معروفترین و محبوبترینش در این زمینه جی میل هستشنقل قول:
دوستان از مسنجر با چه برنامه های دیگه ای میشه چت صوتی کرد؟
Printable View
معروفترین و محبوبترینش در این زمینه جی میل هستشنقل قول:
دوستان از مسنجر با چه برنامه های دیگه ای میشه چت صوتی کرد؟
هر عدد 5 رقمی ای که بدی قبول می کنهنقل قول:
سلام من می خوام یه آیدی در yahooباز کنم که همش میگه postal codeغلت
salam khaste nabashid,,,man ye soali daram,,age kesi id mano block karde bashe az koja mishe fahmid ke blockam karde?aslan rahi bara inkar vojud dare?
salam,,az koja befahmif ke ye nafar az llistemun mano block karde?
سلام.
چطور بدون pm دادن متوجه بشم تو addlist دوستم هستم یا نه؟
این روشی که گفتین نیاز به pm دادن داره.
نقل قول:فارسی بنویس.نقل قول:
آیا راهی داره برای اینکه بفهمیم پیغام های آفلاینی رو که برای شخص خاصی گذاشتیم چه زمانی خونده یا کلا میشه فهمید یک آی دی خاص آخرین بار در چه زمانی آنلاین بوده ؟؟؟؟
با سلام
چطوري ميشه چند تا از اي دي امو تو ياهو حذف كنم
نقل قول:
میشه توضیح بدین ...
و آپلود کنید...
ممنون
یعنی راحی نیست که بدون بدون pm دادن متوجه بشم تو addlist دوستم هستم یا نه؟
نقل قول:
چت صوتی و با کیفیت خوب می خوای برو اینجا :
روم ایران هم داره چت تصویری هم داره ولی باید سرعت بالا باشی :20:کد:www.beyluxe.com
يه مشكلي دارم مسنجر نه عكس من و نه عكس دوستام نشان نميده
سلام
ميشه به من چندتا سايت معرفي كنيد كه در رابطه با برنامه "multi-process programming" باشه. ممنون
من نمی تونم از طریق مسنجرم Web بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر بابت همه مطالب از دوستان
سلامن علیکم
آقا مسنجر ما یه هفتست که نمیاد بالا. یاهو مشکلی داره؟
نه مشکل از یاهو نیست ........
تایید میشهنقل قول:
سلامن علیکم
آقا مسنجر ما یه هفتست که نمیاد بالا. یاهو مشکلی داره؟
مال منم همینطوریه...
چه کنم؟
چرا جدیدا آیدی نمیاد بالا
یا اگر هم میاد بالا ادلیست ناپدیده ؟!
لطفا اون راه حل بود که آی پی میدادی تو کانکشن پرفورمنس؟؟
یکی راهنمایی کنه...
دوست عزيز به جاي ip دادن در قسمت ferenceper connection>socks بزارش روي http بالا مياد...!
آقا قبلن یه سایت دارک تونل بود برای برنامه های یاهو الان سایتی نیست؟
بچه ها مسنجر من نهه. نميتونم باهاش روم ايجاد كنم ميگه:
THIS REQUEST WAS REFUSED
چيكار كنم؟
سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوال دارم می خواستم ببینیم میشه توی مسنجر 9 عکس دوستانمون برای همیشه کنارشون بمونه یعنی یه جورهایی همیشه آن باشن ؟ یا عکسشون کنارشون بمونه ه ه ه ه ؟ مرسی
سلام
من میخوام از IMVironment و از "Doodle" استفاده کنم ولی وقتی اجراش میکنم این پیغام میاد
Unable to load the "Doodle" IMVironment. The IMVironment cannot be installed.
چیکار کنم درست شه؟
سلامنقل قول:
من این قسمتی رو که bold کردم نمی تونم پیدا کنم ،ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام دوست عزیز !نقل قول:
دارک تونل جدیدا اومده بالا و خیلی هم از طرفداراش به خاطر بالا اومدن دوبارش خوشحال هستن :8:
از لینک زیر میتونید وارد سایت بشید و از برنامه های سایتشون استفاده کنید :
:8:کد:www.dark-tunnel.com
سلام.
از یا هو مسنجر 9.0.0.2162 استفاده میکنم.
میخوام بدونم آرشیو مسیج ها رو کجا نگه میداره برم یه کپی بگیرم ازشون؟
ممنون...
سلام ممنون از توضیح شما ولی من این کار رو امتحان کردم کسانی رو هم که چراغ خاموش روشن هستند رو باز هم خاموش نشون میده یعنی مشخص نمی کنه که invisible هستند میشه راهنمایی بفرمایین؟:20:نقل قول:
سلام ممنون از توضیح شما ولی من این کار رو امتحان کردم کسانی رو هم که چراغ خاموش روشن هستند رو باز هم خاموش نشون میده یعنی مشخص نمی کنه که invisible هستند میشه راهنمایی بفرمایین؟:20:نقل قول:
الان این راه عوض شده . باید از راه دیگه اینکار رو کنیدنقل قول:
1- وارد Account info از منوی Messenger بشید
یا
در profiles.yahoo.com آی دی و پسورد خودتو بزن
2- در قسمت account Info ( در View account info )
رمز خودت رو وارد کن
3- توی صفحه ای که باز میشه بخش های مختلفی وجود داره که یکی از اون بخش ها Account Settings هست
پایین اون نوشته Manage your yahoo! Aliases این رو کلیک می کنید
4- لینک add alias رو می زنی و آی دی مورد نظر رو می دی . اگر آی دی از قبل استفاده نشده باشه همینجا ایجاد می شه
با یکبار sign Out و sign in کردن هم می تونی ازش استفاده کنی
یه سوال :
توی ورژن های قدیمی یاهو می شد وارد رومی بشی که دوستت اونجا هست
یا اینکه وارد یه روم بشی و با زدن /goto ID اتوماتیک وارد یه روم دیگه بشی که دوستت هست
الان اصلا همچین راهی وجود داره که بدونی دوستت توی چه رومی هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
مدتی که اصلا نمی تونم وارد مسنجر یاهو شم
هم با دیال اپ و هم با وایرلس
مسنجرم 9 هستش
آقا كسي نبود؟:31:نقل قول:
اینجا بپرس:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230339&page=158
salam
man mikham vaghti doosam vasam payam ferestad va computere man khamoosh bood man az ye tarighi befahmam masalan telefon zang bokhoreh
یه سوال
من وقتی مطلبیو کپی میکنم توی یاهو مسنجر واسه کسی paste میکنم
نمیبینش حتما باید تایپ کنم مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
اگه منظورت کدوم قسمت ویندوز هستش ..باید بری به program/yahoo/messenger/profile/ بعدش اونجا ایدیهایی login کردی رو میبینی... باز میکنی پوشه رو و محتویاتشو کپی میکنی...البته برای باز خونیشون نیاز به برنامه ی مخصوص خودش هستش....ضمنآ باید تو یاهو مسنجرت گزینه ی سیو آل مسیج رو زده باشی....
سلام ،
چندی پیش من یکی از دوستانم را از لیستم پاک کردم ، حالا هر چی add می کنمش جواب نمی ده .چطوری می تونم بفهمم که آیا او هم منو پاک کرده یا نه ؟ به عبارت دیگه آیا من هنوز در لیست او هستم یا نه ؟
لطفا پاسخ دهید .
نقل قول:
سلام دوستان
مي خواستم بدونم اين همه نرم افزار كه ميشه طرف رو بدون اجازه اد كرد يا وب كمش رو ديد توي ياهوي 9 هم جواب ميده يا نه؟
ممنون
سلام
از کجا بفهمیم که با کسی که چت می کنیم ما رو ایگنور نکرده؟
با تشکر