از این پستتون به بعد امیدوارم که تحولی هم در شما شکل بگیره و از این به بعد شاهد صحبت ها و پستهای بزرگسالانه ازتون باشیم.نقل قول:
در ضمن یک نفر که 18 سالشه دیگه کوچولو نیست.
Printable View
از این پستتون به بعد امیدوارم که تحولی هم در شما شکل بگیره و از این به بعد شاهد صحبت ها و پستهای بزرگسالانه ازتون باشیم.نقل قول:
در ضمن یک نفر که 18 سالشه دیگه کوچولو نیست.
شما لطف کنید خودتون بزرگسالانه پست بدید و خودتون رو از همه بالاتر نبینید...نقل قول:
بازی کامپیوتری سلیقه ای هست...دلیل نمیشه شما خوشتون نیاد به بقیه بگید کم سن و سالن...
اگه به اینا باشه افراد که کم سن و سالن جذب ظاهر زیبا میشن!!!
فیفا ظاهر زیبا نداره ( از نظر شما از نظر من گرافیکی هم خوبه و رضایت بخش...البته این نسخه خیلی بهتره) ولی در عوض گیم پلی واقعی تری داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک مورد رو از قلم انداختن !!!!!!! فکر نکنم اضافه کردنش کاری داشته باشه
خیلی خوب میشه اگه داورا از اسپری استفاده کنن ولی فعلا که خبری نیست
توی سایت های مختلف گشتم چیزی پیدانکردم اگه پیداکنم اینجا میزارم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
بازم یه پست بی ربط و بی محتوای دیگه . خودش پست میده خودشم جواب میدهنقل قول:
تو یا حالت خوب نیست یا خودت میزنی به ...
چقدرم تحول صورت گرفت !!نقل قول:
با این برخورد های خیلی سخت گیرانه! شما حتما هم متحول میشه
من نمیدونم یه پست دو پست سه پست دیگه چند تا پست بده که یه برخورد جدی بکنید باهاش تا حالا من این تاپیک چند بار دیدم هر بار با یکی این فرد درگیر بود من اصلا پست نمیدم ولی دیگه این دفعه نتونستم پست ندم در جواب این فرد
اصلا پست های بی محتواش به کنار امضاش سیاسیه هیچ برخوردی هم نمیشه ( هر چند دیدگاه من موافقه با امضاش ) ولی دیدم افراد دیگه ای رو به خاطر یه اواتار سیاسی و امضا و یا یه حرف کوچیک سیاسی شدیدترین برخورد ها شده باهاش
انگار مدیریت سلیقه ای هست در انجمن
وات یو فاز؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
ما هی میام سر میزنیم یک خبر درست و حسابی بخونیم هروقت اومدیم یا شما pes 2013 رو کوبیدی تو رق سر ما! یا یک چرت دیگه.... بیخیال دیگه
لطفا مدیران این چندتا پست اخری رو پاک کنن
از دوستان عزیز خواهش می کنم نسبت به هم با احترام صحبت کنن کاری به پیشینه کاربر : mehrabooni ندارم ولی پست هایی که در جواب پست ایشون در رابطه با اسپری داوران داده شده بود کاملا غرض ورزانه بود وقتی یه کاربر حساس میشه، متاسفانه بقیه تلاش می کنن که حساس ترش بکنن... به نظرم پست هایی که در پاسخ پست ایشون داده شد اصلا جالب نبود و دامن زدن به کشوندن تاپیک به بحث و مجادله هست... پست ها پاک نمیشه تا دوستان خودشون هم متوجه بشن که چه پست هایی دادن...شاید در مورد رفتارها و پست هاشون تجدید نظر بکنن... امیدوارم تحت هر شرایطی احترام هم رو نگه داریم. لطفا بازخوردهای منفی به پست های هم ندید اگه پست یک کابر براتون خوشایند نیست بهتره ندید بگیرید.
خیلی از دوستان وقتی میان داخل تاپیک به خاطر اخبار جدید میان. این پست برای اونهاست .
این عکس Start Screen بازیه:
اینم عکس زمین بازی در هنگام بارش برف در اب و هوای زمستانی
چهره یک سری از بازیکنان رو در لینک زیر میتونید ببینید. فیزیک خود بازیکنان به نظر میاد خوب کار نشده
سلام
هر چیزی راه و روش خودشو داره، وقتی یک کاربری شروع به پست های غیر متعارف و جنجالی میکنه دلیل بر این نمیشه که همون اول بسم الله باهاش برخورد کنیم یا بنش کنیم، مراحل قانونی باید طی بشه، ابتدا یک تذکر در صورت ادامه اخطار و در صورت عدم توجه به اخطار قدم های بعدی اعمال قانون انجام میگیره.
همه این مرحله ها برای این هستش که شاید کاربری با یک تذکر و یک اخطار نوع فعالیت خودشو تغییر بده و به روال عادی خودش برگرده الان هم همین سیستم در بحث های شکل گرفته در این تاپیک انجام شده و حتما لزومی هم نداره مدیریت لحظه به لحظه اینجا گزارش بده که چه کاری کرده و چه کاری می خواد انجام بده. بنابراین مدیریت باید منتظر بمونه که ایا اصلا تذکرات ما جواب داده یا نه که اگر منفی بوده باشه برخوردها تشدیدتر خواهد شد.
کاربر قدیمی و جدید هم نداریم، هر کسی با هر تاریخ عضویتی وقتی بی احترامی بکنه باهاش برخورد خواهد شد.
پست های نامربوط پاک شدن لطفا بحث های تاپیک به روال عادی خودش برگرده و اقدامات لازم هم انجام خواهد شد.
احتمالا چون نسحه نهایی نیس بدناشون همه یه شکله هنو تو جزییات هیکل بازیکنا کار نکردن لابد البته چهره هام همچین جالب نیستن!!!! من کلا چند نفر خاص رو تونستم از اون عکسای اینستاگرام شناسایی کنم!!!
این ظوفانه یا برفه!!! خوب داور بازی رو تعطیل کنه که بهتره!!!:n02:
اینم یه سلفی قشتگ در فیفا
فیسا که فاجعس :n04: واقعا چرا ؟؟؟ در حد فیفا 08 09 هستش این فیسا فک نکنم رسمیو نهایی باشه....نقل قول:
اون عکس زمین برفیم پاک شده مثل اینکه اگه دوستمون محبت کنه دوباره بذاره ممنون میشم.....
دو تا نکته:نقل قول:
اول: یعنی هر وقت میایم تو بازی باید کله مسخره مسی رو ببینیم؟
دوم: تو اون اسکرین شات برف، اون یارو دفاعه ممکنه به چه دلیل زمین خورده باشه؟!! :n13:
یعنی چجوری؟ کی خورده بهش؟ لیز خورده، چرا اونوری؟ توپ که اینور داره میره. اصلا نمیفهمم.
فعلا به هیچ کدوم از عکس ها اکتفا نمیشه کرد
هنوز Demo قابل بازی هم نیومده !
یعنی واقعا فک می کنین این تصاویر مربوط به فیفا 15 هست ؟ :دی
دوستان فکر کنم این سیستم پیشنهادی واسه رزولیشن 4k و سری جدید تی وی و مانیتور باشه وگرنه واسه مانتیورهای ما این سیستم خیلی خیلی غوله
از فیفا زیاد اطلاع ندارم ولی چطور از اون سیستم ضعیف به این رسیدن موتور بازی 1 روزه تغییر دادن ! :n02:نقل قول:
یک روزه نبوده که سال پیش واسه پی اس 4 و ایکس وان از این موتور استفاده کردن امسال پی سی رو هم اضافه کردننقل قول:
سال پیش شایعاتی بود که قراره اصلا نسخه 14 واسه پی سی نیاد مسئولای شرکت اعتقاد داشتن موتور جدید واسه پی سی زیادی بالاست و تعداد کمی هستن که چنین سیستمی دارن ولی بعدا تصمیم گرفتن از موتور گرافیکی قبلی استفاده کنن
ولی امسال فیفا چنین تصمیم گرفته ببینیم چی میشه
این خانه از پایه ویران استنقل قول:
چندسال روی این موتور کار کردن.یک روزه نیست.سال گذشته هم فقط واسه پی سی بود که از موتور قبلی استفاده کردن
بنده نسخه ی ایکس باکس چهار رو امتحان کردم ولی مثل همیشه چنگی به دل نمیزد
{حذف شد}
Overall چند تن از بازیکنان در FIFA 15
نخیر دوست عزیز سال گذشته فقط کنسول های نسل هشتم از موتور جدید استفاده میکرد... ایکس باکس 360 و ps3 و pc با موتور قدیمی ساخته میشدن.....نقل قول:
برادران و خواهران ، چرا بی خودی شلوغش میکنید ، شما که میدونید ، قبل از اینکه که بازی ای منتشر بشه از این عکسا و شایعه ها زیاد پخش میشه . خودتون هم بهتر میدونید که وقتی بازی منتشر بشه ازش لذت میبرین و به این حرفای الان هم میخندین .
الان همه از فیفای جدید شاکین و از رزلویشن و گرافیکش ابراز نارضایتی دارن و وقتی که نصبش کنن میگن ای بابا سیستم ما خیلی ضعیفه !:n02:
فیفا 14 از نظر گیم پلی(به خصوص زمان بازی با سی پی یو) و داوری (به خصوص داوری:n21:) نقص های زیادی داره
امیدوارم در این یکی برطرف شده باشه که بعید می دونم البته با این سیستم مورد نیاز به ما نمیرسه 15 رو بازی کنیم:n21:
ای بابا.نقل قول:
64 بیتو کجای دلمون بذاریم.
فاتحه. :n28:
سلام دوستان
مگه بازی رلیز شده؟!!!!!
این چیه که این سایته گذاشته واسه دانلود پس؟!
کد:http://dlrooz.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-15-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1/
سلامنقل قول:
دوستان همگی خسته نباشید.
چقد امسال کسل کننده شده این انجمن فیفا و پی اس سال به سال دو تا بازی دارن بدتر میشن
من که دیگه اصلا به هیچ کدوم امیدوار نیستم . همون فیفا 14 و پی اس 13 رو روزی دو یا سه تا بازی میکنیم و دیگه میریم سر مشکلات زندگیمون.
منم به همه رفقا نصیحت میکنم از این تبلیغات اینا بکشن بیرون هیچی عایدمون نمیشه .
ما که بالا خره وقتی منتشر شدن با 10 تومن دو تا بازی رو میخریم وتست میکنیم اینکه بشینیم و چی شده و چی میخاد بشه به نظرم اتلاف وقته
البته فقط صرفا نصیحت کردما
یا علی باییی
بعضی اورال ها خیلی مسخرست مثلا وین رونی سرعتش از آگوئرو خیلی پایین تره
دیماریا بهترین پاسور اروپا قدرت پاسش 79 ))))))))))))))))))
لوریس از کاسیاس قدرتش بیشتره :n13:
FIFA 15 Player Ratings - Top 50
محتوای مخفی: Click Here ...
==========
FIFA 15 Demo will be out on September 9th, 2014.
کمتر از دو روز دیگه ...
خیلی ببخشید یک سوال
بالاخره واسه ps3 دمو تایید شده یا نه؟ منتظر بمونیم یا رفت تا نسخه اصلی؟
اینجا که خبری از دموی ps3 نزده :نقل قول:
اورال چند بازیکن واقعا غیر طبیعی که چه عرض کنم تخیلی هست
چندتا پچ که براش بیاد شاید بتونن این مشکل رو درست کنن
خنده داره که مهارت بهترین بازیکن جام جهانی یکی کم شده، ولی بدترین بازیکن جام جهانی همون مونده! :n08:
کلا هم سازندگان فیفا انگار علاقه عجیبی به بازیکنای آلمانی دارن. نویر 90؟! من دیگه حرفی ندارم! :n27:
انتخاب بهترین بازیکن جام جهانی که از همه ی این چیزا خنده دار تر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اینکه طرفدار بارسا هستم (ولی چون تعصب کودکانه ندارم) میگم که باید رونالدو از مسی قویتر میبود
فیفا توی بازی های کامپیوتری هم حق رونالدو رو میخوره.چندسال پیش اخبار ورزشی یه حرف جالبی از مورینیو راجع به رونالدو پخش کرد که گفته بود :: اگه رونالدو هم از رژیم اشغالگر قدس حمایت میکرد هیچوقت حقش رو نمیخوردن.یادمه توی مراسم رای گیری چند نفر گفتن که ما اصلا به مسی رای ندادیم ولی رای ما به اسم مسی ثبت شده
پ ن :: کوت نکن پستمو.بنده اصلا وقت ندارم پست های امثال شما رو بخونم.اگه جواب ندادم دلخور نشی
خدا بخیر کنه نویر رو :دینقل قول:
تو فیفا14 87 بود به زور میشد گل بزنی دیگه تو فیفا15 90 هم شده
بعضی ریتینگ ها عجیبه مثلا نیمار 86 بعد بازیکنی مثه جیمز رودریگز که حالا تو جام جهانی چند تا گل زد یهو معروف شد هم 86 ! دیماریا هم 86
یا skill level زلاتان از 5 ستاره 4 ستاره شده
خوب شد معنی بزرگانه! رو هم فهمیدیم!نقل قول:
بازیکنی که آرژانتین رو بعد از 20 سال یک تنه برد فینال بهترین نبود، لابد بازیکنی که کاشته از دیوار دفاعی یه نفره نمی تونست رد کنه بهترین بود. :D لااقل برید آمار تحلیل جام جهانی رو بخونید. رتبه بندی ها کاملا مستدل و مبتنی بر آماره نه نظرات شخصی یا شیرین کاری دوستان مثل قصه مضحک دادن توپ طلا به رونالدو!
رونالدو 90 هم براش زیاده! باید سرعت و قدرت شوتش رو زیاد کنن، بقیه چیزاش معمولیه. البته مگر اینکه فیفا مهارتهایی مثل ادعا یا عقده تبلیغاتی یا توهم خود برترین بینی - قضیه درخت و بارش! - به مشخصات بازیکناش اضافه کرده باشه! :n08:
به هر حال نه اینجا جاش هست، نه دوست دارم اصلا بهترین بازیکن تاریخ رو با یه بازیکن خوب اما نه چیزی بیشتر، مثل رونالدو مقایسه کنم. :n15:
این عکس رو با کیفیت بالا{در حد 3-4مگ} کسی میتونه لینک بده شدید بهش نیاز دارم
پیشاپیش ممنون از کسی که این کارو بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی میدونه که دموی بازی احیانا چه ساعتی برا دانلود قرار میگیره؟
اصلا بذار ببینیم فردا دمو میاد یا نه در حالی که سایت های مربوط به خبررسانی فیفا15 گفتن دمو فردا میاد ولی خود easport هیچی نگفته تا حالانقل قول: