[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تورس رفت!!!!!!!!!!!!! :8::26::n20: هنوز باورم نمیشه که تورس رفته، خدایا شکرت!!!
الان سریعا باید یک مهاجم سوم هم گرفته بشه که به احتمال زیاد لویک رمی خواهد بود، عالی شد دقیقا همون چیزی که من میخواستم اتفاق افتاد.
به این میگن یه معامله خوب برای دو طرف :دی
از طرفی چلسی دیگه مجبور نیست هفته ای 180 هزار پوند به تورس بده و از طرفی میلان هم در اصل بدون هیچ مبلغی تورس رو می گیره
تورس دو سال از قراردادش باقی مونده که اگه میلان می خواست اونو بخره باید تقریبا 20-25 میلیون پوند به چلسی پرداخت می کرد ولی الان دیگه مبلغی نمیده که این شاید به ظاهر ضرر باشه ولی با این وضع تورس و حقوقی که می گرفت میشه گفت چلسی سود هم کرده
تورس هم الان دیگه انگار فروخته شده و بعد از این دو سال کلا بازیکن آزاده و فکر نکنم چلسی هم دیگه حاضر بشه قراردادش رو تمدید کنه :دی
به هر حال بازیکن خوبی بود و بعضی موقع ها هم شاید به کمک تیم اومد ولی دیگه الان سودی برای تیم نداره و جای بازیکنای دیگه رو تنگ می کرد
فرض بگیریم جای اون مهاجمی هم نگیریم باز بازیکنایی مثل شورله می تونن به عنوان مهاجم نوک بازی کنن و همین طور جا برای یه سری بازیکن آکادمی باز میشه مثل پاتریک بامفرود
هر چند فک کنم اگه این دو سه روز باقی مونده نقل و انتقالات مهاجم نگیریم دیگه حتما توی نقل و انتقالات ژانویه می گیریم
رمی هم اوکی شد . فردا تست پزشکی میده و قرارداد میبنده ( به گزارش دی مارتزیو ژورنالیست معتبر ) :n01:
واقعآ یکی از بهترین پنجره های نقل و انتقالات رو داشتیم امسال :n02:
واکنش هواداران بعد از رفتن تورس:
:n02:
++++
هری ردنپ هم تو مصاحبه ی قبل بازی با ساندرلند تایید کردی رمی داره میره چلسی و تو ترکیب نیست.
آقا کی گفته کاستا مصدومه؟! :دی
الان با اورتون بازی کرده و دقیقه یک هم گل زده
دقیقه 3 هم ایوانوویچ باز گل زده تا الان ظرف 5 دقیقه دو گل از این تیم چغر اورتون جلو باشیم! :دی
حیف هیچ شبکه داخلی اونو نشون نمیده و به جاش بایرن و شالکه رو میدن که مراتب از این بازی سطحش پایینتره
جالبه سیتی توی خونه خودش به استوک باخته!
کلا فصل جالبیه و همه چی برای قهرمانی مهیاست
منم تعجب کردم، ده دقیقه از بازی گذشته اومدم دیدم کاستا هست گل هم زده:n04: یعنی خبر خوشتر از این نمیشد:n20:نقل قول:
کاستا واقعن فینیشره عالی ای هست
مثه دروگبای سابق
تیم امسال تمام شرایط برای قهرمانی داره
چون تقریبن در تمام پستها شاید بشه گفت بهترینای دنیا رو داریم
اورتون 3-6 چلسی
بله ! درست نتیجه رو خوندید :n04:
چه بازی ای بود خدااااااااا یعنی همه چی داشت این بازی ... اگه بهترین بازی ای نباشه که تو عمرم دیدم یکی از سه تای برتر بود بدون شک
تبریک :n02:
برد خوبی بود ولی کلی هم حرص خوردیم!
کلاً این هفته هفته ی خوبی بود هم تورس رفت هم یه مهاجم گرفتیم هم جفت منچسترها امتیاز از دست دادن.
عجب بازی بود از اون بازی هاست که باید شب بشینم نیمه دومشو دانلود کنم بذارم هروقت اعصابم خورد بود بشینم نگاش کنم:n02:
عجب بازی وحشتناکی،پشت سر هم صدای شور و شادی بلند میشد:n02: واقعا خوشحالم لیگو اینقدر خوب داریم شروع میکنیم، خسته نباشن بچه ها که گل کاشتن این بازی
عجب بازی بود خداوکیلی:دی
بازنده اصلی صدا و سیما ایران بود که بازی کسل اور بایرن رو پخش کرد:n21:
به زور بازی رو انلاین دیدم واقعا یکی از بهترین بازیای این چند ساله بود به نظرم
تغریبا روی هیچ کدوم از گل ها دروازه بان ها کاری نمیتونستن انجام بدن
اولای نیمه اول هم دروازه بانشون باید اخراج میشد که داور صحنه رو ندید!!
در کل به امید تداوم پیروزی ها و گرفتن سه گانه تاریخی:n12:
رودهام حال اومد بازی خیلی زیبایی بود امیدوارم این برد های پرگل تداوم داشته باشه ... شبکه FOX ُSPORT بازی را پخش میکرد.
یه خبر مهم دقایقی پیش منتشر شد و اون اینکه آرسنال هم خواهان به خدمت گیری لویک رمی شده و حاضره رقم فسخ قراردادشو بپردازه ( درست مثل چلسی )
الان انتخاب با خودِ رمی هست که از بین چلسی و آرسنال یکی رو انتخاب کنه
حالا اگه رمی نیومد به نظرتون بریم سراغ کی ؟
امیدوارم رمی بیاد چلسی وگرنه پیدا کردن و خرید یه مهاجم خوب که حاضر باشه رو نیمکت بشینه، کمی سخته تو این فرصت کم. ویلفرد بونی بهترین گزینست اگه رمی نشه. البته فکر کنم رمی به چلسی بیاد، آرسنال در حدی نیست که با چلسی سر خرید بازیکن رقابت کنه.نقل قول:
لویک رمی با مبلغ حدود 10.5 میلیون پوند رسمآ به چلسی پیوست. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خب داشتم نگران می شدم و یه سایت خیلی جدی می گفت که می تونه رمی به آرسنال بره!
ولی دیگه رسما رمی رو با قرارداد 4 ساله با مبلغ 8.5 میلیون پوند گرفتیم
این تیم دیدن داره! :دی
در جاهای سخت فصل این بازیکنای روی نیمکت خیلی به کمک تیم میان...
+
احتمال داره چک هم توی این ساعات آخر نقل و انقالات به طور قرضی به psg بره
اول اینکه باید این برد دلنشین رو به همه ی دوست داران شیرهای لندنی تبریک بگم...
اما نظرم در مورد بازی...
بازی با اورتون هم جای خوشنودی داره؛هم جای نگرانی؛
هر چقدر در کارهای حجومی خوب و قدرتمند ظاهر شدیم؛در کارهای تدافعی بسیار ضعیف و متزلزل...
کورتوا هم اصلا نمایش خوب و مطمئنی نداشت و همچنان من به پیتر چک اعتقاد بیشتری دارم...
و البته یه نکته باعث افسوس من شد؛اونم این بود که ساموئل اتوو شدیدا حیف شد که فروخته شد! :n03: دیدین که در دقایقی که در زمین بود چقدر عالی ظاهر شد جلوی ما...واقعا چند برابر دیده دروگبا آماده تره... :n29:
امیدوارم در بازی های بعدی در کارای دفاعی بهتر ظاهر شیم و البته همین قدر خطرناک در کارای تهاجمی باشیم...
هایلایت بازی با اورتون رو دیدم فقط هایلایت بازی 10 دقیقه بود! :دی
واقعا بازی بازیکنا لذت بردم به خصوص از کاستا که نشون داد چه مهاجم گلزنیه و چه قشنگ میشه با یه پاس توی عمق اونو صاحب موقعیت کرد و دیگه در اون وضعیت میشه اطمینان داشت که کاستا کارشو درست انجام میده
با این وضعی که داره پیش میره اگه کاستا در طول فصل زیاد مصدوم نشه نامزد اول آقای گلی این فصل لیگ برتره
همون طور که قبلا گفته بودم ممکنه بعضی بازی ها در کنار ماتیچ یه هافبک دفاعی مثل رمیرز یا میکل بازی کنن و فابرگاس هم یه خط جلوتر به عنوان شماره 10 یعنی پشت مهاجم بازی کنه که توی بازی اورتون دقیقا همچین چیزی استفاده شد و اتفاقا خوب هم جواب داد و در ادامه بازی های سخت احتمالا باید انتظار این ترکیب رو داشته باشیم که اینجوری نیست که ترکیب دفاعی باشه و اتفاقا خیلی خوبه
به طور خلاصه توی هر بازی به طور ساده میشه حداقل یه گل زد یعنی کافیه فقط فابرگاس یه پاس طلایی بده و کاستا تک به تک بشه دیگه تموم :دی
+
بعضی جاها دیدم مبلغ قرارداد رمی رو 10.5 میلیون پوند زدن
حالا با این خریدهای تابستانی چلسی شاید بعضی ها بگن چلسی خیلی خرج کرده ولی جالبه بدونید چلسی تنها 100.000 پوند خرج کرده!
خودتون بازیکنایی که بابتشون پول دادیم یا پول گرفتیم رو حساب کنیم همچین مبلغی بدست میاد:
ورودی ها :
کاستا : 32 میلیون
فابرگاس : 27 میلیون
فیلیپه لوئیز : 15.8 میلیون
رمی : 10.5 میلیون
خروجی ها:
لوئیز : 50 میلیون
لوکاکو : 28 میلیون
دمبابا : 4.7 میلیون
فن آنهولت : 1.5 میلیون
ساویل : 1 میلیون
در نظر بگیرید در اصل تورس هم می خواست فروخته بشه و اگه مبلغی بابتش دریافت می کردیم دیگه میشد حدودا یه 15-20 میلیون پوندی سود
یعنی تیم نسبت به سال قبل تقویت شده و این وسط پول خاصی هم خرج نشده و در حد یه هفته حقوق جناب تورس هم نبود و این وسط جا داره از جناب لوئیز هم تشکر کنیم که نقش بسزایی در به وجود اومدن این آمارها داشت :n09:
الان که می بینم خروج لوکاکو کار عاقلانه ای بود
کاری به کم فروغیش در این 3 بازی ندارم ولی اگه میبود بازم هم نیمکت نشین کاستا میشد که با روحیه ای که داره هماهنگ نیست و ممکن بود به ضرر تیم باشه
ولی هنوز از رفتن استوریچ ناراحتم
به هر حال مورینیو نشون داد کارش رو بلده و درسی که خودِ من یاد گرفتم این بود که واقعا فوتبال واقعی با بازیهای کامپیوتری متفاوته
مورینیو تیمی رو گرفت که بدجوری مشکل بازیکن داشت و ظرف دو سال ترمیمش کرد به این موضوع باید اضافه کنیم که لازم بود تیم هم با سرمربی جدید و تفکرات جدید آداپته می شد
در واقع اینکه اول تابستون مربی جدید بیاد و تیم نصفه نیمه ای رو تحویل بگیره و آخر تابستون تیم کامل و یک دستی رو در کلاس اول جهانی تحویل بده عملا شدنی نیست
نمونه مشابهش فن خال و منچستر هست که مطمئنا به زمان بیشتری نیاز داره تا بتونه تیمش رو به یکدستی منچسترِ قدیم برسونه
مواردی هم که گفتم بر اساس نتیجه ای که تیم ها میگیرن نیست بلکه سبک بازی خود تیم نشون میده که تیم سر حال هست یا نه
نقل قول:
البته خود همین مورینیو سال 2004 اومد و همون سال و سال بعدش ما رو قهرمان کرد، پس بعید هم نیست که اولین سال حضور یک مربی شاهد قهرمانی تیم باشیم. مخصوصا اگه مربی خاص باشه:n12:
بررسي عملکرد چلسي در نقل و انتقالات
پس از اتمام نقل و انتقالات در نيمهشب ديشب، مروري خواهيم کرد به مهمترين اقداماتي که تيم چلسي در بازار نقل و انتقالات تابستان 2014 انجام داده است.
به گزارش "ورزش سه"، انتقال دیرهنگام لوئیک رمی برای جایگزینی فرناندو تورس ـ که به صورت قرضی به میلان پیوسته بود ـ آخرین حرکت چلسی در بازار نقل و انتقالات بود. اما سایر قراردادهای جدید این تیم مدتها قبل از شروع فصل بسته شدند؛ سسک فابرگاس، دیگو کاستا، فیلیپه لوییس و دیدیه دروگبا همگی در ابتدای تابستان به تیم ملحق شده بودند.
خروجیهای این تیم نیز کمتعداد نبودند. فرانک لمپارد و اشلی کول پس از سالها با هواداران خداحافظی کردند؛ دمبا با، ساموئل اتوئو و روملو لوکاکو سه مهاجم تیم از تیم جدا شدند و مدافع وسط برزیلی تیم داوید لوییز نیز با انتقالی ۵۰ میلیون پوندی راهی پاری سن ژرمن شد. چلسی همچنین حدود ۱۵ بازیکن را نیز به صورت قرضی به تیمهای دیگر واگذار کرد.
دوستان
من شناختی روی این خرید آخریمون یعنی "رمی" ندارم به اون صورت؛یه توضیح مختصر میدین که مورینیوی روی چه حسابی ایشون رو گرفته؟
به نظرتون حفظ ساموئل اتو'و از خرید رمی و دروگبا (که اصلا آماده نیس) بهتر نبود؟!! :n27:
دکتر بی خیال اتوئو شو که من بهش حساسیت دارم :n02:
جدا از شوخی یه دلیلش اینه که مورینیو از کسی خوشش نیاد می فرستش پی کارش شما که خیلی بیشتر با کارهای مو آشنایی
رمی سال پیش عملکرد خیلی خوبی داشت وگلهای زیادی زد و فکر میکنم باعث شد که در تیم فرانسه هم بازی کنه
با این حال منم مثل شما به خریدش یکم بدبینم چون تفاوت زیادی بین اون و با نمی بینم و حتی به نظرم با بهتر بود
A statement from the Spanish Football Federation said: "Diego Costa is not available for selection because of an injury to the hamstring muscle in his left thigh. All imaging tests will be sent to Chelsea."بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد مصدومیت دیگو کاستا: "دیگو کاستا به دلیل مصدومیت همسترینگ در عضله ران چپ در دسترس نیست. تمام آزمایش های اسکن به چلسی ارسال خواهد شد."
مورینیو که از کسی خوشش نیاد اصلا نمیخردش!! اونم 2 بار !!! یه بار تو اینتر !! که بدون شک یکی از اصلی ترین ارکان قهرمانیه اینتر میلان در چمپیونزلیگ بود و کسب 3 گانه ی تاریخیه مورینیو ! خداییش فوق العاده بودش ساموئل !نقل قول:
دکتر بی خیال اتوئو شو که من بهش حساسیت دارم
جدا از شوخی یه دلیلش اینه که مورینیو از کسی خوشش نیاد می فرستش پی کارش شما که خیلی بیشتر با کارهای مو آشنایی
رمی سال پیش عملکرد خیلی خوبی داشت وگلهای زیادی زد و فکر میکنم باعث شد که در تیم فرانسه هم بازی کنه
با این حال منم مثل شما به خریدش یکم بدبینم چون تفاوت زیادی بین اون و با نمی بینم و حتی به نظرم با بهتر بود
دوباره هم توی چلسی آوردش ! که خداییش هم در هر بازی که بود خوب و مفید بود ! اگه ما تو چمپیونزلیگ هم میتونستیم ازش استفاده کنیم مطمئنم خیلی پارسال به کارمون میومد؛
در بدترین شرایطش بازم هم از این دروگبایی که دارم میبینم امسال بهتره...
حیف شد خلاصه به نظر من از دست دادیمش؛مخصوصا اینکه به جز اینکه یه فوروارد تمام عیار بود ؛ در پست های دیگه هم مورینیو میتونست ازش بازی بگیره؛مثلا تو بازی تاریخیه اینتر - بارسا یادت نیست از ساموئل اتوو تو دفاع چپ استفاده کرد مورینیو و چقدر فوق العاده هم جواب داد ؟!!!
من که یکی از محبوب ترین بازیکنام بود این ساموئل...
جنازه اش رو هم ترجیح میدادم نگه داره مورینیو تا اینکه بره از تیم :n03:
بدون شک اگه امسال دروگبا رو نمیخرید مورینیو؛ساموئل اتوو رو نمیفروخت؛ولی خرید دروگبا که تا اینجا متاسفانه خوب از آب در نیومده! امیدوارم در ادامه ی فصل زیر نظر بهترین مربی دنیا ، بتونه به اون آمادگیه افسانه ایش نزدیک بشه مجددا ...
وااااااااااااااای .... ربکا !! خبر از این بدتر امکان نداشت !!! :n03:نقل قول:
بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد مصدومیت دیگو کاستا: "دیگو کاستا به دلیل مصدومیت همسترینگ در عضله ران چپ در دسترس نیست. تمام آزمایش های اسکن به چلسی ارسال خواهد شد."
هر سری تیم تو اوجه؛این بازی های ملی باید خراب کنن همه چیو !!!
حالا تا کی دیگو کاستا باید به دور از تمرینات بمونه؟!!
واقعا اگه ذره ای طولانی بشه ، فاجعه است !
هم کاستا شدیدا زیر نظر مورینیو آماده شده ؛ اما تیم و هم مورینیو حساب ویژه ای روش باز میکنه ....
لعنت به بازی های ملی که همیشه باعث صدمه دیدن تیم های مورینیو شدن ! (قطعا ترافیک مصدومات رئال مادرید رو یادتونه زمانه مورینیو) !
حالا دوباره این جا هم شروع شده این مصدومیت های شوم !!
امیدوارم هر چه زودتر برگرده به تمرینات...
خوب انتخاب بین دروگبا و اتوئو بود که معلومه بود نتیجش چی میشه
نکته دیگه وجود موجودی به نام تورس بود که باز خودش به صورت زیرپوستی روی خروج با و اتوئو و حتی لوکاکو تاثیرگذار بود
کلا این بشر انگلی بود برای تیم
خودش خوب نبود بماند، جای بقیه رو تنگ کرده بود و به خاطر پولی که بابتش خرج شده بود نمیش راحت بفرستیمش بره
واقعا راحت شدیم
در مورد رمی به نظر من مهاجم خیلی خوبیه و فصل قبل جزو مهاجمای برتر لیگ برتر بودش
به نظر من نسبت به دمبابا یکمی بهتره به خصوص به خاطر سرعت و تکنیک خوبش و همین طور اینکه علاقه زیادی به شوت های از راه دور داره و گل های قشنگی هم می زنه
توی همین بازی آخر فرانسه که اسپانیا رو یک بر صفر شکست دادن تک گل فرانسه رو همین رمی زد
کلا فصل قبل رو مقایسه کنیم با این فصل سه مهاجم داشتیم یعنی تورس ، اتوئو ، دمبابا حالا سه مهاجم دیگه داریم کاستا ، رمی ، دروگبا که به مراتب شرایط خیلی بهتره
شما باید اینو هم در نظر بگیری که همه بازیکنای بزرگ یه روزی تموم میشننقل قول:
مورینیو که از کسی خوشش نیاد اصلا نمیخردش!! اونم 2 بار !!! یه بار تو اینتر !! که بدون شک یکی از اصلی ترین ارکان قهرمانیه اینتر میلان در چمپیونزلیگ بود و کسب 3 گانه ی تاریخیه مورینیو ! خداییش فوق العاده بودش ساموئل !
دوباره هم توی چلسی آوردش ! که خداییش هم در هر بازی که بود خوب و مفید بود ! اگه ما تو چمپیونزلیگ هم میتونستیم ازش استفاده کنیم مطمئنم خیلی پارسال به کارمون میومد؛
در بدترین شرایطش بازم هم از این دروگبایی که دارم میبینم امسال بهتره...
حیف شد خلاصه به نظر من از دست دادیمش؛مخصوصا اینکه به جز اینکه یه فوروارد تمام عیار بود ؛ در پست های دیگه هم مورینیو میتونست ازش بازی بگیره؛مثلا تو بازی تاریخیه اینتر - بارسا یادت نیست از ساموئل اتوو تو دفاع چپ استفاده کرد مورینیو و چقدر فوق العاده هم جواب داد ؟!!!
من که یکی از محبوب ترین بازیکنام بود این ساموئل...
جنازه اش رو هم ترجیح میدادم نگه داره مورینیو تا اینکه بره از تیم :n03:
بدون شک اگه امسال دروگبا رو نمیخرید مورینیو؛ساموئل اتوو رو نمیفروخت؛ولی خرید دروگبا که تا اینجا متاسفانه خوب از آب در نیومده! امیدوارم در ادامه ی فصل زیر نظر بهترین مربی دنیا ، بتونه به اون آمادگیه افسانه ایش نزدیک بشه مجددا ...
درسته این بازیکنای بزرگ یه گذشته خیلی عالی داشتن ولی باید واقعیت رو بپذیریم اون اتوئو چند سال پیش توی اوج بارسلونا و اینتر کجا این اتوئو کجا !
دروگبا هم همین شرایط رو داره و دیگه توی 36 سالگی شاید نتونه مثل ده سال پیشش توی چلسی باشه ولی حداقل از جنس چلسیه و در زمینه روحی هم به تیم کمک می کنه
از نظر فنی هم شاید در مقاطعی از فصل کمک کنه ولی من حتی دروگبا رو نیمکت ترجیج میدم به بازیکنی مثل اتوئو و کلا رفتن اون درست بودش...
همین ساموئل اتوو که میگی تموم شده؛پارسال مگه تو بازی هایی که بود بد بازی کرد؟خداییش گل های اتوو کم به دردمون خورد؟نقل قول:
دروگبا هم همین شرایط رو داره و دیگه توی 36 سالگی شاید نتونه مثل ده سال پیشش توی چلسی باشه ولی حداقل از جنس چلسیه و در زمینه روحی هم به تیم کمک می کنه
از نظر فنی هم شاید در مقاطعی از فصل کمک کنه ولی من حتی دروگبا رو نیمکت ترجیج میدم به بازیکنی مثل اتوئو و کلا رفتن اون درست بودش...
باز به نظرم بین ساموئل اتووی تموم شده و دیده دروگبای تموم شده؛ساموئل وضعیت خیلی بهتری داشت به مراتب!
اگه بحث از جنس چلسی بودن باشه خب،نباید به هیچ وجه لمپارد رو از دست میدادیم!!!!!درسته؟!
پس باید به این فکر کنیم که کدوم یکی بیشتر میتونست به کارمون بیاد که توانایی های ساموئل اتوو به نظرم بین دروگبا و اتوو؛ساموئل اتوو انتخاب بهتری میتونست باشه...
حالا جدا از این بحث ها من به انتخاب های مورینیو و تصمیم هاش هیچ شکی ندارم؛و ثابت شده به همه که بهترین تصمیم ها رو میتونه بگیره این بشر...
پس امیدوارم دروگبا به زودی به دوران آمادگیش برگرده و بتونه به تیم کمک کنه...
دوستان؛کسی از وضعیت کاستا خبر نداره؟مصدومیتش جدی بود؟میتونه به زودی بازی کنه یا نه؟
و اینکه وضعیت پیتر چک چه جوریاست در حال حاضر؟
سلام
قضیه ی کریس رونالدو که قراره با 60 میلیون پوند بیاد چلسی چیه ؟
اگر بیاد که محشر میشه تیم
اگه رونالدو هم بخواد بیاد چلسی و بگه من همیشه منچستری هستم بهتره اصلا نیاد، مثل فاب که اومده چلسی بعد اعلام میکنه من همیشه توپچی میمونم!
درسته همش حرفه، ولی از لحاظ روانی رو طرفدارا تاثیر میذاره، آدمو به خودشون مشکوک میکنن که آیا مقابل آرسنال هم همیقدر که الان خوب بازی میکنه خوب بازی خواهد کرد یا نه؟
بعضی وقتا بعضی از این بازیکنا یه حرفایی میزنن که آدم میمونه...
البته فاب هم بیشتر به خاطر رفع کدورت بین خودشو توپچی ها اینو گفته چونواقعا الان ازش متنفرن!!نقل قول:
اگه میخواست میتونست خیلی راحت بره ارسنال و پیشنهاد هم داشت
خبر رونالدو هم احتمالش 1 درصد هم نیست چون اولا رئال اونو نمیفروشه دوما خودشم بارها گفته اگه بخاد از رئال بره مستقیما میره منچستر
با همین بازیکنا هم سه گانه رو میگیریم:n12:
رونالدو با رئال 4 سال دیگه قرار داد داره ، قیمت فسخ قراردادش هم چیزی هست که :n02: هیچ تیمی توان پرداختشو ندارهنقل قول:
چند روز پیش هم یه روزنامه نوشته بود ، رئال میخواد هازارد رو جایگزین رونالدو بکنه
سایت ها و روزنامه ها برای افزایش بازدید و افزایش فروش خیلی چیزیا مینویسن
خدا وکیلی خودت خندت نمیگیره ؟؟:n02:نقل قول:
رونالدو 60 میلیون ؟؟
اونم کی !!
پرز ؟؟؟؟؟؟؟
این شایعات مضحک ارزش بحث کردن نداره
نه رونالدو بازیکنیه که بیاد چلسی ( اونم تو ژانویه ) نه چلسی دیگه قراره از این ولخرجی ها بکنه ( حتی در صورت داشتن توانش )
کاستا و مورينيو، بازيکن و مربي برتر ماه اوت
مهاجم برزيلي و تازهوارد چلسي و سرمربي آن به عنوان برترينهاي ليگ انگليس در ماه اوت برگزيده شدند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگو کاستا که تابستان سال جاری از تیم اتلتیکومادرید اسپانیا جذب استمفوردبریجیها شد، از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به خاطر بیشترین تعداد گل در این ماه به عنوان بازیکن برتر انتخاب شد.
به گزارش فارس، وی در ماه اوت توانست 4 گل در 3 بازی برای آبیپوشان تحت امر «ژوزه مورینیو» به ثمر برساند. همچنین مربی پرتغالیاش که به آقای خاص معروف است، عنوان مربی برتر ماه را از آن خود
البته مربی ماه مورینیو نشده و Monk سرمربی سوانسی به این عنوان دست یافته .
محتوای مخفی: Diego Costa
ضمن اینکه پتر چک هم دستکش طلایی فصل پیش لیگ برتر رو دریافت کرد. این واسه سومین باره که چک این جایزه رو میبره
محتوای مخفی: Petr Cech
این قضیه رونالدو که فعلا شایعه ای بیش نیست ولی مسئله اینه که ادن آزارد دو سال دیگه بیشتر با چلسی قرارداد نداره و اگه تا تابستون دیگه تمدید نکنه، احتمال فروشش کم نیست و گفته میشه همین رئال هم میخواد جایگزین رونالدو بکنه آزاردو. از اونجایی که پول خیلی خوبی هم رئال به چلسی میده بابت آزارد مثل گرت بیل، به نظر من فروش خوبی هم میتونه باشه و با پول فروشش میشه مارکو رویس و پوگبا رو خرید. کریستیانو رونالدو سال دیگه 31 ساله میشه و به نظر من که همین 60 میلیون هم خیلی زیاده براش، الان هم مصدومیت هاش مزمن شده و الان چند ماهه که یک بازی رو بی مصدومیت بازی نکرده و به احتمال خیلی زیاد برمیگرده منچستریونایتد.نقل قول: