آموزش افزایش نامحدود فالوو و لایک اینستاگرام به صورت کاملا رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آموزش افزایش نامحدود فالوو و لایک اینستاگرام به صورت کاملا رایگان
سلام
اگر شماره موبایلمون رو وارد اینستاگرام کرده باشیم کسانی که شماره ما رو تو گوشیشون دارن می تونن یوزر اینستاگرام ما رو پیدا کنن؟
راهی داره که خودمون رو مخفی کنیم تا نتونن پیدا کنن؟
چون شماره رو برای وریفای کردن یوزرم می خواست و بالاجبار وارد کردم ولی نمی خوام دیگران پیجم رو از این طریق پیدا کنن
سلام دوستان.همون طوری که میدونید موقع استفاده از ایستاگرام شدیدا(ماهی دو گیگابایت برای بنده) اینترنت رو مصرف میکنه که دلیلش هم لود ویدیو هاست .حتی اگه ویدیوی نبینیم.مثلا میرید تو پیج یه نفر و فقط یکی از عکساش رو باز میکنم بطور اتوماتیک ویدیوهای همون پیج هم تو گوشی ذخیره میشه.دنبال یه راهی هستم که کلا ویدیو رو دانلود نشه.اگه راهی دوستان سراغ دارن ممنون میشم معرفی کنن
بخاطر اینکه این سوال مهمه و سوال خیلی ها هم هست و تو سرچ گوگل هم نشون داده بشه تاپیک زدم
این مشکل منم هستنقل قول:
وقتی در قسمت Home میرم و اسکرول می کنم می یام پایین
مثلا از یه ویدیو رد می شم
شروع می کنه به دانلود
نمی دونم چرا اینستگرام قابلیت دستی رو واسه لود ویدیو ها قرار نمیده
چون همه جای دنیا اینترنت ارزون و پرسرعت دارن و نیازی به این گزینه ندارن .بجز ما البته .تو home که هیچ حتی اگه یه لحظه پروفایل یه نفر رو باز کنید ویدیو هایی که مال چند ماه قبله رو هم دانلود میکنه بدون اینکه ما متوجه بشیم. مشکل واقعا جدیه .حدود 80 درصد اینترنت رو همین اینستاگرام مصرف میکنه.نقل قول:
میتونید این مشکل رو به انگلیسی سرچ کنید .اگه راه حلی پیدا نشد بهتره یه تاپیک بزنیم که بیشتر دیده بشه و یه راه حلی براش پیدا بشه . بنده حتی به فکر محدود کردن سرعت اینترنت افتادم:n14:
سلام. کسی می دونه چرا بعضی وقتها بعداز یک مقدار فالو کردن دیگه اینستا گرام اجازه فالو نمیده؟
من بعضی روزها که مثلا 1000 نفر رو فالو می کنم دیگه نمی زاره بیشتر فالو کنم و پیغام میده که موقتا بلاک شدین!!
پ.ن: تعداد فالووینگ هام بین 3 تا 4 هزارتاس.
پ.ن: در 5دقیقه بیشتر از 50 نفر رو فالو نمی کنم.
کلا بعضی روزا مشکلی نداره ولی بعضی روزها بعداز یک مقدار فالو این پیغام رو میده! کسی می دونه چرا؟
سلام
یک سوال:
در اینستاگرام یکی qr خودش در لاین رو گذاشته من باید اسکن کنم. تا اتوماتیک ادد بشه. یا در صفحات اینترنتی میگه این qr اسکن کن تا دانلود بشه یا مشخصات داده بشه
چطور میشه در این زمان qr رو اسکن کرد؟ یک برنامه برای خواندن qr دانلود زدم اما وقتی اون رو باز کنم برنامه اینستاگرام یا browser کاملا بسته میشه
همزمان چطور میشه؟ اسکن کنم..
میتونی از صفحه نمایش screenshot بگیری ... بعد از اون عکس با نرم افزار موردنظرت qr اشو بگیرینقل قول:
-برنامه های qr خوان دیگه رو هم تست کن
نقل قول:
سلام
چرا اینستاگرام محدودیت گذاشته برای این کار؟
سلام بله میشهنقل قول:
اما راه حل مستقیم چی هست؟ بعید میدانم راه ی نباشد.. انرم افزار دیگر هم نصب زدم زیاد فرقی نداشت
سلام دوستان من چند روز پیش اکانت اینستاگرام ساختم ولی الان بهم پیام داده بخاطر رعایت نکردن قوانین اکانت شما مسدود شده، باید چکار کنم
دوستان اینستاگرام چرا اینقدر کند شده ؟ یا فقط برای من اینطوریه ؟
فیلترینگ هوشمند روی اینستگرام داره اجرا میشه... برا منم سرعت کم شده... برای من تو نوتیفکشن میگه مثلا لایک شدی یا فالو شدی... وقتی میرم تو خود اینستاگرام میبینم خبری نیست. یعد از چند دقیقه نشون میده....نقل قول:
واسه منم به شدت کند شده
سرعت به شدت اومده پایین اصلا نمیشه با وایبر و اینستاگرام کار کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرداد ماه سال گذشته موضوع نظارت بر شبکههای اجتماعی موبایلی نوظهور با اولویت واتسآپ، وایبر و اینستاگرام از سوی قوه قضاییه مطرح شد اما از آن جهت که رویکرد دولت کنونی به گفته وزیر ارتباطاتش سلبی نیست قرار شد نحوه تقابل با محتوای نامناسب این شبکهها به گونهای دیگر باشد.
بعد از چندین بار تذکر از سوی نهادهای بالادستی به وزارت ارتباطات مبنی بر ارائه برنامهای جهت نظارت هرچه بیشتر بر محتوای این شبکهها، "فیلترینگ هوشمند" به عنوان اولویت برنامهای دولت مطرح شد زیرا واعظی وزیر ارتباطات معتقد است تمام آنچه که از طریق این شبکهها منتشر میشود شامل محتوای نامناسب نیست بلکه نزدیک به 90 درصد مطالبی که روی این شبکهها قرار میگیرد جزو محتوای پاک است.
بنابراین دغدغه مسدودسازی این شبکه اجتماعی (اینستاگرام) با 350 میلیون کاربر جهانی که طبق اعلام قوه قضاییه شاکی خصوصی داشت، سریعا رفع شد و البته فیلترینگ هوشمندی که این روزها در فاز دوم خود قرار دارد اما از توانمندی و بنیه آن خبری نیست، قرار شد به مصاف محتوای غیر پاک آن برود.
البته باید این موضوع را هم در نظر داشت که اینستاگرام نیز برنامه جامعی برای مبارزه با صفحاتی که بیشتر به هرزنامه شبیه است دارد و به عنوان مثال چهار ماه پیش اخطاری را به کاربران خود داد که ممکن است برخی فالوها (دنبال کنندهها) دچار تغییراتی شود.
این شبکه اجتماعی علاوه بر اینکه سیستم اطلاعرسانی توزیع شدهای را برای گزارشهای مخاطبان دارد که بر مبنای گزارشات ارسال شده به بررسی محتوای صفحهای خاص میپردازد اما به شکل دورهای نیز اقدام به پایش این فضا برای از بین بردن موضوعات مرتبط با نژادپرستی میکند.
قطعا معیارهای این شبکه با آن چیزی که مد نظر مسئولان و فرهنگ ماست متفاوت است و باید علاوه بر پایش کلی که توسط آنها صورت میگیرد به شکل منطقهای نیز مورد پایش کشورها قرار گیرد تا معیارهای فرهنگی تطبیق داده شود.
اکنون با توجه به اینکه وزارت ارتباطات فیلترینگ هوشمند را روی این شبکه استارت زده و اگر جزو کاربران اینستاگرام باشید شاهد برخی مسدودسازیها خواهید بود اما اختلالات این شبکه بسیار وسیع شده است.
کُند شدن بازگشایی پیجها و قطع ارتباط از جمله اختلالات شایع این شبکه بعد از نظارت هوشمند ایران جهت پایش محتوای نامناسب است و علاوه بر اینکه موجب اتلاف هزینه و شارژ سیستم کاربران ایرانی میشود، صبر آنها را هم لبریز کرده است.
ممکن است در برخورد با این مشکل چنین عنوان شود که سیگنالهای دیتا در آن نقطه ضعیف بوده اما چنین مشکلی در نقاط زیر چتر پوشش 3G و 4G موبایل هم مشاهده شده است.
دوستان پیچم با 30k فیلتر شده. راهی هست که اسم پیج رو عوض کنم و مطالبش رو کامل پاک کنم و بهشون اطلاع بدم که از فیلتر درش بیارن؟
کسی می تونه کمک کنه؟
کسی زیاد به این تاپیک سر نمیزنه؟! دوستان میگم فیلترینگ هوشمند اینستاگرام برداشته شده؟ چون تمام پیج هایی که واسم فیلتر بودن (پیج خودم و بقیه) الان واسم باز شدن! واسه شما هم همینطوره؟
دوستان کسی میدونه چطوری میشه اکانت جدید (اسم جدید) کسی رو پیدا کرد که ما اسم قدیمیش رو میدونیم ؟! یعنی تو لیست following ما نیست و ما اسم قبلیش رو میدونیم که حالا rename کرده اون رو !
سرعت به شدت اومده پایین اصلا نمیشه با وایبر و اینستاگرام کار کرد
سلام
بدون نصب نرم افزار و بدون داشتن اکانت با پی سی وارد صفحات پابلیک اینستاگرم که میشم . در قسمت کامنت ها ، شکلک ها درست نشون داده نمیشه . برای مثال اینطوری نشون داده میشه :
میشه بگین علتش چیه ؟
سلام.
دوستان من چند وقته یک مشکلی با اینستاگرام پیدا کردم. وقتی برای کسی کامنت یا اون رو منشن میکنم! هیچ نوتیفی براش نمیره!
چیکار کنم؟
یاعلی سلام
دوستان من نیاز مبرم به هک یک صفحه اینستاگرام دارم ، هزینه اش رو هم پرداخت میکنم
از دوستان اگر کسی میتونه و یا میدونه کجا میتونم به هکر اینستا دسترسی پیدا کنم ، بگه خیلی لطف میکنه
خیلی واجبه مرسی یاعلی
درود
این که میگن میشه پیج اینستاگرام رو فروخت یا باهاش کسب در آمد کرد؛واقعا میشه؟
چه طوری؟
سلام
دوستان اینستاگرام رو میشه با pc هم وارد شد یا فقط با گوشی ها میشه ؟
بله میشه .نقل قول:
شما اکانت رو باید با گوشی بسازید حتمانقل قول:
بعد از طریق سایت لوگین میکنین
سلام
ببخشيد توي ارسال پست تو اينستا مشكل قاطي بودن حروف انگليسي و فارسي رو چجوري برطرف ميكنيد ؟
مثلا ميزنين( ويتامين D ... الي آخر )
اما اينجوري پست ميشه
( ويتامين ... الي اخر D )
سلام.
من یه سوال داشتم چطوری میشه تو کامنت ها لینک گذاشت که با کلیک کردن روش برن به اون لینک؟
سپاسگذارم.
- - - Updated - - -
سلام.
من یه سوال داشتم چطوری میشه تو کامنت ها لینک گذاشت که با کلیک کردن روش برن به اون لینک؟
سپاسگذارم.
- - - Updated - - -
سلام.
سپاسگذارم.
سلام ببخشین من یک اکانت درست کردم که ایمیل را اشتباهی با .cpm به جای .comنوشتم و ایمیل فعال سازی برایم نیامد و پسورد را هم فراموش کردم چطور میتونم با پشتیبانی اینستاگرام مشکلم را درمیان بگذارم چون این اکانت برام خیلی مهمه.
سلام
میشه پست ارسالی رو طوری تنظیم کرد که قابل لایک کردن نباشه؟
یا میشه لایک های دیگران رو پستامو حذف کنم؟
دوستان، آیا میتوان بدون نصب اینستاگرام در موبایل، از نسخه ویندوزش استفاده کرد؟
فقط یکبار نصب کنید و عضو بشید بعد پاکش کنید روی تلفن همراهتون و از این به بعد از طریق Browser لاگین کنید و کاراتون رو انجام بدید.نقل قول:
اگر یک هک سالم پیدا کردی به منم خبر بده منم اکانت خودم بدم هک کنه پسوردم رو درستش کنم با ایمیلم .نقل قول:
من چندتا برنامه هک ایرانی پیدا کردم که بیشترشون الکی هست و اکثر برای لایک های فیک هست مثلا خودش 200 تا اکانت میسازه با اون برنامه کاری میکنه که فقط از همون 200 تا لایک به پستات بخوره و اکانتی رو نمیتونه هک کنن حتی با هزینه.
راهی هست بدون جلبریک تو آیفون از چنتا اکانت استفاده کرد ؟!
..............
سلام
نرم افزار یا سایتی هست که باهاش بشه در کامپیوتر کامنت اول پست ها رو ادیت کرد؟
برای عکس گذاشتن چی؟ (بدون کاهش کیفیت)
سلام دوستان یه مشکلی که با اینستا دارم اینکه هر ویدیویی آپلود میکنم صداش اسلو میشه یعنی کاملا بم. میشه و از تصویر جا میمونه
کسی اطلاع داره چطور میتونم درستش کنم؟
هم با گوشی هم با pc آپ کردم هر دو همین مشکل رو دارن
واقعا هیچ کس نمیدونه ؟!! :n30::n30:نقل قول:
نمیشه کاری کرد که یکی از فالوورام نتونه منو فالو کنه یعنی از فالوورام حذف بشه