من تا حالا سونيك و كراش را روي n70 امتحان كردم،سونیک که اصلا احتیاجی به نصب برنامه دیگری هم نداشت،خیلی هم توپه.دست این آقا کمال درد نکتنه.بقیه بازیها را هم مودمم نمیکشه که دانلود کنم!!
Printable View
من تا حالا سونيك و كراش را روي n70 امتحان كردم،سونیک که اصلا احتیاجی به نصب برنامه دیگری هم نداشت،خیلی هم توپه.دست این آقا کمال درد نکتنه.بقیه بازیها را هم مودمم نمیکشه که دانلود کنم!!
خواهش میکنم
تا 1 ماه دیگه اونایی که تهران ساکنن میتونن همه بازیها رو داشته باشن(در 2 Cd)
چه قيمت هستش؟
نقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
اگه دست من باشه که 2 تا سی دی رو زیر 1000 میدم بهتون. اما احتمالا باید بدم یه یکی که ساکنه تهرانه. دیگه باید با اون یجوری کنار بیایید. هنوز شخصشو پیدا نکردم
من خودم پايه هستم،اگه دوست داری بده به خودم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
دم هر جفتتون گرم .
ولي يه فكري به حال پخشش هم بكنيد , چون اگه بخوايد با پيك بدي قيمتش بالاي 2500 در مياد .
فكر كنم اگه تو يه روز مشخص قرار ملاقات بذاريد خيلي توپ شه .
من از الآن لحظه شماري ميكنم .
هر موقع خواستم بیام چند روز قبلش همینجا اعلام میکنم و برای هماهنگی هم با پیغام خصوصی باهم تماس میگیریم و ...
هفته دیگه اوایل هفته سر یزنید اگه رفتنی نبودم(تهران) بعد از ماه رمضون بلافاصله میام
پس هروقت خواستی بیای تهران خبرم کن تاواسه این Cd راهکار ی پیدا کنیم
منو بي خبر نذاريدا .
سلام
مثه اينكه من دير رسيدم :sad: تموم شد
وقتي مي خوام از box.net دانلود كنم ، اين ارور مياد
This user is out of bandwidth.
Please email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for support
ممنون ميشم راهنماييم كنين :)
نقل قول:
نوشته شده توسط amir_a
بله
مشکل از سایته
متعسفانه مشکل پسهنای باند داره
تمام فایل های این تاپیک رو (که حجمی بلاغ بر 800 مگ داره) هفته آینده روی 4shared دوباره آپ میکنم. شما تا شنبه یا نهایتا 2 شنبه صبر کنید.
بابا دستت درد نکنه،من اگه جای مدیران بودم حتما بهت یک جایزه توپ می دادم.باور کن جدی میگم
مرسی apoosh جان. ممنون از لطفتنقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
مدیرها؟!!!
از شانس من مدیر این بخش کسیه که من باهاش مشکل دارم. اصلا بعید نیست به زودی اخراج بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها میشه این 2 تا سی دی آرشیو بازیهای Ngage رو بفرستم برای فروشگاه سایت؟ که هر کی خواست راحت بتونه سفارش بده؟ !
این بهتره یا همون کار قبلی؟
نفرست به فروشگاه،من بعید میدونم که با قیمت خوبی اونموقع به دست بچه ها برسه.اگه قرار به سود باشه حقِ خودته.پس راه دوم بهتره
نقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
نه عزیز من
من که به هیچ وجه به دنبال سود نیستم
درسته. اگه بره فروشگاه احتمالا میخوان 2 تا سی دی رو حداقل 2000 بفروشن
من شخصا مجانی این 2 تا سی دی رو برای یه نفر میفرستم. فعلا دنبال کسی هستم که به فکر سود کردن از سی دی ها نباشه. یه پسر با مرام و گل :happy:
هر موقع قطعی شد خبرشو همینجا میزارم. پس تا اون موقع اگه کسی در این مورد صحبتی داره بهتره با پیغام خصوصی با من تماس بگیره
با تشکر
کمال
باید کسی را پیدا کنی مغازه داشته باشه و بعید میدونم شخصی حاضر باشه به طور رایگان سی دی رو بدست بقیه برسونه. به نظر من اگه کسی باشه سود خیلی کمی بگیره اما بجاش تعهد دادن سی دی ها را بده بهتر از کسی یه که رایگان کار کنه اما تعهدی نداشته بادشه. من خودم حاضرم مثلا 500 یا 1000 تومن اضافه بدم اما سی دی را راحت و مطمئن دریافت کنم.
kolang جان ما حسابي منتظر هستيما !
پس كي اين بازي ها رو آپلود ميكني؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Arsenlopen
بابا به خدا کار ساده ای نیست. اولا که 800 مگ حجمشونه. که حدود 600 تاشو آپ کردم. در ثانی باید بیام و یکی یکی همه پست ها رو ویرایش کنم و لینک های جدید رو جایگزین کنم که اینک خیلی وقت میگره. منم که یه آدم بیکار نیستم که بتونم تما وقتم رو برای بچه های اینجا صرف کنم. ولی به روی چشم. تا فردا پسفردا همه بازی ها درست میکنم. شما 3 شنبه شب که بیای همشون اوکی هستند. ;)
با تشکر
کمال
آقا كمال ميدونم كه زحمت داره !
ولي دمت گرم خيلي باحالي واقعا تركوندي .!!!
من كه ازت ممنون هستم . :biggrin:
تمام بازیهای 2 صفحه اول این تاپیک دوباره آپلود شده و لینک جدید جایگزین شده است(به جز بازی Tomb raider که به همراه بقیه بازیها به زودی آماده خواهند شد)
دمه همتون گرم واقعاً گل كاشتيد!!!!
آقا كمال!نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
من عاشقتم !!! :tongue:
بابا تو ديگه كي هستي ؟
به خدا ديونتم!
دوست عزيز من 6260 دارم اگه توش اجرا بشه من سي دي شو مي خوام ;)
آقا کمال جونم ميدونی حال گیری به چی میگن ؟
به این میگن که بازی call of duty رو تا20 مگا بایت دانلود کنی بدش ایرور بده !!!! کلی اعصابم خورد شد .
بدش ببین تو دیگه کی هستی که تمام اینا رو آپلود می کنی بابا دمت گرم >
فقط یه خواهش دارم که امیدوارم نه نگی !
اگه میشه ازت درخواست میکنم که یه کپی از سی دی هات به من بدی ناسلامتی ما با هم همشهری هستیم
مطمئن باش من قصد سو استفاده ندارم
امیدوارم قبول کنی!!!
منم دعا میکنم که قبول کنی >
راستی هزینش رو هم تقبل می کنم!!!!!!
کمال جون،از آپدیتت ممنون. اما با یکی کردنه لینکها عملا دیگه این بازیها به درد کسی نمیخوره. مثلا من چه جوری با یه مودم 56ک بیام و بالای 20 مگ بازی را دانلود کنم! اگه میتونستی مثل سابق ندقسمتش کنی عالی میشد. اگه هم نمیتونستی ایرادی نداره. در هر صورت ازت ممنونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط heydari12
فکر میکنم یه 7 8 تایی از بازها بهش بخوره. بهترین بازیش که asphalt اه که بهش میخوره ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط Arsenlopen
این حرفها چیه عزیزم.
تو که همشهری هستی اصلا واسه چی رفتی طرف دانلد؟
از همون اول به خودم میگفتی
پیغغام خصوصی به تا یه جوری سی دی ها رو برسونم به دستت
نقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
apoosh جان
واقعا دیگه برام مقدور نیست
60 تا بازیه. هر کدوم به طور مینگین 2 تا لینک. بعد فقط ویرایش کردن اینا 120 تا لینک میدونی یعنی چی؟
من تو همین 60 تاشم موندم
امروز بقیه 30 تا بازی رو اگه خدا بخواد لینکش رو تصحیح میکنم
شما هم یکی 2 هفته صبر کن دیگه. اگه من سی دی رو به دستت نرسوندم بعد بیا خر منو بچسب ;)
برو بچ اصفهانی و تهرانی لازم نیست دانلود کنن :)
طبق برسی انجام شده با توجه به تعداد دانلودهای یچه های p30world محبوب ترین بازیهای ngage به ترتیب زیر مشخص شدند:
Asphalt Urban GT = 382(اعداد نشان داده شده تعداد دفعات دانلود این بازیهاست)
Crash Nitro Cart = 273
Pathway To Glory Ikuga Island = 270
FIFA Soccer 2006 = 269
Worms World Party = 245
ONE = 240
با توجه به سرعت پایین اینترنت در ایران و مشکل دوستان برای دانلود این بازیها و پیرو پیشنهاد apoosh جان
تصمیم گرفتم یک بار دیگه این بازیها رو به قسمت های کوچکتر تقسیم و دومرتبه آپ کنم
امیدوارم که دیگه مشکلی وجود نداشته باشه
فقط این کار رو شنبه یا 1 شنبه هفته آینده انجام میدم
با تشکر
کمال
خب بالاخره...
تمام بازیهای این تاپیک دوباره آپلود شده و لینک جدید جایگزین شده است
آقا کمال دمت گرم !
اصلا فکر نمیکردم موافقت کنی به تو می گن مرد !
آقا من پیغام خصوصی نمیتونم بدم چون کاربر تازه وارد هستم !!!
چه جوری می تونم سی دی ها رو ازت دریافت کنم؟
من هم اصفهان هستم !
لطفا راهنماییم کن !
خیلی آقایی!!!!!!!!
I Love You
آقا کمال دمت گرم !
اصلا فکر نمیکردم موافقت کنی به تو می گن مرد !
آقا من پیغام خصوصی نمیتونم بدم چون کاربر تازه وارد هستم !!!
چه جوری می تونم سی دی ها رو ازت دریافت کنم؟
من هم اصفهان هستم !
لطفا راهنماییم کن !
خیلی آقایی!!!!!!!!
I Love You
من همين اي دي kamal_iut رو توي ياهو اد كردم لطفا با اين بگو چي كار كنم
خيلي ازت ممنونم :biggrin:
ايميل و ياهو اي دي من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون اصفهان خودم برم كه بر و بچه هاي به اين باحالي داره!!! بابا منم اصفهونيم كمال جوووون!!! كاش زودتر خبر دار ميشدم فدات شم، پس اگه اشكالي نداره منم تو پيغام خصوصي يه قراري باهات بذارم تا همه بازي هايي رو كه داري برام رو سي دي بزني، هزينه شم به قول اصفانيا رو جفت گوليا چشم!!! :laughing: :laughing: :laughing:
گوشيم 6630 هست، اين بازي هاي گرافيك بالاي NGAGE بهش ميخوره؟!!!
بله عزیز دلم
خیلی از بازیهاش به 6630 میخوره.
دستت درد نکنه کمال جون ، من بی صبرانه منتظر این سی دی و بخصوص بازیهای ان گیجش هستم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
لینک بازی ها کار نمی کنه
ببخشيد كار مي كنند اشكال از اينترنت نفتي من بود
آقا كمال تو ياهو به دادم برس!!!
بيا تا برات بگم (تو ياهو)
راستي
چاکرتم.مخلصتم.عاجزتم :biggrin:
کمال جون، من این برنامه colour fix را ریختم اما وقتی فعالش میکنم فونتهای موبایلم 5برابر میشه! و رنگ آمیزیش کامل بهم میخوره و بیشتر سبز دیده میشه. بازی مورد نظرم هم رنگش مثل سابق میمونه و درست نمیشه! چه کنم؟