برای بار دوم که وارد شدم بازم بازی سیو نمیشه:n35::41:نقل قول:
Printable View
برای بار دوم که وارد شدم بازم بازی سیو نمیشه:n35::41:نقل قول:
نقل قول:
برا من بازی سیو میشد از بازی خارج میشدم سیوم میپرید
حتی پچ 1.4 ریلودد که 1.5 گیگ حجمم داشت نصب کردم جواب نداد
اخرش مجبور شدم چند روز بازی مینیمایز کنم از بازی خارج نشم تا تونستم بازی تمام کنم :n15:
منم تو همین فکرم ولی اگه توی این چند روز برق بره یا خودبه خود قاط بزنه بازی بسته بشه که پدرمون در اومدست:n31::n03:نقل قول:
اگه نسخه ریلودد رو دانلود کنم فرقی نداره با بلک باکس؟
برای من که خدا رو شکر برق نرفت :n33:نقل قول:
+
فک نکنم فرقی داشته باشه من نسخه gold edition بازی دارم مشکل سیوم حل نشد اخرش
ریلودد هم دان کنی فک نکنم توفیری داشته باشه چو تو سایتای گیم با اکثر نسخه ها مشکل سیو بازی پابرجا بوده:n21:
شما از چه کرکی مگه استفاده میکنید ؟
کرک ali213 هیچ مشکلی برای من نداشتا. تست کردید؟
معلوم نیست علت سیو نشدن چی هست چون من از نسخه بلک باکس رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت
تست کردم بازم سیو نمیشهنقل قول:
مال منم بلکس باکسه ولی همچنان سیو نمیشهنقل قول:
چطوری میگی سیو نمیشه ؟ یعنی شما تا کجا بازی میکنی و بعد میبینی سیو نشده ؟نقل قول:
اول بازی که شروع میشه باید تا گرفتن تاور اول پیش بری ، اونجا تازه بازی سیو میشه و روند سیو شدن شروع میشه ، قبلش مینویسه سیوینگ اما فقط چک پوینت هستش و اگر از بازی بیایی بیرون میپره
شما بلک باکس رو نصب کن و آپدیت 1.3 و 1.4 رو با کرک ali213 بریز
گرچه این آپدیت ها برای مشکل لگ و سیاهی بازی خوبه و مشکل سیو از همون اول (با کرک ali213 ) اصلا نیست که بخواد با آپدیت حل بشه
بلک باکس 40 تا نسخه نداره که بگیم حالا حتما مال شما خرابه
یک نسخه میده بیرون و توی این بازی همه تونستن بازیش کنن و سیو هم میشده
امیدوارم مشکلت حل بشه :n16:
با run as a administrator بازی رو اجرا بکن
آپدیت 1.3 با حجم 1.1 گیگ
پسوردکد:http://dl101.top2download.com/Download/PC/93/8/FC4/Far.Cry.4.v1.03.Update-SKIDROW(www.Top2Download.com).part1.rar
http://dl101.top2download.com/Download/PC/93/8/FC4/Far.Cry.4.v1.03.Update-SKIDROW(www.Top2Download.com).part2.rar
آپدیت 1.4 با حجم 49 مگ که حتما باید روی آپدیت 1.3 ریخته بشهکد:www.top2download.com
کرک ali213کد:http://www.mediafire.com/download/li9ci1724325po3/Far.Cry.4.Update.v1.4.0.rar
حالا که یک پست مشکلاتی زدیم حداقل اینو هم ببینید:کد:http://www.mediafire.com/download/g84q1ummq7q491r/Far.Cry.4-ALI213.rar
توی بازی موقعی که میخوایید تیر اندازی کنید حس میکنید اختیار تفنگ دست خودتون نیست و ...
یک سری تنظیمات هستش که اینجا میزارم و انجام بدید تغییرش رو حس میکنید
محتوای مخفی: تنظیمات
سلام دوستان
اقا ادرس این ماهی شیطان ( demon fish) دقیقا کجاست؟؟؟ کجا باید دنبالش بگردیم ؟؟؟
با تشکر...
هر کدوم از دریاچه ها یا برکه ها که برید همون یه نوع ماهیهنقل قول:
بازیو تازه شروع کردم یعنی حدودا 10 ساعت بیشتر نرفتم ولی توی همین مدت کم قشنگ مشخصه گیم پلی بازی عالیه ولی داستان تعطیل!
کلا یوبی سافت حداقل توی فارکرای از لحاظ گیم پلی و اپن ورلد بودن اون یه شیوه خاصی رو پیش گرفته که تا مدت ها میشه سرگرم شد
شاید شوتر دیگه ای هم نداشته باشیم که اینقدر اپن ورلد باشه و میشه گفت بازی بیشتر شبیه یه بازی اکشن ماجراییه تا شوتر!
حتی تحقیق کنید بعضی جاها سبک بازی سبک بازی می زنن FPS اکشن ماجرایی که در نوع خودش خیلی جالبه
توی بازی های اکشن ماجرایی که معمولا سوم شخص هم هستن مسلما راحتر میشه مخاطب رو جذب کرد و برای یه FPS خلق همچین دنیاهایی به نسبت سختره
به نظر می رسه فارکرای تا چندین شماره دیگه هم پیش بره و احتمالا هم گیم پلیش همیشه جذاب باشه و فقط اگه روی داستان هم بیشتر کار کنن دیگه بازی کامل میشه
ولی احتمالا حداکثر تا دو سال دیگه دوباره یه فارکرای رو می بینیم و به خاطر همین نمیشه انتظار داشت یه بازیی رو ببینیم که روش 3-4 کار کردن
البته باز جای امیدواری داره مثل اساسین هر سال یه شماره نمیدن! :دی
توی نقشه مکانشون رو نزده ولی توی همه دریاچه ها وجود دارننقل قول:
بهتره اون جا با استفاده از قایق رفت و معمولا از توی قایق هم میشه دید که این ماهی کجا آب قرار داره و از همون جا اونو با تیر زدش
دوستان این Error کذایی چیه؟
File system failure: Aborting execution.آپدیت 1.6 رو هم نصب کردم ولی درست بشو نیست!
"Unknown file with ReadFile()"
دستت درد نکنه من با همین کرک ali213 و به علاوهء اینکه تا تاور اول باید رفت تا سیو بشه رو انجام دادم و سیو شد آپدیت ها رو هم چون حجمشون یکم زیاده هنوز دان نکردم یعنی بدون آپدیتا برام کار کرده این کرک.نقل قول:
سلام. من بازی call of duty این دو نسخه آخر و همچنین بتلفیلد 4 رو بازی کردم و اصلا خوشم نیومد . یک جورایی همش دشمن رو می کشتی و می رفتی جلو . دشمن هم کلی احمق . با این اوصاف این بازی رو چجوری ارزیابی می کنید . مثل همون هاست یا سبک open world خوبی داره ؟ ماموریت هاش خوبه یا خیر ؟
بازش کلا سبکش با اون چه که میگید متفاوت هستنقل قول:
بازی بسیار عالی هست
انتقاد هایی که میبینید به بازش هست فقط و فقط بخاطر بالا بودن انتظار از بازی نسبت به نسخه پیشین هست
یعنی نسخه پیشیین به حدی خوب بود که همه انتظارشون از این نسخه خیلی خیلی بالاتر از این بازی بود
در کل بازی از نظر گیم پلی عالیه
فقط مشکلش نسبت به نسخه قبل داستان کمی گسسته هست که باعث میشه جذابیت نسخه قبلی رو نداشته باشه
اما به طور کلی ارزش بازی رو 100% داره
دوستان شما که بازی تمام کردید
اونجایی که باید بین sabal , amita یکی انتخاب کنید به سمت کدوم یکی رفتید
همین ابتدای act two منظورمه:n36:
من اولین بار سبال رو انتخاب کردم اما بعدا نظرم عوض شد و رفتم تو تیم آمیتا:n02:
من همش طرف آمیتا رو می گیرم از قیافش خوشم اومد :دی
بازیو شاید نصفشو رفتم ولی کلا بیشتر ماموریت های فرعی رفتم تا ماموریت های اصلی
ولی مشخصه که این انتخاب ها باعث میشن بازی پایان های مختلفی داشته باشه
اگه می خواید جزئیات این انتخاب ها رو بدونید اینجا رو بخونید ولی اسپویل شدید داره و اگه بازیو تموم نکردین نخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کلا داستان بازی فک نکنم اون چنان چیز خاصی داشته باشه
90 درصد بازی گیم پلیشه
این لینک قبلی رو خودم کنجکاو شدم خوندم :دی
پایان های اونو نخوندم ولی کلا چیز خاصی نداشت
یعنی این انتخاب ها در کل فک نکنم اون چنان مهم باشن
ولی بازی یه پایان خوب و یه پایان بد داره که اگه بازیو تموم کردین از همون لینک پست قبلی می تونید بخونید
فقط یه نکته جالب بازی اینه که میشه اونو زیر 15 دقیقه تموم کرد!
این ویدئو رو ببینید و کلی بخندید:
حالا اینو که هر کسی نمی تونست بفهمه و یه جورایی بهش میگن Easter egg
ولی فک کنم داستان بازی هم در کل یه چیزی فراتر از این نباشه :دی
هنوز بازیو تموم نکردم و درگیر گیم پلی خیلی خوب اونم ولی از الان می دونم که تمومش کنم به داستانش خیلی پایین امتیاز میدم
در مورد این پایان هم دمشون گرم :n31: ندیده بودمش .. ( این یکی خیلی باحال بود )نقل قول:
از خنده مردم .. مرسی
به دلیل توضیح پایان اسپویل شدید هست .. اگر تمام نکردید یا نمیخواید نخونید
محتوای مخفی: توضیح پایان بازی
آره داستانش خیلی نا امید کننده اس. از ابتدا ...روایتش....پایانش... فقط طراحی خود ماموریت ها جالب بودن بعضیاش.
20 ساعتی منو مشغول خودش کرد ولی همش ماموریت فرعی و گشت و گذار و.... در کنار گیم پلی خیلی روان و گیراش.... با اینکه شاید اواخر کمی تکراری بشن ولی در کل این چیزاش عالی بود
و اینکه این وقایع تو هند بود و... جالب ترش کرده بود. احساس میکردم تو روستاهای شمال خودمون (گرگان و...) لای کوه ها دارم پرسه میزنم...از این روستا به اون روستا...بعضی از دیالوگ ها و اسامی هم که فارسی بود باعث میشد احساس بهتری داشته باشم... انگار اومدم سفر تفریحی. با لوازم مجهز و کامل.دیالوگ های npc ها هم خیلی خوب بودن، همچین التماس میکردن موقع ماموریت دادن، اشک تو چشات جمع میشه.
من اکثر ماموریت هارو مخفی کاری تموم کردم...بیشتر بهم حال میداد ولی اکشنش هم باید fun بوده باشه.
در کل تجربه خوبی بود و YES به قول سایت kotaku
من همین اولش گیر کردم 2 نفرو میکشم بتا یک جایی بالا میرم بعدش دیگه نمی تونم بیشتر برم بالا .
یک جایی میرسی در و دیوارش سالم نیست با F بزن خرابش کن مسیرت ادامه بده تا برسی بالای towerنقل قول:
تکراری شد حذف شود.
از این برج ها توی بازی زیاده
کاری ندارن
یه سری جاها هست که حالت طناب آبی رنگ دارن که میشه اونا رو گرفت و خودش میگه مثلا دکمه climb رو بزنی تا اونا رو بگیری بره بالا
رمز بالا رفتن از برج ها پیدا کردن این قسمت هاست
قشنگ بگردی پیدا میشه
به نظرم راحت ترین روش رسیدن بالای tower استفاده از هلی کوپتره که فقط یک مدل بیشتر نیست و تک سرنشین.نقل قول:
من فکر کنم فقط یکی دوتاشو که سربازها نذاشتن از روش عادی رفتم بالا. بقیه همه با هلی کوپتر :n02:
با 650m
i7 3610
چه انتظاری باید داشت ؟ میشه خوب بازی کرد
fc3 رو راضیم
ببین من با این سیستم روی medium high بازی کردم :نقل قول:
740m
i7 4702MQ8gb ram
فکر کنم بتونی فریم 20-30 بگیری، اگه به Medium-low راضی بشی.
فقط چند تا گزینه تو option graphic هست که که باید بیخیال بشی... یکی پشم حیواناته :n02: ...البته فقط وقتی بری سمتشون و تعدادشون زیاد باشه افت فریم میاره.
یکی هم antialias ... و resolution هم یه پله بیاری پایین. بقیه رو هم باید تست کنی. ambient occulasion هم یا off یا رو حالت دومی ... رو اولیش واسه من فریم بیشتری میگرفت. خلاصه من یه درجه ای رسوندم که راضی کننده بود و بعد یه مدت چشمم بهش عادت کرد و برام زیبا شد :n02:
دوستان لطفا سریع منو راهنمایی کنید که تو far cry 4 چه جوری میتونم به قسمتهای شمالی نقشه برم ، فقط از یه پل راه داره اونم که نزدیکش بشی اخطار میده (( منطقه روبرو خطرناکه ، برگردید )) ، از چه راهی میشه به قسمتهای شمالی رفت و بازی رو ادامه داد ؟
برای وارد شدن به منطقه شمالی باید .. مراحل بازی رو برینقل قول:
یه مرجله هست که پل رو میگیری و از اون به بعد باز میشه مناطق شمال
دوستان کسی میدونه چه جوری میشه تو بازی far cry 4 به قسمتهای شمالی نقشه بریم ؟ فقط یه راه داره ، اونم یه پُله که تا نزدیکش بشی بهت اخطار میده که ( منطقه روبرو خطرناکه ، برگردید ) ، از طرف دیگه نرسیده به پُله میگه به مناطق شمالی برو تا بقیه مأموریتها رو انجام بدی ، هر کار میکنم نمیشه ازش رد شد ، لطفا سریع راهنماییم کنید چه جوری میشه به قسمتهای شمالی رفت و بازی رو ادامه داد ؟ ممنون ، به یه راهنمایی نسبتاً کامل نیاز دارم .
داستان بازی رو که پیش بری یه ماموریت هست به اسم key of north که تو این ماموریت اون پل رو باز میکنینقل قول:
احتمالا بخشی از داستان بازی رو انجام دادی ، روی نقشت چک کن!
lاز روی نقشه کدوم مرحله اصلی هست ؟؟ یکم فکر کنم داستان خارج شد از دستم.
سلام دوستان من همون اول بازی تا میخام از در برم بیرون از بازی بیرون میره ... چیکار کنم؟
از این کرک استفاده کن دوست عزیز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من با این کرک بدون هیچ آپدیت و فیکسی و... بازی رو تا آخر رفتم.
تو نقشه، ماوس رو ببری روی آیکون ها... بعد تو توضیحش اگه کلمه ی Campaign رو دیدی یعنی مرحله اصلیه. آیکونش دو تا شمشیر ماننده زرد رنگه کنار هم (اگه اشتباه نکرده باشم).نقل قول:
بعد به یک قسمت از بازی که میرسی دیگه ماموریت اصلی نشون نمیده، که باید 2-3 تا ماموریت فرعی(از اون دو نفر که مواد میکشن تو خونه) انجام بدی تا دوباره ماموریت اصلی ظاهر بشه روی نقشه.
آقا بازی ریختم 4 ساعت بازی کردم حالا میبینم بازی سیو نشده :n38:
آپدیت 1.04 رو با کرک ALI213 هم ریخته بودم چیکارش کنم؟
کسی سیو اون مرحله ای که intel ها روباید پیدا کنیم داره(Amita Mission: Hunt or Be Hunted)
من مشکل سیو بازیم اینجوری حل شدنقل قول:
رو ایکون اجرایی بازی کلیک راست کردم رفتم داخل Properties
قسمت Compatibility Setting
تیک Run This Program As An Administratorزدم مشکل پریدن سیوم حل شد
ممنون حالا سیو اون مرحله (یا یکی قبل و بعدش) پیدا میشه که نشینم دوباره از اول برم؟نقل قول:
تو سایتای فارسی که اکثرن سیو کامل بازی برا دانلود گذاشتننقل قول:
مگه اینکه یکی از کاربرای همینجا که بازی تازه شروع کرده سیو بازی تااوایل act two داشته باشه که برات بزاره
این اصلا مشکلی نیستنقل قول:
یک نکته ای هستش که من تا حالا ندیدم هیچ جا کسی بهش اشاره کنه
اونم سیستم پشتیبان گیری کرک های ali213 هستش
این گروه علاوه بر کرک کردن بازی ، محل سیو بازی رو تغییر میده و میاره توی فولدر بازی ( محل نصب )
الان شما اگر برید توی فولدر بازیتون میبینید یک فایل Profile و یک فایل Profile.Backup اونجا هستش که کاراییشون اینطوریه :
Profile محل نگهداری سیو جاری ( فعلی ) شماست که میرید از روش لود میکنید
Profile.Backup هر بار که شما سیو میکنید یا بعد از اجرای ماموریت که خود بازی سیو میشه، سیو قبلیتون به صورت RAR ( همراه با تاریخش و حتی ساعت انجامش )توی این پوشه ذخیره میشه
یعنی الان تمام کسایی که بازی رو با این کرک انجام دادن از تمام سیوهای بازیشون کپی دارن ، فقط نمیدونستن :n02:
اگر بخوایید میتونید تست کنید
کافیه یکی از سیو ها رو که رار هست باز کنید و اون دوتا فایلی که به نام ALI213_1.sav و ALI213_2.sav هستش رو جایگزین فایل های همنامشون در پوشه Profile بکنید
میبینید که وقتی میرید داخل بازی اون سیو هرجا بوده باشه ادامش لود میشه :n10:
برای این دوستمون هم فایل سیوهای خودم رو میزارم که یکی یکی بریزه و هر کدوم به اون مرحله نزدیک تر بود ادامه بده
پی نوشت :کد:http://www.mediafire.com/download/ego714c20u124ar/farcry4Profile.Backup.rar.htm
تا جایی که خاطرم هستش :
ALI213.Saves.2014-11-29 18-06-27.zip آخر act1 هستش
و
ALI213.Saves.2014-12-05 23-13-57.zip آخر act2