ما که این ماه تخلیه میزنیم و میریم دوباره پیشگامان.
تنها تفاوت اش با پیشگامان محدود نشدن سرعتش بود که با این وضع ترافیک دیگه اینم به درد نمیخوره
Printable View
ما که این ماه تخلیه میزنیم و میریم دوباره پیشگامان.
تنها تفاوت اش با پیشگامان محدود نشدن سرعتش بود که با این وضع ترافیک دیگه اینم به درد نمیخوره
پیشگامان که 80 گیگه 16 مگش با ماهی 80 تومن !نقل قول:
360 گیگ بین الملل 16 مگ 80 تومن
280 گیگ بين الملل 16 مگ 68 تومن
200 گیگ بین الملل 16 مگ 57 تومن
100 گیگ 47 تومن
50 گیگ 40 تومن
جالبه اگه یک ساله بخری یا قیمتش گرون تر میشه نسبت به ماهانه، یا قیمت درسته و حجم کمتر شده
به هرحال من میمونم شبدیز
تنها انتخاب دیگم با توجه به قیمت و کیفیت شاتله که هنوز شبدیز از شاتل ارزون تره
در حد همین 300 تا 400 گیگ استفاده منه
نه vip حجم اش 1500 گیگ بین المللنقل قول:
چه تعرفه های متنوع و خوبی گذاشته ، من ۱۶ مگ با حجم متوسط و قیمت پایین میخواستم که هیچ شرکتی نداشت ، ولی شبدیز گذاشته ، میخوام از ماه دیگه بیام شبدیز ، چطوره راضی هستید؟
پشتیبانیش که تعطیله. حجم ها رو هم کم کرده. بعضی سایت های داخلی دانلود گیم معروف رو هم بین الملل میندازه.نقل قول:
مشکل دیگه نداره
ساعت 15:08 وصل شد
احتمالا همه شرکتایی که زيرمجموعه پیشگامان هستن الآن وصل باشن
اره برا منم همون موقع وصل شدش... شما افت سرعت دارین یا فقط من مشکل دارم سرعتم بیشتر 4 مگ نمیشه ...نقل قول:
بله سرعت افت دارهنقل قول:
با 8 کانکشن سرعت تا 500،600 کیلوبایت افت میکنه
نقل قول:
الان درست شد مشکل از خودم بود اصلا حواسم نبود تو تنظیمات روتر bandwidth limiter فعال بود و رو 4 مگ ست کرده بودم :laughing:
سلام دوستان،تو مرکز ما پیشگامان سرویس نمی ده اما شبدیز زده که سرویس می ده تو مرکزمون ، مرکز ما که پورت پیشگامان نداره،پس شبدیز از پورت آسیاتک استفاده می کنه واسه ارائه سرویس؟ کیفیت سرویس آسیاتک هم تو مرکز ما جالب نیست،پس این یعنی کیفیت شبدیز هم تو مرکز ما خوب نمی تونه باشه؟ با تشکر
سلام دوستان،اگه امکانش هست یکی از بچه ها که از این شرکت سرویس داره جواب سوالات منو بده ؟ 1)این شرکت واسه ارائه سرویس از پورتای کدوم شرکت استفاده می کنه؟(مرکز ما تحت پوشش پیشگامان نیستش) 2)سرعت دان استرم و اپ استریم سرویس 16 مگ این شرکت روی چند بسته می شه؟ 3)وضعیت پینگ و پکت لاس این شرکت چطوریه؟با تشکر
1-من فقط پیشگامان رو دیدمنقل قول:
2-روی 16/1
3-پکت لاس معمولا نداره پینگشم از ایران حدود ۳۰ هست 8.8.8.8 حدود ۱۱۵
تمام موارد فوق اگه تو خود کرج باشید ظاهراً فرق داره. الآنم نت من قطعه !
بلاخره بعد از بیش از یک ماه شکایت. شبدیز ترافیک یکسری سایت رو که خارجی حساب میکرد. دیگه داخلی میندازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دوستانی شبدیزی شما هم روی اینستا مشکل لود کلیپ و تیکه تیکه پخش شدن لایو دارید؟
واسه من که فقط و فقط با چیز شکن مشکلی نداره
شما چطور؟
اره منم مشکل کندی اینستا رو دارم با چیزشکن سریع باز میکنه ولی..نقل قول:
مشکل کندی اینستا مربوط به همه شرکت هاش و بر میگرده به عزیزان حوزه فیلترینگ...
اگر از فیلترینگ بود باید در تمام ساعات اینجوری میشد. واسه صبح و 12شب به بعد هیچ مشکلی نداره. تو تایم اوج مصرف مشکل پیدا میکنهنقل قول:
نقل قول:
اره اره دقیقا
سلام. من سه ماهی هست اومدم هایوب و از قطعی و پینگش راضی نیستم. وضعیت شبدیز چطوره؟ جشنوارهای چیزی نداره؟
پینگ خوبی داره. قطعی هم منکه تو این دو ماه ندیدم. محدودیت سرعتم ندارهنقل قول:
پورت pptp چرا روی شبدیز بسته هستش؟اول کانکت می شه بعد دیس کانکت می شه، روی شاتل پورت pptp باز بودنقل قول:
من همین الان با این پورت کانکتم و مشکلی ندارمنقل قول:
پا اکانت پولی کانکت هستید یا رایگان؟نقل قول:
نه اکانت پولینقل قول:
مال منم امروز شدیدا اختلال پیدا کرده همین الان pptp قطع شد l2tp هم همین طوره -دیده باننقل قول:
پس به نظر همه isp ها دارن به ترتیب می بندن ،چون شبدیز منم pptp قطع هستش،شاتل هنوز قطع نشده،دیده بان هم قطع شده یعنی آسیاتک هم قطعه،واسه شما شاتل بازه ؟نقل قول:
نقل قول:
نه بسته نشده فقط اختلال داشت الان درست شده ولی عصر قشنگ اختلال داشتم
چطوری روزبه:biggrin:نقل قول:
من آسیاتک دارم و pptp مشکلی نداره.
به به به،قربانت،شما خوبی ؟ :n05: اینجا هم نه شاتل نه همراه اول نه ایرانسل که من دیدم مشکلی نداره ، این شبدیز که آیپی هاش از پیشگامانه چیزیلترش خیلی زیاده ، اکثر برنامه ها که رو شاتل و غیره وصل می شه ، روی شبدیز عمل نمی کنه ، حالم اساسی گرفته شد :2:نقل قول:
دوستان ، اگه سرعت تک کانکشن و استریم ویدئو واستون مهمه اصلا" سمت این شبدیز نیاین، سرعت تک لینکش به تمام معنا آشغاله ، خودتون نگاه کنید سرعت تک لینک شبدیز::puke:سرویس 16 مگ:puke:
همیشه همینه؟نقل قول:
آشغال ترین شرکتی که ازش نت گرفتم شبدیز بود. بعد یه ماه و کلی جر و بحث تونستم تخلیه کنم برگردم شاتل. از نظر سرعت و کیفیت و پشتیبانی که مهمترین چیزان در رده آخر قرار میگیره. گول حجمشو نخورید.
داداش همین الان من با مخابرات هم همینم..با شبدیز هم..نقل قول:
مشکل از شبدیز نیست..پهنای باند بین الملل رو کم کردن ، تو پیک مصرف نمیکشه دیگه هیچی.
آخه دوست عزیز من روی یک خط دیگه شاتل دارم، این سرعت تک لینک شاتل همین الان ساعت 10:21 شب ، سرویس 16 مگ شاتل:نقل قول:
واقعا" منم گول حجمشو خوردم،شانش آوردم روی یک خط دیگه شاتل دارم ، واقعا" اشغاله ،خوب شد یک ماهه گرفتم:puke:نقل قول:
اکثر اوقات همینه ، روی خط دیگم شاتل دارم، سرعتشو نگاه کن با شبدیزم مقایسه کننقل قول:
سرعت تک لینک سرویس 16 مگ شاتل :
سرعت تک لینک سرویس 16 مگ شبدیز:
من دیده بان دارم شدیدا نتم اختلال داره الان چند روزه خیلی ریبوت میشه خودبخود و اینکه اینستا خیلی کنده با دانلود منیجرم نصف سرعت میده اصلا اینجوری نبوده قبلا به نظرم شدیدا دارن محدودیت درست می کنن همون جور که شیاد بنفش هم گفت تو اسطبل مجلس قراره نت رو حلال کنن و نت رو بشدت محدود کنن ...
من سه ماهه شبدیزم همیشه تک کانکشن تعطیل بوده
از نظر کیفیت شبدیز جزو بدترین هاست
آخه واقعا" شما تک کانکشن سرویس 16 مگ شبدیز و نگاه کنید، فکر نمی کنم هیچ شرکتی همچین تک کانکشن مزخرفی داشته باشه ، سرویس 16 مگابیت ، سرعت تک کانکشن 267 کیلوبیت:puke:نقل قول: