقل قول:
بازهم میگم اینها همه تجربه هایی که من خودم کسب کردم و اگه از یک مربی بپرسی مطمئنا علمی تر کمکت میکنه....
بازهم روی این نکته تاکید میکنم ، اینکه ورزش رو تو خونه رها نکن....شده دوتا دمبل بگیر و تو خونه باهاشون کار کن...ولی تو خونه ورزش رو رها نکن...
تنها دغدغه ی من همینه. مثلاً عضلات شکمم کاملاً تیکه تیکه شده و برآمده اند ولی به خاطر این پوست ...:41:نقل قول:
و یه چیز دیگه...با همین برنامه ای که من از شما دیدم ، فکر میکنم اگه این آبی که زیر پوستت رفته رو از بین ببری و به عضله هات اجازه ی نمایان شدن رو بدی میبینی که همین الآن هم چه بدنی خوبی داری...
پیشنهاد من اینه که فعلا به فکر سوزوندن چربیها باش که این لامصب ها نمیذارن بدن آدم اونطوری که هست نمایان بشه تا بعد...
منم همین عقیده رو دارم. منظورم از وزنه ی سبک و تکرار بالا همینه...نقل قول:
ببین ما چیزی به نام تکرار کوتاه یا وزنه ی سبک نداریم....
از نظر من شما حد وسط رو بگیری بهتره....من نمیدونم تو کتاب آرنولد خوندم یا توی فیلمی که واسش ساختن دیدم که خود آرنولد مثلا به جای اینکه در روز از یک وزنه ی 120کیلویی
دوبار استفاده کنه ، از یک وزنه ی 100 کیلویی پنج بار تو روز استفاده میکنه ( این عددها مثال هستند چون اعداد واقعی رو درخاطر ندارم )
شما به نظر من حد وسط رو به بالا رو بگیر....
یه چیزی رو فراموش نکن که تا از فشار ورزش رنگت قرمز نشه و بدن درد نگیری و ... نتیجه نمیبینی....
باز مجبور شدم از خودم مثال بزنم :دی .... من اونموقع که برای مسابقات انگیزه داشتم انقدر تمرین میکردم که رنگ میشدم مثل گچ دیوار
و حتی یکبار انقدر دور تشک دویدم که بعدش رفتم تو دستشویی و روم به دیوار ، بالا اوردم !!
من اوایل انقدر سنگین و زیاد کار می کردم که بعد از تمرین با بیهوشی فاصله ی چندانی نداشتم :27:
خیلی ممنون از توضیحاتنقل قول:
ببین شما که میری باشگاه کشتی ، اون اول حدود بیست دقیقه دور تشک میدوید که شامل انواع دوها مثل سرعت ، دوی از پشت و ... میشه.
بعد همه دور تشک حلقه میزنید و یکی میره وسط حلقه و تمرین میده....و اینجاست که چربیها میسوزه :دی
این تمرینها شامل حرکات کششی ، دراز نشست ، بشین پوشو ، شنا و ..... میشه
برای شما که میخوای برای چربی سوزوندن بری تا همینجا کفایت میکنه ولی اگه بخوای بمونی میمونی و بعد از چند دقیقه مرور فن شروع میکنی به کشتی گرفتن
الآن 1.5 شده که داری تمرین میکنی و اینجاست که یه سری باشگاه رو ترک میکنن ولی اگه بخوای میتونی بازم بمونی و
تمرین هایی رو فوق برنامه مثل
طناب زدن و دراز نشست رفتن انجام بدی....که به این مرحله رسیدن آمادگی جسمانی بالایی رو طلب میکنه...
همین دیگه :دی
دمت گرم. استفاده کردم. باشه می گردم دنبالش :46:نقل قول:
پ.ن : لازم نیست برنامه بدنسازیت رو به من بدی .... جوابهایی که دادم هم رک بهت بگم همشون طبق تجربه بودن...برو پیش یه مربی تا بر اساس علم بهت کمک کنه....
ببخشید سرتو درد اوردیم:11::11:
خواهش می کنم داداش این چه حرفیه !
سلام من مدت 6 ماهه بدن سازی میکنم ولی تعییرات کمی کردم بدنم گوشتی و شل هست و 17 سالمه چه کارهای بهید بکنم؟
سلام به همه
من دانشجو هستم و وقت کافی برای رفتن به باشگاه رو ندارم میخواستم تو خونه تمرین کنم میشه کوکم کنید که چی کار کنم
تو خونه دوتا دمبل هم دارم قدم 180 و وزنم 55 کیلو
سلام عرض میکنم چندتا سوال داشتم :
1.مناسب ترین اندازه و نحوه مصرف کراتین چقدره و آیا برای بدن مضر هست یا نه ؟
2.من وزنم 48 کیلوگرم و قدم 165 سانتیمتره و برای افزایش وزن دکتر تغذیه هم رفتم و چندتا قرص از جمله فاموتد و دگزامتازون و سیپروهپتادین بهم داده ولی هیچ تاثیری روم نذاشته فقط طی یک ماه از 46 کیلو به 48 کیلو رسیدم به نظرتون برای آفزایش وزن چیکار کنم ؟
3.چشم هام به طرز وحشتناکی گود شده که دکتر گفت به خاطر مسایل عصبیه ! به نظرتون برای اینکه گودی چشم هام به طور کامل از بین بره چیکار باید بکنم ؟
سلام به دوستان
خوب من تجربه 7 یا 8 ماهمه براتون میگم البته پسرداییم یه 7 یا 8 سالی تو کاره بدن سازی هست
حمید جان عزیز
بایستی بگم که من دانشجو هستم و تقریبا کله هفته رو میرم دانشگاه اما علاقه هست البته اگر یه دوست پیدا کنی وراضیش کنی بهتره یه جورایی باهم میری حوصلت سر نمیره و...
اما میگی تو خونه این رو بگم علت اینکه بایستی بری باشگاه اینه که تو باشگاه فشاره بهتری به عضلات میاد و نتیجه سریعتری میگیری تا اینکه خونه حرکات رو انجام بدی البته اینم هست که میگی دمبل هم داری
کلا دمبل چیزه خوبیه و حرکات زیادی روو میتونی بکنی
مثلا اگر دمبلت رو میتونی سنگین تر کنی تا 20 کیلو خیلی خوبه
حرکات با دمبل میتونه حرکت مچ باشه ،میتونه حرکت سه سربازو باشه حرکت پا باشه البته یه نمه سخت میشه ،حرکت قفسه سینه ،نشر از جانب و..
اصلا یک سایت هست که انواع حرکت رو نشو ن داده میزارمش تا هم شما هم دوستان ببینن خیل خوب توضیح داده عکسهاش گیف هستن و نمایشی
راستی شما وزنت واقعا کمه نسبت به قدت شما حداقل وزنت البته بدونه شکم باید 78 یا 80 باشه
چیزه دیگه که خیلی مهمه استراحت و تغذیه هست
اینم لینک همون سایت که من خیلی دنبالش میگشتم
از اینجا حرکاتش شروع میشهکد:http://www.shapefit.com/training.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم پیشنهاد میکنم حتما برید باشگاه
خوب شما دوست عزیز همنقل قول:
سلام عرض میکنم چندتا سوال داشتم :
1.مناسب ترین اندازه و نحوه مصرف کراتین چقدره و آیا برای بدن مضر هست یا نه ؟
2.من وزنم 48 کیلوگرم و قدم 165 سانتیمتره و برای افزایش وزن دکتر تغذیه هم رفتم و چندتا قرص از جمله فاموتد و دگزامتازون و سیپروهپتادین بهم داده ولی هیچ تاثیری روم نذاشته فقط طی یک ماه از 46 کیلو به 48 کیلو رسیدم به نظرتون برای آفزایش وزن چیکار کنم ؟
3.چشم هام به طرز وحشتناکی گود شده که دکتر گفت به خاطر مسایل عصبیه ! به نظرتون برای اینکه گودی چشم هام به طور کامل از بین بره چیکار باید بکنم ؟
بایستی بگم کراتین ممکنه هم ضرر داشته باشه هم نه بستگی به بدن داره البته طی تحقیقاتی که کردم اما نخریدم بازم شما تحقیق کن
درمورد وزنتون هم بایست یشروع به ورزش کنید من خودم تا9 ماهه پیش 59 کیلو بودم اما الان 67 کیلو هستم که بایستی بیشتر هم بکنم نسبت به وزنم گود شدن چشمها رو خوب چی بگم میتونه دلیل زیاد داشته باشه مثل همون حالت عصبی که دکتر گفته یا این کلا این طوری هست یعنی کلا سیاه مثل دکتر ضرغامی یا این که خیلی ببخشید گلاب به روتون علت خودارزایی داشه باشه و هرچه شما میخورید ازبین بره و تغذیتون هم کم باشه
شما اول بایستی مثل حمید جان شروع کنی بری باشگاه بدنسازی ترجیحا با دوستو رفیق و شروع کنی به خوردن انواع مواد غذای سالم که بهترینشون هم تخم مرغ هست روزی 2 تخم مرغ البته
این سایت رو هم بخونید خوبه چیز های جالبی نوشته در مورد پورد ها و غیره کلا وبلاگه خوبیه
بازم اگر سوالی بود در خدمتمکد:http://www.mohammadmotevaseli.blogfa.com/8508.aspx
سلام.
این سایتی که این بالا گذاشتید رو من اصلا نمیدونم کدوم لینکش رو باید وارد شم! از بس تخصصی نوشته قسمتهای مختلف بدن رو!
من میخوام یه برنامه ی تمرینی داشته باشم که با توجه به اون تمرین کنم و حرکات رو هم اشتباه نزنم! فقط هم فکر میکنم کارم با توضیح عکسی راه می افته ، چون اسم حرکات ( کلنگی، پشت پا ، جلو پا ... ) رو اصلا بلد نیستم.
ممنون.
سلام خوب دیگه باید وقت بزارید دیگه تا بفهمید چی به چی هست مثلا قمست اول لینک هاش (Lower Abdominal Exercises)برایه شکم هست خوب اگر واقعا علاقه داشته باشی همه عکسه های این سایت رو دان میکنی خیلی خوب توضیح داده زیر عکس ها فقط کافیه یه دیکشنری مثل بابیلون داشته باشینقل قول:
سلام.
این سایتی که این بالا گذاشتید رو من اصلا نمیدونم کدوم لینکش رو باید وارد شم! از بس تخصصی نوشته قسمتهای مختلف بدن رو!
ببنید دو نکته وجود داره اون اینکه شما قبلا یا الان ورزشی غیره بدنسازی کار کرده باشید که خوب این خیلی خوبه و میتونید مستقیم برید رو عضلاتی که میخواید روشون کار کنید تا بیشتر قوی بشننقل قول:
من میخوام یه برنامه ی تمرینی داشته باشم که با توجه به اون تمرین کنم و حرکات رو هم اشتباه نزنم! فقط هم فکر میکنم کارم با توضیح عکسی راه می افته ، چون اسم حرکات ( کلنگی، پشت پا ، جلو پا ... ) رو اصلا بلد نیستم.
اما اگر اینکه ورزشی نکردید حتی 15 روز باید وزنه های سبک بزنید و سبک کار کنید چون ممکنه عضلاتتون صدمه ببینن
به نظر من بهترین کار اینه که برید باشگاه اونجا کار کنید یا اینکه اگر همه وسایل رو خودتون دارید میتونید از همون مربی باشگاه کمک بگیرید تا یکک برنامه بهتون بده خیلی راحت مطمئن باشید این کار بهتره که من الان بهتون یه برنامه بدم چون نه بدنتون رو دیدم نه میشناسم چقدر کار کردید
ضمن خسته نباشید خدمت مدیریت ،مدیران،و تک تک اعضای محترم این انجمن فوق العاده مفید
بنده عضو جدید وبسیار اماتور اینجا هستم که به امید خدا از پس فردا ورزش محبوب بدنسازی رو اغاز میکنم.
قد و وزن اینجانب به ترتیب 185 و 75 است و با هدف افزایش وزن و عضله ای و پرحجم شدن بدن وارد این ورزش میخواهم بشم.(18 سال دارم)
یک ورزش کار رشته ی بدنسازی با این شرایط در رژیم های اختصاصی و کلا تغذیه ی عمومی چه چیز هایی رو باید زیاد بخوره و چه چیز هایی رو باید کم بخوره و چه چیز های رو هم اصلا نباید بخوره؟(لطفا به زبان زیست شناسی به من توضیح ندید،عامیانه بگید مواد غذایی رو)
سوال دیگم اینه ایا قرض ،هرمون،مکمل و کلا هر چیر دیگری رو فعلا به من تصیه مکنید یا نه فعلا مدتی بگذره و بعد برم سراغشون؟(اخه کلا ادم عجولی هستم)
لطفا دوستان عزیز این بنده ی حقیر رو راهنمایی کنند.
سلام خوب من استاد این کار نیستم اما این رو خوب میدونم که وقتی کسی اولین بار پاشو تو باشگاه میزاره یکسری برنامه ابتدایی بهش میدن تا یک مدت مثلایک ماه تا 45 روز این دوره که گذشت یک برنامه کلی تر بهش میدن که اون هم طبق روال عادی برنامه ای رو میدن بهش که اندارم رو حجم دار +وزن کنه وبعد از این دوره برنامه برنامه های مکل بهت میدن در هر صورت کلا برنامه رو که همون مربی بهت میده
پس سعی کن هیچ وقت بدون برنامه شروع به کار نکنی چون بدنت صدمه میبینه و خراب میشه
در مورد خوردن خوب شیرو خرما و سفیده تخم مرغ بهترین هست البته غذای عادیت هم فراموش نشه مطمئن باش شیر خوب بخوری هم وزن اضافه میکنی هم بدنت رشد میکنه
ها یه چیز دیگه درمورد شیر خوب یعنی شیری که به اصطلاح چرخ نشده باشه یعنی مثل این شیرهای دولتیی که آبکیه نباشه
دیگه همین سوالی بود درخدمتم
یک ورزش کار رشته ی بدنسازی کلا تغذیه ی عمومی چه چیز هایی رو باید کم بخوره و چه چیز های رو هم اصلا نباید بخوره؟
و حداقل کاری که می تونم برات بکنم اینه که اطلاعاتی که خودم دارم رو در اختیارت بزارم :20:
ببین راجع به این حرفی که زدی و گفتی یک "بدنساز" چی باید بخوره ، چی نباید بخوره بگم که فرق بدنساز با یک فرد معمولی اینه که طبیعتاً مصرف انرژی اش خیلی بالاتر از اون فرد معمولیه.
باید به وضعیت بدن خودت نگاه کنی . و از اونجایی که لاغر و قد بلند هستی هدف اصلیت تو بدنسازی میشه افزایش حجم و وزن همونطور که دوستمون اشاره کردن
همه وظیفه ی پروتئین ها رو می دونن. برای رشد بدن و افزایش توده ی ماهیچه پروتئین نقش اول رو داره. دوتا نکته لازمه که راجع به پروتئین بگم
یک اینکه هر انسانی باید تمام پروتئین های مورد نیاز روزانه اش رو در طول روز دریافت کنه. وگرنه دریافت روزانه چند تا اسید آمینه هیچ فایده ای نداره . بدن باید جنسش جور باشه به قول خودم :31:
دوم اینکه اگه شما قبل و بعد از تمرین نتونی انرژی بدنت و قند مصرف شده ات رو بدرستی تأمین کنی، این قند مورد نیاز از سطح پروتئین ماهیچه هات برداشت میشه و خوب مشخصه که باب میل ما نیست !
حالا برای جبران انرژی و قند از دست رفته ی بدنت باید کربوهیدرات مصرف کنی. ساده ترین شکل کربو هیدرات در قند و شکر هست که اسمش گلوکز هست. کربوهیدرات های بزرگتری هستند که در مواد غذایی ای مثل نشاسته ی سیب زمینی ، نان سفید ، خرما ، دلستر و خیلی مواد غذایی دیگه وجود دارند.
اما از اونجایی که شما باید وزن اظافه کنی باید مواد غذایی بخوری که کربوهیدرات های پیچیده و بزرگی دارند . چون به سرعت و بشدت سطح قند خون رو بالا می برن . مواد غذایی از جمله نان و سیب زمینی ، خرما ، دلستر ، مصرف موادی که حاوی قند بالایی اند مثل شیرینی ها و بستنی، برنج، گندم و...
البته مصرف بیش از خد این مواد هم آدم رو چاق می کنه هم خطر ابتلا به دیابت رو به همراه داره.
پس تو مصرف این جور غذاها دقت کن. وزن آوردن بی خودی ، بدون داشتن عضلاتی که بتونن این وزن رو تحمل کنن بی فایده و غیر عاقلانه است....
بریم سراغ چربی ها ، چربی ها منابع انرژی هستند . بر خلاف عقیده ی عموم مردم چربی ها انسان رو چاق نمی کنند بلکه مصرف همان کربوهیدرات ها باعث چاقی می شود. سعی کن تو وعده های غذاییت از چربی های مفید استفاده کنی مثلاً ماهی زیاد بخور که هم منبع پروتئینه هم چربی های مفید. چربی ها همچنین در جذب برخی ویتامینها نقش حیاتی دارند.
و در آخر ویتامین ها هستند، که باز هم اکثر آدم ها می دونن ویتامین ها چه نقشی در رشد و ترمیم بدن انسان دارند.
خلاصه چون بدن شما روزانه فعالیت بیشتری نسبت به یه فرد عادی داره پس تغذیه اش هم باید فرق داشته باشه
سعی کن بیشتر دنبال روش های طبیعی باشی . این یه توصیه ی شخصیه . هرچقدر روشی که به کار می بری طبیعی تر باشه عواقب و نتیجه اش هم طبیعی تر خواهد بود. شخصاً حتی یک گرم کراتین یا مواد مصرفی رایج در رشته ی بدنسازی مصرف نکرده ام، حدود یک سال بطور مداوم هفته ای سه الی 5 روز تمرین می کردم و حتی برنامه اش رو هم خودم نوشته بودم و جدیداً تو خونه تمرین رو ادامه میدم و هفته ای حداقل یک وعده غذای سبک با سویا برای خودم درست می کنم. خوردن سویا خیلی نتیجه داد !
در آخر حتماً پیش یه مربی کاردرست برو تا با توجه به شرایط جسمیت راهنماییت کنه .
با آرزوی موفقیت ...
:20:
سلام خدمت ورزشکاران محترم.بنده 3 هفته هست که بدنسازی رو اغاز کردم و حالا میخوام به خوردن کراتین و مولتی ویتامین روی بیارم.
میخواستم بدونم ایا این روش برای خوردن این دو ماه اشکالی داره
کراتین=1 وعده قبل از تمرین و 1وعده هم پس از پایان تمرین در هر جلسه.پی میشه 3 جلسه تمرین در هفته یعنی 6 وعده در هفته
مولتی ویتامین=1 عدد قرص مولتی ویتامین هر شب قبل از خواب
نکته:چند نفر به من گفتند که کراتین رو اول باید بارگیری کنی و بعد به این صورت بخوری میخواستم بدونم ایا بدون بارگیری مشکلی پیش میاد؟
میخواستم بدونم مصرف کراتین بدون بارگیری عوارضی داره یا نه صرفا برای تاثیر بهتر میکن بارگیری کنید
سلام دوستان
بعضی ها میگن مصرف کراتین ادمو کچل میکنه :20:
!
میدونم که اشتباه میکنن ، چون که کلی تحقیق کردم و فهمیدم مشکل خاصی ندارن جز برای اونایی که نارسایی کلیوی دارن.
شما بگید
مشکلی که نداره ؟ :21:
سلام
من میخوام پوستم سفید بشه تو رو خدا بگید باید چیکار کنم؟ البته دکتر هم زیاد رفتم ولی داروهای هیچ کدومشون رو پوستم اثر نداره، انگار که من خیلی پوست کلفتم :31:
سلام اولا که کراتین هیچ مشکلی نداره اما با نظر مربی خبره که حداقل 5 سالبه بالا تو کاره بندسازی هست انجام بشه بهتره
در مورد پوست هم چندتا چیز هست یعنی این که شما سیاه پوست هستید و میخواید سفید بشید خوب نمیشه :31:
یا حتی اگر سبزه باشید رنگیه که خدا داده و نمیشه اینو خودتون هم میدونید
اما در کل من پسرخاله ای دارم قبلا تو میوه فروشی کار میکرد ایشون تو چند وقتی که تو میوه فروشی بود کلی رنگش تغییر کرده بود جوشش نمیزد رنگش روشن تر شده بود
اگر وضع مالیه خوبی دارید به چسبید به میوه ها در روز هرچه بیشتر بخورید بهتر
سلام
من سوالی داشتم.من دانشجو هستم و به خاطر شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مرخصی گرفتم و به دلیل اینکه اغلب تو خونه هستم و فعالیتی ندارم وزنم به شدت زیاد شده.وضعیت الانم هم شده وزن 90 کیلویی با قد 170 سانت.تصمیم دارم وزنم رو کاهش بدم و چون وقتی برای باشگاه ندارم تصمیم دارم در خونه با این وسیله هایی که مرتب تبلیغ میکنن کار کنم بلکه شاید وزن کم کنم.حالا سوالم از شما اینه که کدوم یک مناسب تره.خودم میخواستم یک تردمیل بگیرم ولی بودجه کافی ندارم.از وسیله های جورواجور هم که تبلیغاتش همه جا دیده میشه یه سری هستن که فقط روی ناحیه ی شکم و سینه کار میکنن و یه سری هم روی تمام نواحی بدن مثل اربیترک و از اینجور چیزا.منم گیج شدم چی بگیرم.در ضمن تا حد ممکن هم در خوردن رعایت میکنم.شام سبک میخورم و میخوام تا حد ممکن مصرف برنج و نون رو کم کنم.در کل وضعیتم خرابه لطفا کمکم کنید.ممنون!
میگن بهتره حداقل 5 ماهی رو بدون هیچ مکملی تمرین کنید و سپس برید سراغ کراتین و ساید مکمل ها
ایا تایید میکنید؟
شما برای کاهش وزن باید ورزشهای هوازی مانند پیاده روی، دو، دوچرخه و ... رو انجام بدید. بهترین و کم خرج ترین ورزش برای شما روزی نیم الی یک ساعت پیاده روی هست (پیاده روی با قدم زدن توی خیابون فرق داره). البته برای ابتدای کار از 10 دقیقه شروع میکنید و کم کم زمانش رو بیشتر میکنید. اگر امکان پیاده روی رو در خارج از منزل ندارید باید به دستگاههایی مثل تردمیل، دوچرخه ثابت و اوربیترک روی بیارین.نقل قول:
تردمیلهای ارزون قیمت بخاطر عدم انعطاف در نوارهاشون در دراز مدت باعث آسیب دیدن زانو میشن و از اونجا که شما بودجه لازم برای یک تردمیل استاندارد رو ندارید باید سراغ دو مورد دیگه برین. شخصا اوربیترک رو پیشنهاد میکنم تا دوچرخه چونکه فعالیت بیشتری رو باهاش دارین. قیمتش هم زیاد نیست.
انتخاب با شماست.
بله اکثرهم این کارو میکنن این کار چندتا دلیل دارهنقل قول:
میگن بهتره حداقل 5 ماهی رو بدون هیچ مکملی تمرین کنید و سپس برید سراغ کراتین و ساید مکمل ها
ایا تایید میکنید؟
1 اینکه شما تو چندماهه اول اونچیزی ک میخوای نمیشی یعنی انتظار مربی رو بر طرف نمیکنه و احتمال داره به شما مکمل پیشنهاد کنه
خوب چیزی که معلومه دوقاشق مکمل کمی بهتره از 10 تا تخم مرغ هست :31: وشاید بهتر نتیجه بگیری
البته در حد طبیعی در ماه 1 تا 1.5 کیلو بایستی اضافه کنی البته بازم بستگی به شرایط روحی و البته خوراک داره در غیر این صورت میرن سراغ مکمل ها که بازم به شرایط مالی بستگی داره
یه چیز دیگه هم هست مثلا بعضی افراد نیومده میخوان کلا به وزنشون اضافه بشه و یه فرم بدنیی مثل براد پیت فیتنس کار بگیرن یا اینکه کلی تغییر کنن این ها همش بستگی داره به شرایط روحی و خورا والبته بدن فرد
نه.نقل قول:
ایا تایید میکنید؟
بستگی به امادگی بدنو و وزنو و حالت بدن داره.مثل چربیو ........
کلی بگم بهترین کار انینه که مکمل استفاده نکنی
بله دقیا منم همینو میخواستم بگم چون خودمم اصلا استفاده نمیکنم ولی بجاش چند وقتیه شروع به معجون درست کردن شدم و قبل و بعد از تمرین میخورم
ها معجونمم بگم بهتر
شیر+موز+پسته+بادم+گردو+سیب+گ نجد+ عسل+.......خلاصه هرچی گیرت اومد بریز توش حالشو ببر:31:
به نظر من این نظر سنجی ناقص و اشتباه هست.نقل قول:
بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست:
1. مصرف 6 وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني
2. مصرف مكملها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه
اصول افزایش حجم عضلات در یک فرد سالم به صورت زیر هست:
1. انجام تمرینات بدنسازی: انجام تمرینات خودش به چند بخش تقسیم میشه: اول اینکه زمان و مدت تمرین خودش اهمیت زیادی داره. بهترین زمان برای تمرین صبح هست و مدت تمرین نباید بیشتر از 90 دقیقه طول بکشه چرا که طولانی شدن مدت تمرین باعث سرد شدن عضلات میشه و تمرین با عضلات سرد احتمال آسیب دیدگی رو افزایش میده و همچنین تمریت طولانی در دراز مدت باعث ورزش زدگی میشه. دوم اینکه انجام دادن صحیح حرکات بسیار مهم هست، شخصاً افراد زیادی رو دیدم که موقع تمرین، انجام صحیح حرکات رو فدای سنگین تر کردن وزنهها میکنند و همیشه از عدم نتیجه گیری در افزایش حجم عضلاتشون گلایه دارند. سوم تنفس در هنگام انجام حرکات هست. خیلی از دوستان ورزشکار هیچ اهمیتی به تنفس اصولی هین تمرین نمیدهند و حتی بعضی از ورزشکاران پا را از این فراتر گذاشته و هین انجام حرکات، نفس خودشون رو حبس میکنند! که این عمل بسیار خطر ناک هست چرا که ممکنه به علت عدم رسیدن اکسیژن کافی به سلولهای مغز ورزشکار دچار بیهوشی موقت بشه. در نظر بگیرید شخصی در حال تمرین پرس سینه بیهوش بشه، فکر میکنید سقوط هالتر با وزنه بر روی سر و سینه این ورزشکار چه عواقبی رو براش به دنبال خواهد داشت؟!
تمام حرکات ورزشی در بدنسازی از یک حرکت پیستون وار (رفت و برگشت) پیروی میکنند. نوع دم و بازدم شما باید هماهنگ با حرکت پیستونی باشه به این صورت که زمان برگشت شما عمل بازدم (اکسیژن گیری) و در زمان رفت عمل دم (خروج دی اکسید کربن) رو انجام میدید. مهمترین قسمت هین تمرین که ورزشکار باید تمرکز زیادی روی اون داشته باشه حرکت برگشت هست. چرا که این حرکت برگشت هست که عضلات رو تحت فشار زیادی قرار میده و زمانی که به عضلهای فشار زیادی وارد بشه اون عضله برای اینکه اگر دوباره در آینده این فشار بهش وارد شد بتونه اون رو تحمل کنه شروع به ساختن عضلات بیشتری میکنه، و این دقیقاً همون چیزیه که یک بدنساز دنبال اونه.
به عنوان مثال در حرکت پرس سینه، بالا بردن هالتر عمل رفت و پایین آوردن اون عمل برگشت محسوب میشه.
به یاد داشته باشید عمل برگشت باید با تمرکز و آهسته انجام بگیره تا بتونه بیشترین فشار رو به عضلات وارد کنه. شما میتونیه با وزنههای نه چندان سنگین ولی با تمرکز فشار زیادی رو به عضلاتتون وارد کنید، پس گول وزنههای سنگین رو نخورید؛ مهم فشار آوردن صحیح به عضلات هست نه رو کم کنی توی باشگاه!
2. تغذیه: بدن یک ورزشکار نیاز به مقدار بیشتری کالری نسبت به یک فرد معمولی داره. پس به جای اینکه به زور بخورید سعی کنید تعداد وعدهایتان رو بیشتر کنید. 6 وعده در روز که سرشار از پروتئین و کربوهیدارت به همراه مواد معدنی و ویتامینها باشه میتونه تمام نیازهای یک ورزشکار رو برطرف کنه.
مکملها هم همونطور که از اسمشون پیداست کامل کننده تغذیه ورزشکار هستند. پس اول سعی کنید تغذیه خوبی داشته باشید تا بتونید با مکملها کاملش کنید. شخصاً اعتقاد دارم پیروی از یک رژیم خوب و پر کالری تمام نیازهای بدن رو تأمین میکنه و نیازی به مکملها تا زمانی که به یک بدنساز حرفهای بدل بیشن، نیست.
3. استراحت: عضلات زمانی که شما درحال استراحت هستید ساخته میشن نه در باشگاه! پس استراحت نقش زیادی در ساخته شدن عضلات داره و کمبود خواب میتونه روند رو به رشد عضلات رو مختل کنه. اما این دلیل نمیشه که شما نصف رو رو به این امید که به رشد عضلاتتون کمک کنید بگیرین بخوابین. هر چیزی یک اندازهای داره.
خواب روزانه برای یک بدنساز بین 8 الی 9 ساعت توصیه میشه نه کمتر نه بیشتر.
استراحت بین ستهای تمرینی شما هم از اهمیت زیادی برخورداره. شما بین دو ست تمرین باید به عضله زمان کافی برای بازیابی خودش بدین. این زمان میتونه بین 2 تا 4 دقیقه باشه. همونطور که قبلاً هم گفتم، استراحت بیش از اندازه بین ستها باعث سرد شدن عضله و در نتیجه باعث آسیب دیدگی میشه.
4. آرامش فکر و ذهن: اگر تمام موارد بالا رو هم رعایت کنید ولی آرامش خاطر نداشته باشید به هیچ نتیجهای نمیرسید. پس سعی کنید انرژیهای منفی رو از خودتون دور کنید و با انرژی مثبت و بدون دغدغه زندگی کنید. (میدونم در کشور ما کمی سخته ولی خودتون رو بزنید به بی خیالی و زیاد فکرش رو نکنید.)
سلام
2 تا سوال دارم
سوال اولم مربوط میشه به یکی از دوستان که دچار اضافه وزن شده ( قدش 185cm و وزنش 102kg است که طبق Body mass index دچار اضافه وزنه ) برای رفع این مشکل هر روز صبح زود حدود 3.5 کیلو متر بدون وقفه میدود run و تمرینات بدن سازی انجام میده.
خواسته ببینید روش درستی را انتخاب کرده ، ایا بدن سازی بهش کمک می کنه و بعد با اب شدن چربی ها روی عضلاتش خط می افته ؟ :دی راستی تغذیش هم به این صورته :
تخم مرغ اب پز در صبحانه ، میان وعده سیب درختی ، 12 قاشق غذا خوری برنج برای ناهار و دوباره میان وعده میوه و شام 200 گرم مرغ اب پز و بعد از تمرین بدنسازی موز مصرف می کنه :دی این مصرف مرغه خیلی گرون پاش در میاد جایگزین سراغ ندارید؟
رژیم غذاییش و نوع ورزشش را چطور ارزیابی می کنید بعلاوه اگر بدن سازی را برای ایشان مفید می دونید ، توصیه میکنید بیشتر چه حرکاتی انجام بده ؟ و اگر مسافتی که هر روز میدود را دوبرابر کنه در رسیدن به وزن ایده عالش چقدر می تونه تاثیر داشته باشه؟
سوال دومم که مربوط به خودمه ، من 17 سالمه و ورزش فوتسال را به صورت حرفه ای دنبال می کنم اما فکر می کنم که فقط مهارت هایی که در این ورزش دارم من را یه ورزشکار حرفه این کرده و در مقابلش اندامم اصلا به یک ورزشکار حرفه ای شبیه نیست !
من 60 کیلو وزنمه و 176 سانتی متر قدمه ، من لاغرم و می خوام به تناسب برسم با بدن سازی و یه رژیم غذایی می خوام به این ایده عال برسم چه نوع تمرناتی به علاوه رژیم توصیه می کنید ؟
ممنون:11:
بیماری های خونی مشکلی در بدن ایجاد میکنند؟ (برای بدنسازی)
بچه ها !!
مشکل سوال من چی بود که جواب ندادید ؟!