پس دیگه باید از فیل.تر هم رد بشین !! :n06: :n04:نقل قول:
Printable View
پس دیگه باید از فیل.تر هم رد بشین !! :n06: :n04:نقل قول:
فیلترشکن ایرانی خریدم تا بتونم دانلود کنم!!نقل قول:
عجب وضی شده
مبین نت وضعیت سرعتهاش به چه صورته؟
هنوز سرعتا رو بسته یا اینکه باز گذاشته؟
من حجم باقی مانده ام سه روزه به روز نمیشه
با اینکه طرح رو عوض کردم ولی همون طرح قبلی مونده
و سوال دیگه شب ها با سرعت دو مگ چند گیگ میشه دانلود کرد؟
برای منم بروز نمیشه سه روزه. اینا مشکلات کاملا رایج مبین نت عزیز هستن. در مورد دانلود شبانه هم بستگی زیادی به لینکهاتون داره و سرعت سرورهایی که ازشون دانلود میکنید. برای مثال من با سرویس ۵۱۲ و با تورنت اگر مشکلی نباشه و قطعی پیش نیاد ۱ گیگ دانلود میکنم.نقل قول:
سرعت ها یکم بیشتر شده مثلا برای سرویس 512 سرعتش شده 94 فیکسنقل قول:
برای 1 مگ شده حدود 180
برای دو مگ هم تا 360 میره
البته روزا این سرعت میده شباش که خیلی وضع خرابه سرعت کم میشه بستگی به منطقتون داره
آقا چند روزه سرعت خیلی افتضاح شده من دو مگ دارم از 350 رسیده به 70:n04::n15:تو ساعت رایگان دیشب فقط 450 مگابایت دانلود شد.
سلام
کسی هست این عکس رو تفسیر کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نوسان پینگ دارم سیگنال هم 5/5 هست
signal strength [5/5] CINR/RSSI = [ 32.48 dB / -42.96 dB ]
تو این عکس ظاهرا مشکلی با 10.10.53.142 دیده میشه و همچنین 10.47.96.46 .. خوب چی کار کنم ؟
دیشب ساعت شبانه قطع بود
امروزم سرعت 2 کیلو
دیشب به صورت اتفاقی ساعت سه و نیم پاشدم دیدم دانلود نمیکنه و اینترنت قطعه.نقل قول:
مودم رو روشن و خاموش کردم درست شد. این چندمین باره اینجوری میشه. یعنی وقتی شب دانلود میذاری باید هر ساعت بیدار شی چک کنی که قطع نشه و بتونی دانلود کنی.( با همون سرعت پایین همیشگی!! )
یعنی مبین نت فقط بلده پول بگیره!
امروزم که کلا قطع بود و مودم آنتن نداشت... الان تازه وصل شده!:n24:
الان دو شبه سرعت شبانه من شده 20 کیلوبایت، بعد تست گرفتم سرعت آپلود نوشته 160 !
معلوم نیست چیکار میکنن اینا
تازه از همه جالب تر اینکه تا همین الانم سرعتم اصلا از 20 بالاتر نمیره، اصلانم فرق نمیکنه سرور ایران باشه یا خارج
بعد اسم سرویسم هست 1024 کیلوبییییت، از کل چیزایی که باید یه نت داشته باشه فقط اسمشو داره : |
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
واقعا افتضاحه این مبین نت
3 ستاه دارم هر روز بدتر از دیروز میشه.
اون از قیمتاش که از همه جا گرون تره.
اون از سرعتای مسخرش و قطع شدناش.
اون از ساعات دانلود شبانه کم و حجم محدودش.
اون از اطلاع رسانی های مسخرش (برا یه قطعی 1 ساعته sms میزنند اون وقت برا کم کردن ساعت شبانه یا دادن ترافیک 1 گیگ رایگان صداشون در نمیاد)
لطفا همگی تحریمش کنید که پول تو جیب این دزدا نریزیم. خودم به محض تموم شدن طرحم میرم adsl میگیرم خیال خودمو راحت می کنم.
کاش خونمون خط تلفن داشت وگرنه 100 سال سیاه وایمکس نمی گرفتم ، احتمالا هم مشتریاش خیلی هاش مشکل منو داشتن که رفتن سراغش :( بر آدمان سوءاستفاده گر ...نقل قول:
من جدیدا مخابرات گرفتم، اگه دومگش همینطوری ثابت بمونه مبین نت رو از ماه بعد دیگه تمدید نمیکنم و 48 تومن هم صرفه جویی میکنم:n09:نقل قول:
به جرات میتونم بگم بدترین سرویس اینترنت پر سرعت در جهانه این مبین نت مسخره. روزی ۱۰ بار قطع میشه!!! تا دو دقیقه سیستم رو ول میکنی بری و برگردی میای میبینی قطعه. من نمیدونم واقعا سیستمشون چه شکلیه ولی این بهم ثابت شده که خیلی وقتا وقتی از نت استفاده نمیکنم برای چند دقیقه٬ نتم قطع میشه و بعد که برمیگردم باید منتظر بمونم تا وصل شه. تنها شرکتیه که هیچ حرکت رو بهع جلو و هیچ امتیازی به مشترکینش نمیده و... به محض اینکه بتونم و جایگزینی براش پیدا کنم از شرش خلاص میشم.نقل قول:
هر کس امکانش رو داره نباید وایمکس بگیره کلا افتضاحه وایمکس و از همه بدتر مبین نت. باز ایرانسل خیلی بهتره هم هزینه هاش پایین تره. هم قطعیش کمتره. سرعتش هم بهتره
چند روزه سرعت فاجعه شده ! .. یکی در میون سایت باز می کنه .. یه دقیقه خوبه نیم ساعت خراب ! اصن ی وضعی شده ها :n23:
خیلی مسخره هست این صفحه مشترکین الان 5 روزه که به روز نشده
دوستان من دارم میرم شهری که مبین نت سرویس دهی نداره و لذا دیگه مودمم به کارم نمیاد
اگر از دوستان کسی مودم رو میخواد زیر قیمت بازار مودم در حد نو رو بهش میدم
این هم تاپیکش
مگه اینام شبانه رو محدود کردن ؟!
من الان نزدیک یه هفتست سرعتم از 30 بالاتر نمیره!
قبلا 200 بود
تست گرفتم زده دانلود 25 آپلود 75 !!!
این دیگه چجورشه ؟!
سرعت من امروز از 10 بیشتر نمیشه
کسی مشکلی نداره؟
دیشب خیلی جالب بود. حجمم تموم شد و با توجه به اینکه یک روز کامل از تایم یک ماهه ام باقی مونده بود اومدم حجم بخرم. بعد از 10 بار خطا در زمان پرداخت اینترنتی گزینهء خرید حجم غیر فعال شد و مجبورم کرد طرح فعال کنم . یعنی به عبارتی یک روز از تایم منو دزدید!! این دیگه نوبرشه. ندیده بودم هیچ شرکتی تایم مشترک رو بدزده. :n02:
الان نزدیک یک هفتست من همین مشکل رو دارم !نقل قول:
نه والا من شبی 4.2 گیگو راحت میگیرمنقل قول:
بکس من مشکل دارم از هیچ برنامه ای تغییر ipاستفاده نکردم اما الان ip شده مال کشور رومانیا کسی این مشکلو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دو هفته پیش مشکل داشتم شدید اما الان خوبه
فک کنم دوره ای برای همه این اتفاق میفته و خودش خوب میشه !
سلام دوستان
آیا نرم افزار و روشی هست برای محدود کردن مصرف کسایی که از مودم استفاده میکنند؟ چون دوستان بیجنبه خعلی زیاد دارم تو خونه
بینهایت ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
یا لااقل بگه کلا غیرممکنه:n28:
من چند وقت پیش دقیقا همین سوال رو پرسیدم و دوستان گفتند که امکانش نیست :)نقل قول:
سلام.من یک مودم UROAD-SS10 ایرانسل دارم.جایی که کار میکنم فقط مبین نت کار میده.راهی است که بشه در شبکه مبین نت ازش استفاده کرد؟
نمیودنم چرا اینقدر حجمم به تازگی زود به زود تموم میشه
صفحه ی مشترکین هم که معلوم نیست کی می خواد سر و سامون پیدا کنه حجم واقعی رو نشون بده
حسش نیست مدیریت حجم هم نصب کنم :n27:
نرم افزار مدیریت حجم هم که نصب کنی فایده نداره.نقل قول:
من رفتم توی گزارش صفحه مشترکین ساعت به ساعت و روز به روز اونو با حجم ثبت شده توسط نرم افزار مقایسه کردم. به هر نسبت که حجم مصرف میشه یه مقدار بیشتر از حجمم کم میشه. مثلا یه روز که 140 مگ مصرف شده 180 مگ از حجمم کم کرده و یه روزایی که 50 مگ مصرف شده حدود 60 تا 70 مگ رفته.
کم کم از حجمت کم میکنه جوری که توی نرم افزار Networx مقدار حجم مصرفی یک ماه رو زده مثلا 5 گیگ ولی مبین نت 1 گیگ بیشتر کم کرده.
یعنی توی هر ماه 10 هزار تومن از هر مشترک. مبین نت چند تا مشترک داره؟ حالا خودتون حساب کنین که...:n04:
والا نمی دونم چرا اینجوریه !نقل قول:
من حدود ده روزه طرح جدید گرفتم طرح قبلیم که زودتر از موعد تموم شد .. تو این ده روز خیلی خیلی کم دانلود داشتم و فقط وبگردی بود
آپدیت نرم فزار و اینا هم ندارم
الان دیدم 3 گیگ ازم کم کرده !
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید که چطور ترافیک مصرفی رو چک کنم؟ نسخه اندرویدش رو هم از صفحه مشترکین دانلود کردم ولی پیغام میده که یوزر اشتباه هست. مگه یوزر همون اسمی نیست که نام شبکه به همون اسم شناسایی میشه؟
از لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام دوست عزیز.نقل قول:
یوزر و پسورد روی جعبه مودم و خود مودم نوشته شده. یوزر به صورت یک ایمیل mobinnet.net@ و پسورد یک عدد چند رقمیه! ( واسه من 6 رقمی)
منم دقیقا همین حس رو دارم. یک حس قوی که حجم مصرفیم بیشتر از چیزیه که واقعا استفاده میکنم. مبین نت معلوم الحال شده دیگه...نقل قول:
این خبر برتی مبین نت هم میشه؟؟؟
قيمت اينترنت همه اپراتورها كاهش یافت + لیست قیمت
از اول آبان ماه تعرفهی قیمت پهنای باند اپراتورها کاهش یافته است. این کاهش قیمت به موجب دستور معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعمال شده است.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با ابلاغ مصوبه ۲۰۰ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: اپراتورهای ارائهكننده خدمات دسترسی اینترنت و اینترنت پرسرعت مخصوصا شركتهای ندا مجاز نیستند قیمت خدمات خود به كاربران را افزایش دهند.غلامرضا داداشزاده افزود: كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه شماره ۲۰۰ را با توجه به بازخوردهای حاصل از اجرای مصوبه ۱۸۱ و به منظور بهرهمندی تمام اپراتورها و كاربران از كاهش قیمت پهنای باند تصویب و از اول آبان ماه به دارندگان پروانه ابلاغ كرده است.
سایر مفاد مصوبه ۱۸۱ بدون تغییر بوده و تمامی اپراتورهای ارائهكننده پهنای باند اینترنت ملزم به اجرای مفاد این مصوبه و رعایت تعرفههای پیشبینی شده در آن هستند. هرگونه افزایش قیمت از سوی اپراتورها تخلف و گرانفروشی محسوب شده و در قالب نظارتهای رگولاتوری و كمیتههای طرح پایش با اپراتورهای متخلف برخورد میشود.غلامرضا داداشزاده - معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری
پیش از این كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه شماره ۱۸۱ كاهش قیمت پهنای باند را تنها برای ارائهدهندگان سرویس ADSL تصویب كرده بود كه با بازنگری در این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت برای تمامی خدمات و كاربردها و بهرهبرداران در قالب جدول زیر تعیین شده است:
سرعت (بیت بر ثانیه) اینترنت تعرفه (ریال)
۶۴ كیلو ۱ برابر ۶۴ كیلو ۶۵۱،۰۰۰
۱۲۸ كیلو ۲ برابر ۶۴ كیلو ۱،۳۰۲،۰۰۰
۲۵۶ كیلو ۳ برابر ۶۴ كیلو ۱،۹۵۳،۰۰۰
۵۱۲ كیلو ۵ برابر ۶۴ كیلو ۳،۲۵۵،۰۰۰
۱۰۲۴كیلو ۹ برابر ۶۴ كیلو ۵،۸۵۹،۰۰۰
۲۰۴۸ كیلو ۱۶ برابر ۶۴ كیلو ۱۰،۴۱۶،۰۰۰
۴ مگا ۲۷ برابر ۶۴ كیلو ۱۷،۵۷۷،۰۰۰
۸ مگا ۴۵ برابر ۶۴ كیلو ۲۹،۲۹۵،۰۰۰
۲۰ مگا ۹۱ برابر ۶۴ كیلو ۵۹،۲۴۱،۰۰۰
۳۴ مگا ۱۲۸ برابر ۶۴ كیلو ۸۳،۳۲۸،۰۰۰
۱۰۰ مگا ۳۳۰ برابر ۶۴ كیلو ۲۱۴،۸۳۰،۰۰۰
(Mbps۱۵۵)STM۱ ۴۲۶ برابر ۶۴ كیلو ۲۷۷،۳۲۶،۰۰۰
سلام .والا این دوستمون نوشتن که حس میکنند که حجم مصرفیشون بیشتر از چیزیه که استفاده میکنند میخوام بگم حست درسته دوست عزیز چون این وضعیت برای من زمانی پیش اومد که 1.5 گیگ حجم داشتم ساعت 3صبح بلند شدم که از ساعت رایگان استفاده کنم که دمدما صبح به حجمم نگاه کردم دیدم دیدم نیم گیگ برام مونده که داشتم شاخ در میاوردم :n04:به جای اینکه حجم مصرفیم ثابت باشه کمتر شده وحالا که حساس تر شدم میبینم واقعا همینطوره ن خیلی زودتر وبیشتر داره حجمم مصرف میشه. مبین نت داری چه کار میکنی بد نیست به ما هم بگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا جدیدن برا منم دزد شدن ساعت 3.05دقیقه سیستم روشن و ساعت 6.53خاموش شدش 190 مگ از حجمم پرید خیلی دزد شده این بی شرفنقل قول:
بله بازم تاکید میکنم که حجم دزدی رواج داره در دنیای مبین نت. پریروز 2.7 گیگ حجم داشتم دیروز حجممو چک کردم دیدم شده 1.1 گیگ. در این مدتم فقط فیس بوک چک کردم. به نظرتون 1.6 گیگ حجم در طول یک روز برای چک کردن فیسوک میپره؟ جالبه گزارش کارکرد سرویس رو هم انقدر مسخره میده که نمیتونی هیچی ازش بفهمی. مثلا میگه شما از اول تا سوم ماه 500 مگ مصرف کردی. ه جای اینکه خیلی منظم مصرف هرروز و هر ساعت رو بگه در بازه های زمانی مسخره و بدون اصول این گزارش رو میده که عملا بلا استفاده باشه.
آقایون هستید یه شکایت برا این حجم دزدی و گرون بودن گیگا بنویسیم جناب به اصطلاح وزیر ADSLرو ارزون کرد به جز این دزددنت رو!!!!نقل قول: