فصل جدید از امروز واسه پرسپولیس شروع شد :n27:
Printable View
فصل جدید از امروز واسه پرسپولیس شروع شد :n27:
علی دائی قبل از شروع فصل قول داد که کمتر مصاحبه کنه تا تیم بدون حاشیه کار خودشو بکنه
ولی تو همین هفته اول مجبور شد صحبت هایی علیه داوری کنه که 5 ملیون هم جریمه شد.
.
امیدوارم دیگه این کارو نکنه!
ماستمالی به سبک فدراسیون
بار دیگر و همانطور که انتظار میرفت؛ ماجرای "سقف بودجه" تیمها و تخلف استقلال و سپاهان از این قانون با زیرکی تاج ماست مالی شد!
تاج در برنامه نود نکته تازه ای را بیان کرد که قبل تر هرگز آنرا نشنیده بودیم!
وی مدعی شد سقف بودجه اعلامی برای تیمها؛ سقفی پایه است و قرار بر این است که 20 درصد این مبلغ به عنوان مخارج تیم به این رقم "افزوده" شود!!!!!!!!!!!
(نقل به مضمون)
این یعنی حضرات حاضر شدند سقف بودجه را 3 میلیارد برای تیمهای غیر آسیایی و 3/6 میلیارد برای تیمهای آسیایی افزایش دهند تا تیمهای نورچشمی اینچنین؛ تخلفی انجام نداده باشند! مصداق بارز توجیه، ماست مالی و تدوین قانون برای توجیه بی قانونی!
حتما هم خوب به یاد دارید که پیش از این بارها تاکید شده بود که 20 درصد همین مبلغ باید صرف مخارج جاری تیم شود.یعنی کل هزینه ها از خرید بازیکن تا هزینه حمل و نقل در همین سقف گنجانده شده ولی الان مهدی تاج کلا قانون را عوض کردند تا مبلغ 17 میلیاردی که سپاهان در بازار نقل و انتقالات به راحتی هزینه کرد(که تازه همون هم محل شبهه فراوان است) عملا قانونی بنماید!!
و البته کسانی که صحبت های تاج را شنیدند حتما متوجه شدند که تاکید تاج روی پرسپولیس به عنوان تیمی با قرارداد های مشکوک بود!! این در حالی بود که از قضا هیچ رقمی در قرارداد های پرسپولیسی ها مشکوک نبود و حتی رقم قرارداد دایی که به درستی و برخلاف مربی رقیبش اعلام شده بود تا مدتها نقل محافل بود!! مشخص نیست آقایان به چه چیز دیگه ای از پرسپولیس قصد گیر دادن دارند؟!!
همه ایران تخلفات استقلال و سپاهان در دور زدن قانون را دیدند و طبق سوالات قبلی که مطرح شده بود منتظر واکنش فدراسیون با این بی قانونی بودند ولی دیدیم که مطابق انتظارات نه تنها مجازاتی در نظر گرفته نشد بلکه با "قانون سازی" این تخلف بزرگ عملا قانونی هم شد!
حالا پرسپولیس میماند و 21/6 میلیارد سقف بودجه ای که تنها 15 میلیاردش را بازیکن خرید! و خیلی بازیکنان بزرگ را به بهانه قانون مندی و عدم پرداخت مبالغ خوب از دست داد!
- حدس میزدیم بازی بخوریم و حدس هم میزدیم هیچ مجازاتی با متخلفان نور چشمی صورت نگیرد ولی این قانون سازی دیگر نوبر بود!!!!!
رحيمي از هيات مديره پرسپوليس خارج شدمحتوای مخفی: متن خبر
خلاصه:
زمانی که استیلی جدا شد، تعداد اعضای هیئت مدیره زوج شد و توی تصمیم گیری ها دچار مشکل می شدند.
قرار بود یه نفر جای استیلی بیاد که درست بشن از نظر تعداد ولی
تصمیم گرفتن که رحیمی از هیئت مدیره خارج بشه ولی همچنان به عنوان مدیر عامل (بالا ترین مقام اجرایی باشگاه) فعالیت کنه.
.
البته مثله این که اسپانسر گفته بود: اون نفر رو ما تعیین می کنیم که کی باشه ( برای اضافه شدن )
ولی سیاسی جلوشون ایستاد.
آمار رویا رویی های پرسپولیس و فولاد
در هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در اهواز به مصاف فولاد می رود که این سی و سومین رویارویی دو تیم در طول تاریخ شان است.
پرسپولیس و فولاد تاکنون 32 بار در لیگ و جام حذفی باهم روبرو شده اند که سرخپوشان پایتخت 15 برد و فولاد نیز 7 برد کسب کرده اند و 10 بازی نیز با نتیجه مساوی خاتمه یافته است.
پرسپولیس 45 گل و فولاد نیز 31 گل به ثمر رسانده است.
پرسپولیس و فولاد فصل قبل 3 بار باهم روبرو شدند که بازی رفت لیگ برتر در تهران با نتیجه 3-1 به نفع سرخپوشان شد
و در بازی برگشت فولاد در یک بازی پر حرف و حدیث 2-1 پرسپولیس را برد. گل آرش افشین در دقیقه 90 که برد فولاد را تضمین کرد، به عقیده بسیاری از کارشناسان داوری خطای هند بود.
سومین دیدار دو تیم نیز در یک چهارم نهایی جام حذفی بود که پس از تساوی 1-1، در ضربات پنالتی فولاد پیروز شد.
.
.
.
تیم داوری بازی پرسپولیس و فولاد انتخاب شد!
محمدرضا اکبریان – حسین طالقانی – مهدی الوندی – جمشید محمدی – ناظر: عبداله باعزم
.
.
.
اخباری که به گوش میرسه اینه که باشگاه از سازمان لیگ استعلام گرفته و سازمان لیگ اعلام کرده
بر اساس اون قراردادی که پیش ماست، پولادی هیچ جا نمی تونه بره و باید برای پرسپولیس بازی کنه!
.
.
تکلیف ما با اومانیا چیه؟
هنوزم که هنوزه قراره هفته بعد اومانیا بیاد تهران!:n09:
به هفته دوم رسیدیم، جایی که باید با قهرمان فصل قبل بازی کنیم.
الان من نمی دونم باید جلوی فولاد بازی کنیم، جلوی هوا مقاومت کنیم، جلوی زمین مقاومت کنیم و ...
بیست بازیکنی که به اهواز رفتن
مکانی، نیلسون، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، محمدرضا خانزاده، میثم حسینی، حمیدرضا علیعسگر، احمد نوراللهی،
امید عالیشاه، پیان صادقیان، رضا حقیقی، هادی نوروزی، رضا نوروزی، محمد عباسزاده، مهدی طارمی، محمد نوری،
فرشاد قاسمی،میلاد کمندانی، افشین اسماعیل زاده و یک بازیکن جوان اعضای تیم فوتبال پرسپولیس هستند که عازم اهواز شدند.
.
.
.
ترکیب پیشنهادی برای این بازی:
سوشا مکانیمحمد نوری هم میتونه تو ترکیب اصلی باشه ولی من دوست دارم از نور الهی رو نمایی بشه!:n01:
میثم حسینی ... بنگر ... نور محمدی ... خانزاده
حقیقی ... نور الهی
علی عسکر ... پیام صادقیان ... عالیشاه
رضا نوروزی
گویا ماهینی قضیش پیچیده شده و نمیتونیم دیگه روش حساب کنیم این فصل
ولی مهم نیس خانزاده رو داریم تو اون پست که خوب کار میکنه
دفاع چپ هم میثم حسینی و علی عسکر هستن و پارسال میثم خوب کرد انصافا
بیشترین نگرانی دفاع وسط هست که نورمحمدی و بنگر ایستادن که نمیشه به نور محمدی مطمئن بود کاش این اومانا رو زودتر جذب میکردن خیالمون راحت میشد
ترکیبم که مشخص شد... بابا این نیلسون دروازبان نیس، پارسال اصلا توپ به دروازه پرسپولیس نمیرسید که بخواد گل بشه، صد در صد سوشا ازش بهتره
علی عسگری اصلا به نظرم واسه پست دفاع کنار مناسب نیس، اینو تو بازی قبل دیدیم، وقتی توی این پسته، نه دفاع آن چنانی میکنه و نه توی حمله ها شرکت میکنه، باید میثم رو بذاره دفاع جای علی عسگری، به جاش علی عسگری رو بذاره حمله جای عباس زاده که بازی قبل خوب نبود.
پرسپولیس امسال واقعا افتضاحه.مخصوصا علی عسگری که از همه بدتره.رضا نوروزی هم خیلی بی دقته.
آدم از دیدن این بازی واقعا دلسرد میشه
دستاورد پرسپولیس در نیمه اول:خیلی جالبه فقط 3 تا کارت زرد!!!!این بازیم خیلی بجنبن یه مساوی دیگه بگیرن اگر هم اینطور نباشه اولین باخت پرسپولیس.الان هم که 2 تا خورده.
اگه بخواد تو آسیا هم اینطوری بازی کنه از تیم های عربی مطمئنا 5یا6 تا میخوره.
دقیقه ی 70 و هنوز یه موقعیت گل جدی نداشتیم... خدا این فصلو بخیر کنه
فکر کنم توی تمرینات پیشفصل، دایی به طور فشرده روی سبک اعتراض کردن بازیکنها کار کرده به جای کارهای فنی. هر خطایی که میکنن، پنج نفری هجوم میبرن به داور و اعتراض میکنن. بابا آخه چرا همچین میکنید؟ دو تا شوت و پاس یاد بگیرید به جای این کارها.
بیچاره دایی که قراره حسابی ابروش بره :(
پرسپولیس به معنای دقیق کلمه افتضاح بود!
فقط همین.
.
هیچی از تیم تو زمین ندیدیم.
نه تو فاز حمله خوب بودیم و نه دفاع.
چقدر کارت زرد گرفتیم! فکر کنم 7 یا 8 تائی شد.
چهار تا پاس درست و پیاپی به هم نمی دادن.
سلام
آقا صادقیان وقتی تو ذوب آهن هم بود این جوری اعتراض های شدید انجام میداد ؟
این فصل صادقیان تنهاست و فشار روش زیادتر هست ، به نظرم دایی باید کنترلش کنه ، گرچه فکر میکنم یه سری از این اعتراض ها زیر سر دایی هست , انقدر اعتراض میکنه ، دیگه تیم داره به حاشیه کشیده میشه و ناخودآگاه بازیکن ها هم پیاپی اعتراض میکنن و این اصلا برای تیم خوب نیست .
و درآخر فکر میکنم امتیازی که داریم اصلا مهم نیست چون دو تا بازی سخت داشتیم ، و میشه جبران کرد .
موفق باشید.
تبریک میگم، دوتا بازی 8تا کارت زرد 2تا قرمز.
منتطر یه محرومیت سنگین هم برای صادقیان باشین
اظهارات دایی پس از شکست برابر فولاد
علی دایی پس از شکست دو بر صفر مقابل فولاد در نشست خبری گفت: این برد را به فولاد تبریک میگویم نیمه اول بازی خوبی انجام ندادیم
اما رفته رفته بهتر شدیم و توانستیم ولی فولاد در دقایق اخر به گل برسد اما نتوانستیم مقابل فولاد شرایط بهتری داشته باشیم.
در نیمه دوم به بازی سرعت بدهیم اما یک گل بسیار بد خوردیم و بازی را از دست دادیم . بازی ما نبود و فولاد شایستهتر از ما بود و تیم برتر میدان بود.
وی ادامه داد: یکی از بدترین روزهای بد ما بود و بد بازی کردیم و به جز 20 دقیقه اول که مسابقه پایاپای بود در بقیه بازی فولاد برتر بود. از موقعیت های خودمان هم نتوانستیم استفاده کنیم.
علی دایی در خصوص اینکه پیام صادقیان در رختکن و شیشه آن را شکسته گفت: ندیدم صادقیان در رختکن را بشکند.
در این هوای گرم و چنین فضایی و خوردن دو گل فشار روی بازیکنان ایجاد میشود. چرا مثل آب خوردن تیم ما 10 نفره میشود؟
بازیکنان ما از تیم اخراج می شوند و سر هر صحنهای به حق یا ناحق اعتراض میکنیم و داور به سختی تیم ما را جریمه میکند. هنوز ابتدای فصل است اما با این شیوه داوری ضربه سنگینی به تیم ما وارد میشود.
وی در مورد حضور عباسزاده گفت: او در دو بازی تمام تلاشش را کرده او با اینکه در پست کناری بازی میکند گلزنی است ولی در این دو بازی نتوانسته گل بزند و اگر او یک گل بزند همه چیز عوض میشود.
اتفاقا به نظر من بازی با نفت یکی از ساده ترین بازی هایی بود که پرسپولیس واسه این فصل داشت که راحت از دستش داد. بازم میگم این نفت رتبه ش امسال دو رقمی میشه. فولاد هم امسال خیلی ضعیفه و توی این دو تا بازی، تنها سختی واسه تیم زمین نا مساعد و هوای گرم و دیگر هیچ و از دو تا بازی ساده یک امتیاز گرفتیمنقل قول:
بابا این فقط اولین شکست بود. اونم جلوی دو تیم خوب!
.
کافیه توی رسانه ها و سایت های ورزشی یه کم بچرخی،
اوضاع رو انقدر داغون و بد نشون میدن که انگار دنیا به آخر رسیده! این فقط اولین باخت دائی بود.
کم کم دارم یاد اون سالی می افتم که هوادارا از دقیقه 30 هفته اول شروع کردن علیه سرمربی وقت تیم ( استیلی ) شعار دادن.
بالاخره هر تیمی روز بد و روز خوب داره و من فکر می کنم دیروز، روز بد تیم ما بود. ( خیلی بد )
نمی خوام باخت رو گردن هوای 45 درجه و زمین مزخرف بندازم ولی اونا هم بی تاثیر نبود.
فقط نمی دونم چرا اینقدر کارت میگیریم، ( اونم بعد از این قانون مضحکی که اومده )
بازیکنا هم بعد از هر خطا فقط اعتراض می کنن.
تو دفاع که خیلی بد بودیم و اصلا هیچ نظم و هماهنگی ای وجود نداشت.
بازیساز هم که اصلا نداریم.
مواقعی که توپ دست ماست، اصلا نمی دونیم چطوری اونو به یه موقعیت گل خوب تبدیل کنیم.
دائی باید خیلی بیشتر از اینها رو تیم کار کنه، چه فنی و چه اخلاقی
فقط امیدوارم این روز ها زود تموم بشه و روز های برد هم فرا برسه...
همچنان امیدوار :n12: ( البته چاره دیگه ای هم نداریم :n02:)
سلام
دو تا پست توی یکی از تاپیک ها گذاشتم، ولی بعدش دیدم که بیشتر به پرسپولیس مربوطه
ولی گفتم دیگه همونارو Copy & Paste نکنم شون.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیدشون و نظرتون رو همینجا بگین.
ممنون! :n16:
محتوای مخفی: عکس
سلام
عجول نباشید دوستان، جوجه رو آخر فصل میشمرن!
نکته جالب این 2بازی این بود که مشخص شد فوتبال علی اصغری هم بلد نیستیم که بزنیم زیرش یکی دو تا ضربه سر و 3 امتیاز و مدعی اصلی قهرمانی و....
جدای از این مسائل خستگی تو بازی تیم مشهوده، دوندگی ها خیلی کم و بازیکنا سنگین راه میرن حتی، مشخصه بدنسازی واسه 3 جام رو داشتن!!
به قول احمدزاده سرمربی فقید! که خاطرتون هست بعد یه بازی مقابل پرسپولیس در مورد دوندگی تیم چی گفنه بود!؟
الان میگم دوندگی تیم فولاد غیر طبیعی نبود! اینا بدنسازی پیش فصل نداشتن!؟ تو اون دما و با اون کیفیت زمین خاکی هم که نه ماسه بود بگمونم!
کل فضاهای زمین رو پوشش میدادن، خفن پرس می کردن! موقع ضد حمله، ای نه هوو! 15 دقیقهء ابتدایی یک دیدار! استارت میزدن!
امیدوارم به عنوان نماینده ایران تو آسیا هم همینطور بدوند! و موفق شوند..
ولی بازم میگم جوجه رو آخر فصل میشمرن! امید داشته باشین _ انشاا.. که خیره
خب با این وضعیت حداقل هفته بعد صادقیان رو نداریم و با وضعیتی که نوری داره نمیشه روش حساب کرد،دغاغله هم مصدومه موندم کی میخواد بازی کنه جای پیام، هادی نوروزی؟؟!:n21:
آقا من نمیفهمم چرا دایی از عباسزاده توی کناره ها استفاده میکنه!!!بازیکن به این خوبی که خودشو نشون داده میای تو پست غیر تخصصی بازیش میدی؟؟(یکی از مشکلات ما همینه که چند تا ازبازیکنمون تو پست غیر تخصصی بازی میکنن مثلا علی عسکر،خانزاده خب همینه که توی دفاع مشکل داریم)آقا جون اگه میخوای دو مهاجم بازیکنی قشنگ 4-4-2 لوزی بازی کن نه 4-2-3-1 بازی کنی بعد یکی از مهاجم های نوک تخصصیت رو بندازی گوشه!
مشکل دایی اینه که خیلی دلو جرعت نداره،بازی با فولاد فاجعه بود،نود دقیقه یه موقعیت درست و حسابی نداشتیم، نه یه کار تمرین شده ای نه یه برنامه ای هیییچ!تعویضاشم...
نمیخوام همه تقصیرارو بندازم گردن دایی نه،بنده خدا هم چند تا از بازیکنای مدنظرشو نگرفت و اونایی که میخواستو حفظ نکرد.ولی خب همینایی هم که هستن تقریبا اسکلت پارساله
به امید روزای بهتر و رسیدن پیروزی ها و بازی های با برنامه از پرسپولیس:n12::n16:
دیدار دوستانه پرسپولیس و پیکان
دیدار دوستانه پرسپولیس و پیکان امروز در ورزشگاه درفشی فر (محل تمرین پرسپولیس) آغاز شد که این مسابقه با نتیجه 4 بر یک به سود پرسپولیس به پایان رسید.
بازیکنان اصلی به دویدن و تمرینات سبک پرداختند و بازیکنان ذخیره دو تیم نیز در برابر هم به میدان رفتند.
ترکیب پرسپولیس: مکانی، میثم حسینی، طارمی، هادی نوروزی، نوری، کفشگری، اسماعیلزاده، قاسمی، ماهینی، خانزاده و فاطمی.
ترکیب پیکان: همامی، یزدانی، علیآبادی، علیرضا محمد، نعمتی، آقاخان، میلاد نوری، فراز امام علی، امیری، حلافی و باجلان.
هادی نوروزی، علی آستانی و طارمی (دو گل) پرسپولیس را زدند و جهانگیر عسگری تک گل پیکان را به ثمر رساند.
پرسپولیس در نیمه دوم از سه بازیکن جوان خود ( زیر 21 سال )، صبوری، کمندانی و آستانی استفاده کرد.
اولین گل بازی توسط مهدی طارمی به ثمر رسید.
پیکانیها در ادامه، بازی را به تساوی رساندند و پس از آن به ترتیب، هادی نوروزی، علی آستانی و مهدی طارمی، 3 گل دیگر پرسپولیس را به ثمر رساندند
و این بازی دوستانه با نتیجه 4 بر یک به سود سرخپوشان به اتمام رسید.
(( با این وضعی که از اول فصل داریم، اگه با بارسا و رئال هم دوستانه بازی کنیم، می بریم :n09:، اما تو بازی جدی ... )}
اگه راست میگن بازی های لیگ رو ببرن.البته پیکان با تیم دومش بازی میکرد.رحمتی هم نبوده.
این برد ها که فایده نداره.
دغاغله اول که میخواست بیاد تست پزشکی داد؟وقتی اومد پرسپولیس مصدوم شد؟
صادقیان: از جامعه داوری، فوتبال و هواداران عذرخواهی میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه:
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بابت اتفاقات بازی با فولاد، از داور مسابقه، هواداران، جامعه داوری و فوتبال عذرخواهی میکنم. در آینده همه چیز تغییر خواهد کرد.
متن خبر:
پیام صادقیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در توضیح اتفاقات بازی با فولاد افزود:
نمیخواهم هیچ چیز را توجیه کنم، نه نتیجهای که گرفتیم و نه اتفاقاتی که از سوی من روی داد، که بابت آن از داوران، جامعه فوتبال و مردم عذر میخواهم.
در آن صحنه بازیکن فولاد مرتکب خطای هند شد. آن توپ برای ما یک شانس خوب گلزنی بود. تحت تاثیر فشارهایی که وجود داشت و نتیجه نامطلوبی که گرفته بودیم اعتراض کردم
اما قصد هیچ اهانتی نداشتم و اهانت هم نکردم، البته بهتر بود به آن شکل با صدای بلند اعتراض نمیکردم ولی منظور بدی هم نداشتم. یک لحظه تحت فشار بازی، آن اتفاقات روی داد که بابت آن عذرخواهی میکنم.
وی ادامه داد: وقتی کارت قرمز را دیدم شوکه شدم و فکر نمیکردم حق من باشد. در حال حاضر نیز قصد توجیه ندارم.
ما نتیجه خوبی نگرفتیم و واقعا به خاطر هوادارانمان ناراحت بودیم. سختی شرایط آب و هوایی هم مشکل را دو چندان کرد.
وقتی آن هند اعلام نشد، من مرتکب آن مسائل شدم. به این مساله واقف هستم که حرکتم درست نبود.
هافبک تکنیکی پرسپولیس خاطرنشان کرد: به خاطر آن صحنه از داور، مردم، جامعه داوری و فوتبال عذرخواهی میکنم و
میدانم تحت هیچ شرایطی نباید آن مسائل روی میداد.
این حرفها را برای جریمه نشدن نمیگویم فقط احساسم را بیان میکنم و تمام سعی خودم را خواهم کرد تا این مسائل را جبران کنم.
صادقیان تصریح کرد: در حال حاضر غیر از عذرخواهی کار دیگری از دستم بر نمیآید و برای جبران منتظر بازیهای بعد میمانم و امیدوارم جامعه فوتبال و هواداران مرا ببخشند.
وی در پایان گفت: به هواداران بابت اینکه نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم نیز یک عذرخواهی بدهکار هستم. آنها مطمئن باشند بچهها مصمم هستند به هدف خود برسند و شرایط در بازی آینده تغییر میکند.
کميته انضباطي، پرسپوليس را نقرهداغ کرد
صادقيان 3ماه محروم و 5ميليون تومان جريمه شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال آراي خود را در مورد ديدار پرسپوليس و فولاد خوزستان اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، بنا بر اعلام کميته انضباطي پيام صادقيان بازيکن پرسپوليس به دليل اعتراض به داور مسابقه و برخورد زننده با وي و اقدام به شکستن شيشه درِ رختکن و بنا بر بند 3 ماده 66 آيين نامه انضباطي به 3 ماه محروميت از همراهي تيم خود و پرداخت 50.000.000 ريال جريمه نقدي محکوم شد. راي صادر قابل تجديد نظر خواهي است.
همچنين در اين ديدار، تماشاگران پرسپوليس اقدام به فحاشي و پرتاب اشيا به داخل زمين مسابقه کردند و بر همين اساس کميته انضباطي، اين باشگاه را با استناد به بندهاي 1 و 3 از ماده 79 آيين نامه انضباطي به 70.000.000 ريال جريمه نقدي محکوم کرد. راي صادره قابل تجديد نظر خواهي است.
از سوي ديگر باشگاه فولاد خوزستان به دليل فحاشي تماشاگرانش به سرمربي تيم مقابل با توجه به بند 3 از ماده 79 آيين نامه انضباطي به 20.000.000 ريال جريمه نقدي محکوم شد و راي صادره قطعي است.
در نهايت به دليل کميته انضباطي اميد عاليشاه بازيکن پرسپوليس را به دليل ارتکاب رفتار غير ورزشي در پايان مسابقه به تذکر کتبي و درج در پرونده وي محکوم کرد.
.
.
.
پ.ن:
مبارکه انشاالله...
.
البته کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس هم، 10 درصد از قرارداد پیام رو کم کرد.
سرپرست پرسپولیس در واکنش به رای کمیته انضباطی؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنجعلی: می دانم چگونه این رأی صادر شده است. داوری که معلوم شد چه فسادی انجام داده 8 ماه محروم شد و صادقیان 3 ماه.
آن داور قهرمانی را از پرسپولیس گرفت و واقعا خدا را خوش نمی آید چنین رأیی درباره صادقیان صادر شود.
وی ادامه داد: پرسپولیس با این محرومیت ضربه بزرگی می خورد. با توجه به اینکه این رأی قابل تجدید نظرخواهی است
امیدوارم مسئولان جوانی و متنبه شدن صادقیان را درنظر بگیرند چون او از لفظ بدی استفاده نکرد.
سرپرست تیم پرسپولیس تصریح کرد: به نظر من محرومیت 3 ماهه برای صادقیان سنگین است و انتظار داریم این محرومیت کمتر شود.
ما می خواهیم صادقیان را تنبیه کنیم نه اینکه او را از زندگی فوتبالی بیندازیم.
او آینده تیم ملی و مسی فوتبال آسیاست.
پیام جوانی کرده و در عصبانیت اشتباهی مرتکب شده که اتفاقا بعد از بازی و در رختکن گفت که اشتباه کردم و دست خودم نبود.
خبر خوش: مدیر برنامه های اومانیا با رحیمی جلسه گذاشت / پولادی به تمرینات باز می گردد.
1. پنجعلی درباره آخرین وضعیت پیوستن مشائیل اومانیا به پرسپولیس اظهار داشت:
مدیربرنامه های این بازیکن امروز با آقای رحیمی جلسه گذاشت و قرار شد کارهای حضور این بازیکن در ایران انجام شود.
همه چیز آماده است ولی نمی شود تاریخ دقیق حضورش را اعلام کرد.
2. وی در پایان درباره حضور و یا عدم حضور مهرداد پولادی در پرسپولیس گفت: به احتمال خیلی زیاد مهرداد پولادی به تمرینات پرسپولیس برمی گردد.
کمیته انضباطی که کلن با پرسپولیس سر لج هست قضیه 85 دقیقه فحاشی به سید جلال و کسر یک امتیاز از تیم و ماجراهای دیگه که نیازی به گفتن نداره
اما این صادقیان بود که باید آتو دست این آدمای معلوم الحال نمیداد حالا برخورد فیزیکی با بازیکن داخل زمین میشد توجیه کرد ولی با داور نه:n15:
جریمه 10 درصدی باشگاه هم نوش جونش- یک میلیارد قراردادشه اینجوری دست تیم میگذاره تو پوست گردو:n29:
منبع؟ کدوم سایت گفته؟نقل قول:
خبر خوش: مدیر برنامه های اومانیا با رحیمی جلسه گذاشت / پولادی به تمرینات باز می گردد.
1. پنجعلی درباره آخرین وضعیت پیوستن مشائیل اومانیا به پرسپولیس اظهار داشت:
مدیربرنامه های این بازیکن امروز با آقای رحیمی جلسه گذاشت و قرار شد کارهای حضور این بازیکن در ایران انجام شود.
همه چیز آماده است ولی نمی شود تاریخ دقیق حضورش را اعلام کرد.
2. وی در پایان درباره حضور و یا عدم حضور مهرداد پولادی در پرسپولیس گفت: به احتمال خیلی زیاد مهرداد پولادی به تمرینات پرسپولیس برمی گردد.
چقد رو مخه این ورزش سه با این خبرای جهت دارش و تیتراش
خدایی فقط همین یه هفتی پیگیرش میبودین حالتون بهم میخورد
دو تا تیتر اصلی (از اون 5 تیتر اصلیش) که مربوط بوده به قرداد دایی و کادر فنی، دو سه تا هم مخصوص پیام صادقیان، سربازی ماهینی و ...
خدایی دیگه خیلی جهت دار میزنه، مثلا همین الان خبرای ستون آخرین اخبار فوتبال داخلیش:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به والله من مدیر عامل بودم دو کار میکردم
1 صادقیان و از همین فردا لژیونر میکردم
چون به گفته رحیمی بازیکنی بوده سفید امضا کرده
2 پرسپولیس و از لیگ ایران خارج میکردم یا وارد لیگ های ترکیه یا ازبکستان میکردم ولی بازیهای که میزبانیم و ازادی برگزار میکردیم
از اون بدتر سایت iSportنقل قول:
خیلی از خبرگزاری ها زوم کردن روی صادقیان بیچاره . فکر میکنم همشون از یه جا خط میگیرن که این خبرا رو چاپ کنن .
خداییش من پرسپولیسی که نیستم هیچ حتی لیگ ایران رو هم نگاه نمیکنم اما انصافا صادقیان رو هم میخوان مثل علی کریمی حیفش کنن .
امروز از همین ورزش 3 شنیدم 3 ماه محروم شده . سوارز گاز میگیره اون هم تو مهمترین تورنومنت جهانی بعد این قدر محروم میشه . حالا اینا واسه یه اعتراض و شیشه شکستن یه بازیکن جوون رو باهاش اینطوری میکنن .
این کارها نشون داده که تاثیر گذار که نیست هیچ برعکس هم نتیجه میده و فقط یه استعداد رو میکشه .
هافبک آرسنال در آستانه پيوستن به پرسپوليس
کاپيتان تيم جوانان آرسنال در آستانه پيوستن به پرسپوليس قرار دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از کسب نتايج ضعيف تيم فوتبال پرسپوليس در دو بازي ابتدايي ليگ برتر با درخواست کادر فني مسئولان اين باشگاه به دنبال جذب بازيکنان خارجي مناسب رفتند. از همينرو پس از گفتوگو با اومانا، مدافع تيم ملي کاستاريکا، پرسپوليسيها با کاپيتان تيم جوانان آرسنال نيز وارد مذاکره شدند.
به گزارش فارس، اين بازيکن سابقه کاپيتاني جوانان آرسنال و بازي در تيمهاي سرشناس انگليسي را دارد.
گفتني است پس از توافقات اوليه حتي اين بازيکن قرار بود روز جمعه به ايران سفر کند اما ناگهان بنابر دلايلي سفر اين بازيکن به ايران عليرغم ميل باطني به زمان ديگري موکول شد.
پرسپوليسيها ارتباط خود را با اين بازيکن برقرار کردند اما هنوز موفق نشدند تا مجوز حضور اين بازيکن در ايران را بگيرند.
قرمزپوشان پس از رسانهاي شدن نام اومانا براي انتقال به پرسپوليس با مشکلاتي مواجه شدند، به همين دليل تمايل ندارند که نام اين بازيکن انگليسي را تا زمان عقد قرارداد رسانهاي کنند.
اینا نتونستن یه مدافع معمولی رو بگیرن حالا میخوان از ارسنال بازیکن بگیرن؟:دینقل قول:
یه فکری به حل بی برنامگی تیم و فوتبال بکش بکش تیم کنن
البته تو ایران هیچ تیمی برنامه درست حسابی نداره
به خدا زور داره 2 میلیارد بدیم به دایی و این طور فوتبال بازی کنه تیم:n21:
همینجوری...
افشین قطبی بدون تیم هست ولی دایی از اون بهتره!!!!!!!
مهدي دغاغله باز هم مصدوم شد
مهدي دغاغله مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس براي دومين بار مصدوم شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي دغاغله که قبل از شروع ليگ دچار مصدوميت شديدي شده بود تلاش فراواني کرد تا خود را هر چه سريعتر به ترکيب اصلي قرمزپوشان برساند اما اين بازيکن باز هم دچار مصدوميت جزئي شد و امروز امآرآي گرفت البته پزشکان به او اعلام کردند که خطري تهديدش نميکند.
به نقل از فارس، دغاغله به احتمال فراوان بازي مقابل ذوبآهن را از دست خواهد داد.
.
.
.
.
پ.ن:
نقش دغاغله در پرسپولیس، مثل دیابی تو آرسناله...:n09:
همیشه مصدوم!
تیتر اصلی ورزش 3 : "صادقيان به داور چه گفت؟" محرمانه است؛ نپرسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی ملوان این دغاغله رو بدجور انداخته
تمرينات اختصاصي پولادي
مهرداد پولادي در اين روزها تمريناتش را به صورت اختصاصي در کمپ تيم هاي ملي دنبال مي کند تا از شرايط آمادگي دور نشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، او دوست دارد فوتبالش را در اروپا ادامه بدهد و مديران پرسپوليس تمام تلاش شان را مي کنند تا مدافع فصل گذشته خود را حفظ کنند. آنها ادعا مي کند پولادي با پرسپوليس قرارداد دارد و نمي تواند به تيم ديگري برود. از طرفي پولادي بعد از پايان جام جهاني حاضر نشده با مديران پرسپوليس پاي ميز مذاکره بنشيند.
عملکرد قابل قبول پولادي در جام جهاني باعث شده تا او مورد توجه چند تيم اروپايي قرار بگيرد. او اميدوار است بتواند فصل آينده را در ليگ برتر انگليس بازي کند.