یه لانچر نصب کنید مشکل حل میشه ترجیحا اپکس apexنقل قول:
Printable View
یه لانچر نصب کنید مشکل حل میشه ترجیحا اپکس apexنقل قول:
البته من باگی نمی بینم. اگر منظورتون اون موضوعات سیو عکس ها و ایناست. فکر میکنم واسه خود برنامه باگ حساب نمیشه.نقل قول:
در کل از نظر من مشکلی نداره!
شما فقط میتونید جلوی انتشار خودکار ویدیوها از طریق اینترنت مبایل رو بگیرید ( 3g ) که داخل منوی Media قسمت اتوماتیک دانلود رو باید برای عکس و ویدیو رو باید تیکش رو بردارید/نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دقیقا همین اروری که دوستمون m_co2 گفتن : "متاسفانه Viber متوقف شده است". از آپدیت به بعد اینطوری شده. قبل از اون درست کار میکرد
نقل قول:این کار رو انجام دادم. مشکل بر طرف نشدهنقل قول:
به نظرم بهتره از شبیه ساز اندروید اندی استفاده کنید.هم کامل تر هست هم نواقص BlueStacks رو نداره.
ممنونم. آره فکر کنم این بهترین راه حله. بلو استک مشکلات خیلی زیادی دارهنقل قول:
البته بعضی ها گزارش کردن که روی دستگاه اندرویدیشون هم نسخه جدید وایبر فورس کلوز میشه .
سلام یعنی منظور اینکه که اگه محیط شبیه سازی اندروید روی سیستم نصب کنیم ، و وایبر ورژن اندرویدی رو در ان برنامه موقع فعال سازی وایبر نیارز به هیچ گونه ساختن پروفایل و اکانت وایبر با گوشی موبایل نیست ؟؟؟؟ همون محیط شبیه سازی عین موبایل عمل می کنه؟؟ یعنی انگار وایبر روی گوشی نصبه و در صورت نصب بودن اینترنت سیستم ، وایبر فعال میشه؟؟نقل قول:
من رو نوت 3 نسخه 5 و که نصب کردم کلی مشکل واسه گوشی پیدا شد اما الان که نسخه 4 و دارم اون مشکلات نیست حالام اگه که تو آپدیت جدید باگ ها حل شده نصبش کنمنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم اگه وایبر رو برای دو تا سه روز force stop کنم بعدا که بخوام بازش کنم و مطابق معمول ازش استفاده کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟منظورم اینه که force stop کردن وایبر براش ضرری نداره؟
سلامنقل قول:
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاره فقط بعد فورس استوپ کلیر دیتا نزنید که اگه کلیر بشه نیاز نصب مجدده و مراحل فعال سازی
لازمه بگم وایبر جزو برنامه هایی هست که در فایل متا موجود در برنامه مجوز پریلود (یعنی اتومات با خاموش روشن شدن گوشی استارت میشه ) گاهی فورس استوپ نمیتونه جولوشو بگیره.
موفق باشید
یعنی هیچ کس این رو تجربه نکرده و نمی تونه سوالمو به درستی جواب بده؟؟؟؟؟؟:n37:نقل قول:
دوست عزیز مثل گوشی عمل میکنه شما برنامه شبیه ساز رو نصب میکنید و بعد وایبر رو دانلود کرده و نصب میکنید وقتی اجرا کردین برنامه وایبر از شما شماره تلفن رو برای ارسال کد میخواد شماره رو میدین و کد رو وارد کرده وایبر فعال میشهنقل قول:
دوستان ! من وایبر رو رو لپ تاپ نصب کردم ( با کلک رشتی و استفاده از bluestacks ) نسخه دسکتاپ وایبر برای من فعال هستش !
چه جوری Contact های گوشیم رو بیارم رو لپ تاپ و چه جوری اسم شماره هایی که تو وایبر زدم رو Save کنم ؟
ویرایش . وارایش
این برچسب ها رو جدا از سایتی می شه دانلود کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر.
برچست های روی نسخه Desktop به صورت رایگان برای این پلتفرم قرار گرفته شده. و شما با ساینس کردن میتونید رایگان اینا ها دریافت کنید. خیلی از اونها در نسخه ی مبایل پولی هستند.
contact هایه گوشیم رو چه جور بیارم تو نسخه دسکتاپ ؟
فکر کنم اتوماتیک برهنقل قول:
برای من خودشون به صورت اتوماتیک رفت
من تو گوشیم وایبر ندارم ! با Blustack تو نستم رجیستر کنم ! که Contact هام رو نسخه Dektop نشون نمی ده
ی سوال وایبر روی ویندوز سون نصب کردم
پوشه ای که حاوی Avatars viberهست دقیقا در کدوم مسیره ؟ منظورم پوشه ای که عکس های مخاطبین وایبر رو ذخیره کرده
بی زحمت اسم مسیر دقیق رو بگید؟ :n16: مرسی
اگه بخوای کانتکت هات سیو شده در کامپیوتر نشون داده شن باید اول در موبایلت شماره ها ذخیره کنی بعد وایبر رو روی موبایل فعال کنی که وقتی به نت وصل میشه اتومات نسخه وایبر موبایل و کامپیوتر سینک میشننقل قول:
ای کاش می شد تو وایبر sticker ها رو گلچین کرد
عالی می شد
خیلی موافقم از هر سری چندتایش بسیار پرکاربرد هست اگر امکانی بود که یک بخش جدا واسه شکلکهای مورد علاقه میزاشتن عالی بود:n17:نقل قول:
آخه خیلی از این sticker ها دارهنقل قول:
باید قابلیت گلچین داشت
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فولدر ساخته شده بنام وایبر در مموری حاوی فایلی هست بنام keychain که کد شناسایی گوشی شما با اون باید مچ بشه و نصب بشه .خلاصه مشخصات گوشی به عنوان تمپروری فایل تو این فایل قرار میگیره حالا چرا مچ نمیشه و میگه کد اشتباهه به چند دلیلنقل قول:
یا از قبل برا شماره دیگه تقلا کردید و بعد تصمیم به تعویض شماره گرفتید
یا از قبل یکی نصب بوده و با حذفوایبر دوباره شماره جدید وارد کردید در حالی که فولدر قدیمو حذف نکردید.
راه حلی که خود وایبر پیشنهاد داده گفته تمام فولدرهای وایبر و برنامه رو حذف کنید و به مدت بیش از بیست و چهار ساعت صبر کنید.در صورت تقلا ب ای سه بار با کد میس مچ هرگز پیامی دریافت نخواهید کرد و تماسی صورت نخواهد گرفت براتون.
روی اندروید هم این مشکل رخ میده.
دوستان چطور میشه شماره های مزاحم را فیلتر کرد؟
ممنون
سلام از مخاطبینتون یه اکسپورت بگیرید با گوشی انتقال بدید به. کامپیوتر. و بلو استک رو باز کنید و فایل کانتکت رو. دراگ کنید تو بلو استک گزینه سیو تو مموری کارد رو بزنید و وارد مخاطبین بلو استک شوید و گزینه import forum storage رو بزنید و خلاص...نقل قول:
در صورتی که بلو استک قدیمیه دراگ اند دروپ نداره و فایلو باید داخل داکیومنت سیستم بزارید و با اکسپلورر بلو استک به فولدر. Bstshared بروید و فایلو کپی به مموری کارت بلو استک کنید.راحته.
موفق باشید
گزینه پریویسی block numberنقل قول:
در کل متوجه نشدم ! اگه یه آموزش عکس دار درست کنی ! ما را یک عمر بنده خود ساختی ....:n19:نقل قول:
مسیر پوشه پوشه ای که حاوی Avatars viberهست در ویندوز سون دقیقا در کدوم مسیره ؟ کسی نمی دونه بچه ها ؟؟؟:n16:نقل قول:
پس فکر کنم بهتره یه بار وایبر رو پاک و دوباره نصب کنمنقل قول:
چجوری میشه ورژن اندرویدی وایبر رو تو پی سی دانلود کرد ؟
از یه سورس معتبر مثل گوگل
با نسخه ویندوز میشه فبلم فرستاد ؟ چه جوری ؟
فیلمو یه جا آپدیت کن بعد لینکش رو برای طرف مقابل یزارنقل قول:
:n02::n31::n08::n20:
خخخخ دیگه ببخشید راه حلم یکم مسخره بود.:n33:
نسخه اندرویدیش رو میشه از سایت های apk-dlو evozi apk دانلود کننقل قول:
یعنی آدرس گوگل پلی بهشون میدی لینک مستقیم بهت میدن
---------------------------------------------
برای اجراشم باید Bluestacks نصب کنی
C:\Users\user name\AppData\Roaming\ViberPCنقل قول:
فایلای مخفی سیستمی رو قابل نمایش کنید
اول از مخاطبینتون که تو گوشی دارید یه خروجی بگیرید و انتقال بدید به سیستم. تا اینجاشو انجام بدید بقیش رو اموزش میزارمنقل قول:
اول مخاطبینمو دارم میکشم با موس درگ میکنم تو محیط بلو استک
بعد مرورگر پرونده رو باز میکنم و به فولدر شیر شده با نام بی اس تی فولدر bstfolder میرم
فایل کانتکت امده داخلش
فایلو کپی میکنم به sdcard اسم فولدر در تصویر مشخصه
و در اخر میرم به ایکن مخاطبین بلو استک و گوشه بالا سمت راست روش کلیک میکنم و ایمژورت رو میزنم و sdcard یا استرنج رو انتخاب میکنم بعد دوثانیه مخاطبین همه تو بلو استک امده و به وایبر و واتس و همه برنامه ها مورد نیاز اظاف میشه
گاهی اصلا نیاز به مرحله دوم و سوم برای کپی نیست و یظرب میتونید از مرحله یک به مرحله اخر برید
موفق باشید
سلام هدفم فقط فعال کردن وایبر در ویندوز هست که مجبورم از این شبیه ساز ها استفاده کنمنقل قول:
bluestack نصب کردم و ازسایت های دیگه what's up o line رو ورژن اندرویدی اونا رو دانلود و در blustrack یدون هیچ مشکلی نصب و فعال کردم اما برای وایبر همش خطا می ده ورژن وایبر اندرویدی Viber.5.1.1.42 و Viber__v2.2 رو ازچندین سایت مختلف دانلود و نصب کردم ا
پیام می ده که نصب شده و ایکون وایبر عین عکس بالا اضافه میشه اما وقتی کلیک می کنم ران شه میگه a problem has occcured و اجرا نمیشه و همگی اونا در بلواستک دچار مشکل بودن
چه کار کنم برطرف شه؟؟؟؟؟
اندی رAndy.0.22. نصب کردم اما بعد نصب فقط شرت کات virtual box o andyمیاد روی دسکتاپ ویندوز و هر چی اندی رو کلیک می کنم اصلا ران نمیشهنقل قول:
کسی می دونه چرا؟؟؟؟؟
اا باید اندی رو از virtualboxفعال کنم ؟؟؟؟؟
مرسی:n16:
راهی نیست بشه وایبر رو روی دو تا گوشی نصب کرد ؟ ( من یه گوشی دارم و یه تبلت که سیم کارت نمیخوره ) هر وقت با یکیشون وصل بشم دیگه با اون یکی نمیتونم وصل بشم چون میگه از یه جای دیگه وصل هستی !
سلام
دوستان این قابلیت جدید وایبر که اضافه شده چیه
فالو میشه کرد
مثلا بعضی افراد مشهور رو میشه فالو کرد