1 - نشدم تاحالا :دینقل قول:
2 - خیلی جزیی و دقیقه پدر طرفو در میاری ! : ))
Printable View
1 - نشدم تاحالا :دینقل قول:
2 - خیلی جزیی و دقیقه پدر طرفو در میاری ! : ))
1 - Mountain View ( Silicon Valley (نقل قول:
2 - بع بع !
3 - نمیدونم ولی فک کنم از رتبه 1 کنکور بیشتر : |
4 - چقد احمقم واقعا : (
بلند کننده ی متن ارسال : |نقل قول:
سلاااام منم تا اینجام چند تا سوال ازت بپرسم رد نشه :دی
1.اخرین گیمی که زدی؟
2.بهترین بازی استراتژی که بازی کردی؟
3.اخرین فیلمی که دیدی؟ بهترین فیلم که دیدی؟
4.دوتا میزنی؟
5.دما؟ :دی
6.چقدر تا الان برای ارزوهات و خواسته هات تلاش کردی و اصولا ادم گشادی هستی یا نه؟ :دی
7.نظرت در مورد من؟
8.چرا نیومدی خو یکم فان کنیم باو؟ :|
منم همینا دیگه...
موفق باشی :n16:
سلام:n02:
1- چه خبر؟
2- دوست داشتی همین الان کجا بودی چیکاره بودی و چطوری بودی که نیستی ؟:n04:
3- دوست داری ده سال دیگه کجا باشی چیکاره باشی و چطوری باشی که میخوای باشی ؟
4- چقد برای آیندت برنامه ریزی داری؟
5- رشتت چیه ؟ رشته دانشگاهی چی میخوای بری؟
6- تو هم فکر میکنی هیچ چیز از ارزش های تیم ملی کم نمیشه ؟ :n02:
نقل قول:بلند کننده ی متن ارسال : |
نقل قول:بلند کننده ی متن ارسال : |
اگه بخوای بازی سازارو با نام یک حیون نام ببری چی به کار میبری
پ.ن گفتن گاو خر و اسب نیز آزاد است :n02:
اسمش یادم نیست ولی الاغو به اسب میندازن اون میشه ، ازونا به همراه یک گاری پشتش : ))نقل قول:
داغ ترین چیزی که روش نشستی چی بود ؟
برای من صندلی چرمی (مشکی رنگ ) یه ماشین که بدنه اونم مشکی رنگ بود تو وسط تابستون
در حدی که دکمه های مد جیب شلوار لیم داغ شد و دقیقا همونجایی که تو نظرته سوخت و تاول زد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بیا سوال جواب بده کجایی :n02:
نفر بعدی این وسط حقش مالیده شد رفت :دی
عه من ندیدم : |
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : داغ ترین چیزی که روش نشستم یک سنگ بود تو کوه زیر گرمای افتاب ظهر تابستون داغ شده بود من با شلوارک نشستم روش : |
خوب صندلی داغ با حضور مهدیار جهانگیری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12: مهدیار جان لطف کنن بیان رو صندلی بشینن :دی
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم واقعا واسه وقتی که گذاشت ممنون اگه حرفی داری بگو :n06::n12:
خوب سوالات من :دی
مهدیار جان چند سال تو انجمن غایب بودی چی شدی ؟!
نظرت درباره زندگی چی بود ؟ چی شد ؟ :دی
از کی بازیسازی رو شروع کردی ؟ آشناییت با بازیسازی چجوری بود ؟
تو هم مثل من(یا شاید اکثر بچه ها ) فکر نمیکنی از اول اگه راه درستو رفته بودی زودتر به نتیجه میرسیدی ؟
نقل قول:
خوب صندلی داغ با حضورمهدیار جهانگیری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12: مهدیار جان لطف کنن بیان رو صندلی بشینن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم واقعا واسه وقتی که گذاشت ممنون اگه حرفی داری بگو :n06::n12:
خوب سوالات من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدیار جان چند سال تو انجمن غایب بودی چی شدی ؟!
نظرت درباره زندگی چی بود ؟ چی شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کی بازیسازی رو شروع کردی ؟ آشناییت با بازیسازی چجوری بود ؟
تو هم مثل من(یا شاید اکثر بچه ها ) فکر نمیکنی از اول اگه راه درستو رفته بودی زودتر به نتیجه میرسیدی ؟
سلام خدمت همگی دوستان عزیز و رضا جان عزیز :n12:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
والا این دو سه سال شب و روزم شده بود دو چیز : 1- کار برای شرکتی که توش کار می کنم . 2- دانشگاه . به خصوص که مستقل هم شده بود چون من مونده بودم تهران برای کار و دانشگام و خونوادم رفتن اصفهان . باید خرج خودم رو در می آوردم تا بتونم روی پای خودم وایستم. بعد هم که دیگه متاهل شدنم بود اونایی که فیس بوکم دارن می دونن . و این یکی که واقعا آدمو درگیر و گرفتار می کنه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زندگی توضیجش دشواره ولی به نظر من برای هر کس یه رو داره . برای من همش حس مید.ون جنگ داشت و داره انگار . برای هر چیزی که می خوام ظاهرا با ید تا آخرین نقس بچنگم
واسه بازیسازی هم همینطور بود از بیچارگی ها ی یاد گرفتنش بگیر تا کلی در به دری که سعی کردم تیم چم کنم چه اینترنتی چه حضوری . چه راه اندازی انجمن بازیسازان مستقل و فروش مجموع مستقل و کار توشرکت های بازیسازی ( خیلیاشون یا اذیت کردن یا پولمو خوردن تا عماد رحمانی رو پیدا کردم ) و .. .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از حدود 17-18 سالگی بود که می شه 11-12 سال پیش یه مجله دیدم که در مورد بازیسازی دو بعدی و یه نرم افزار به نام game maker صحبت کرده بود و یه توضیجاتی داده بود چون همیشه دوس داشتم بازی بسازم و قبلش هم با ویژوال بیسیک برنامه نویسی یاد گرفته بودم به همین خاطر و سعی کرده بودم باهاش بازی بسازم ولی واقعا اذیت می کرد فوری رفتم نرم افزار رو گرفتم بعد هم دنبال آموزشهاش گشتم اونموقع علی کسایی یه وبلاگ داشت و تنها جایی بود که راجع به بازیسازی با گیم میکر به فارسی مطلب داشت. یه چیزهایی هم اونجا خوندم بعد هم شروع کردم به خوندن help خودش و مقالات mark overmars و کامل انجین رو یاد گرفتم .خیلی واقعا لذت بخش بود اون دوران برام . بعد هم اومدم تو p30world تو بخش بازیهای کامپیوتری ( اونموقع هنوز بخش بازیسازی نداشت ) شروع به آموزش گیم میکر کردم که بقیه هم باهاش آشنا بشن و راه رو براشون هموارتر کرده باشم
------------------------------------------------------------------------------------------
والا نمی دونم شاید .من اون اوایل که تهران نبودم و به نظرم اگه تهران بودم شاید چند سالی جلوتر بودم چون اکثر شرکت ها اینجان و همچنین دسترسی به بنیاد و ارشاد و سازمانهای دیگه و جشنواره و مسابقات و...... راحته. متاسفانه اگه تهران نباشی اصلا دیده نمی شه کارت
بعد هم به پست شرکتهای به درد نخور خوردن حدود دو سه سالی عقبم انداخت ولی الان تقریبا راضیم خدا رو شکر ولی هنوز که هنوزه بازیه که کارگردانی و طرح و داستان همه چیش ماله خودم باشه یعنی بازیه خودم باشه نساختم که تو بازار بدم . آرزوی اصلیم هم همینه ساخت بازی خودم
واقعا !نقل قول:
متاسفانه اگه تهران نباشی اصلا دیده نمی شه کارت
بیشتر از هر کسی من اینو درک میکنم :n28:
سوالای من
- تاحالا شده یه صحنه ای طراحی کنی به نظرت خیلی خفن بیاد اما بعد از چندماه که دوباره نگاش کنی بگی عجب چیز مزخرفیه؟
- به مبحث PBR و یونیدی 5 تونستی کاملا مسلط بشی؟
- تو چه زمینه ای از بازیسازی مهارت کمتری داری؟
- در صورت داشتن بودجه خیلی زیاد میتونستی با اطمینان کامل اعلام کنی که توانایی ساخت بهترین بازی دنیا رو داری؟
- نظرت در مورد بازی سایبریا یک چیه؟
- بازی مافیا یک چطور بود و چندبار تمومش کردی؟
- آواتار من قشنگ تره یا واسه خودت؟
سلام مهدیارجان
- دوست داری با انجین ساخته شده تیم ایرانی کار کنی ؟(مثلا تیم خودت)
-یه خاطر خوب از دوران بازی سازیت بگو!
-راه حل بیرون اومدن بازی سازی در ایران از این وضعیت؟
-یونیتی 5 یا آنریل 4 ؟
-علاقه ات در کدوم شاخه بازیسازی بیشتره؟
-بنظرت آینده بازی سازی جهان با کینکت و تکنولوژی های نو فتح میشه یا گرافیک های خفن تر ؟
آره ولی فقط یه بار. یه صحنه طراحی کردم با 50 هزار پلی گان برای مسابقه گرشاسب اونموقع به نظرم خیلی خوب شده بود با حداقل پلی گانها فضاسازیش در اومده بود ولی الان نگاه میکنم اصلا راضی نیستمنقل قول:
- تاحالا شده یه صحنه ای طراحی کنی به نظرت خیلی خفن بیاد اما بعد از چندماه که دوباره نگاش کنی بگی عجب چیز مزخرفیه؟
- به مبحث PBR و یونیدی 5 تونستی کاملا مسلط بشی؟
- تو چه زمینه ای از بازیسازی مهارت کمتری داری؟
- در صورت داشتن بودجه خیلی زیاد میتونستی با اطمینان کامل اعلام کنی که توانایی ساخت بهترین بازی دنیا رو داری؟
- نظرت در مورد بازی سایبریا یک چیه؟
- بازی مافیا یک چطور بود و چندبار تمومش کردی؟
- آواتار من قشنگ تره یا واسه خودت؟
2- یونیتی 5 رو دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم باهاش کار کنم تا نسخه اصلیش هم نیومده و خیالمون از بابت بدون باگ بودنش راحت نشده ریسک انتقال پروژه ها به نسخه جدید رو نمی کنیم بازیسازهای شرکتی خیلی محتاطند
3- تو بخش فیزیک ماشین و موتور ، و سیستم مکانیم خیلی حرفه ای نیستم همینطور تو بخش image effect و پارتیکل ها
4- بهترین بازی دنیا نه ولی بهترین بازی ایران رو چرا . همه چی به بودجه نیست خیلی مسائل کنارهم باید جمع شه تا یک بازی خوب ( نه حتی بهترین) جهانی ساخته بشه تو تک تک بخش ها دقت و ملاحظه و افراد حرفه ای و تجربه نیاز هست و یک مدیریت فوق العاده میخواد
5- خیلی حس داستان و عجیب بودن دنیاش رو دوس داشتم فضا سازی بی نظیری داشت فوق العاده بود
6-یک بار ، خیلی خوب بود ولی برام خیلی خاطره انگیز نبود . البته به یاد ندارم هیچ بازی رو چند بار تموم کرده باشم
7- معلومه دیگه ماله من :n02:. ایلدن رو کاراکترش رو خیلی دوس دارم . ماله تو درکش نمی کنم خیلی . شبیه آرم یوبی سافته
سلام امیررضا جان عزیزنقل قول:
دوست داری با انجین ساخته شده تیم ایرانی کار کنی ؟(مثلا تیم خودت)
-راه حل بیرون اومدن بازی سازی در ایران از این وضعیت؟
-یونیتی 5 یا آنریل 4 ؟
-علاقه ات در کدوم شاخه بازیسازی بیشتره؟
-بنظرت آینده بازی سازی جهان با کینکت و تکنولوژی های نو فتح میشه یا گرافیک های خفن تر ؟
با انجین یه تیم دیگه نه ولی با انجینی که خودمون نوشته باشیم چرا حاضرم . اخه انجینی که ماله یک تیم دیگه باشه فقط خودشون ازش سر در میارن و پشتیبانی و مستندات سازی برنامه های ایرانی معمولا خیلی ضعیفه و انجین هم که شوخی بردار نیس اینجوری دستمون می مونه تو پوست گردو
2- هنوز خاطره خیلی خوبی از بازیسازی تو ذهنم نیس . جاهایی بوده که خیلی زحمت کشیدیم برای کاری تا دیده بشه ولی اصلا انتظارمون رو بر آورده نکرده کلا شیرینی موفقیت خیلی به کامم نشسته که برام خاطره شه
3- اگه در مورد بازار ایران باشه : 1- مجوز گرفتن بازیهای خارجی بیشتری برای انتشار توسط ناشر مجاز که باعث بشه ناشر از لحاظ مالی تقویت بشه و پول خرید بازیهای ایرانی رو داشته باشه
2- تبلیغات بیشتر روی بازی های ایرانی مخصوصا توسط تلویزیون توسط بنیاد ملی و نهاد های مربوطه در جهت فرهنگ سازی
3- رو آوردن بازیکن های ایرانی به بازیهای ایرانی . آمار فروش بازیهای ایرانی نسبت به بازیکن ها خیلی پایین هست
4- پخش بهتر بازیهای ایرانی در سراسر کشور بطوری که بشه تو اکثر مغازه های بازی فروشی و نرم افزاری پیداش کرد
و اگر هدف بازار خارج باشه برداشته شدن تحریم ها که باعث بشه یه بازیساز مجبور نباشه از صد کانال دور بزنه تحریم رو تا بتونه پول بازیش رو بگیره دست آخر هم اینقدر مالیات و عوارض و درصد واسطه ها و کانال ها ازش کم نمیشه
4- یونیتی 5 همچنان . یونیتی خوش دست در و با قابلیت انعطاف خیلی بیشتری و مستندات و پشتیبانی فوق العاده هست . همه چیز گرافیک خفن نیس
5- معلوم نیس ؟؟؟ برنامه نویسی دیگه
6- هیچ کدوم با گیم پلی عمیقتر و وسیع تر . متاسفانه البته کمتر شرکت بازیسازی داره به این سمت می ره . یه دنیایی وسیع که جزییات کاملی توش باشه باعث می شه توی محیط بازی کامل غرق بشی حتی اگه گرافیک پایینی داشت باشه . مثلا gta یا Farcry بازیهایی بودن که خواستن گیم پلی عمیق و دنیای وسیع و پرجزییاتی رو ایجاد کنند. بازی رو تصور کن که اگه یک npc کارمند توش دیدی و دنبالش کردی دیدی که فعالیت های روزمره یک کارمند رو انجام میده یا تو دریاش که پریدی انواع ماهی ها رو دیدی که تونستی شکار کنی و حتی از گوشتشون استفاده کنی این بازی هست که توش غرق می شی
1. نظرت در مورد نقد شدن چیه؟
2. نظرت در مورد نقد های من چیه؟
:n02:
1 . نقد منصفانه رو قبول دارم تو نقد باید شرایط و امکانات طرف در نظر گرفته شه . در ضمن پیام جان من یه بار نقدت کنم میفهمی نظرم در مورد نقد چیه ؟ :n02::n25:
2. کوچیک که بودم تا به یه چیزی ایراد می گرفتیم بزرگترها می گفتند برو این ایرادا رو به نمازت بگیر. من همین توصیه رو به شما دارم :n02: . البته با این تفاوت که این ایرادها رو به گیم پلی بگیر.
ایردات مدلسازی و گرافیک و نورپردازی مهم هست اما خیلی وارد جزییاتش میشی و ریز بین می شی .ضعف اکثر ماها تو گیم پلی هست و ایردات بی شماری داره تا استاندارد بشه
1- تو صنعت بازی به هرکی که میگیم در باره خودت بگو شروع میکنه از اسم ها و لقب هاش میگه دریغ از اینکه یکم از تخصص هاش بگه
مثلا به فلانی میگی یکم در باره خودت بگو شروع میکنه موسس شرکت فلان مدیر فلان بسار و ... که حال آدم رو بهم میزنه
تو چطوری خودت رو معرفی میکنی
تو در مقابل این آدما چه جوابی میدی - میدونی که منظورم کساییه که با اسم سر مردم رو گول میزنن تا با کار
2- مهدیار چه جور آدمیه تو یک خط
3- موقع جارو برقی کشیدن به خانمت کمک میکنی ؟ مثلا پاهاتو بلند کنی تا زیرش رو هم بشکه :n02:
آره واقعا اینجور آدمها خیلی رو اعصابن متاسفانه تو کار ما هم که کم نیستن . من خودمو با نمونه کارام معرفی می کنم نمونه کارام رو نشون می دم یا بازیهای که ساختم معرفی می کنم.نقل قول:
1- تو صنعت بازی به هرکی که میگیم در باره خودت بگو شروع میکنه از اسم ها و لقب هاش میگه دریغ از اینکه یکم از تخصص هاش بگه
مثلا به فلانی میگی یکم در باره خودت بگو شروع میکنه موسس شرکت فلان مدیر فلان بسار و ... که حال آدم رو بهم میزنه
تو چطوری خودت رو معرفی میکنی
تو در مقابل این آدما چه جوابی میدی - میدونی که منظورم کساییه که با اسم سر مردم رو گول میزنن تا با کار
در مقابل این افراد سکوت بهترین راهه چون چرب زبونی این افراد نمی تونه ثابت کنه که حق با شماست ولی بعدا تو کار معلوم می شه چند مرده حلاج هستند و خود به خود کنار می رن یا دستشون رو می شه
2-در حال حاضر فردی که کلا وقتشو گذاشته رو کار و فقط کار ، کمی ساده ، کمی مغرور ، صبور و حساسنقل قول:
2- مهدیار چه جور آدمیه تو یک خط
3- موقع جارو برقی کشیدن به خانمت کمک میکنی ؟ مثلا پاهاتو بلند کنی تا زیرش رو هم بشکه
3- دقیقا در همین حد :n02: . چرا بعضی وقتها که کار خونه زیاد باشه موقع تمیز کاری و منم وقت داشته باشم کمک می کنم
مهدیار جان واقعا ممنون که حال دادی و به سوالا جواب :n12: امدوارم همیشه موفق باشی و به اون چیزی که لیاقتشو داری برسی :n12:
اگه حرفی داری واسه این دم آخری بگو :دی :n06:
الان نوبت محسن جان هست :n06: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان خوشهال میشیم اگه قبول کنی و بیای وسط واسه سوال جواب :n06:
تا دو روز منتظرت میمونیم ایشالله که موجود هستی و میای :دی
منم چنتا سوال ازت دارم :
چرا بازیسازی رو انتخاب کردی ؟
گیمر هم هستی ؟
هنوز از بازیسازی لذت میبری و آیا به صورت حرفه ای ادامه میدی ؟
نظرت راجب نقد شدن چیه؟
نظرت راجب نقدهای پیام چیه؟
مگه محسن هنوز سر میزنه ؟
نمیدونم حالا ما دو روز صبر میکنیم اگه نیومد میریم بعدی طبق روالنقل قول:
مگه محسن هنوز سر میزنه ؟
دوستان طبق تحقیقات ایشون دیگه فعال نیستن نینجا 0098 هم ( حسین ) که خیلی وقته فعال نیست بنابر این الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی صندلی هستن
پرویز جان خوش اومدی اون سوالایی که پرسیده شده رو خوشهال میشیم جواب بدی :n06::n12:
محتوای مخفی: اینا
قربانت خیلی هم صندلیش داغ نبودا . دیگه یخ بسته بود :Dنقل قول:
مهدیار جان واقعا ممنون که حال دادی و به سوالا جواب:n12:امدوارم همیشه موفق باشی و به اون چیزی که لیاقتشو داری برسی:n12:
اگه حرفی داری واسه این دم آخری بگو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخن آخرم اینکه تو بازیسازی به فکر خارج باشید تا داخل و بازی کوچک تا بازی بزرگ . مخصوصا بازی اندروید و گرنه دنبال بازیسازی به عنوان شغل نرید
:n12::n06:
----
دوستان طبق روال قرار بود اگه کسی تا دو روز خودشو نرسونه نفر بعدی میاد
الان ما بیشتر از اینا منتظر پرویز خان شدیم . الان نفر بعدی میاد و ... بعد پرویز
__________________________________________________ ______
خوب بالاخره انتظارها به پایان رسید :دی
جناب رضا عظیمی روی میز هستن و اگه سوالی بود در خدمت ملت :دی
میخام سوالاتون از ته دل باشه ها با ذوق و شوق :دی البته اگه سوالی هست :دی:n06:
رضا آمد ...:دئ
سلام داداش رضا اول سال نوت مبارک بعد سوالات
1.بهترین قسمت بازی سازی کجاشه (برنامه نویسی مدلسازی...)؟
2.چندتا بازی ساختی؟
3.خودتم بازیاتو بازی میکنی ؟
4.روزی چند ساعت کار میکنی ؟
5.به یونیتی کامل مسلط هستی ؟
6.بهترین برنامه گرافیک 2d کدومه ؟
7.از بازیت رازی هستی ؟
8.یه ایده جالب بگو ؟
9. یه بازی نامه رانر دوبعدی بنویس ؟
10.به چه کاری علاقه زیاد داری بجز بازی سازی ؟
11. منو رو چند تا نصیحت کن ؟ بگو کجاهای کارم ایراد زیادی داره ؟
نوکرتم همچنین :n12:
من کلا به رندر و گرافیک و اینجور بخشا خیلی علاقه دارم ولی برنامه نویسی رو هم علاقه دارمنقل قول:
1.بهترین قسمت بازی سازی کجاشه (برنامه نویسی مدلسازی...)؟
زمان UDK تمام بخشاش رو مثل پارتیکل متریال و ... کاملا حرفه ای یاد گرفتم و قصد ادامه همون کارو داشتم ( تعداد زیادی ویدیو اموزشی خریدمو تک به تک یاد گرفتم) ولی به دلایلی که خودت میدونی تخصصی کار کردن خصوصا واسه من که تهران نیستم به درد نمیخوره . یه چند تا کار خفن زدم که البته کسایی که چیزی بلد نبودند فک میکردن یو دی کی همینجوری اینا رو میده بیرون ولی Post Process ی که واسه یو دی کی طراحی کرده بودم راز کار بود و البته حرفه ای طراحی کردن متریالها و ... .
شک هم ندارم اون زمانبهترین رندرهایی بود که توی ایران توسط یو دی کی گرفته شد . همین الانشم خیلی شاخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی که زیاد ساختم ولی اکثرا نصفه کارن کارایی هم که به یه جایی رسیده تو انجمن گذاشتم که اونا هم یادم نمیاد چند تاس :دینقل قول:
2.چندتا بازی ساختی؟
خوب باید بازی کنم که ایراداشو بگیرم دیگه .ولی واسه لذت بردن نه ,جز اولین بازیم Fire Coldنقل قول:
3.خودتم بازیاتو بازی میکنی ؟
روزایی که دانشگاه یا کار دیگه ای ندارم حدود 0 تا 8 ساعتنقل قول:
4.روزی چند ساعت کار میکنی ؟
yes is right :دینقل قول:
5.به یونیتی کامل مسلط هستی ؟
فوتوشاپ :دینقل قول:
6.بهترین برنامه گرافیک 2d کدومه ؟
اصلا . من کلا فقط از یکی از بازیهام راضی هستم اونم هیچوقت منتشر نشد fire cold . خیلی هم روش کار کردم . در کل به صورت تکی نمیشه بازی ساخت که ازش راضی باشی(مگه ایده قوی باشه و بازی سبک) امیدوارم به زودی با یه سرمایه کوچیک یه ایده ای دارم به بهترین شکل پیادش کنمنقل قول:
7.از بازیت رازی هستی ؟
کلا دیگه بازیسازی تک نفره هیچ وقت نمیرم سراقش
به غرعان چند دقیقه فکر کردم ولی چیزی به ذهنم نرسید :دینقل قول:
8.یه ایده جالب بگو ؟
فرار از احمدی نژ.د :دینقل قول:
9. یه بازی نامه رانر دوبعدی بنویس ؟
موسیقی . خیلی دلم میخاد حرفه ای روش کار کنم ولی نمیشه :n28:نقل قول:
10.به چه کاری علاقه زیاد داری بجز بازی سازی ؟
از نصیحت بدم میاد چند تا نکته میگم :دی مسیرتو حتما مشخص کن که مثل من , احسان یا خیلی از بازیسازای قدیمی که راهنما نداشتن زیاد درجا نزنی اول تو بخشی که دوست داری حرفه ای شو بعد اگه دوس داشتی بقیه مواردم ادامه بده .یه بازیساز باید با همه اینا آشنایی داشته باشه ولی اینکه یه روز طراحی کار کنی یه روز مدلسازی یه روز .... اینجوری اصلا فایده نداره تو هیچ کدوم موفق نمیشی . به نظر من اگه میخای مستقل ادامه بدی روی طراحیت کار کن چون خیلی جای کار دارهنقل قول:
11. منو رو چند تا نصیحت کن ؟ بگو کجاهای کارم ایراد زیادی داره ؟
اینجوری مثل بعضیا فقط اطلاعات عمومیت میره بالا و میتونی کدای بقیه رو ویرایش کنی بگی من فلان شیدرو زدم ولی چه فایده وقتی واقعا اون کاره نباشی
یکی بود میگفت من سورس فلان نرم افزارو ویرایش کردم فلان شیدرو اضافه کردمو ... بعد فهمیدم منظورش از ویرایش سورس ویرایش یه فایل ini و یک کردن یه صفر بود :دی
امیدوارم به هدفایی که داری برسی :n12:
1.عید کجاها رفتی ؟
2.یه چند تا تکنیک 2d برای طراحی 2d بگو فرق نداره کاراکتر ...؟
3.به نظرت بازی باب اسفنجی ستاره من که فعلا آخرین بازی که منتشر کردم چقدر مسخره هست شما بودی چه بلایی سرش میاوردی تا جذاب بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.دوستداری خارج از کشور مشغول کار بشی به نظرت چقدر می تونی اونجا موفق باشی ؟
5. کدوم کشور رو بیشتر دوستداری البته بجز تهران :n31:؟
6.چرا تو کافه بازار دیگه بازی انتشار نمیدی ؟
7.احسان جان رو چقدر میشناسی ؟
8.به نظرت من چه شخصیتی دارم اصلا بدرد این می خورم با هم یه تیم تشکیل بدیم ؟
9.چه جوری شد مدیر شدی تو اینجا ؟من که نمی خوام بشما :n05:
10.راز موفقیت چیه ؟
11.یونیتی 5 نصب کردی کار باهاش راحته خروجی اندرویدش چه جوریه ؟
12.بازی آنلاین می تونی با یونیتی بسازی اگه آره چقدر سرمایه لازمه (یه بازی ساده )؟
سلام من چندتا ایده ناب و دست اول دارم میخوام به عنوان سوال ازت بپرسم که موافقی یا نه
1- ایده اول - من و تو و چندتا از بچه های اینجا عضو داعش میشم و ازشون اسلحه میگیرم و تو یه فرصت مناسب تو یه شب تاریک به یکی از بانک هاشون دستبرد میزنیم و برمیگردیم ایران
و شعبه شرکت EA رو تاسیس میکنیم
2- ایده دوم اینکه به یکی از بانک های ایران دستبرد میزنیم و در صورت محاصره شدن با گلوله آخر اسلحه خودکشی می کنیم و اسممون تو تاریخ صنعت گیم جاودانه میشه
3- ایده سوم اینکه ارتش گیمرها رو تشکیل بدیم و به آمریکا حمله کنیم و بعد از شکست ارتش آمریکا شرکت های بازی سازی این کشور رو تصرف کنیم
4- رو ایده چهارم دارم فکر میکنم فعلا بگو با ایده های بالا موافقی؟
سلام عیدتون مبارک
-راه حل بیرون اومدن بازی سازی در ایران از این لجن ؟:n38:
-یونیتی 5 یا آنریل 4 ؟
-علاقه ات به FX فیلم بیشتره یا بازیسازی ؟
عاغا واقعا شرمنده من دیر اومدم یه کاری گرفتم الان مثل خر توش موندم از نظر روحی داغون بودم :n30:
عیدتون مبارک :دی :n12:
احمد خان »
حموم , آرایشگاه ... :دینقل قول:
1.عید کجاها رفتی ؟
والا من طراح دوبعدی حرفه ایی نیستم این کارایی که میزنمو با همین ابزارای فوتوشاپ میزنم تکنیک خاصی نمیتونم بگم :n13:نقل قول:
2.یه چند تا تکنیک 2d برای طراحی 2d بگو فرق نداره کاراکتر ...؟
خیلی هم عالیه فقط یه چند تا اشکال داره که واقعا سطح بازی رو آورده پایین !نقل قول:
3.به نظرت بازی باب اسفنجی ستاره من که فعلا آخرین بازی که منتشر کردم چقدر مسخره هست شما بودی چه بلایی سرش میاوردی تا جذاب بشه ؟
1 - Dual Tuch ساپورت نیست ! این خیلی بده واسه یه بازی که دو تا دکمه همزمانو بعضی وقتا لازمه بزنی
2 - من آخر نفهمیدم وقتی میپری چقدر میره بالا محدودیتی داره یا نه :n13:
3 - منو هم عالیه خیلی شاد و خوشگل ولی بی کیفیت :n03:
4 - منوها خیلی شلوغه بعضی وقتا معلوم نیست چی به چیه
در کل عالیه با ایدش حال کردم قایق موتوری و ... اگه یه طراحی خوب داشت و موارد بالا رو او کی کرده بودی خیلی بهتر بود اینی که من دیدم ثبت امتیاز به صورت آنلاین نداشت نه ؟
اینجور بازیا جذابیتش به ثبت امتیاز آنلاینه :n06:
در کل پیشرف خیلی خوبی داشتی
صد درصد اونجا موفق تر میتونم باشم ولی نمیتونم برم :دینقل قول:
4.دوستداری خارج از کشور مشغول کار بشی به نظرت چقدر می تونی اونجا موفق باشی ؟
اصلا هم ارق ملی و اینا ندارم حالم از ایرانه داغون به هم میخوره ( اونم حالش از من به هم میخوره )
USA :دینقل قول:
5. کدوم کشور رو بیشتر دوستداری البته بجز تهران :n31:؟
چون دیگه تک نفره کار نمیکنم دوست هم ندارم بیشتر از این آبروی خودمو ببرم :n10:نقل قول:
6.چرا تو کافه بازار دیگه بازی انتشار نمیدی ؟
احسان رو از همون اول که با کوئست کار رو شروع کردم باهاش آشنا شدم یه بار هم حضوری چند سال پیش زیارتش کردم که واقعا بچه با معرفت و توپی بود ( هست ) شاید اگه احسان نبود من الان بازیساز نبودمنقل قول:
7.احسان جان رو چقدر میشناسی ؟
عالی هستی :دی چرا که نه فقط کاش تخصصامون همدیگرو کامل میکرد اینجوری فایده نداره :n30:نقل قول:
8.به نظرت من چه شخصیتی دارم اصلا بدرد این می خورم با هم یه تیم تشکیل بدیم ؟
یکی گفت میخای مدیر شی گفتم آره همین :دینقل قول:
9.چه جوری شد مدیر شدی تو اینجا ؟من که نمی خوام بشما :n05:
البته مدیریت واسه من از آب بینی شتر هم بی ارزشتره :دی
بزار اول موفق شم بعد ببینم راهش چیه :دینقل قول:
10.راز موفقیت چیه ؟
ولی توی ایران راز موفقیت فقط شانسه
دانلودش کردم ولی نصب نه ! فعلا روی همون 4.6 قفلمنقل قول:
11.یونیتی 5 نصب کردی کار باهاش راحته خروجی اندرویدش چه جوریه ؟
جدیدا" یاد گرفتم با کمک احسان قبلا اصلا انلاین کار نمیکردم . سرمایه هم ...!!! نمیشه چیزی گفت بازی ساده هم با بازی ساده خیلی فرق داره !:n13:نقل قول:
12.بازی آنلاین می تونی با یونیتی بسازی اگه آره چقدر سرمایه لازمه (یه بازی ساده )؟
نوکرتم برم موفق باشی :n12:
سلام خدمت داش انتی میلیتاری (شرمنده اسمت یادم رفته لطفا بگو بدونم:n12:)
این عالیه منم هستم :دینقل قول:
1- ایده اول - من و تو و چندتا از بچه های اینجا عضو داعش میشم و ازشون اسلحه میگیرم و تو یه فرصت مناسب تو یه شب تاریک به یکی از بانک هاشون دستبرد میزنیم و برمیگردیم ایران
و شعبه شرکت EA رو تاسیس میکنیم
نقل قول:
2- ایده دوم اینکه به یکی از بانک های ایران دستبرد میزنیم و در صورت محاصره شدن با گلوله آخر اسلحه خودکشی می کنیم و اسممون تو تاریخ صنعت گیم جاودانه میشه
عالیه . به خاطر پیشرفت بازیسازی جون میدیم . ولی به نظر من خودسوزی بهتره . بریم جلو بنیاد بازیسازی خودمونو آتیش بزنیم تاثیر گذارتره :دی
گیمرا فقط تو بازی اصلحه دستشون گرفتن میریم میزنن داغونمون میکنن برمیگردیم من نیستم :دینقل قول:
3- ایده سوم اینکه ارتش گیمرها رو تشکیل بدیم و به آمریکا حمله کنیم و بعد از شکست ارتش آمریکا شرکت های بازی سازی این کشور رو تصرف کنیم
ایده چهارمت رو به کسی نگو کپی میکنن خصوصی بفرست :دینقل قول:
4- رو ایده چهارم دارم فکر میکنم فعلا بگو با ایده های بالا موافقی؟
دمت گرم داش وقت گذاشتی :n12:روحیمون تازه شد :n02:
به سلام امیر رضا جان :n12:
اصلا . چون کار ایرانی سر و ته نداره . ولی انجین تیم خودم آره در صورتی که بازی بزرگی قراره ساخته بشهنقل قول:
یه دفه با بازیسازا با هم جمع شدیم خیلی حال داد :n12:نقل قول:
احسان بود . هادی ( مدلسازه) . حسن فخاری و یه نامرد دیگه که مچلمون کرده بود :دی البته فقط منو هادی و حسنو :دی
همه چیز تا گردن تو لجنه فقط بازیسازی نیست . مهمترینش اجازه ندادن انتشار بازیها تو ایرانه که گوسفندا اصلا رسیدگی نمیکنن . حالشو ندارن لابد . خاک تو سر ایراننقل قول:
-راه حل بیرون اومدن بازی سازی در ایران از این لجن ؟:n38:
اگه واسه اندروید و ای اس او و ... باشه صد درصد یونیتینقل قول:
-یونیتی 5 یا آنریل 4 ؟
ولی اگه واسه پی سی باشه صد در صد انریل . اصلا لذت داره کار کردن با انریل با توجه به اینکه من کاملا توی متریالو ... انریل حرفه ای بودم و الان با یه نگا میتونم به دوران اوجم برگردم :دی
صد درصد بازیسازینقل قول:
-علاقه ات به FX فیلم بیشتره یا بازیسازی ؟
هر دونقل قول:
گرافیکهای واقعی در کنار تکنولوژیهای واقعیت مجازی که آدمو تو قلب بازی ببره ! واقعا حال میده ولی فک نکنم به عمر ما قد بده . شاید هم شد چون من بچه بودم میگفتم یعنی میشه تو زندگیم یه روز کامپیوتر بخرم :دی ولی الان میبینی که مادربزرگ من هم کامپیوتر داره :دی
دمت گرم داداش موفق باشی :n12:
تشکر سوالات بعدی :
1.یه روش برای زد هک بودن امتیاز تو بازی های اندرویدی بگو ؟الگوریتمش رو بگو ؟
2.پروژه برج میلاد چی شد ؟
3.قلم نوری هم داری ؟
4.نسخه فتوشاپت چنده ؟
5.نسخه ویندوزت چنده؟
:V12:عید رو به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم:V12:
به به رضا جان بلاخره نشستی روی صندلی که خودت گذاشتی!!:V3:
اول سوالهای خودت :
دوست داری این علمو (بازیسازی) نداشتی ولی ثروتمند بودی ؟
اگه بگن همه اطلاعات بازیسازیت ( که تو مغزته ) رو بفروش میفروشی و بازیسازی رو بزاری کنار ؟ چند ؟
از "زندگی" لذت میبری ؟
آخرین بازی که احساس خوشبختی کردی کی بود ؟!!
میگن گوشت خوک خوشمزه ترین گوشته و ... اگه باشه حاضری امتحانش کنی ؟!
نظرت در مورد سوشی و خرچنگ و عنکبوت و کرم و اینجور غذا ها چیه ؟
اول یه بیو نصفه و نیمه از خودت بده؟
بهترین دوستت از بچه های انجمن؟
چه مقطعی درس میخونی؟
نظر کلی در مورد بازیسازی و آینده اش؟
چه جوری کد نویسی رو یادگرفتی؟!از مدلسازی زدی تو خط کد نویسی
چه خبر از کوئیست 3 دی:V2:فکر کنم از وقتی با یونیتی آشنا شدی دیگه سمتش نرفتی
کدوم قسمت بازیسازی بیشتر واست جذابه؟
در حال حاضر شاغلی؟اگه آره چه شغلی؟
فعلا همینا
خسته نباشی داش رضا:V17: