يه سوال
پسوند برنامه هاي سري 60 ورژن 9.1 sis يا sisx ؟
Printable View
يه سوال
پسوند برنامه هاي سري 60 ورژن 9.1 sis يا sisx ؟
شرمنده از اینکه سوالتون رو دقیق نخوندم! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط miassus
عرضم بحضورتون که من اتفاقاً روی N71 هم این برنامه رو تست کردم و یا این مشکل رو نداش یا متوجه اون نشدم!
اگه مشکل رو میشد حل کرد خبر میدم!
لطف کنید Theme ها رو در تاپیک مربوط به خودش معرفی کنید! این انجمن کلاً مربوط به برنامه های کاربردی هس!!!! :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط hpsystem1
من دقیقاً متوجه سوالتون نشدم! :ohno: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_h
اما برنامه های sis,sisX,jar بر روی S9.1 قابل نصب هست. اما تنها برنامه هایی که برای این سری ساخته شده باشند!
اين هم يك انتي ويروس جديد
برنامه KVMobile آنتی ویروس قوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia 3250, 5500, N71, N80, N91, N92, E60, E61,E70
من خودم امتحان نكردم هنوز.خدا كنه مجاني باشه...
با 3250 چجوری میشه عکس مسیج فرستاد؟
فقط ميتوني فوروارد كني كه تو گوشي هاي جديد نوكيا همش همينطوري شدهنقل قول:
نوشته شده توسط ساش
اقا ممنون
هرچی که واسه 3250 بخوای
اقا تر و خدا كسي كنترل تلويزيون كه روي ان 73 جواب بده نداره!!!!
ممنون ميشم كسي داره بزاره!
نرم افزار m600 نداريد؟
خیلی ممنون!نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
همون روز اول که اینو دادی، تستش کردم و تا حالا رو چند تا گوشی نصب کردم که مشکلی نداشته و خوب سرچ میکنه!!!
اما معلوم نیست که Virus definition اون مال کی هس!
اما یه مشکلی که داره اینه که ظاهراً Auto protect نداره!
یه پیشنهاد:
لطفاً با ذکر منبع فایل رو یه جای دیگه Up کنید! فک کنم اونایی که تو mobilestan عضو نیستن به مشکل بخورن!
Tanx
M600i ورژن UIQ 3.0 هس و تا حالا برنامه ای براش ندیدم، اما می گردمنقل قول:
نوشته شده توسط hesamkowsar
تکراری بود، متنشو پاک کردم!
خيلي ممنون چون به نرم افزار هاي m600 نياز دارم.بيشتر انتي ويروس و نرم افزار هاي مالتي مديا.ممنون
از همه ممنون به خاطر برنامه هايي كه گزاشتين مخصوصا" mrz_a عزيز من تازه 3250 گرفتم و يه مشكل باحاش داشتم اونم اينه كه فايلهاي sis و jar رو با بلوتوس نميفرسته و قبلا كه 3230 داشتم با file manager اينكارو ميكردم ولي با file manager هايي كه از اين تاپيك دان كردم هم مشكلم هل نشد لطفا" اگه كسي ميدونه منو راهنمايي كنه
خواهش ميكنم...نقل قول:
نوشته شده توسط Mrz_A
در مورد اپلود هم واقعا شرمنده...اصلا وقت نميكنم ...اين مدرسه پدرمون در اورده....مگر نه اپلود ميكردم...
با اجازه masoud908،
این آنتی ویروس Full هس . مال S9.1 هس، ظاهراً تنها مشکل او اینه که Auto protect نداره!!! :happy:
اجازه ما دست شماست عزيز....نقل قول:
نوشته شده توسط Mrz_A
اين قابليت كه ميگي چيه؟
Auto protect باعث میشه که اگه مثلاً از طریق بلوتوث ویروس وارد موبایل بشه، انتی ویروس خودش ویروس رو شناسایی و حذف کنه!
اما این آنتی ویروس در Background روشن نیس و تنها Scan دستی داره!
سلام بجه ها من عضو جدید هستم گوشی ان 73 گرفتم ولی آنتی ویروسش فعال نیست از دوستا راههنمایی می خوام
به نام خداوند جان و خرد
دوست گرامي خسته نباشي
اگر تونستي به جاي نوشتن انگليسي فارسي بنويس تا ما بدونم چي به چيه
من كه انگليسي نميدونم بايد همه رو بگيرم بعد تاز ه امتحان كنم
خيلي اقايي يا اگر خانمي خيلي خانمي
خدانگهدار
شنبه 11 آذر 1385
ممنون از توضيحت.خوب ديگه بايد ساخت ...الان بهترين انتي ويروس براي اين سري همينهنقل قول:
نوشته شده توسط Mrz_A
سلام لطفا برنامهاي رو معرفي كنيد كه موقع ضبط مكالمات تلفني بوق نزنه
من همه برنامه هاي معرفي شده رو البته از سايتهاي ديگه دانلود كردمو روي 3250 نصب كردم و همشون بوق ميزنن
ممنون :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Booseh_ye_Irani
بهتره اول بگی که با کی کار داری و مخاطبت کیه! :blink: :blink:
فک کنم تا حالا گفته بودم، اسمم طه هس (Taha) !
به هر حال اگه منظورت من بودم که بگم چون اکثر برنامه ها رو از Forum های خارجی میارم و وقت کمی دارم، فرصت به ترجمه اونا نمی رسه! با این حال یه توضیح مختصری برای هر کدوم دادم!
حالا اگه با هر کدوم مشکلی داری بگو تا توضیح بدم (البته اگه بلد بودم) .
خوش آمدی! :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط neshat_qeshm
یه کم بیشتر توضیح بده ، نصب نشده یا نمیشه ؟ یا اینکه شده و Active نیس؟ (البته در این مورد صحبت شده)
شما میتونین این آنتی ویروس آخری رو هم بدون هیچ مشکلی نصب کنین!
یعنی چی؟ :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط ferventlady
خوب برنامه ای معرفی شده همین کارو میکنه!
چند وقتی بود که می خواستم یه سوال کنم:
ببینم من 2 تا برنامه برای ضبط مکالمه معرفی کردم و کسی اصلاً حرفی نزد و خبری نداد که کدوم کار کرد یا نکرد و معایب و مشکلاتشون چی بود؟!!!! در ضمن وقتی آمار دانلود فایلهایی که گذاشته بودم رو نگاه می کردم دیدم که اصلاً برنامه دوم Download نشده!! در صورتیکه فک کنم برنامه دوم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط Mrz_A
لینک برنامه Expired شده بود و یه جای دیگه Upload کردم! :happy: :happy: :happy:
اینم برای اون دوست گلمون،
برنامه ی ضبط مکالمه و ضبط خبرنگاری، Full version!
اين برنامه خيلي خوبه فكك كنم فعلا بهترين باشه از معايبش يكي اين كه فايل ها با اسم شماره تلفن ذخيره نميشه و يكي هم اين كه برنامه بايد حتما minimize باشه و اين براي مواقعي كه برنامه رو بطور اتفاقي ميبنديم خوب نيس و برنامه غير فعال ميشه . كلا فعلا اين بهترين هست من اينرو از فروم fullmaza يا pxdxa دانلود كرده بودم براي n80 .نقل قول:
نوشته شده توسط Mrz_A
:blush:
اول ممنون كه ميزاري زحمت ميكشي من جفشم دانلود كردم دومي خيلي بهتر بود به خاطر اينكه بوق نميزدنقل قول:
نوشته شده توسط Mrz_A
:happy: :blush: :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط x-boy
پس رو N80 خوب جواب میده!نقل قول:
نوشته شده توسط b-z
من رو N71 وقتی باهاش خوب جواب نگرفتم و گاهی App LivePVR closed! میده! اما رو N80 هم منم باهاش مشکلی نداشتم، تا اونجایی که یادمه رو N93 گاهی خود بخود بسته میشد و خوب جواب نمیداد!
دوباره تکراری شده بود
منم رو 3250 نصب كردم عالي بود بوقم نميزد معايبشم همونهايي بود كه دوستمون گفت.
راستي كسي جواب منو نداد چطوري ميشه تو 3250 فايلهاي jar و sys رو با بلوتوس فرستاد؟همش ميگه:unable to send protected item
salam man barnameh anti virus 9.1 ra daram va ehteyaj be active nadard alan dar dastres nist vali hatman baratun mizaram
ye soal darm kasi midune chera vaghti symbian goshiye symbian 9.1 ro rest mikonam barname rush nasb nemishe
خوبه ادامه بدین
منظورت از Reset همون #7370#* هس؟نقل قول:
دقیقاً بگو که چه پیغامی میده!
90% مشکل از تاریخ گوشی هس! چون برنامه های s9.1 وابستگی زیادی به تاریخ گوشی دارن!
سلام . .
تاپیک پیوست شد . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام
میشه یه برنامه معرفی کنین که بشه از موبایل(سیمبین) بعنوان وب کم هم استفاده کرد؟
میدونم که همچین برنامه ایی هستش.ولی لینکشو گم کردم.