الان توی لیگ هد تو هد دو تا تیم vahid z داریم . یکیش که وحید خودمونه اون یکی کیه ؟
نکنه وحید ناکامی های فصل گذشته خودشو می خواد با دو تا تیم جبران کنه
به نظرم اگه نمیشه جا خالی کرد برای این دو سه تا دوستمون هر چه سریعتر لیگو با 23 تیم ببندیم
Printable View
الان توی لیگ هد تو هد دو تا تیم vahid z داریم . یکیش که وحید خودمونه اون یکی کیه ؟
به نظرم اگه نمیشه جا خالی کرد برای این دو سه تا دوستمون هر چه سریعتر لیگو با 23 تیم ببندیم
چرا لیست بازی های هد تو هد آپدیت نمیشه ببنیم با کی بازی داریم؟
الان توی یه لیگ دیگهی که هستم مشخصه با کی بازی دارم؟!!!
لیگ قرعه کشی شد هفته اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه و یا متاسفانه 2 شخص مجزا هستیم :n02:نقل قول:
نمیدونم والا ، واقعا عجب داستانی شد ، بعد اینکه من اون پستو دادم ظرفیت لیگو 24 نفر کردم و کد رو کپی کردم تا برای دوستان بفرستم اما برق خونمون رفت
بعد هم که برق اومد دیگه دیر شده بود ! نمیدونم چیکار کنم الان ، واقعا شرمندم من :(
تو اولین دیدار این فصلم به سراغ ته دیگ سیب زمینی رفتم باید عرض کنم ترفندش تا اینجا که تاثیری رو بچه ها نداشته امیدورام همینطور ادامه بدن :n09:
منچستر چرا باخت ؟ :n28: خیلی بد بودیم تو بازی !
با اینکه منم جزو اون کسانیم که گفتن لیگ 20 تیمی باشه ولی موافق بودم که این چند تا دوست عزیز هم به لیگ اضافه بشن و حالا مشکلی نداشت
فقط وقتی لیگ ساعت چهار و ربع شروع میشه تازه شما ساعت سه اومدین تصمیم گرفتین و دیگه دقیقه 90 نباید می ذاشتین بشه! :دی
واقعا حیف شد و نباید می ذاشتیم اینجوری بشه و از اول باید یه تصمیم جمعی می گرفتیم
اگه بشه تیم جا به جا کرد من حاظرم جامو به یه تیم دیگه بدم :دی
برای منم عجیبه چه جوری یه تیم دقیقا اسمش شبیه منه و فک کنم کار دست های پشت پرده باشه :دینقل قول:
البته Blues اسم تیم منه و نام کاربریم اونه
آقا رضای عزیز حتما قسمت نبوده مشکلی نیست دشمنتون شرمندهنقل قول:
من اصلا در جریان 20 تیمی بودن نبودم چون روال کار اینطوری نبود و کد ها همیشه اینجا قرار داده میشد
در هر صورت مهم نیست شما از رقابتتون لذت ببرید ما هم خوشحال میشیم:n16:
بازهم شرمنده اصلا دوست نداشتم اینطوری شه :n16:
فعلا که عقبی برادر، بدم عقبی ... برو امیدوار باش فردا بازیکنات یه معجزه ای بکنن وگرنه هیچ :n02: :n11:نقل قول:
فعلا که عقبی برادر، بدم عقبی ... برو امیدوار باش فردا بازیکنات یه معجزه ای بکنن وگرنه هیچ :n02: :n11:نقل قول:
از همین روز اول انگار سر سازگاری نداره....جیرود رو چرا بازی نداده؟!!!
چیو عقبی ؟ :دی زاراته که بازی نکرده بارکلی ت هم همینطور ،نقل قول:
دقت بنمو من یه bruce دارم که رو نیمکته و میاد تو - 1 امتیازم 1 امتیازه ! :دی ! :n02:
حاضرم شرط ببندم میبرم :n09:
ای بابا............
ما همیشه تیممون هفته های اول خوب نتیجه میگرفتا!!!
طلسممون کردن،انشالله فردا و پس فردا جبران میکنیم:n02:
بر عکس سال های گذاشته که هفته های اول تو صدر بودم امسال روند بدشانسی رو تو همین هفته اول شروع کردم.
و امان از ستاره هایی که رو نیمکت ند::n02: سیگوردسن روی نیمکت 13 امتیاز اورده و عملا تو ترکیب قرار گرفتنشم در حد صفره:n29:
سلام
من امروز رفتم دیدم Naismith و Coutinho خود به خود تعویض شدن امکان اینکه وارد تیم بشن هم نیست !!!
کاپیتانمم عوض شده
چشه این؟!!
شانسُ ببین تو همین اولین مسابقه P30world Champions با اختلاف 1 امتیاز باختم :n29:
این P30world Champions همون هد تو هدِ ؟ ساختارش که همونه ولی تو اسمش هد تو هد نیست خب :n02:
بابا هنوز تمام نشده اون بازی های روز اول بود ولی به هر حال باختت حتمی با اختلاف بیشتر هم حتمینقل قول:
همین بازی اول دو تا گرگ ها رو انداختن به جون هم :31:
این هفته تیم من ( Dire Wolf ) با WOLF21 بازی داشت که نبرد کاملا نابرابر هست ... ولی خب دایروولف من در مقابل 21 گرگ خوب مقاومت کرده :31:
آقا باور کن حسابی رو این فانتزی نیست !نقل قول:
دیروز من 1 امتیاز جلو بودم امروز شما 3 امتیاز جلو هستی ..
فردا که جفتمون Filipe Luis رو داریم که هیچ
من Costa رو کاپیتانم دارم که اگه بالای 60 دقیقه تو بازی باشه چون کاپیتانم هست می برم .. یهو دیدی دقیقه 20 مصدوم شد رفت زبونم لال :31:
این که هیچ چیز این فانتزی معلوم نیست اصلا جذابیتش رو برده بالا :n12:
+
چشم نزنم امسال صداو سیما بازی ها رو داره خوب نشون میده .. اینطوری فرصت خوبی هست برای آنالیز .. و به لطف این فانتزی هر بازی جذابیت خاص خودش رو داره ... والا :31:
شهاب شاید باورت نشه،اما ما تلویزیون نداریم خونمون بشینم بازیها رو ببینم:n02:نقل قول:
+
این زحیم استرلینگ چه کرد!!!:n02:
دو دل بودم بین این و جوردن هندرسون،خداروشکر آخر اینو ورداشتم..........
خدا یارمون باشه میریم روی 45 امتیاز فردا،زیاد هم بد نیست واسه هفته اول..............
+
پارسال من و ایمان هفته های اول همیشه یا اول بودیم یا دوم،امسال یا آخریم یا یکی مونده به آخر.............
نتیجه بازی امشب چلسی و بارنلی تکلیف هفته اول را مشخص خواهد کرد و بازیکن مهم دیگو کاستا هست که 13 نفر توی ترکیب دارند
که میتونه نتایج بازی ها را عوض کنه فقط تیم ( dashreza) بردش قطعی و 9 بازی دیگه به بازی امشب چلسی و بارنلی و البته دیگو کاستا بستگی
داره
بله دیگه :n02: لیگو طوفانی شروع کردیم و در قدم اول یکی از پر زرق و برق ترین تیم ها
که اسمش هرکسیو مست و پاتیل :n19: میکنه رو شکست دادیم !
ته دیگ سیب زمینی :n08:
من هم بعد از برد هفته اول توی هفته دوم یک ته دیگ سیب زمینی چرب و چیلی خوشمزه میل میکنم:n19::n19:نقل قول:
خب با اینکه بچه های ما توی دوران بدنسازی بودن ولی برای هفته اول بد امتیاز نیاوردن :دی
با انجام بازی چلسی یکمی وضع امتیازم بهتر شد و فابرگاس و کاستا که پیش بینی می کردم برام خوب امتیاز اوردن ولی فلیپیه لوئیز کلا بازی نکرد!
هنوز امتیازهای اضافی امشب نیومده ولی فک کنم حدود 60 امتیاز گرفتم و هد تو هد رو هم خیلی نزدیک می برم
این وسط ارزش نیمکت اینجا مشخص میشه و دو تا بازیکنم که بازی نکردن جاشون دو تا بازیکن از نیمکت جا به جا میشن که از اونا یه دونشون 8 امتیاز اوردش
اون بازیکن هم کسی نیست جز ولار (یا فلار ) بازیکن 4.5 پوندی که به این بچه شاید کسی اعتقاد نداشت ولی من می دونستم با وجود خستگی جام جهانی هم این بچه خیلی خوبه :دی
امسال ظاهرا خبری از مافیا و اینا نیست و چند تیم مثل شما و تیم علیرضا و ... دیگه نمی تونن از مافیا استفاده کنن و به خاطر همین حتما ضربه می خورین :دینقل قول:
پارسال من و ایمان هفته های اول همیشه یا اول بودیم یا دوم،امسال یا آخریم یا یکی مونده به آخر.............
61 امتیاز میگیری و با اختلاف 8 امتیاز برنده میشینقل قول:
منم ولار رو روی نیمکت دارم،احتمالا بجای ال احمدی که بازی نکرد بیاد تو ترکیبم...............نقل قول:
فکر کنم اگه اونم بیاد نزدیک 60 امتیاز بگیرم و بیام بالای جدول..............
+
با تشکر از ایووانویچ که جواب اعتماد منو داد و مانند پارسال بسیار عالی بازی کرد و گل هم زد :n02:
خب این هفتهی اولی قسمت علیرضا یا به عبارت دیگه Perspolis یا به عبارت دیگه aluminium بود که مغلوب Amirou بشه. از همین تریبون بهش خسته نباشید میگم و توصیه میکنم زیاد ناراحت نباشه چون همهی تیمها قراره ببازن به امیرو. اما خب از بدشانسیش بود که هفتهی اول خورد به من و این رو هم بگم که تیم بسیار خوبی داره علیرضا و هر تیم دیگهای بود با نتیجهی بدتری میباخت. (شر و ور به سبک قلعهنویی. که تو کنفرانس مطبوعاتی نون قرض میده به مربی حریف. :n02:)
ولی خداییش خیلی خطری بود این بازی. قبل از بازی چلسی 20 امتیاز جلو بودم و اولا خوشبختانه چک بازی نکرد. بعد هم ایوانویچ و هم کاستا که توی ترکیب علیرضا بودن گل زدن و با با امتیازهای اضافهای که احتمالا خواهند گرفت، 52 با 53 امتیازی میشن و امتیاز من هم 54 هست. خلاصه خوب شد که با برد شروع کردم.
صدای ما را از صدر جدول می شنوید :n05:
من که میدونم ریشه همه این تبانی ها به کجا میرسه!
این پول های رد و بدل شده ، پول به فیلان مربی دادن که فیلان بازیکن رو با مصدومیت بازی بده و اینا همه اش مشخصه!دیگه به خوزه هم میگن فیلپه لوئیس رو بازی نده!
شمایی که دست های پشت پرده بهت آفر میده، بدون قبلش اومده پیش ما و ردش کردیم، بعله!
همه مشکل ها از مصدومیت رس بارکلی شروع شد، از لیست که خارجش کردم مجبور شدم یه سری تغییرات دیگه هم بدم که باعث بیرون رفتن هندرسون هم شد.
فقط یه حسرتی که امسال دارم شرکت نکردن در اولتیمیت هست که پارسال تو ایران اول شدم. واقعا تجربه عالی و دلچسبی بود. حیف.:n29:
یه پیشنهاد ...دوستان اگه یادتون باشه فصل قبل برای جذاب تر شدن لیگ بعد پایان هر هفته یه سری امار و ارقام تحلیل نتایج میذاشتیم ، اگه بشه که هر هفته یکی از بچه های لیگ این امار ها رو در بیاره خیلی خوب میشه، ایشالا یه همکاری خوب در این زمینه داشته باشیم همگی ،چون همین آمار ها حرف واسه گفتن خیلی داره و تاپیک هم نمیخوابه.
کی میشه باز برگردیم صدر؟ :دینقل قول:
من موندم این مورینیو چی فکر کرده که به کورتوا بازی داد و چک رو گذاشت روی نیمکت؟!!!نقل قول:
شانس اوردی امیر جان:n02: و اگر چک بازی میکرد حتماً امتیاز کلین شیت ایوانویچ و چک هم اضافه میشد ولی ...
البته بچه های ما از هفته سوم قراره برد رو شروع کنن:n06:.اول قراره بریم تو بحران و بعد بردها شروع بشه
من موندم این مورینیو چی فکر کرده که به کورتوا بازی داد و چک رو گذاشت روی نیمکت؟!!!نقل قول:
شانس اوردی امیر جان:n02: و اگر چک بازی میکرد حتماً امتیاز کلین شیت ایوانویچ و چک هم اضافه میشد ولی ...
البته بچه های ما از هفته سوم قراره برد رو شروع کنن:n06:.اول قراره بریم تو بحران و بعد بردها شروع بشه
دوستان این هد تو هد چطوریه؟
تکمیل شده لیگتون؟
موافقمنقل قول:
یه پیشنهاد ...دوستان اگه یادتون باشه فصل قبل برای جذاب تر شدن لیگ بعد پایان هر هفته یه سری امار و ارقام تحلیل نتایج میذاشتیم ، اگه بشه که هر هفته یکی از بچه های لیگ این امار ها رو در بیاره خیلی خوب میشه، ایشالا یه همکاری خوب در این زمینه داشته باشیم همگی ،چون همین آمار ها حرف واسه گفتن خیلی داره و تاپیک هم نمیخوابه.
پیشنهاد من هم برای این کار خود زننده تاپیکه :دی
از اول مشخص بود کوتورا بازی می کنه و از مصاحبه های مورینیو هم میشد فهمیدنقل قول:
من موندم این مورینیو چی فکر کرده که به کورتوا بازی داد و چک رو گذاشت روی نیمکت؟!!!
به خصوص اینکه سال قبل خیلی درخشش داشت و حتی سایت گل اونو در بین 50 بازیکن برتر در رده هشتم و رده اول دروازه بان های اروپا قرار داد!
ولی اگه چک از چلسی نره من پیشنهاد می کنم روی این دو دروازه بان حساب باز نکنید چون یه دفعه می بینید توی یه بازی دروازه بانی که انتخاب کردید بازی نمی کنه ولی خب احتمالا باید انتظار داشت چک از چلسی بره و در اونصورت دیگه کورتوا گزینه خیلی مناسبی برای فوتبال فانتزیه...
متاسفانه هد تو هد یه جوریه که بعد از شروع هفته اول مسابقات دیگه به طور اتوماتیک عضوی رو اضافه نمی کنه و مثل یه لیگ واقعی فوتباله و برنامه بازی ها هم اتوماتیک چیده میشهنقل قول:
دوستان این هد تو هد چطوریه؟
تکمیل شده لیگتون؟
آخه این دیگه خیلی ریسکه توی بازی اول بهش بازی دادن.اونم جای کی؟!!!نقل قول:
از اول مشخص بود کوتورا بازی می کنه و از مصاحبه های مورینیو هم میشد فهمید
به خصوص اینکه سال قبل خیلی درخشش داشت و حتی سایت گل اونو در بین 50 بازیکن برتر در رده هشتم و رده اول دروازه بان های اروپا قرار داد!
ما تیممون هنوز آماده نیست ...نقل قول:
یه اخراجی دادیم یه مصدوم .
با این حال من شکست رو گردن می گیرم :n02:
نوش جان :n02:نقل قول:
خیلی از این جو خوبی که تو تاپیک افتاده راضیم :n11:نقل قول:
در این مورد منم موافقم اما نظرم اینه هر کسی وقتشو داشت هر هفته خودش خودجوش بیاد اینکارو کنه ! یه بار من یه بار شما یه بار یکی دیگه ...
چون ممکنه من امتحانام جوری بشه نتونم هر هفته وقت بذارم !
تابلوی نتایج جنجالی هفته اول!!:n19:
.
هفته 1 هد تو هد:
همیشه میگن باخت سنگین تو هفته اول بهتر از باخت های مداوم در طول لیگه:n02:
نشون می ده همیشه مربی کار بلد جواب نمی ده!!!!!!!
بچه هایی که زبانشون خوبه سایت زیر میتونه خیلی بهشون کمک بکنه.................
بازی رو جذابتر میکنه واسه آدم :
کد:http://fantasyfootballfirst.co.uk/
با اینکه سیستم مسخره ما هنگ کرد و نشد که چند تا بازیکن جابه جا کنم اما برای هفته اول خوب بود ...
خداروشاکریم عنوان مقتدرانه ترین پیروزی هم که نصیبمون شد:دی