پس چرا تو سايت اسان موتور زده 73تومننقل قول:
پس چرا تو سايت اسان موتور زده 73تومننقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی
منم قیمت های بازار رو عرض کردم نه آسان موتور رو
بله آسان موتور با این قیمت میده تحویل 30 روزه نقدی
اقساطیش هم زیر 3 ماه دیگه تحویل نمیده
امروز نمایشگاه بودم
سوناتا 2012 زده بود 72 تا ولی کمترم راه داشت.
قیمت ها بستگی داره.نقل قول:
کارکرد ماشین - شرکتی یا وارداتی بودنش - اپشن هاش
از دوستان کسی اطلاع داره که زمان ثبت نام مجدد گروه بهمن برای مزدا 3 نیو چه زمانی است ؟!
فقط خودتون باید از طریق نمایندگی ها اطلاع پیدا کنیدنقل قول:
اینجا امکان داره دیر و زود بشه و نرسید به ثبت نام
نقل قول:
یک ماه پیش قرار بوددستورالعملش بیاد که تا الان نیومده و فکر نمیکنم بیاد ، شاید تیرماه به صورت محدود ثبت نام کنن .
ix 35 بهتره یا اسبورتیج جدید؟
ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو مشخص کنیدنقل قول:
مزدا 323 دستی ، رنگ نوک مدادی مدل 1386 صفر کیلومتر ، چقدر خوبه ؟
تیپ چند؟ اگر تیپ 2 باشه حدود 22 میلیون تومان اگر تیپ 3 باشه حدود 24 میلیون تومان اگر تیپ 5 باشه حدود 26 میلیون توماننقل قول:
تيپ ٣ هست و ٢٧ به من قيمت داده ، ٢٩ ميگفت آخرش ٢٧ .نقل قول:
قيمت بنگاه هم قبول نداره .
طرف اهل سوئد هست و زياد ايران نمياد ، قصد فروش هم نداره ، اينم من بهش گفتم تازه فكراش رو بكنه ٢٧ بده . ماشين ٣٠٠ كيلومتر كار كرده ، نميدوني چه عروسكيه .
يه ٤٠٥ يشمي ٢٠٠٠ هم داره مدل ٧٧ فرانسوي . اونم ٤٠٠٠ تا كار كرده ، هنوز تو پلاستيكه ميگه نميفروشم ، به پولش نياز ندارم ، منم گفتم شما به خودشم نياز نداري ! بعد از كلي صحبت ١٢ مليون قيمت داد .
آدمي هم هست اگر به ذهنش رسيد ١٢ مليون ، ديگه كمتر و بيشتر راهي نداره .
نظر شما چيست ؟
نقل قول:
مزدا با این شرایطی که داره شاید ارزش خرید داشته باشه اما پزو 405 نه اصلا.
منم مزدا رو میخوام .نقل قول:
سلام خدمت اساتید .
یه Sportage مدل 2010 مشکی با کارکرد 40000 پیشنهاد شده .... قیمت رو 65 گفتن ... اساتید بنظرتون میارزه ؟ قیمتش چجوریه ؟ تا قیمت 70 چی میشه خرید که صفر هم باشه ( SUV بودنش مهم نیست ) ؟
نه خیلی بالا میگه ، نهایتا این ماشین 55 تا قیمتشه ، تا 70 هم خیلی چیزا میشه خرید ، مثلا سوناتا 2011 وارداتی کم آپشن 70-68 ، مزدا 3 فول آپشن 63 تومن ، ویتارا فول 64 تومن ، کرولا ، کمری و و و .... ، بگو از ماشین چی میخوای تا دوستان کمکت کنننقل قول:
سلام زانتیا سفید 84 بدون رنگ قیمت می خاستم بدون رنگ.
.
15,500,000 شروع قیمت تا 18,000,000 تومننقل قول:
نقل قول:
کیا اسپورتیج مدل 2010 قیمت 58000000 تومان
ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
سلام
کمری XLI) 2400 )اتومات 2005 سفید با 100000 کارکرد و یک در رنگ با ظاهر عالی و چشمگیر و زیر پا عالی
که البته چند سال پیش این تغییرات رو روش داده :
1-نصب سانروف توسط نمایندگی (برقی 3 حالته)
2-نصب باله عقب
3-تعویض رینگهای معمولی با آلومینیومی اصلی تویوتایی
در واقع تبدیل به GLI کرده
قیمت چند میخوره؟؟؟؟؟
اگه میشه چند نفر از بزرگان نظر بدن (2-3 نفر)تا من یه محدوده قیمتی دستم بیاد (آخه تو بورس نیست واسه همین قیمت دقیقی نداره)
باید فنی ماشین رو دید بهرحال البته میگن تویوتا مرگ نداره ولی خوب این حرف هیچوقت در مورد هیچ ماشینی صدق نمیکنهنقل قول:
بهرحال قیمتش حدود 30 تا 33 با کمی بالا پائین
نقل قول:
دوستمون قیمت رو گفتن اما برای اینکه شما اطمینان حاصل کنید منم قیمت 33 میلیون تومان رو تایید میکنم.
البته اینکه میگین تبدیل به GL شده تو بازار ایران کسی به ابن موارد زیاد بها نمیده دوست من و همه اصل ماشین رو میبینن که هموم XLI هست
سلام .
یه سوناتا 2012 سفید فول وارداتی با کارکرد 5000 و بیمه . صحیح و سالم . قیمت دادن 72-73 آیا این قیمت میارزه با توجه به اینکه وارداتیه و نه شرکتی ؟؟؟؟؟
قیمتش بد نیست....نقل قول:
اینجا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارداتی بودنش که مشکلی نداره باید ببینی آپشن هاش چطوریه؟نقل قول:
فول آپشن اگر باشه با این قیمت خیلی مناسبه
نقل قول:نقل قول:
ممنون اساتید ....
الان از یه نمایشگاهی ، تلفنی قیمت کردم گفت 67-68 میارزه و گفت چون وارداتیه قیمت صفرش 77 بنابراین 67-68 میارزه !!!؟؟؟
نقل قول:
قیمتش مناسبه
تا خودرو های خارجی فعلا ارزون شدن اقدام کنید مشخص نیست شاید فردا صبح همینو 80 میلیون کمتر ندن.
نقل قول:
آخه حرف نمایشگاهیه منو به شک انداخت .
اون طرفی که میفروشه گفته هر جور که بخوایم برای شرایط راه میاد . حالا قراره فردا ماشینو ببینیم ....... شما اساتید جایی میسناسین توو تهران که معرفی کنین ماشینو بهش نشون بدیم ؟ البته که ماشین راهی نرفته ولی محض احتیاط .؟
اگر از نظر فنی بخوای بررسی کنی که ماشین رو ببر نمایندگی هیوندای نشون بدهنقل قول:
اما از نظر بقیه موارد ببری پیش نمایشگاه های مجرب و کاردرست اگر مشکلی باشه میگن
نمایشگاهی ها قیمت چرت میدن ، همینو از خودش میخواستی بخری میگفت 75 ،اگه فول کامل باشه ( مانیتور ، پانوراما ، دنده پشت فرمان ، 4 صندلی گرم کن ، کیلس) شما اگه 70 یا 71 بخری خوب و عادلانه خریدینقل قول:
دوستان قیمت اینارو میخواستم:
206 v9 مدل بهمن 90 با 1200 کیلومتر کارکرد و بدنه ی نو و بدون هیچگونه ایراد و خط و خش و موتور نو-سفید روغنی
206 v8 صفر مدل بهمن 90 کاملا صفر سفید روغنی
ممنون
نقل قول:
پزو 206 SD V9 مدل 90 قیمت 21500000 تومان
پژو 206 SD V8 مدل 90 قیمت 18500000 تومان
هرچی خوندم اينو پيدا نکردم!
جنسيس کوپه 3.8
نظرتون چيه در مورد اين ماشين؟
يك كلام فوق العادس!نقل قول:
رفيقم داره
واقعا ماشين معركه ايه
شما چه مشخصاتيشو مي خواين؟
جنسيس كوپه يه ماشين اسپرت بسيار قدرت منده كه در كمتر از 7 ثانيه به سرعت 100 كيلومتر در ساعت ميرسه.
در كل در بين كوپه ها تا 100 ميليون اين ماشين حرف اولو ميزنه
نقل قول:
همونطور که دوستمون مهدی گفت خودروی کوپه با عملکرد عالی البته زیر 100 ملیون تومن.
مجله ماشین این خودرو رو با پورشه در یک مقاله مقایسه کرده اگرچه به پای پورشه نخواهد رسید
اما خودروی خیلی عالی از هیوندای هست که تا الان هیچ کسی از عملکردش ناراضی نبوده.
راستش من زياد از مدل هاش اطلاع ندارم،اگه ممکنه راهنمايی کنيد و حدود قيمت بگيدنقل قول:
ممنون از لطفتون دوستان خوب
شاد باشيد هميشه
جنسيس كوپه يك مدل بيشتر ندارهنقل قول:
مدل 2010 60 تا 65 تومن
مدل 2011 65 تا 75 تومن
مدل 2012 صفر (با ظاهري جديد و بسيار زيبا) 85 تومن
از نظر هندلينگ،کيفيت قطععات،هزينه نگاه داری و مصرف سوخت؟نقل قول:
راستی نمايندگی داره که مثل شرکت ايرتويا باشه و خيالمون از تعميرات راحت باشه؟
شرمنده زياد ميپرسم!
راستی سيستم دنده چطوری هست؟
سيستم هندلينگ بسيار علي اي داره اما سواري كاملا خشك هستنقل قول:
سيستم هندلينگ به همراه سيستم كنترل پايداري ESP باعث شده تا با هر سرعتي پيچ هاي نسبتا تند رو رد كنيد
مصرف سوخت هم با توجه با موتور بسيار عظيم 3.8 ليتري نسبتا بالاست
يك نمايندگي بزرگ هم در خيابون شريعتي بالاتر از سد خندان هست حالا بقيه نمايندگي هشو نمي دونم
سلام به تمامی دوستان برای خرید بین دو خودرو سوناتا yf و اپیتیما tf کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
آیا اصلا فرقی دارند ؟
کسی تجربه سواریشون رو داره؟