zaban farsi vase type chejury nasb konim pas :n03:
Printable View
zaban farsi vase type chejury nasb konim pas :n03:
جناب متین پور عزیز بنده از طریق تبلت وارد سایت میشم ...ای پی وارد میکنم
Smart sync app میزنم اوکی می کنم هیچ اتفاقی نمیفته داخل سایت که میرم باید انیستال بزنم درسته مدل UA48H5500
با سلام
عزیزان بنده چندین برنامه از این روش گفته شده در پست اول را نصب کردم اما امروز نمیدونم چه چیزی را در منو مخفی دستکاری کردم که اون قسمت دادن آی پی و آپدیت برنامه ها از بخش گزینه ها محو شده و دیگه اصلا نیست
اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره که این قسمت برگرده ممنون میشم کمکم کنه
چطور میشه مرورگر تی وی 48h6400 را به روز رسانی کرد یا از یه مرورگر به روز دیگه استفاده کرد که بتوان سایت فیلمو را باز کرد ایراد از فلش و مرورگر قدیمی میگیرد
سلام خسته نباشید من در ایران زندگئ میکنم ال ای دی مدل f6450سامسونگ دارم البته شرگتی به این روشی که شما گفتید برای برنامه glwiz انجام دادم ولی پیام میده اتصال به سرور امکانپزیر نمیباشد در فرصت دیگر ی دوباره سعی کنید ممنون میشم کمکم کنید .متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
این برنامه رایگان نمی باشد. و برای همین نمی توانید از آن استفاده کنید.
دوستان کسی نبود کمک کنهنقل قول:
دوست عزیز برای سری J چطور آی پی وارد کنم مدل تلویزیونم j6950
دوست عزیزنقل قول:
برای این مدل هنوز راهکاری ارایه نشده.
دوستان من با تغییر کشور به ایالات متحده امریکا تونستم glwiz رو نصب کنم . مشکل نت ندارم چطور می تونم ازش استفاده کنم اخه ظاهرا فیلتره ...بعد از چند ثانیه پخش از کار میفته
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم این برنامه یک مقدار رایگان و بعد از آن پولی است به سایت آن مراجعه کنید.
سلام
مشكل من اين هست كه ميخوام توي اسمارت هاب سامسونگ كشور رو به آمريكا تغيير بدم . مدل تلويزيونم 55js8980 هست. تلويزيون رو ريست فكتوري كردم ، اسمارت هاب هم ريست كردم وقتي با آي پي آمريكايي وصل ميشم ، خودش تشخيص ميده و برنامه هاي اون كشور رو نشون ميده ولي اجازه دانلود نميده. ظاهرا بايد كشور رو توي منوي مخفي تغيير داد. من تونستم وارد منوي مخفي بشم اما هر چي گشتم جايي واسه تغيير كشور پيدا نكردم. ميشه دوستاني كه تخصص و تجربه دارند راهنمايي بفرمايند. باتشكر
از اينكه هيچ پاسخي نداديد و حتي نظرتان را هم نگفتيد ممنونم. سر انجام با آزمون و خطا و كمي كمك از فروم هاي خارجي توانستم راه حل را پيدا كنم . نيازي هم به ورود به منوي مخفي نبود و توانستم بدون هيچگونه دستكاري منوي مخفي ، اپليكيشن هاي اسمارت هاب آمريكا رو روي تلويزيون سري j نصب كنم. اگر كسي بود كه نياز به دانستن اين روش داشت ، من با كمال ميل برايش توضيح ميدهم .نقل قول:
از همون ⏩289⏪ استفاده کردین؟نقل قول:
sent from my Xperia C3-Dual
نه . اين كد اصلا روي تلويزيون من جواب نداد. ضمن اينكه بحث سر انتخاب كشور نيست. شما به جاي اينكار ميتونيد براحتي با موبايلتون با يك آي پي آمريكايي به اينترنت وصل بشيد بعد اون رو با هات اسپات بديد به تلويزيون. با اينكار پس از ريست كردن اسمارت هاب ،خود به خود و بدون انتخاب كشور ، اپ هاي پيش فرض آمريكا براتون نصب ميشه. اما مشكل اينجاست كه خودتون نميتونيد هيچ اپ ديگه اي رو نصب كنيد و دكمه دانلود براي همه اپ ها غيرفعاله .نقل قول:
اين روش هايي كه دوستان تا اينجا گفتند براي تلويزيون هاي قديمي تر شايد جواب بده اما واسه دو تلويزيوني كه من دو هفته پيش خريدم و هر دو هم سري j هستند (اما مدل هاي متفاوت) جواب نداد. شايد يه دليلش اينه كه در اين سري از تلويزيونها از سيستم عامل تايزن استفاده شده.
دوست عزیزنقل قول:
چون در این تایپیک هنوز سایت مورد نظر برای سریهای جدید راه کاری ارایه نداده اگر برای سریهای جدید راه کاری بلد هستید. آن را بطور کامل توضیح دهید تا در پست اول و با نام خودتان اضافه کنیم.
با سلام و تشکر از راھنمایى شما، من سریf5590 دارم ھمھ کارھاىى کھ گفتید رو انجام دادم اما بھ نتیجه نرسیدم موندم چکار کنم لطفا بىشتر راھنمایى کنىد
شرکت سامسونگ، یکی معتبرترین و شناخته شدهترین برندهای موجود در جهان بهویژه در بازار ایران است. این شرکت در زمینههای مختلفی از جمله ساخت لوازم صوتی و تصویری، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غیره فعالیتهای گستردهای دارد.همچنین سامسونگ با استفاده از تکنولوژی های جدید همواره جزو گزینه های اول برای انتخاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد.
واقعا ممنون به شما باید افتخار کرد
سلام ببخشید تلویزیون ما سری6 هست میشه اموزش با این تلویزیون رو هم بگین
دوست عزیزنقل قول:
بسته به سری c-d-e-es-f-h-hu تلویزیونتان از پست اول استفاده کنید.
سلام ببخشید تلویزیون من سری ۶ هستش میشه اموزش این تلویزیون رو هم بگین:n06:
سلام من یه مشکل کوچیک دارم اونم اینه که من ip setting سه تا کادر میاره در تلویزیون های سری ۶ یکی
Ip address
Subnet mask
و gateaway
هستش اگه یکمی کمکم کنید خیلی ممنون میشم هم چنین جای sync apps هم نمدونم کجاست اگه بشه کمکم کنید خیلی ممنون
با تشکر:n06:
دوست عزیزنقل قول:
سری 6 چی است ؟c یا d یا e یا es یا f یا h یا hu کدام است ؟ وقتی که معلوم کردید به پست اول مراجعه و مطابق همان مدلتان انجام دهید.
از کجا بدونم کدوم مدله
دوست عزیزنقل قول:
پشت تلویزیون یک بر چسب است که مدل تلویزیون را رویش هک کردن مانند ua40h6400mw یا مدلهای دیگر
اونو میدونم ولی از کجا بدونم سری h یا f یا و....لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
شما به جوابی که در پست قبل دادم توجه نکردید . گفتم برچسب پشت تلویزیونتان را ببینید بعد از عدد اینچ تلویزیونتان ua40h آن حروف معلوم کننده مدل تلویزیونتان است . و اگر تشخیص نمی دهید آن را یادداشت و اینجا بنویسید تا به شما بگویم که مدل تلویزیونتان چیست؟
سلام. تیوی مدل UA48JC6960AW چطور میتونم برنامه های کشورهای مختلف رو نصب کنم؟
تشکر.
دوست عزیزنقل قول:
مدلهای جدید رو هنوز در سایت خارجی نگذاشتن تا شما را راهنمایی کنیم.
مدلش j هستشنقل قول:
با تشکر
خب میشه اموزششو بگین
نقل قول:دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای جدید رو هنوز در سایت خارجی نگذاشتن تا شما را راهنمایی کنیم.
یکی از دوستان دراین پست مطلبی برای این مدل داده که از درستی این روش اطلاعی ندارم.
دوستان چرا دیگه اسمارت ویو کار نمیکنه ؟
روی لپ تاپم نصب بود
همش مثه فشنگ به تلویزیون وصل میشد،فکر میکنم بعد از آپدیت tv دیگه خراب شد و لپ تاپ بهش وصل نمیشه الان فقط باس با hdmi وصل کنم :(
همونطور كه در پست قبليم هم گفتم من اين روش را روي تلويزيون سري j پياده كردم و جواب داده . اگر سوالي داريد بپرسيد تا براتون توضيح بدم. ضمنا سايت هاي خارجي هم روشش رو گذاشتن.نقل قول:
روش هم اينه:
ابتدا با هر طریقی كه ميتونيد استور آمريكا را رو نصب کنید كه روش هاي مختلف اين كار رو توي همين تاپيك توضيح دادن . اما از روش های عجیب و غریب استفاده نکنید و لطفا منوي مخفي رو هم دستكاري نكنين و خودتون رو بدبخت نكنيد. به راحتي با لپ تاپتون يا گوشي با يه آي پي آمريكايي به اينترنت وصل بشن بعد اون رو با hotspot بديد به تلويزيون و با ريست كردن smart hub استور آمريكا رو نصب كنيد.
اما مشکل اصلی از اینجا شروع میشه. بعد كه وارد استور آمريكا ميشيد ميبينيد داره اپليكيشن هاي پيش فرضش رو نصب مي كنه اما بعد از نصب اونها باز هم شما نميتونين خودتون چيزي دانلود كنيد. يعني دكمه دانلود براي اپ ها غير فعاله.
علت اين موضوع اينه كه تا وقتي تمام اپليكيشن هاي پيش فرض استور آمريكا نصب نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد ، توي اين اپ هاي پيش فرض ، يه اپ به نام M-Go هست كه براي نصبش نياز به يه لايسنس يا قطعه سخت افزاري هست كه فقط در تلويزيون هايي كه براي آمريكا توليد ميشه وجود داره و چون اين در تلويزيون هاي ما نيست ، نصب اين اپليكيشن توي يه لوپ ميفته و تا وقتي هم از اين لوپ خارج نشه شما نميتونيد چيزي دانلود كنيد.
براي حل اين مشكل بايد يه DNS جديد روي كانكشن اينترنتتون تنظيم كنيد كه توي اون دامين cloudfront.net و تمام زير دامنه هاش block بشه تا با عدم دسترسي به اين آدرس ، نصب اپليكيشن از لوپ خارج بشه و شما بتونيد از استور دانلود كنيد.
براي اين كار هم اگر توي روتر خودتون امكان تنظيم DNS و بلوكه كردن هست ميتونيد اين كار رو اونجا انجام بدين يا اينكه از سايت هايي كه خدمات DNS ميدن يه DNS بگيرين و روي روترتون تنظيم كنيد و توي تنظيمات اون DNS داميني كه گفتم رو بلاك كنيد.
اگر سوالي بود همينجا بپرسيد ، خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.
با تشکر!
اگر مراحل اجراینقل قول:
براي حل اين مشكل بايد يه DNS جديد روي كانكشن اينترنتتون تنظيم كنيد كه توي اون دامين cloudfront.net و تمام زير دامنه هاش block بشه تا با عدم دسترسي به اين آدرس ، نصب اپليكيشن از لوپ خارج بشه و شما بتونيد از استور دانلود كنيد. براي اين كار هم اگر توي روتر خودتون امكان تنظيم DNS و بلوكه كردن هست ميتونيد اين كار رو اونجا انجام بدين يا اينكه از سايت هايي كه خدمات DNS ميدن يه DNS بگيرين و روي روترتون تنظيم كنيد و توي تنظيمات اون DNS داميني كه گفتم رو بلاك كنيد.
را هم به ترتیب بفرمائید خیلی خوب است!
مدل تلویزیون بنده j6950 است وبا نگاه داشتن ok گزینه تنظیم ip فعال نمی شود!
دوست عزيزنقل قول:
تنظيمات DNS در روتري كه با آن اينترنت را تامين مي كنيد انجام مي شود. اين تنظيمات بسته به نوع مودم روتر متفاوت است . پيشنهاد مي كنم اگر دوستي داريد كه در تنظيمات شبكه تبحر دارد از ايشان كمك بگيريد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز این DNS و قبل از شروع ریست کردن هاب تعریف کنم یا بعد از اینکه روی دانلود اون اپ گیر کرد؟البته من فقط اسپاتیفای رو میخوام :دیاینکاررو بکنیم میشه اپلیکیشن ها و خود تلویزیون اتوماتیک آپدیت شه؟فرق این روش با موضوع این تاپیک چیه؟فرقش با اونی که از توی خود تلویزیون ریجن و عوض میکنن چیه؟( یه سری دکمه رو پشت هم میزننlمیره توی منو مخفی)نقل قول:
بهتر است ابتدا آي پي آمريكايي داشته باشيد بعد اسمارت هاب را ريست كنيد تا هاب آمريكا نصب شود . همانطور كه توضيح دادم به اپليكيشن مورد نظر كه رسيد تلويزيون را خاموش كنيد و DNS را تنظيم كنيد . مجددا تلويزيون را روشن كنيد تا ادامه نصب انجام شود.نقل قول:
اين روشي كه گفتم دقيقا هماني بود كه خودم انجام دادم اما چنانچه از همان ابتدا هم DNS را تنظيم كنيد قاعدتا بايستي اشكالي پيش نيايد و نصب انجام شود.
اون روشي كه ريجن رو عوض مي كنند من نتونستم در تلويزيون خودم انجام بدم بنظرم براي تلويزيون هاي قديمي تر امكانپذيراست.
سلام. من فقط region رو انتخاب کردم روی united states of america بعد اپ های پیشفرض خودشون نصب شدند. اپ M-Go ایی هم ندیدم. بعد الان میشه اپ های دیگه ای رو هم دانلود کرد. فقط الان مشکل اینجاست که اکثر اپ ها بعد از دانلود اجرا نمیشن یعنی اپ باز میشه و پیام میده که این اپ در منطقه شما قابل دسترسی نیست.نقل قول:
چیکار میشه کرد؟؟؟
نقل قول:
چه اپایی این ارور و میدن؟ ببین مثلا Pandora اینا کلا کار نمیکنن با آی پی ایران (تو گوشی هم بزنی کار نمیکنن چون مخصوص آی پی آمریکان یعنی بخواد باز شه آی پی تو میخونه)