سلام خسته نباشید من تو یه گروهی توی لاین عضو بودم بعد به دلایلی اومدم بیرون الان نمی خوام بگم اونا من و ادد کنن راهی هست مجدد وارد گروه بشم جوری که کسیم من و ادد نکرده باشه ؟
Printable View
سلام خسته نباشید من تو یه گروهی توی لاین عضو بودم بعد به دلایلی اومدم بیرون الان نمی خوام بگم اونا من و ادد کنن راهی هست مجدد وارد گروه بشم جوری که کسیم من و ادد نکرده باشه ؟
برای اینکار باید از گروهی که در اون عضو هستید برای مواقع ضروری یک Qr Code تهیه کنید و چون الان احتمالا Qr Code نداری کاریش نمیشه کرد
ممنون از جوابتون حالا این Qr Code چی هست که برای دفعات بعدی استفاده کنم؟
خب اول روی گروه یک تاچ می کنی سپس روی گزینه Album می زنی تا یه صفحه جدید برات باز بشه در بالا یک منو وجود داره که گزینه سمت چپی یعنی Members رو می زنی در این صفحه میتونی اعضای گروه رو ببینی و یا وکسی رو به گروه دعوت کنی حال باید Add رو بزنی واز اون بالا گزینه Qr Code رو انتخاب کنینقل قول:
با این کار یک qr code بهت نمایش داده میشه که باید گزینه سبز رنگ Save to Album رو بزنی حالا Qr code گروه برات ایجاد شده و حالا اگر کسی شما رو از گروه حذف کنه بدون دعوت هم میتونید وارد اون گروه بشی
ممنون از وقتی که گذاشتین و برام تایپ کردین یه زحمت دیگه ای ام داشتم مثلا فرض کنید الان این QR کد رو دارم چجوری ازش می تونم استفاده کنم و وارد گروهه بشم ؟:n16:
باید اون عکس Qr code رو که ذخیره کردید و وقتی که کسی شما رو از اون گروه حذف کرد اون عکس رو تو گوشی باز کنی وتو قسمت Add Friends گزینه Qr code را انتخاب کرده و سپس از اون تصویر برای ورود به گروه استفاده کنینقل قول:
سلام یه سوال داشتم من یک گروهی تو لاین عضو هستم میخوام لینک گروه رو در جایی شیر کنم ولی نمیدونم چطور باید لینک بدست بیارم؟؟ اصلا میشه؟
دوستان میشه بگید چطور میتونم چت هایی که با کسی دارم رو ازش بک آپ بگیرم؟
امروز هر چی می خوام وارد لاین ورژن پی سی بشم اول لاگین میشه بعد سریع لوگات میشه چی کار کنم؟:n13::n13::n13::n13:
سه حدس می زنم اولیش اینه که مطمین شین نسخه دسکتاپ رو فقط یک سیستم نصب کرده باشیددومیش گوشیتون ارتباطش قطع نشده باشه و آخریش و مهمترینش میتونه اکانتتون به حالت تعلیق در اومده باشه
باید برید تو قسمت Freinds گروه مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد از پنجره باز شده گزینه Album رو انتخاب کنید بعد تو پنجره جدید Members رو بزنید و بعد روی Add کلیک کنید و در پنجره مربوطه بالای پنجره گزینه invite link را بزنید ولینکی که ظاهر میشود را کپی کنیدو در جایی که میخواهید شیر کنیدنقل قول:
دوستان من نمیدونم چطور یه عکس یا مطلب میتونم تو Keep لاین سیو کنم و اینکه بعدا چطور بهش دسترسی پیدا کنم کسی هست راهنماییم کنه؟
برای کپی فایل میتونید انگشتتون رو روی متن آهنگ یا فایل صوتی و یا فیلم مورد نظر چند ثانیه نگهدارید تا گزینه های زیر بسته به نوع سیستم گوشیتون ظاهر بشه فرق چندانی در نسخه IOS و Android وجود ندارد با رنگ قرمز مشخص کردم گزینه Keep رو که میتونید Save کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده فایلهای ذخیره شده هم میتونید در لاین به قسمت More سپس Line App ( بخش برنامه ها ) مراجعه کنید و انتخاب کنید شما میتونید در این بخش فایل اضافه کنید و یا میتونید حذف کنید مواردی که نیاز ندارید.
برای ارسال فایل هم کافیه گزینه ارسال فایل رو انتخاب کنید در PV چت یا همون چت خصوصی سپس گزینه Keep رو انتخاب کنید تا فایلهاتونو ببینید و انتخاب کنید ارسال میشه برای دوستتون فایل انتخابی
سلام چطور میشه افرادی رو که زیر پست های دوستم کامنت میزارن اد کنم؟
بعضیاشونم مینویسن لایک می چطور لایکشون کنم؟
سلام برای سوال یک امکانش نیست ولی برای سوال دومتون اول درخواست کنید که لینک یا آیدیشون رو قرار بدن تا اد کنید بعد لایک کنید
دوستان یه سوال دارم تو بعضی گروهها دیدم مثلا یکی یه مطلب میگذاره روش کلیک میکنی میری تو پست های طرف چطور باید اینکارو کرد؟ :n15:
من یکی از افراد لیست لاینمو بلوک کردم .بعد هم از داخل قسمت بلوک هم پاکش کردم .حالا هر کاری میکنم اون شخص داخل لیستم اد نمیشه .اینو هم بگم که برنامه رو هم حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی باز نشد ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن هم شمارشو دارم هم ادیشو
با چه خطایی رو به رو میشید هنگام اد کردن ؟
تعداد ادد لیستتون چند تاست؟ به احتمال زیاد یا تعداد فرزنداتون به حد مورد نظر رسیده یا شخص مقابل شما، شما رو بلاک کرده
نقل قول:
نوشته شده توسط zeynab.heydari1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد ادد لیستتون چند تاست؟ به احتمال زیاد یا تعداد فرزنداتون به حد مورد نظر رسیده یا شخص مقابل شما، شما رو بلاک کرده
اگر تعداد ادلیست پر شده باشه بازم اد میشه از ادلیست قبلی کم میشه ...
بازم اگر بلاک کرده باشه ایدی در سرج ایدی بازم پیدا میشه و اد میشه ...
در صورتی که خطای user not found داده شد احتمال داره تیک عمومی بودن ایدیش رو برداشته باشه
دوستان من یه سوال دارم من لاین و نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیتونم چت کنم یا پست بگذارم پاکش کردم دوباره نصبش میکنم نصب نمیشه چرا؟ تو رو خدا کمک کنید ممنونم
در مدیریت فایل در پوشه اندروید بعد data فایل های مربوط به برنامه لاین رو حذف کنید اگه باز نشد باید گوشیت رو به حالت کارخونه برگردونی که تمام اطلاعات گوشی پاک میشهنقل قول:
ممنون مجبور شدم ریست فکتوری کنم ولی با آموزشایی که اینجا خونده بودم درمورد ثبت ایمیل و QR Code تونستم دوباره همه گروههام و ... رو برگردونم:n01:
کس میدونه آیا با لاین میشه به صورت گروهی تماس برقرار کرد؟
آره , ولی باید اپ Popcorne رو نصب کنید که جز اپ های جانبی لاینهنقل قول:
Popcorn Buzz: Free Group Calls 1.0.2 اپلیکیشنی برای برگزاری کنفرانسهای صوتی از طریق گوشیها و تبلتهای اندرویدی است که توسط کمپانی شناخته شده و معروف LINE Corporation منتشر شده و در دسترس کاربران قرار گرفته است. با نصب این اپلیکیشن و اتصال به اینترنت قادر خواهید بود اعضای خانواده، دوستان و یا تمام آشنایان را در یک محیط مجازی گردآوری نموده و با یکدیگر بصورت گروهی مکالمه صوتی داشته باشید. این اپلیکیشن میتواند برای تجار و بازرگانان نیز بسیار مفید و کاربردی باشد؛ چرا که به این افراد هم کمک میکند که کنفرانسهای صوتی گروهی داشته و درباره مسائل مختلف با یکدیگر بحث و تبادل نظر داشته باشند.
ویژگیهای برنامه Popcorn Buzz: Free Group Calls:
▣ امکان تشکیل گروههای 200 نفره
▣ دعوت آسان از دوستان با ارسال یک URL
▣ دعوت آسان دوستان همراه در اپلیکیشن لاین
▣ نمایش فرد یا افرادی که در حال حاضر صحبت میکنند
میشه لینک دانلود لاین برای ویندوزفون رو بگذارید؟
نقل قول:کد:https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/line/9wzdncrfj2g6
سلام من لاینو رو بلواستاکس نصب کردم ولی نمیتون فارسی پی ام و پست بگذارم! چکار باید بکنم؟:n03:
سلام خب برو لاینو رو پی سی نصب کن. دیگه لازم نیست از بلو استک لاینو باز کنی
سلام دو راه برای نوشتن فارسی دارید:نقل قول:
نوشته شده توسط zeynab.heydari1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱. متنی که میخواهید تو Bluestack بنویسین رو اول توی برنامه Notepad تایپ کنید و بعد کپی بگیرید و توی برنامه لاین Paste کنید
۲. کیبورد فارسی رو روی برنامه Bluestack نصب کنید
ممنونم از جوابهاتون دوستان:n16::n16:
یه سوال دارم من اگه کسی رو تو لاین بلاک کنم اون متوجه میشه که من بلاکش کردم؟:n25:
اگه بلاکش کنید نمیفهمه فقط پست ها و پروفایل های جدیدتون رو نمیتونه ببینه البته اگه بهتون پیام بده ممکنه متوجه بشه
دوستان راهی داره که شماره کسی رو تو کانتکتم سیو میکنم به طور اتوماتیک در لاین اد نکنه؟
تیک گزینه auto add friends رو بردارنقل قول:
من اشتباهی یکی از دوستامو تو لاین پاک کردم. آیدیشو ندارم ولی شمارش هست، هر کاری میکنم دیگه نمیتونم تو اد لیستم پیداش کنم! راهی هست؟؟:n03:
Hide کردید یا Delete؟
اگر Delete کردید پس برنامه لاینتونو حذف کنید و دوباره نصب کنید در این صورت ازتون میخواد که دوباره دوستتونو اد کنید
با سلام و با تشکر از ایجاد این تاپیک :n16:
من به تازگی لاین رو گوشیم نصب کردم و واقعا این تاپیک کمک میکنه بهم
یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده من میخوام تو لاین گروه ایجاد کنم ولی نمیدونم چطور میتونم این کارو بکنم میشه راهنماییم کنید