عزیزانی که در پیغام خصوصی سفارش تافی چاکلت میدن به اطلاع شون می رسونم که موجودی این عطر به اتمام رسیده و باید صبر کنیم در سال جدید ببینیم کی بار جدیدش میرسه.
Printable View
عزیزانی که در پیغام خصوصی سفارش تافی چاکلت میدن به اطلاع شون می رسونم که موجودی این عطر به اتمام رسیده و باید صبر کنیم در سال جدید ببینیم کی بار جدیدش میرسه.
سلام به همه
آقا رضا ایول داری برادر
من باب استحضار به دوستان عرض کنم که به نوعی با آقا رضای عزیز همکار هستم.
به دوستان عزیزم توصیه میکنم که حتما " حتما " حتما" بلو آیس رو بگیرند
حرف نداررررررره
من در حال حاضر از بوهای گرم تلخ و گرم و شیرین بیشتر خوشم میاد البته همه نوع بویی رو استفاده میکنم
ولی از بوهای خنک خیلی خوشم نمیاد استفاده کنم
اما بلو آیس معرکه هم بوش هم پخشش هم موندگاریش
تافی چاکت که اصلا " نیازی به تعریف نداره اینقدر بوی خوبی داره که نمیشه دربارش حرف زد
پگاسوس رو من ادکلنش رو هم دارم و دیروز موقع خرید زده بودم با عطری که گرفتم به جرات میتونم بگم نزدیکترین بو توی تمام عطرهای دنیا به ادکلنش هست.
یه حرکت هم زدم که خودم خوشم اومد دوستان اگر دوست داشتند میتونند امتحان کنند
ترکیب یک به سه کرید سیلور(یک) با بلو آیس(3) دیوانه کننده میشه
باقی عطرها رو تست نکردم هنوز بعد از تست دوباره پست میذارم.
راستی سفارش هم میخوام بدم آقا رضای عزیز
100 گرم بلوآیس 250 گرم تافی
یکمی هم نمونه از کرید سیلور و کرید اونتوس میخوام
اگر دیور هوم کولوجن هم داری میخوام
تام فورد نویر ( نوآر ) :
تا حالا تام فورد توسکان لدر ، بلک ارکید ، توباکو وانیل رو امتحان کرده بودم و حالا هم تام فورد نویر (نوآر) . توسکان لدر اونقدر شگفت ، عالی ، هیجان انگیز و مرموزه که سایر کارهای تام فورد هیچ وقت از زیر سایه سنگینش بیرون نیومدن ، در این مورد هم همینطور ! شاید خیلیا ازین بو خوششون بیاد و شاید هم نه ، اما هر طوری که باشه خواه ناخواه با توسکان لدر مقایسش می کنم و اونجاست که کم میاره !
ال هوم :
هم بوی پرتقال میده و هم رگه هایی از تلخی رو میشه به وضوح احساس کرد ، شاید بشه گفت ترکیب منحصربفرد و عجیبیه ! از بوی مرکبات خوشم میاد و همین باعث شده از ال هوم هم خوشم بیاد .
دیورهوم اینتنس :
بعد از مدتی بوی شکلاتی وانیلی خوبی میده ! البته بوی شکلاتشو بیشتر احساس کردم یه جورایی شبیه تافی چاکلت ، ولی اینجا یک سنگینی و وقاری رو میشه احساس کرد که توی تافی چاکلت حس نکردم .
گوچی راش :
چه لطافتی ! بوی نارنگی ! از بوی مرکبات هم که گفتم خوشم میاد ! نتیجه اینکه با یک چیز لذت بخشی به نام گوچی راش طرف هستید ، ازون بوهایی که دوست دارید همیشه استشمام کنید ! یک حس خوبی داره که فقط باید تجربه کنید .
تق هرمس :
چیز خاصی ندیدم .
کارتیر پاشا :
تلخ ، تلخ ، تلخ ، همین .
دانهیل آلفرد :
عالی ! بوی خوش ! لذت بخش ! به راحتی بوی لیمو احساس میشه که خیلی خوشاینده ! خیلی خوشم اومده ! به همه توصیه می کنم .
Axe :
بوی خاص و غریب ! هر بار که بود می کنید انگار یک دنیای تازه رو کشف می کنید ، هر دفعه می پرسید (( چطور شد ؟ نفهمیدم چی شد و چه بویی داد )) !! شاید سرشار از زندگی .
بلو مجیک :
بوی شیرینی خیلی خوبی داره ، یه جور جذابیت خاصی در این بوی شیرین هست که خوشم اومد . با گذشت زمان این شیرینی بهتر میشه !
پگاسوس مارلی :
بعضی مواقع فکر می کنم بویی شبیه به توباکو وانیل داره ! چندان خوشم نیومد ! بوی چوب میده انگار .
کریستال ورساچه نویر :
بوی گل ! آخ که چقدر لطیفه این بو ! انگار که یک لطافتی وجودت رو پر می کنه ! آرامش خاطر لذت بخشی رو منتقل می کنه ! انگار که زمان برای مدت کوتاهی متوقف میشه ! زمانی به کوتاهی بوییدن یک گل !
مونت بلان ind و اگزریوس :
بوی هر 2 خوبه و بعد از مدتی بهتر میشه ، به نظرم بوی اگزریوس بهتر از مونت بلان بود .
لالیک انسر نویر ( نوآر ) :
بوی خوشی داره که آدمو سر حال میاره ! هر بار بو می کنید که بفهمید این سرزندگی از کجا میاد و هر بار یک جواب تازه ، شاید هم اصلا به جوابی نرسید ، کسی چه میدونه .
این چه خزعبلی بوده که من گفتم ! آخه کسی نبود ما رو توجیه کنه ! رالف لورن بلو ، تند ؟ مرد حسابی بوی به این شاهکاری و لطافت رو چجوری گفتی تند !نقل قول:
رالف لورن بلو :
بوی تندی داره به نظرم ! کلا در مورد عطرهای زنونه اطلاعی ندارم که بخوام بگم ! اینم برا خونواده گرفتم !
محمد سعید عزیز؛ خیلی ممنونم بابت لطفت. نظرات شما این بار هم عینا در پاتوق عطر یاد یار (واقع در انجمن همسایه!) کپی پیست شد تا دوستان آن طرف هم بهره مند بشن.
سلام با تشکر سفارش که من ثبت کرده بودم امروز رسید ....
بلو ایس چوب خنک و کمی هم تند البته بعد از نیم ساعت تندیش کم میشه و راحیه اصلیش مشخص میشه کلا راضی ام تا حدودی هم به چای سبز میزنه
اما ترکیب که ایشون با نام کد سی میفروشن یعنی کرید اونتوس و بلک ایکس اس فوق العاده ..جالبیش اینه که هرچی میگذره بهتر میشه یک رایحه میوه ای و جنگلی و البته شیک
ایشون لطف کردن یک پشن به عنوان اشانتیون برای بنده فرستادند که اینم خیلی خوبه
.......جدا از کیفیت خوب کارهاشون ایشون واقعا اخلاق و منش فوقالعاده ای دارند که واقعا بسیار کم در جامعه میبینیم من حتما در اینده بازهم مزاحم ایشون میشم
دوستانی که در شهرستانها تشریف دارن از روز دوشنبه 25 اسفند تا 5 فروردین سال جدید امکان ارسال عطر با پست براشون نیست. لطفا در صورت نیاز به تهیه عطر تا دوشنبه اقدام کنید!
تام فورد گری وتیور رسید. خنک و تلخ؛ با پخش بو و موندگاری خیلی خوب
از برند آمواج؛ اینترلود و اپیک هم رسید.
ترکیب عطر تافی شکلاتی با قهوه تلخ هم بوی عالی میده و هم ماندگاری عالی دارد ،به دوستان توصیه میشه اگر بوی تافی خوششون میاد تست کنند.
با تبریک سال نو خدمت همه دوستان؛ مجددا امکان ارسال با پست از امروز 5 فروردین فراهم شد.
امروز اصل اودکلنهای آمواج (اینترلود و اپیک) رو بو کردم. خوشبختانه اینترلود که اسانس من با اودکلن بسیار گرون قیمتش (آمواج همه اودکلنهاش سمت یک میلیون قیمتشه) مو نمی زد؛ اپیک هم بسیار شبیه بود.
اینترلود آمواج رو تست کنید! پخش و موندگاریشم بسیار رضایت بخشه.
دوستانی که بلو فورمن می بردن؛موجودیش تموم شده. جاش پلو بلو رو می تونن استفاده کنن. هم شیک تره هم موندگاریش بیشتره.
پست مربوط به تغییر شماره وایبر بود که ویرایش شد. به نظر میرسه دیگه امکان استفاده از وایبر در عمل منتفی شده!
عطر ترکیبی بلک ارکید خنک و کمی تلخ ساخته شده برای فروش. دوستانی که خواستن می تونن سفارش بدن. از اصل بلک ارکید خیلی بهتر شده به نظرم!
همیشه دوست داشتم بلک ارکید خنک بود!
سلام. گزارش تصویری بازدیدم از نمایشگاه بین المللی صنایع ارایشی بهداشتی رو به تدریج در "پاتوق عطربازان" ( در انجمن پی تی) دارم منتشر می کنم.علاقمندان برای مطالعه به اونجا مراجعه کنن.
ممنون.
این پست حذف شده است.
دوستان توجه کنن که عطر فروشی متروی میدان محمدیه تهران کمترین ارتباطی از هر نظر با من و عطرهام نداره!
اصولا فروشنده های مترو قابل اعتماد نیست عطراشون؛ مگه این که عکسش ثابت شه. قیمتهاشون که بماند!
با سلام؛
بخاطر اعمال ضریب تخفیف روی همه عطرها؛ لیست قیمت حذف شده.
متن این پست به علت منع لینک دادن به انجمنهای دیگه؛ عینا از "پاتوق عطربازها" کپی پیست شده براتون:
با سلام و عرض ادب و ارادت خدمت همه دوستان؛ به ویژه رفقای گل عطر بازم.
در مورد ترکیب عطرها و تفاوت رایحه ها ؛ می خواستم نکاتی رو خدمت تون عرض کنم. مهمه این پست. لطفا دقت کنین!
1 - حتما تست کردین و می دونین که یک اودکلن خاص؛ مثلا کرید یا توسکان یا هر چی ... اورجینالش رو از هر جا بحرین یک بو میده. اما به اسانس که می رسین؛ به تعداد کمپانیهای عطر ساز ما کرید داریم و توسکان داریم و ...
هر تولید کننده ای برای خودش یه جور ساخته. همشون سعی کردن اورجینالش رو شبیه سازی کنن. اما به دلایل مختلف نظیر مواد اولیه ای که بکار بردن و این که فرد سفارش دهنده (مثلا کمپانی وارد کننده اش در ایران) تا چه رنج قیمتی خواسته محصول نهایی در بیاد ... عطر نهایی متفاوت از محصولات دیگر کمپانی های تولید کننده شده.
من که لیست قیمت و محصولات اکثر کمپانیها دستمه؛ به همگی دوستان اطمینان میدم؛ که اختلاف قیمت عطرهای هم نام در دو کمپانی؛ حداکثر چند صد تومنه و مطلقا این جور نیست که قیمت دو عطر هم نام (یعنی مثلا گرین آیریش دو کمپانی) اختلاف قیمت در حد چندین برابر داشته باشن. یکی 7-8-10 برابر دیگری!
2 - دوستان از ترکیب دو عطر هم نام از دو کمپانی مختلف در یک ظرف؛ خودداری کنین. احتمالا بوی بهتر و کیفیت برتر این وسط فدا میشه!
3 - من موقعی دو عطر رو در یک ظرف ترکیب می کنم که قصد داشته باشم نتی رو در یکی از عطرها از بین ببرم یا تضعیف کنم یا تقویت کنم. مثلا در ارکان وایت که ترکیب ارکان بلک (بلک افغان) و واتر وایت دیویدوفه؛ واقعا قصدم از بین بردن تیزی و گرمی بلک افغان بود. به هدفم هم رسیدم! اگه قصد تغییر جدی رایحه رو ندارین؛ در یک ظرف ترکیب نکنین. هم زمان روی لباس اسپری کنین. نه بر روی هم. یکی سمت راست لباس یکی سمت چپ. یا بالا و پایین لباس. در این حالت بوی حاصله باز هم ترکیبیه. هم به شامه خودتون هم به شامه بقیه. با این تفاوت که هر دو عطر با همه نت (ها) شون حاضرن هم زمان. چیزی حذف نمیشه.
4 - همون طور که عرض شد ما به تعداد کمپانیهای اسانس ساز؛ مثلا بلک افغان و واتر وایت داریم. اگه ترکیب این دو اسانسی که من دارم (در یک ظرف) عطر خوبی رو تولید کرده مطلقا به این معنا نیست که هر بلک افغانی رو میشه با هر واتر وایتی ریخت تو یه ظرف و توقع رایحه خوش داشت.
5 - برای تنوع بخشیدن به تجربه های عطری تون؛ حتما بوهایی که حس می کنین برای هم ساخته شدن؛ به نوعی مکمل هم هستن رو هم زمان و در کنار هم استفاده کنین (مطابق توضیح بند 3 همین پست).مثلا من گری وتیور رو در کنار اینترلود خیلی دوست دارم. عزیزان دیگر هم بارها در پاتوق نوشتن ترکیب کدوم عطرها رو دوست دارن.مثلا این لینک. خالق عطر خودتون باشین. بهترین عطر عطریه که شما بسازین و ازش لذت ببرین.
امیدوارم نکات مفیدی رو خدمت تون عرض کرده باشم. بعدا چیزی به ذهنم رسید این پست رو تکمیل می کنم. لینکش رو هم در پست شماره یک میگذارم تا همیشه در دسترس باشه. پست شماره یک همیشه حاوی اطلاعات مهمیه. به خصوص لینکهایی که گذاشتم!
مخلص همگی.
سلامدوست عزیز..لطفا قیمتهاتون و نحوه سفارش رو برام پخ کنید.ممنون
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
خرید سوم از اقا رضای عزیز:
ال هوم --- 14 میل در ظرف 20 میل
بلو شنل --- 14 میل در ظرف 20 میل
امپریال --- 15 میل در ظرف 20 میل
سیلور مانتن --- 15 میل در ظرف 20 میل
گرین آیریش --- 15 میل در ظرف 20 میل
گری وتیور --- 13 میل در ظرف 20 میل
اینترلود --- 10 میل در ظرف 20 میل
رالف --- 10 میل در ظرف 20 میل
وان میل اینتنس --- 10 میل در ظرف 20 میل
اونتوس --- 10 میل در ظرف 20 میل
آزارو لجند --- 10 میل در ظرف 20 میل
تق --- 10 میل در ظرف 20 میل
توسکان --- 10 میل در ظرف 20 میل
اونتوس --- 10 میل در ظرف 20 میل
سلام چجوری باید از شما خرید کنم؟
تام فورد نرولی پورتوفینو اضافه شد!
کاندیدای بهترین عطر جهان در سال 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفارش سوم
سلام برادر وقت بخير
از تام فورد گرى ويتور
تام فورد نرولى پورتوفينو
جينزبوى
بى دليشز
٥٠ گرم از هركدوم ميخوام
سلام. دوستان؛ قیمت های جدید را در پیام خصوصی بپرسید! 10-15 تا عطر قیمتش نصف شده که در مقایسه با قیمت مغازه؛ تقریبا رایگان محسوب میشه!
سلام.
لیست عطرهای جدید به زودی در "پاتوق عطربازها" گذاشته میشه. بهترین عطر مردانه سال 2014 برنده جایزه انجمن عطر فرانسه از آیدل گرلن هم جزوشون هست.
از تام فورد دو کار ایتالین سایپرس و عود وود با بالاترین کیفیت امکان سفارش هست. به پاتوق عطربازها مراجعه فرمایید.
با سلام؛
وبلاگ پاتوق عطربازها پست های خواندنی پاتوق (در سایت پرشین تولز) را بازنشر می کند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتوق عطربازها در شبکه اجتماعی تبیان هم در دسترس است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهایی شد. مناسب ترین قالبی که برای وبلاگ پیدا کردم رو ویرایش کردم و الان از نتیجه کاملا راضیم. همون طور که قبلا نوشتم قراره در این وبلاگ مهم ترین و خواندنی ترین مطالب پاتوق رو از بدو تاسیس تا امروز باز نشر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست عطرهای جدید (مهر 94) در پاتوق اعلام شده. لطفا همونجا مراجعه فرمایید.
سلام خسته نباشید عطر تام فورد میلی چنده
باز هم سلام من قبلا از جای دیگه خرید میکردم و بنده خدا انصافا قیمتهاش خوب بود یکسال هست که عطر خرید نکردم و حالا عطرهام رو به اتمام هست و با شما اشنا شدم اولین خرید من میشه انشاله دنبال کیفیت خوب هستم اگه من راضی باشم از عطرهایی که میفرستین مطمعن باشین که بقیه همکارام هم حتما خریدارن من از مارک تام فورد بک ارکید رو داشتم از بقیه تام فورد ها خبر ندارم واا از توسان هم خیلی تعریف شنیدم ولی نمیدونم . بلک ارکید رو که حتما میخام از بقیه تام فوردها به انتخاب خودتون که وارد تر هستین بهترین رو انتخاب کنید 2تا باشن و خاهشن در طرفی باشه که خوب اسبری کنه و بخش بشه نمیخام به صورت قطره ایی باشه بس ظرف برام خیلی مهم هست قیمتها رو برام بفرست تا انشاله سفارش بدم از عطرهای دیگه که عالی باشن چندتا تستر بفرست شاید بچه ها خاستن:n02:
راستی این جریان فیکساتور برای عطر چی هست یه توضیح بدی ممنون میشم:n01:
سلام خسته نباشی.نحوهی سفارش چگونه میباشد؟
سلام خسته نباشید . اسکار د لارنتا و رالف لورن چند تا مدل زنونه و مردونه داره. برای ما تازه واردها میشه بگین دقیقا کدوم رایحه منظورتونه تا بتونیم سرچ کنیم؟
سلام خسته نباشید . برای منی که تازه وارد هستم میشه بگید رالف لورن و اسکار د لارنتا چندتا رایحه مردونه و زنونه داره منظور شما کدوماشه؟
سلام,باچه آدرسی باشما درتماس باشیم