لوچسکو: بایرن از هر جهتی از ما بهتر بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ورزش 11، شاختار دونتسک با تساوی که در دیدار رفت برابر بایرن مونیخ به دست آورد بود امید زیادی به شگفتی سازی در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا داشت اما این تیم در دیدار برگشت که در آلیانس آره نا برگزار شد شکست سنگینی را متحمل شد و با نتیجه 7 بر صفر برابر بایرن آماده تن به شکست داد البته این تیم اوکراینی در همان ابتدا با بدشانسی مواجه شد و یکی از بازیکنان خود را از دست داد.
لوچسکو سرمربی شاختار اعتراف کرد که بایرن شایسته پیروزی در این دیدار بود چرا که از هر نظر بازی بهتری را به نمایش گذاشت. او گفت: کارت قرمزی که در همان ابتدا دریافت کردیم به کلی روند بازی را تغییر داد.
در دقایق پایانی هم که دوباره با بدشانسی مواجه شدیم چرا که داریو سرنا آسیب دیده بود و ما هم هر سه تعویض خود را کرده بودیم. می خواهم این پیروزی را به بایرن مونیخ تبریک بگویم.
او ادامه داد: بعد از کارت قرمزی که دریافت کردیم همه برنامه های ما به هم ریخت. بایرن از هر نظر بهتر از ما بود. آنها از لحاظ ذهنی هم برتر بودند و توانستند مزد این برتری خود را بگیرند. ما با صعود به این مرحله هم کار بزرگی انجام دادیم. شاختار در این دیدار حساس تنها با 10 نفر بازی کرد.
بازی کردن برابر تیم آماده ای همچون بایرن مونیخ آن هم با یک یار کمتر بسیار سخت است. نمی توانم بیشتر از این چیز دیگری بگویم. باید اعتراف کنم که از این شکست سنگین بسیار ناراحت هستم.
================================================== =====
خبر ناخوشایند برایر بایرن؛ ریبری و روبن آسیب دیدند
به گزارش ورزش 11، بایرن مونیخ در دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا کار راحتی برابر شاختار دونتسک اوکراین داشت و توانست برابر این تیم به راحتی به پیروزی برسد. این دیدار دو حادثه تلخ برای بایرن مونیخ داشت که این پیروزی را بر آنها تلخ کرد و آن هم آسیب دیدگی آرین روبن و فرانک ریبری، دو بازیکن تاثیرگذار این تیم بود.
روبن در همان نیمه نخست در دقیقه 19 آسیب دید و از بازی بیرون رفت و ریبری هم که بعد از مدت ها بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشت در نیمه دوم آسیب دید.
گواردیولا درباره آسیب دیدگی این دو بازیکن گفت: هنوز کادر پزشکی زمان دوری این دو بازیکن را اعلام نکرده است و نمی دانیم تا چه زمانی باید بیرون از ترکیب تیم باشند.
ریبری که زننده یکی از گل های بایرن مونیخ در این دیدار بود، گفت: فکر نمی کنم که آسیب دیدگی خطرناکی باشد. از ناحیه مچ پا آسیب دیده ام و امیدوارم که هفته آینده برگردم.
مارتینز در رادار ناپولی
به گزارش ورزش 11، ناپلیها برای فصل آینده قصد به خدمتگیری چند بازیکن جدید را در دفاع و خط میانی دارند.
براساس اعلام برخی نشریات محلی «خاوی مارتینز» ستاره تیم ملی اسپانیا و عضو بایرن مونیخ آلمان گزینه خرید جدی تیم باواریایی برای فصل بعد است.
مارتینز که به خاطر مصدومیت سنگین پارگی رباط ماهها غایب بوده، با باواریاییها تا سال 2017 قرارداد دارد.
بایرن، اینتر، لیورپول و ارسنال به دنبال جذب سنگربان جنوا
به گزارش ورزش 11، پرین سنگربان 22 ساله باشگاه جنوا هم اکنون مورد توجه باشگاههای زیادی قرار دارد و باشگاههای اینتر، میلان، آرسنال، لیورپول و بایرن مونیخ به دنبال این دروازهبان 22 ساله هستند.
پرین در این خصوص و توجهات باشگاهها گفت: اینتر تیم بسیار خوبی است، برای من بسیار سخت است که هر کدام از این تیمها را رد کنم، اما باید فصل سپری شود و ببینم چه اتفاقی رخ میدهد.