سلام
من میخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم. کسانی دارن ازش راضی هستن؟
این 16 مگ که روی همه سرویس ها میده صحت داره؟
شبانه برام مهم نیست
Printable View
سلام
من میخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم. کسانی دارن ازش راضی هستن؟
این 16 مگ که روی همه سرویس ها میده صحت داره؟
شبانه برام مهم نیست
معلوم نیست چقدر مشتری از دست داده از طرح حذف شبانش که اینجوری دنبال کاربر های قدیمیه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیز شکوندنه مشکله منه یا همگانیه ؟
یه دنیا ممنوننقل قول:
مال شماها وصل میشه ؟نقل قول:
نه برا من از عصری وصل نمیشه !نقل قول:
خدای این هو .شمنده بدجور گند زده به نت با چیز سکن که دیگه ی باره
ایشالله همکاران گرامی یه راه حلی پیدا میکنن
ایا فقط پارس انلاین شبانه اش را پولی کرده ؟ شرکت های دیگه چی ؟؟
خیر شرکتهای دیگه مانند: شاتل-فن آوا-مخابرات-آسیاتک و... دارای طرحهای شبانه رایگان می باشند.نقل قول:
الان فکر کنم حدود 4 سال باشه دارم استفاده میکنم ولی با این طرح شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار جور فی فی تو این عالم هست این یکی نشد یکی دیگه همشُ که دیگه چاره نمیکنن:n07::n07:نقل قول:
بچه ها دقت کردین چرا باید پول عوارض شهر داری و مالیات پارس انلاین رو ما بدیم؟
طبق قوانین باید هر گیگ 3600 حساب شه ولی وقتی شما 20 گیگ میخری به شکل نسبی قیمت میاد پایین که میشه56تومن
ولی وقتی میخری میشه 60 تومن :|چرا 4 تومن پول مالیات رو باید ما بدیم؟:|
دوستان این چند روز تو ساعت هایی با مشکل پینگ تایم بالا و تایم اوت روبرو نشدید؟یا فقط مشکل منه؟!؟!
نه فقط مشکل شما نیست پارس معلوم نیست چند روزه چش شده داره بندی میزه دو باره... :n27:نقل قول:
هر وقت هم که زنگ می زنم می گه خط شما نویز داره .بهش می گم بابا با کارشناسی های قبلی چک کردیم پروفایلم رو پایین تر آوردن بازم این مشکل رو داشتم،آخه سر هم خطم رو ریست می کنه.نقل قول:
خدا بگم چیکارشون کنه دانلود شبانه سرعت50 کیلو :n28:
این بود افزایش سرعت شبانه:n28:
قابل توجه دوستانی که دو ساله تمدید کردن حالا پارس اون کاربرایی که یک ساله یا دو ساله تمدید کردن رو با اکانتینگ شبانه شون رو محدود کرده و به ریششون هم میخندهنقل قول:
سلام. دوستان من از پارس انلاین کوچ کردم. حدود 110 امتیاز هم دارم. امکان اینکه به کسی این امتیاز رو بدم وجود داره؟چطوری؟
معمولا بسته خریداری میکنند ونقل قول:
کد بسته رو به دیگران میدن
دوستان بعضی سایتا اصلا باز نمیشه
مثل موبایلستان چرا؟برای شما باز میشه؟
حالا شرايط اين طرح با هديه چي هست؟نقل قول:
والا واسه من سرعت شبا مثل اول بالاست شاید بهتر هم شده باشه از ساعت 2 با 600 شروع میشه و از 4 به بعد 1.8 مگابایت برثانیه ثابت میشه :n07:نقل قول:
آفرین با حال بود دمت گرم خخخ:n09:نقل قول:
منم امروز حضوری رفتم دفتر مرکزی پارس کرج فرم تخلیه خط رو پر کردم ایشالا چند روز دیگه تخلیه بشه خط میرم سمت فن آوا خدا کنه فن آوا هم ویروس پارس و صبا رو نگیره:n02:
جالبه من داشتم تخلیه میکردم چند نفر پسر جوون اومدن تمدید 1 ساله و 6 ماهه کردن از یکی شون پرسیدم پارس که شبانه نداره چرا تمدید 1 ساله میکنی گفت من اصلا دانلود نمیکنم فقط واسه وبگردی و اسکایپ و وایبر استفاده میکنم داشتم مخ شو میزدم تمدید نکنه بره فن آوا یا شاتل بگیره منشی پارس ( دخیه ) شنید گفت آقای محترم لطفا شما دخالت نکنید منم پرو پرو گفتم دارم راهنمایی میکنم:n07: آخرم هیچی دیگه ضایع شدیم 1 ساله تمدید کرد:n28::n22:
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما پارس انلاین از این نظر مناسب هست ؟
خدا لعنتشون کنه آخه این چه طرحی بود...:n03:
اونم از ایرانسل که ر...ده با این قیمتاش....
کسایی که تو شهرهای بزرگ هستن برای کوچ مشکلی ندارن ولی برای ما سرویس مناسبی اینجا پیدا نمیشه...باید همین گند رو تحمل کنیم :n28:
من که سرویس 1 مگ رو داشتم سرعتش در روز همون 1مگ بود.شب ها ( 2 تا 7 ) هم 200 یا 300 بود.نقل قول:
اصلا توصیه نمیشه سمت پارس نیاننقل قول:
من چند وقتیه مشکلم اینه که چراغ Internet مودمم روزانه چندین بار و خاموش میشه و مجبورم مودمو دستی خاموش و روشن کنم تا اینترنتم دوباره وصل باشه یا باید بذارم حدود 4 دقیقه خود به خود درست بشه زنگ زدم پشتیبانی تهران بهم گفت که خط تلفن رو مستقیم بزنم به مودم یعنی اسپلیتر رو و تلفن خونه رو فعلا استفاده نکنم دوباره اگر مشکل برطرف نشد باید مودمو ببرم نمایندگی کانفیگ کنن چون میگفت مودم درست کانفیگ نشده میخواستم ببینم واقعا کانفیگ مودم روش های مختلف داره؟ یا همین روشیه که فقط vpi و vci و شماره خط ای دی اس ال و پسورد رو وارد کردنه؟چون من چندین ساله مودمم مشکلی داشته باشه خودم ریستش میکنم و خودم کانفیگش میکنم!
از امروز صبح خیلی از سایتها فقط باشکننده برای من باز میشه مثل موبایلستان دلیلش چیه؟
شماها دارین؟
براي ما هم تقريبا 2هفته همينجور بود خودشون هم نميدونستن چنين مشكلي وجود داره تا 2-3نفر از بچه هاي تاپيك شكايت كردن 195 و بالاخره درستش كردن
الان تو پار انلاین داری فرشاد
یعنی چی اخه؟ تایم اوت میده و باز نمیشه
نه ما با مخابرات چنين مشكلي داشتيم 10روزي ميشه كه درستش كردن بعضي از سايتاي داخلي با proxy باز ميشدننقل قول:
نمیدونم بقیه بچهها چنین مشکلی دارند یانه دوستان پارسی یک دقیقه چک کنید از میشه براتون
برای من باز میشه دوست عزیز
Dns
تغییر بده شاید درست شد
Sent from my Nokia 1100
دی ن اس روچی بذارم؟
توی تنظیمات مودمه؟
اره قسمت تنظیمات lanنقل قول:
8.8.8.8
4.2.2.4
نقل قول:
بعضی مودما ریکانکت داره . میتونی تنظیم کنی بعد قطع شدن خودش دوباره وصل بشه
شاهکار نمیخوان بکنن میخوان اینو برات فعال کنن ... دیوثا :n02:
دوستان بنظرتون این کدای هدیه ای که تو باگاه مشتریان میده هرکسی استفاده کنه ثبت میشه و معلوم میشه کی کد رو زده؟؟
از یه نفر چندتا بسته هدیه گیگ خریدم . اما زیاد مطمئن نیستم بهش. واسمون دردسر نشه آیا؟
با خیال راحت بزنم به بدن؟ :n10:
بچه ها امشب آخرین شب دانلود رایگانههههههههههه:n28: :n30:
من از شون نمیگذرم
اینا منو به اینترنت بالای 4 نبستن و ماهی تقریبا بین 35 الی 45 ازم پول گرفتن
چی بگم آخه
دلم پره ؟:19:
احتمال خیلی زیاد از این isp میرم شاید فن آوا شاید مخابرات :sq_22:
در کل من راضی نبودم نسبت به پولی که دادم :sq_10:
آقا خیلی خطرناکه ! اصلا استفاده کنی پلیس میریزه دم در خونتون ! سریعا کدها رو به یک دهم قیمت بده من. اون یک دهم پول رو هم در راه خدا میدم وگرنه کلا استفاده از این کدها جرم بزرگیه !نقل قول: