اوه اوه عجب تیم ترسناکی شد رئال فقط واقعا حیف دی ماریا هست بره واقعا حیف عجب بازیکنی هست آخل بودنش برای رئال نعمته اما بره من یکی که از غصه دق می کنم
Printable View
اوه اوه عجب تیم ترسناکی شد رئال فقط واقعا حیف دی ماریا هست بره واقعا حیف عجب بازیکنی هست آخل بودنش برای رئال نعمته اما بره من یکی که از غصه دق می کنم
ضمن تبریک بابت حضور 2 ستاره فوق العاده جام جهانی
دیگه میشه گفت تیم تکمیل شده و بازیکنی نخواهیم گرفت !!!
فقط میمونه خروجی باشگاه که باید دید وضعیت خدیرا - دیماریا چی میشه !!
با این حال سیستم پیشنهادی واسه فصل بعد احتمالا این شکلی میشه
---------------------کاسیاس(لوپز)------------------
--- کونترائو ----- راموس ----- په په ------ کارواخال
رودریگز------------------کروس--------------- مودریچ
کریس ----------------- بنزما -------------------بیل
این ترکیب با فرض فروش دیماریا و خدیرا هست (( با خرید کروس و رودریگز فکر نکنم موندنشون عاقلانه باشه ))
با این حال باز هم نیمکت نشین هایی مثل الونسو و ایسکو داریم
آلونسو که دیگه فکر کنم حداکثر 1 فصل دیگه رو فرم باشه
اواخر این فصل هم یه ذره افت داشت !!!
و فقط میمونه ایسکو
که امیدوارم از تیم نره
یه هافبک عالی و فوق العاده !!!
تو دفاع هم مارسلو نیمکت نشین کونترائو
واران هم نیمکت نشین په په !
-----------
ترکیب دوم هم یکی از دوستان چیده بود که جالب به نظر اومد
---------------------کاسیاس(لوپز)------------------
--- کونترائو ----- راموس ----- په په ------ کارواخال
-------------کروس------------مودریچ---------------
رونالدو -------------- رودریگز -------------------بیل
------------------------بنزما-----------------------
ترکیب یه ذره هجومیه ولی حاشیه امنیت زیادی نداره !!!
----------
بی صبرانه منتظر فصل جدید هستم !!! :n25:
یه تیم فوق العاده عالی با بازیکنانی فوق العاده !!!
از اون بدتر جدایی اوزیل بود واقعا پاس هاش حرف نداشت،دی ماریا این اواخر سوتی کم نمیدادنقل قول:
بنزما هم اعصاب خورد کنه همیشگی :n27: حیف هیگواین واقعا
یکی دو تانکته به ذهنم میرسه.
1. خوب فکر کنم همه قبول داشته باشیم که پرزوقتی یکی رو میخره اول به این فکر میکنه که بتونه با تبلیغات درآمد داشته باشه و تو همون فصل پولش رو جبران کنه. برای همین مثلاً از خرید سوارز منصرف شدن یا تو شرایط مساوی بین دو بازیگن محبوب تره رو میگیرن (شده با پول خیلی بیشتر). الان مثلاً رودریگز یا بیل رئال رو واقعاً دوست دارن. کروس یکم منطقی تر و حرفه ای تر به قضیه نگاه کرده ولی مطمئنم بعداً عاشق تیم میشه.
2.الان با اینجمع بازیکن های هجومی که داریم من نیازی به خرید فالکائو نمیبینم. سنش مانع هست و واقع گرایانه دیگه برای جو تیم هم خوب نیت و دیگه خیلی شلوغ میشه و اگه جواب نده failure خیلی بدی میشه پس به ریسکش نمیرزه.. نظر من اینه که میشه یه جورایی دیماریا رو نگه داشت و همین بازیکن ها بیشترشون میتونن تو چند پست بازی کنن و یه چیزی که هست جوون تر ها مثل خسه قطعاً حرف گوش کن تر هستن و مثلاً مثل فالکائو نمیخوان همیشه فیکس باشن. خدایی کریم جام جهانی خوبی داشت. البته سطحش همینه وکلاسش یه حدی داره ولی اگه بتونه آمادگی بالایی در طول فصل داشته باشه خوبه. باز راه داره یه مهاجم ارزون و خوب که بشه ذخیره باشه گرفت.
3. جیمز میتونه همون بازیکنی باشه که پارسال تیم کم داشت و اون حفرۀ پشت مهاجم ها رو پر کنه.
4. بین هافبک ها دیماریا ورودریگز و ایسکو خصوصیت دفاعی ذاتی ندارن و مودریچ و کروس بالانس تر هستن. الان با این ترکیب ارزش بازیکن هایی مثل خدیرا و کوئنترائو بیشترمشخص میشه و کاراییش رو نشون میده.
من به شدت به این تیم امیدوارم. الان از لحاظ فنی یه هارمونی خوبی تو ترکیب های ممکن رو کاغذ دیده میشه. میشه یه دوران کلاسیک تو تاریخ باشگاه رقم بخوره اگر تیم مربیگری با درایت عمل کنه.
به شخصه مخالف 100% جدایی یکی مثل ایسکو هستم. یعنی خیلی مسخره میشه یکی مثل ایرا مندی (که تا حالا جواب نداده) رو نگه داری ولی ایسکو (که میدونیم چه کارایی میتونه بکنه) رو بدی بره (جدا از پست).
++
راستی کسی از وضع سلامتی فابیو اطلاعی داره؟
مبلغ قرارداد طبق Cadena SER 70 میلیون یورو هست به همراه 5 میلیون پاداش در شرایط خاص، بعضی پایگاه ها هم 75 میلیون + 5 میلیون نقل کردند. البته 40 درصد از حق تصویر رودریگز هم به باشگاه می رسه. زمان قرارداد تا 2020 هست با دستمزد سالانه 7 میلیون یورو.
+
خرید هامس و ناواس (دروازبان کاستاریکا) به عنوان دو تا از چهره های محبوب امریکای جنوبی، با توجه به نبود چهزه های شاخصی از اون قاره در باشگاه، از نظر بازار امریکای جنوبی تصمیم استراتژیکی بوده، راجع به ابعاد خرید همین بس که در کلمبیا که چهره ای مثل فالکائو رو داره، در اخبار امروز کلمبیا 10 دقیقه ابتدایی صرفا راجع به انتقال هامس به رئال مادرید بوده و هامس در همین سن و سال مثل یک قهرمان ملی هست.
مورد دیگه اینکه هر سه خرید باشگاه یعنی کروس، هامس و ناواس (در صورتی که رسمی بشه) با آدیداس قرارداد دارند که از اونجا که آدیداس سال هاست اسپانسر رسمی باشگاه هست، درآینده مزایای ویژه ای برای باشگاه داره.
+
میانگین سن بازیکنان در هر پست در حال حاضر (البته بدون در نظر گرفتن خروجی های احتمالی هفته های آتی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شماره 10 های باشگاه توی سال هایی که گذشت:
کلارنس سیدرف، لوئیس فیگو، روبینیو، وزلی اسنایدر، لاسانا دیارا(:n02:)، مسوت اوزیل و حالا هامس رودریگز
+
خوش آمدگویی آربلوا به رودریگز با یک توئیت جالب:
باند (جیمز باند)، دین (جیمز دین)، لبران (لبران جیمز)... James های زیادی داریم ولی James رودریگز ویژه هست، به رئال مادرید خوش آمدی.
+
مراسم معارفه رودریگز ساعت 10:30 به وقت تهران هست که مثل انتقال کروس می تونید به صورت زنده از کانال یوتوب باشگاه ببینید.
محتوای مخفی: تصاویری از برنابئو ساعاتی قبل از معارفه
مراسم به صورت آنلاین
خب همون طور که پیش بینی میشد رودرگیز تبدیل شد به پنجمین بازیکن گرون قیمت تاریخ و جالبه بالاتر از اون سوارز در رده چهارم قرار داره!
این تیم دیگه خیلی ستاره داره و کمتر پیش میاد این همه ستاره بغل هم باشن!
الان به نظرم میشه لقب کهکشانی های 3 رو به تیم داد :دی
باز میگم تیم از نظر دفاعی هم می تونه بهتر باشه و باشگاه می تونه توی دفاع و هافبک دفاعی هم دنبال بازیکن باشه و ممکنه از این لحاظ ضرر کنه مثلا روی خرید دفاع های بزرگی مثل هوملز هم میشه تمرکز کرد ولی چه میشه کرد کلا باشگاه فعلا سمت این فازها نمیره...
اما در زمینه هجومی دیگه هیچ حرفی باقی نمی مونه
یعنی از این لحاظ تیم وحشتناکه!
من احساس می کنم اگه رونالدو ، بیل و رودریگز با هم دیگه هماهنگ بشن دیگه تیم های مقابل نمی دونن کی رو مارک کنن :دی
به نظرم رودریگز توانایی اینو داره که به شماره 10 کلاسیک فوق العاده ای تبدیل بشه و حالا باید دید از این فرصت استفاده می کنه یا نه
فقط باید خستگی جام جهانی و احتمالا آماده نبودن اون توی چند بازی اول فصل رو هم در نظر گرفت و این طبیعیه
دهمین رو که میگفتیم لادسیما
یازدهمین رو چی باید بگیم؟ :دی
تو فی*س*بوک خونده بودمنقل قول:
فکر کنم میشه unidecima
خامس رودریگس : از وقتی یادم می آید رئالی بودم / زیدان الگوی همیشگی من است / فالکائو می تواند در رئال بازی کند
چهارشنبه 1 مرداد ساعت 01:30
همیشه شماره 10 را به تن کرده ام. اما در رئال اگر به من شماره 100 را هم می دادند می پوشیدم. امیدوارم با این پیراهن جام های فراوانی کسب کنیم
آی اسپورت - از بچگی عاشق رئال بودم .می دانم که فشار در رئال مادرید زیاد است اما خودم را برای همه چیز آماده کرده ام. خامس رودریگس شکار جدید رئال مادرید صحبت های خود را اینگونه آغاز کرد.
او که در نشست خبری پس از معارفه باشکوهش شرکت کرده بود گفت :
صحبت آغازین
این لحظه ایست که همیشه رویایش را داشتم. می توانم در اینجا تاریخ ساز شوم.می دانم که در رئال مادرید فشار زیاد است ولی خودم را برای مقابله با آنها آماده کرده ام. در اینجا همه می خواهند پیروز باشند بخصوص در چمپیونزلیگ. باید یاد بگیرم که با این توقعات زندگی کنم. امیدوارم که این رویای شیرین پایان خوشی هم داشته باشد
روند مذاکرات
همه چیز بخاطر خواسته خودم و اینکه می خواستم به رئال بیایم سریع اتفاق افتاد. زمانی که فهمیدم رئال هم به من علاقه دارد همه چیز روند بهتری به خودش گرفت. به اینجا آمده ام تا به رئال کمک کنم
گل مقابل اروگوئه
در این مدت خیلی از این گل صحبت شده است .این گل یک گل بود مثل گل های دیگر من که قدرت و اعتماد به نفس مرا بیشتر می کند
پست بازی در رئال
هر جا مربی تشخیص دهد بازی می کنم. مرکز زمین ؛ جناحین چپ و راست. فرقی نمی کند
الگوی فوتبالی
زیدان همیشه الگوی من بوده.
سومین خرید گرانقیمت تاریخ رئال
در مورد اعداد و ارقام صحبت نمی کنم. فقط می خواهم به رئال کمک کنم و هواداران را شاد کنم.
شماره 10
همیشه این شماره را به تن کرده ام. اما در رئال اگر به من شماره 100 را هم می دادند می پوشیدم. امیدوارم با این پیراهن جام های فراوانی کسب کنیم
رقابت
برای من بازی در کنار این همه ستاره و رقابت با آنها خیلی جالب است. مشکلی نیست . مطمئنم که چیزهای زیادی یاد می گیرم
پایان تعطیلات
روز 1 آگوست به تمرینات رئال اضافه می شوم
اولین خاطراتت از رئال
رئال را از زمانی که زیدان،کارلوس،رونالدو و فیگو در آن بازی می کردند به یاد می آورم. همیشه عاشق رئال بودم. از همان زمان آرزو داشتم روزی به این باشگاه بیایم
فالکائو در مادرید
هیچ صحبتی در این رابطه با او نداشته ام.به خودم اجازه ندادم در این مورد با او حرف بزنم. فالکائو بازیکن بزرگ و باکیفیتی است و می تواند در رئال بازی کند. اما این تصمیم باشگاه است که او به اینجا بیاید یا خیر.
هیجان بازی کنار ستارگان رئال
بازیکنان رئال همه بازیکنان بزرگی هستند. بازی در کنار آنها واقعا یک افتخار است. واقعا خوشحالم. می خواهم در کنارشان به افتخارات زیادی برسم.
پورتو
در پورتو به جام های زیادی رسیدم. این تیم دروازه های اروپا را به رویم باز کرد. حالا می خواهم در رئال جام های بیشتری کسب کنم
خانواده
از همه اعضای خانواده ام که در این مدت کنارم بودند و از من حمایت کردند تشکر می کنم
کروس
بازیکن بسیار با کیفیتی است. اما در رئال همه بازیکنان اینگونه هستند. اینجا همه ذهنیت پیروزی طلبی دارند
استقبال هواداران
واقعا هیچ جوره نمی توانم توصیفش کنم. حضور در کنار آنها و کسب افتخار برایشان رویای من است
سوپرجام اروپا
به سختی تمرین می کنم اما اینکه در آن بازی به میدان بروم یا نه تصمیم مربی است
اعتقادات
من به شدت مذهبی هستم و به خدا و مسیح معتقدم. هر چه دارم از آنهاست. در تمام دوران حرفه ای فوتبالم از کمکشان بهره برده ام.
ترجمه : رضا سیف
محتوای مخفی: عکس های معارفه ی امروز
خوب منم مثل اکثر دوستان تا قبل جام جهانی نمی دونستم بازیکنی به اسم رودریگز هم وجود داره :n02: ولی خوب حالا با این مبلغ اومده رئال...چند تا کلیپ ازش دیدم به نظرم رسید بیشتر از اینکه تکنیکی یا گلزن باشه، بازیکن باهوشی ه و پاسور بسیار خوبی هست. امیدوارم خوب کار کنه
:n12: تبریک :n12:
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: تصاویر بیشتر از روز معارفه
ترکیب احتمالی رئال برای فصل بعد
:n09:
2 تا عکس
اولی یه عکس از تیم که با لباس اول و دوم هستن (( فوق العاده زیبا ))
راموس شبیه این بوکس کارا شده که خودشو قبل از ورود به رینگ گرم میکنه !!! :n02:
عکس دوم هم از مارسلو و پسرش (( پسر چو ندارد نشان از پدر !! :n02: ))
از حق نگذریم لباس دوم خیلی اِوا خواهری هست :دینقل قول:
اولی یه عکس از تیم که با لباس اول و دوم هستن (( فوق العاده زیبا ))
احتمالا همسر پرز اونو انتخاب کرده، شایدم دخترش :دی
همسر پرز که فوت شدن!نقل قول:
احتمالا همسر پرز اونو انتخاب کرده، شایدم دخترش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایده های کمپانی ها هستش که میخوان اینجوری درآمد کسب کنن
بلاخره لباس صورتی رئال، چیزیه که دیگه تکرار نمیشه و کسیکه الان میخردش، میتونه 10-20 سال دیگه پز بده باهاش! (از دیدن تبلیغاتی و اینا میگم)
خوب منم تبریک می گم خرید ستاره ی جدید فوتبالو ... من قبل جام جهانی فقط توی فیفا دیده بودمش .. :دي اونجا ولی خیلی دوسش داشتم ... باریکن با استیل خوبیه ... امیدوارم توی ترکیب هم جواب بده ...
با این اوضاع ۲ تا از بازیکنای حوون و خوب فصل پیش به احامل خیلی خیلی زیاد دیگه بازی بهشون نمی زسه ... خسه و ایسکو ... و این خیلی ناراحت کنندس ،،، ریال با این خریدا داره نشون می ده که نمی خواد مثل بایرن عمل کنه و ۲ تا چمپیونز لیگ پشت هم رو از دست بده ..
امیدوارم فصل خوبیو داشته باشیم ...
من فک کردم واقعا غیر کمپانی یکی دیگه انتخاب کرده :دینقل قول:
همسر پرز که فوت شدن!
این ایده های کمپانی ها هستش که میخوان اینجوری درآمد کسب کنن
بلاخره لباس صورتی رئال، چیزیه که دیگه تکرار نمیشه و کسیکه الان میخردش، میتونه 10-20 سال دیگه پز بده باهاش! (از دیدن تبلیغاتی و اینا میگم)
معمولا آدم لباسی رو نگه میداره و دنبالش هست و باهاش مثلا پز میده که با اون افتخاری کسب شده باشه یا یادآور خاطرات خوب و بزرگی باشه.
این لباس تا الان تنها خاطرش تمسخر هوادارای بارسا تو فضای مجازی بوده، بعد پز دادن داره؟ :دی
نقل قول:
بزار اینقدر مسخره کنن جونشون در بیاد !! :n09:
فعلا یکی باید خودشونو واسه فصل رویایی قبلی ای که داشتن مسخره کنه !! :n09:
با این کار (( تغییر رنگ لباس )) درآمد زایی بیشتر میشه و جبران خرید های قبلی خواهد شد
فصل قبل با بیل به چمپیونز و کوپا رسیدیم که واقعا ارزشش رو داشت !!
پس مشکلی وجود نداره باید تغییر رنگ لباس !!!
اگه خدا بخواد رئال این فصل کولاک میکنه تا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان کاربران فضای مجازی بزنه !! :n02:
دوستان به نظر شما شبکه هایی که تا پریروز کلیپ می ساختن با عنوان " په په ایز انیمال" آیا الان کلیپ می سازن با عنوان" سوارز ایز هانیبال" ؟ :n02:
تیم تو فاز دفاعی خوب یارگیری نکرده و این نگران کنندست. الان سه تا دفاع وسط اصلی داریم که واران هم اکثرا یه خط در میون مصدومه...دفاع راست هم ضعف داریم...
میه از الان دارن پیراهن های دیماریا رو تو پاریس میفرون. و اینکه چون به خاطر فیرپلی مالی پاریسی ها نمیتونن 65 تاشو بدنفعلاً قرضی میره و سال بعد پولشو میدن.
فکر کنم راست باشه چون انگار دارن پاستوره رو میفروشن به اتلتیکو.
ن قبول دارم اگر در این بین زلاتان رو با 15 تا بدن به ما:31:.
عکس مورد نظر فتوشاپ از آب دراومدهنقل قول:
ورزش 3 به خاطر اینکه بگه سایت آنلاینی هست و خبر به روز میزاره
هر چند دقیقه یکبار یه خبر میزاره و به راست و دروغ بودنش اهمیتی نمیده ))
فقط واسه بالابردن بازدید کننده !!:n15:
14 سال پیش در چنین روزی
فیگو ترجیح داد برای "بهترین باشگاه قرن" بازی کند و به رئال مادرید پیوست .
فیگو 5 سال پیراهن شماره 10 رئال را پوشید
و عناوین مختلفی از جمله توپ طلا و لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد .
:n12::n12::n12::n12::n12:
ستاره های جدید تیممون یه مورد بزرگ رو نسبت به بقیه که سالهای گذشته اومدن کم دارن
و اون هم اینکه هیچکدوم هیچ عکسی در مراسم معارفه در کنار استفانو کبیر ندارن متاسفانه
لالیگا قرعه کشی شد!!!
برنامه بازی ها
هفته سوم -- بازی با آتلتیکو (( برنابئو ))
هفته نهم --- الکلاسیکو 4 ابان (( برنابئو ))
برنامه بازی های رفت (( هفته اول تا 19 ))
هفته اول باید با کوردوبا بازی کنیم (( تیمی که تازه به لالیگا اومده ))
به زبان فارسی و ترجمه شده !! :n02:
رئال مادرید - کوردوبا
رئال سوسیداد - رئال مادرید
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید
دپورتیوو لاکرونیا - رئال مادرید
رئال مادرید - الچه
ویارئال - رئال مادرید
رئال مادرید - اتلتیک بیلبائو
لوانته - رئال مادرید
رئال مادرید - بارسلونا
گرانادا - رئال مادرید
رئال مادرید - رایووایکانو
ایبار - رئال مادرید
مالاگا - رئال مادرید
رئال مادرید - سلتاویگو
آلمریا رئال مادرید
رئال مادرید سویا
والنسیا - رئال مادرید
رئال مادرید - اسپانیول
ختافه رئال مادرید
قرعه چندان جالبی نیست...
تمام بازیهای مهم رو دور رفت میزبان هستیم و برای همین بازیهای برگشت خیلی سخت تر میشه برامون!
این نکته بدون شرح هستش:
محرومیت سوارز 25 اکتبر تموم میشه...
حالا اگه گفتید کی با ما بازی دارن؟!
26 اکتبر...!
+
قرعه کشی سوپرکاپ هم انجام شد و بازی رفت 19 اوت در زمین ماست(چه گیری کردیم!:دی)
بازی برگشت هم 3 روز بعد (22 اوت) در ویسنته کالدرون-ه...
اگه قرار بود دست پشت پرده ای در کار باشه که اینقدر تابلو کار نمیکردن:دی ، مثلا الکلاسیکو رو مینداختن هفته ی دوازده - سیزده تا هیچ حرف و حدیثی هم پیش نیاد :دینقل قول:
این نکته بدون شرح هستش:
محرومیت سوارز 25 اکتبر تموم میشه...
حالا اگه گفتید کی با ما بازی دارن؟!
26 اکتبر...!
نکته جالبش اینجاست طبق محرومیت سوارز تا اون نباید با بارسا تمرین کنه و صد در صد کسی که تمرین نکرده نمیتونه 1 روزه خودشو واسه الکلاسیکو آماده کنه !!!نقل قول:
پس یا اصلا بازی نمیکنه یا محرومیتش رو میبخشن (( که احتمالش زیاده ))
اگه محرومیت سوارز رو ببخشن
از اونطرف هم باید محرومیت آلونسو بخشیده بشه که در مقابله با حرکت سوارز چیزی نیست !!
اگه سوارز بخشیده بشه ولی آلونسو همچنان محروم باشه دیگه عمو پلاتینی شاهکار کرده !!! :n01:
هفته ششم -----> ویارئال
هفته هفتم -----> بیلبائو
هفته هشتم -----> لوانته
هفته نهم -----> بارسا
چه هفته های پُر باری! این تیما همیشه جلوی ما با تمام توانشون بازی میکنن حالا بازی های چمپیونز رو هم اضافه کنین با فشار دفاع از عنوان قهرمانی ، میتونم بگم عملا تو این هفته عیار خرید های جدید مشخص میشه - یه مشکل دیگه دفاعِ که هنوز خوب آبندی نشده فرض کنین تو این دوره یکی از مدافعا (خدایی نکرده) مصدوم شه اون موقع تیم پر حاشیه میشه.
آلونسو تا کی مصدومِ ؟ به تجربش نیاز داریم-
بازار نقل و انتقالات تابستانی برای شما چگونه بوده است؟
باشگاه در حال انجام کاری بزرگ است. دو بازیکنی که ما به خدمت گرفته ایم بسیار مهم هستند. آنها ترکیب تیم را بهبود خواهند بخشید. ما ترکیبی فوق العاده و رقابتی داریم.آیا شما
درخواست خرید کیلور ناواس را کرده اید؟
کیلور بازیکن رئال مادرید نیست. در حال حاضر ما همان سه دروزاه بان سال گذشته را در اختیار داریم. ما در پیش فصل به سر می بریم. ایکر تمرینات خود را از امروز شروع کرده است. برای ما دروازه بان یک موضوع نیست. سال گذشته بحث هایی در این مورد وجود داشت، اما نه برای من. من در ابتدای فصل تصمیم خواهم گرفت که چه کسی دروازه بان اصلی باشد.
شایعاتی در مورد انتقال پیژچک از بروسیا دورتموند به مادرید به گوش می رسد. آیا واقعیت دارد؟
ما دنی و آربلوا را داریم. همچنین، کروس و خامس هم می توانند در پست های مختلفی بازی کنند. آنها می دانند که نقشی مرکز خواهند داشت. ما به پیژچک نیازی نداریم. این به معنی خوب نبودن او نیست، بلکه موضوع این است که ما آن منطقه را پوشش داده ایم.
آیا دی ماریا جدا می شود؟
دی ماریا بازیکن رئال مادرید است. با وجود خامس و کروس رقابت زیادی وجود خواهد داشت، اما فکر می کنم در تمام باشگاه های بزرگ رقابت وجود دارد.
شما در طول پیش فصل با دو باشگاه ایتالیایی روبرو خواهید شد...
آنها دو تیمی هستند که تاکنون تابستان خوبی پشت سر گذاشته اند و با بازیکنان مهمی قرارداد بسته اند. همه می خواهند که به خوبی آماده شوند. همه چیز نتیجه نیست. اینتر بیشتر از رم تغییر کرده است، اما آنها هم بازیکن سطح بالایی چون ایتوربه را خریده اند.
آیا دوباره درون دروازه از سیستم چرخشی استفاده خواهید کرد؟
سال گذشته ما در پیش فصل تصمیم گیری کردیم. حالا با سال گذشته متفاوت است. ایکر در همان سطح یکسان با سایرین کار خود را شروع کرده است. من به مانند سال گذشته در مورد مسئله دروازه بانی تصمیم گیری خواهم کرد.
آیا شما واقعاً به خرید خامس رودریگز نیاز داشتید؟
تاریخ مادرید به شما خواهد گفت که آنها همیشه می خواهند که بهترین بازیکنان را در اختیار داشته باشند و بازیکنی که آینده دار باشد. ما یکی از ستاره های جام جهانی را به خدمت گرفته ایم. شما اینگونه بازیکنان را برای آینده نیاز دارید، نه فقط برای حال حاضر.
اسپانیا جام جهانی بدی پشت سر گذاشت. اگر شما ایکر و کیلور در برزیل را مقایسه کنید، کدامیک شماره 1 خواهند بود؟
(می خندد) در حال حاضر مقایسه کردن کاسیاس و ناواس خیلی راحت است. جام جهانی بد اسپانیا درست مثل ایتالیا و انگلیس بود. اسپانیا در سال 2010 قهرمان جهان شد، و چنین اتفاقاتی در فوتبال رخ می دهد. اسپانیا به زودی بار دیگر تیمی رقابتی خواهد شد.
چرا خامس در تور آمریکا حضور ندارد؟
خامس در 30 ژوئن جام جهانی خود را به پایان رسانده است و به یک ماه استراحت و تعطیلات نیاز دارد. او کار خود را از 1 آگوست و به همراه بنزما و واران در والدبباس آغاز خواهد کرد.
فردا رئال با اینتر بازی داریم ، به نظرتون میشه امید داشت که پخش کنن این صدا و سیمامون ؟؟؟؟
بعد 4 روز بعد با رم بازی داریم
و 2 روز بعدش منچستر
و از 12 آگوست بازی های جدیمون شروع میشه
+
برنامه های بازی های تیم خیلی سنگینه و با اضافه شدن بازی های لیگ قهرمانان و کوپا خیلی فشرده هم میشه
:n12: با آرزوی موفقیت برای تیم :n12:
محتوای مخفی: مدل موهای جدید په په
یکی بگه په په کوتاه بیاد :-|
+
از اونجایی که مخابرات خداسان رضوی به اینترنتا ...... اهم اهم.....و من چند وقتیه نت ندارم و با ایرانسل اومدم و فقط همین تاپیکو میتونم باهاش باز کنم
خواهشا یکی از دوستان خروجی و ورودی های قطعیمون رو اگه میشه برام بذاره. کروس و رودریگز با چه قیمتی و چه دستمزدی اومدن؟
ورودی های قطعی که همونطور که میدونی کروس و جیمز بودهنقل قول:
و قیمت کروس 20 و جیمز بین 70 تا 75 میلیون هست
اما خروجی قطعی تا حالا کاسمیرو رفته پورتو
و موراتا رفته یووه و احتمالا به زودی یکی از دروازبان ها و دیماریا جدا میشن
از مبلغ درآمد بخشی ش مال آدیداس خواهد بود. ظاهرا 7 تا خالص به رئال می رسه از این مبلغ... بد نیست :n01:
چند روز قبل گفته شده بود که کاسیاس با پرز جلسه داره و قراره تصمیمیش رو نهایی کنه !!!
خبر ندارید چی شد ؟؟ (( خودم 2 روز نبودم از اخبار بی خبرم ! :n02: ))
آلونسو مگه مصدوم شد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آلونسو تا کی مصدومِ ؟ به تجربش نیاز داریم-
فصل شروع نشد باز هم مصدومیت ها اومد سراغمون ؟؟؟؟؟؟
فصل قبل که لالیگا رو به همین خاطر از دست دادیم !!
اینم از این فصل !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارکا مدعی هست که باشگاه با پاری سن ژرمن به توافق رسیده و در روزهای آینده رسمی میشه.
مبلغ گفته شده 65 میلیون یورو هست و دی ماریا دستمزد سالانه 8 میلیون یورو رو دریافت می کنه.
تنها دلیل تاخیر در این انتقال، مسئله فروش/قرض لاوتزی و پاستوره هست که قبل از پیوستن دی ماریا
به باشگاه پاریسی در حال انجام هست.
اگه صحت داشته باشه، مبلغ بسیار خوبی هست و حتی درآمد حاصل از فروش پیراهن هامس در چند
روز اول مابه التفاوت مبلغ رو جبران کرده و در آینده میشه انتظار درآمد بسیار بیشتری رو در بخش های
مختلف داشت. همون طور که انتظار می رفت از نظر "اقتصادی" تصمیم درستی بوده و هامس خیلی
زود به یه چهره بین المللی تبدیل شده، حتی مطلبی رو می خوندم که از نظر تعداد لایک ها در ف.بوک
هامس با حدود 16 میلیون لایک در رده 8 اُم در بین کل فوتبالیست های دنیاست! بنابراین از این آمار فروش
پیراهن نباید زیاد تعجب کرد، اما بخش فوتبالی و درون زمین رو باید صبر کنیم و ببینیم.
+
هامس در یک حرکت انسان دوستانه سری به کودکان بیمار در کشورش کلمبیا زده:
محتوای مخفی: عکس
بکهام طبق رسم هر ساله در زمان سفر تیم به امریکا، به محل تمرینات تیم اومده و با بازیکنان تیم خوش و بشی کرده:
محتوای مخفی: عکس ها
ترکیب تیم در بازی امشب (ساعت 2:30 بامداد به وقت تهران) مقابل اینتر مشخص شده، به خاطر نبود
تعداد زیادی از بازیکنانی که در جام جهانی شرکت کردن، بازیکنان آکادمی حضور پررنگی دارن:
ترکیب اولیه: Diego López; Carvajal, Pepe, Nacho, Diego Llorente; Illarra, Medrán, Isco, Lucas Vázquez; Raúl de Tomás y Bale
نیمکت: Jesús , Pacheco, Derik, Omar, Marcos Llorente y Sobrino
طرفداری- با خرید خامس، کروس، و ناواس (هرچند انتقال این دروازه بان به طور رسمی اعلام نشده است)، حالا مادرید برای بستن ترکیب خود به یک شماره 9 نیاز دارد تا برای رقابت در 6 جامِ فصل پیش رو، تیم به حداکثر توان رقابتی برسد.
بنا به گزاش AS، جدایی موراتا به مقصد یوونتوس، بنزما را در ترکیب آنچولی به تنها و تنها مهاجم نوک کلاسیک تبدیل کرده است، بنابراین مسئولان باشگاه درصدد هستند تا برای پوشش هرچه بهتر این پست، بازیکن دیگری نیز به خدمت بگیرند. در اصل مادریدی ها به دنبال مهاجمی با مشخصات مشابه با موراتا هستند، تا از بنزما پشتیبانی کند، اما تاکنون چنین بازیکنی پیدا نکرده اند، و در نهایت یک ماه پیش تصمیم گرفته شد که به سمت ببر کلمبیایی بروند.
انتخاب اول، فالکائو است و اگر در این راه موفق نشوند، برای جذب لوکاکو تلاش خواهند کرد. همانطور که این روزنامه فاش کرده است، مادرید و موناکو از 28 ژوئن در حال مذاکره با یکدیگر هستند. مهاجم کلمبیایی همیشه رؤیای بازی در رئال مادرید را داشته است، و این موضوع را به اطلاع مدیر برنامه هایش، خورخه مندس نیز رسانده است، کسی که در تمام مذاکرات نقشی اساسی دارد (او همچنین مدیر برنامه های خامس نیز می باشد).
آخرین پیشنهاد به این ترتیب بوده است که موناکو در ازای دریافت 12.5 میلیون یورو، فالکائو را یک سال به صورت قرضی راهی سانتیاگو برنابئو کند (باشگاه فرانسوی فالکائو را با 50 میلیون یورو از اتلتیکو مادرید به خدمت گرفت و این مبلغ را در 4 قسط 12.5 میلیون یورویی پرداخت خواهد کرد، و از این رو پیشنهاد رئال مادرید می تواند یکی از این قسط ها را پرداخت کند). رئال مادرید همچنین دستمزد بازیکن را نیز پرداخت خواهد کرد. در حال حاضر فالکائو سالانه 14 میلیون یورو دریافت می کند، مبلغی که مادریدی ها حاضر به پرداخت آن نیستند، و فالکائو نیز به مسئولان رئال مادرید اعلام کرده است که برای به دست آوردن فرصت حضور در سانتیاگو برنابئو حاضر به قبول نیمی از این مبلغ نیز می باشد.
بعد از یک سال حضور قرضی، اگر مادرید مایل به ادامه همکاری با این بازیکن بود، آنها گزینه پرداخت 33 میلیون یوروی دیگر به موناکو را دارند تا به طور کامل مهاجم کلمبیایی را به خدمت بگیرند.
تنها مشکل مادریدی ها نگرانی از وضعیت جسمانی فالکائو می باشد، بازیکنی که بعد از مصدومیت زانو در ژانویه 2014، حتی یک دقیقه هم در میادین فوتبال ظاهر نشده است. او همچنین فرصت بازی برای کلمبیا در جام جهانی را رد کرد تا از روند بهبودی مصدومیت اش مطمئن شود و هنوز هم برای رسیدن به اوج آمادگی تلاش می کند. مربی بدنساز او، خواکین خوان، فکر می کند که او در فرم عالی قرار دارد: "او فیزیک ممتازی دارد، و بافت های او خیلی سریع بازسازی می شوند. ورزشکاران فوق العاده زیادی تحت درمان من قرار داشته اند، اما این پسر مزیت های خاصی دارد. او ژنتیک به خصوص و جذابی دارد."
مادرید مصمم است تا هرچه زودتر ترکیب نهایی خود را مشخص کند و دیگر تمایلی به خرید دقایق آخر نقل و انتقالات مانند مسئله فصل گذشته بیل ندارد. در اصل خرید رادامل فالکائو آخرین فعالیت مادریدی ها در بازار نقل و انتقالات خواهد بود و تنها فعالیت باشگاه در ادامه مدت باقی مانده، صرف مذاکره برای فروش بازیکنانی از ترکیب فعلی خواهد شد.
امسال رئال تيم خوفناكي شده
تبريك ميگم بهتون، به اميد تماشاي نبردهاي خونين و سنگين :n02::n16:
يه سوال هم در مورد اسم رودريگز داشتم
جيمز درسته بالاخره يا خامس؟!!!
اونطور كه من متوجه شدم تلفظ انگليسي ميشه جيمز و اسپانيولي خامس
درسته اين اطلاعات يا نه؟