موفق باشی توش...نقل قول:
بجای حرص خوردن راجب کارایکه میکنی توضیح بده ما تازه کارا یاد بگیریم
Printable View
موفق باشی توش...نقل قول:
بجای حرص خوردن راجب کارایکه میکنی توضیح بده ما تازه کارا یاد بگیریم
واسه اون دوستانی که مشکل اجرا نشدن بازی رو دارن
3dm_ceg.dll رو پیدا و در محل بازی کپی کنید و به انتی ویروس اضافه کنید تا پاک نکنه
اجرا میشه
حالا مشکل من اینه که به روز دوم نمیره:n13:
برو توی داکیومنت کل پوشه مربوط بهش رو پاک کن دوباره بازی رو شروع کن:n31:نقل قول:
دوست عزیز من میگم حتی آنتی ویروس رو هم پاک کردم اما مشکل هنوز هستنقل قول:
نمیشه که نمیشه
حیف اون 1 گیگی که برای دانلود بازی مصرف کردم
فعلا صبر میکنیم یه راه حل درست و حسابی یا پچ و کرک درستی براش بیاد
گفتم که این فایل رو بریز تو فولدر بازی 3dm_ceg.dllنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم با ریختن این بازی اجرا شد.
فولدر بازی کجاس؟! وقتی اکسترکت میکنی فولدر بازی همونه دیگهنقل قول:
منم آنتی ویروسم غیر فعاله و این فایل تو فولدر بازیه ولی همون ارور رو میده
چطوری می شه مخ یه بازیکم را زد که بیاد تو تیمم
دوست عزیز بعد از اکسترکت شدن بازی این فایل هم داخلش هست و آنتی ویروسی هم نیست که حذفش کنه!!!!اما ارور میادنقل قول:
من و شما هم دردیمنقل قول:
شما ویندوزت چیه؟چند بیتی هست؟کارت گرافیکت چیه؟
graphic: ATI Radeon HD 5500
کارت گرافیکمو چک کردم و درایورش آپدیته
رو ویندوز Xp هم چک کردم ولی نشد
شما سیستمت چیه؟
منم مشکل شما دو تا رو دارم آنتی ویروسم رو پاک کردم فایروال و ویندوز دفندم رو غیر فعال کردم نمیشه که نمیشه مشکل کجاست؟
8.1 64 بیتینقل قول:
intel hd graphics 3000
دوستانی که بازیشون درسته فایلی به نام msvcr100.dll دارن؟
برای من بعضی وقتا ارور میده این فایلت نیست. از اینترنت گرفتم ولی نمیشه باز انگار ورژنش فرق میکنه
اگه این فایل رو دارید برام آپلود کنید ممنون میشم
برای من همچین فایلی توش نیست:n36:نقل قول:
واسه من فعلا درست شد خود به خود!!
فقط موقع اجرا steam رو ببندید که میخواد آپدیت کنه و نمیشه و ارور میده
1_ پوشه ذخیره بازی که همان پوشه داکیومنت هست رو گذاشتم در پوشه هایی که انتی ویروس اسکن نمیکنه
2_ ورژن 4.6 net framework رو نصب کردم
3_ نرم افزار استیم رو هم نصب کردم
مشکل کرش کردن بازی برای من با این سه مورد حل شد ( این موارد رو قبل هم نوشته بودم )
والا تا انجایی که بتونم در خدمت دوستان هستم البته از سه شنبهنقل قول:
جالبه که 4 بازی دوستانه اول فصل رو پشت سر هم باختم تا انجا که فکر کردم لیگ شروع نشده اخراجم :n02::n09::n31: ولی هنوز 3 بازی دوستانه دیگر مونده ، از این ستون تا اون ستون فرجِ
پیش فصل رو با فیتنس خیلی زیاد شروع کردم:n09: همه ناراحت بودننقل قول:
بازیهای پیش فصل رو سهتا رو باختم اخری رو مساوی گرفتم
تمرینات رو گذاشتم میانگین توی فصل نوع بالانس :n31: ملت شاد شدن
دوبازی اول فصل رو بردم هرکدوم سههیچ هم لیور هم ارسنال
ونگر که توی زمینش انتظار داشت سه تا بزنه سه تا خورد کلی قاطی کرده
کلمات مصاحبهها به واقعیت نزدیک شده البته مایه جنجال رو زیاد کردن توش
الانم توی راهرو یه مصاحبه دیگه هم میکنن
خوب اولین اخراجی فکر کنم من هستم واقعا تاتنهام بی جنبه هست کلا سه تا باخت داشتم ولی اخراجم کرد
البته بقیه را همش مساوی کردم:دی
چطوری بازی کردی مگه؟انتظارتشون چی بود؟نقل قول:
سوالی که پیش اومده اینکه چرا یه سری تاپیک اون بالان ولی این تاپیک که تقریبا دوستدارم داره و این قسمت اپ هست بالا نمیره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
:n35::n35::n35::n35::n29::n29::n29::n29::n36::n36: :n36::n36:
:n24::n24::n24::n16::n16:
قرار بود تیم جز شش تیم اول باشه باری لیگ یورو ولی خوب همش مساوی کردم تو صحبتا هم گفتم شما به من نیاز دارید :دینقل قول:
اونم چه نیازی:n09:نقل قول:
سلام دوستان بعد دو روز که از مربیگری من گذشت کرش کرد :(
سلام دوستان.
چند روزی بود که فرصت نداشتم بیام به تاپیک سر بزنم ولی الان که اومدم میبینم خودتون دارید تاپیک رو میچرخونید.دست تک تک دوستان درد نکنه.:n16:
اگه هر مشکلی در مورد بازی داشتید من هم در کنار بقیه دوستان در خدمتم.
مشکل کرش کردن روز اول بازی رو با رفتن یک روزه به تعطیلات رد کردم ولی
یک مشکل جدید دارم همه اسم های داخل بازی رو رندم میکنه هر با یه اسمی حتی اسمی که دادم از اول بازی درست نمیده!!
من مگیم علی حسن این مینویسه بکهام و یونیتسو و غیره :n02:
عجب داستانی شد اپدیت جدید هم که ماله استیمه
ماله من که استیم نداره!!
دوستان یه سوال تو این بازی امکان داره یه تیم را خرید و همه کاره خودت بشی؟
نقل قول:
نه دوست عزیز.
اگر هم دقت کنی الان هم اختیاراتت بالاتر از یک سرمربی فوتباله!
بعضی وقتها از بازی انتقاد میشه که چرا از حقوقی که تو باشگاه میگیری نمیشه استفاده کرد و توی بازی چیزی خرید!!!البته حقوقت روی مسائل اقتصادی باشگاه تاثیر مستقیم داره.
یه عده ای هم میگن ممکنه با اضافه کردن یه همچین آیتم هایی توی بازی بلایی که سر فیفا منیجر اومد گریبان گیر این بازی هم بشه.البته این بازی در حال حاضر کاملا بی رقیبه!
فیفا خدابیامرز شد دیگه ...نقل قول:
ولی این همون موقع هم سرتراز فیفا بود
مربی کدوم تیمی ؟نقل قول:
در فیفا منیجر یک قسمت بود که میشد سهام از بورس خرید و سرمایه گذاری کرد من اینقدر غرق این قسمت بازی میشدم که مربیگری یادم میرفت:n02::n19:نقل قول:
بعد از گذراندن پیش فصل و کسب مقتدرانه 1 برد و 1 مساوی و 5 باخت :n05: وارد بازی های لیگ شدیم ، همه هم منتظر بودند یک باخت دیگر بیاوریم که 4 بر 1 بردیم ( در خانه حریف ) تا همگان از جمله بدخواهان به من ایمان بیاورند :n33: :n24: و البته بازیکنان هم شارژ روحی شوند
منچستر رو خیلی دوست دارم باهمونم رفتمنقل قول:
تنها نتیجه بدم مساوی توی زمین خودم برابر چلسی بود :n23: بقیه بردم،الان نیم فصل تموم شد صدر جدول رو گرفتم...
سطح مربیگریت ( reputation ) چی هست ؟نقل قول:
منم الان با اشتوتگارت شروع کردم بازی اول لیگو 4-1 باختم به گلادباخ ولی بازی دوم رو 4-0 ار هانوفر بردم الانم با بایرن دارم خدا ختم به خیر کنه :n02:
بین المللینقل قول:
خوبه ، حتما به عنوان بازیکن سرشناس بازی رو شروع کردی ، احتمالا باشگاه ازت قهرمانی خواستهنقل قول:
من هم که در سطح regional ( در پیت ) شروع کردم ، در خبر گزاری ها هم مدام مینویسند مربی ناشناس تیم نایمخن :n18: البته هدفم رسیدن به مربیگری تیم رئال مادریدِ فکر کنم هفت ، هشت فصل طول بکشه تا به رئال برسم ( البته اگر همه چی خوب پیش بره )
دفاع کن ، دفاع کردن قشنگه ، اگر میتونی از نوع اتوبوسی :n02::n31:نقل قول:
به نظرم مشکل مارک کردن بازیکن حریف در این نسخه 15 کمی بهتر شده و فاصله بازیکن خودت با حریف مارک شده از یک کیلومتر به دو سه متر کاهش پیدا کرده ، کسی دیگر از دوستان امتحان کرده ؟
اره مارک کردن جواب میدهنقل قول:
البته غیر اون میذارم دهنشو سوریس کنن:n31::n31: بشدت تحت فشار بذارنش با چلسی اینکارو کردم از باخت فرار کردم فابرگاسشون و دو تا دیگه رو بصورت مصدوم از زمین بیرون و در نهایت مورینیو تعویضشون کرد:n26: