همیشه پای یک ایتالیایی در میان است ...:n02:
Printable View
همیشه پای یک ایتالیایی در میان است ...:n02:
دوستان آلمانی و ایتالیایی انقدر با هم دعوا نکنید. هیچ دشمنی بین آلمان و ایتالیا وجود نداره نه در زمینه فوتبال در زمینه سیاسی و تاریخی و فرهنگی و اتفاقا بین این دو کشور دوستی بوده و برعکس انگلیس بوده که با هر دو کشور مشکل داشته
دشمن آلمان انگلیس هست که در اکثر مواقع هم جلوی آلمان بازنده بوده
ایتالیا صد دفعه دیگه هم آلمان رو ببره فقط حساسیت ها و رقابت های فوتبالی زیاد میشه و ایجاد نفرت عمیق نمی کنه
ولی بین آلمان و انگلیس یک دشمنی عمیق و تاریخی وجود داره
این انگلیسیها بودن که در جنگ جهانی دوم صدها هزار نفر از مردم غیرنظامی آلمان و ایتالیا رو در بمباران های هوایی قتل عام کردند
سلام، در بحث اینکه چطور هواداری یک تیم شکل میگیره...به نظر من هواداری تیم هم اکتسابی(سببی) و هم انتصابی(نَصَبی) است(البته قبول این انتصاب هم اختیاری است)
هوادار تیم باشگاهی هم مانند تیم ملی در درجه اول با توجه به زادگاه میتونه شکل بگیره...در ایران بخاطر فقر شهرهای بغیر از مراکز اصلی مثل تهران، اصفهان، تبریز، اهواز و...بسیاری این انتصاب را در کودکی به تیم های پرقدرت پایتخت پیدا میکنند وگرنه اسباب غافلگیری نیست که هر تیم دسته دومی انگلیسی یا پایینتر از اون چند هزار هوادار پیگیر رو در پی خودش داره...(الان وضع تیم های دیگر شهرها بهتر شده)
در درجه بعد اینکه چطور طرفدار تیمی میشویم...تیمهای معروف و قدرتمند چه ملی و چه باشگاهی دارای طرفدارانی از این سو و آنسو دنیا هستند، بدون شک جز حزب بادان و افراد با نظرات خیلی خاص و دلایل کمیاب در تورنومنت ها کسی همینجوری پیش فرض نمیگه من طرفدار برای مثال یونان و اروگوئه هستم.(با وجودی که عنوان دار هم هستند)
این طرفداری به نظر من به این مرتبطه که کدوم تیم در دوران کودکی ما میدرخشیده، محل گفتگو بوده، و از قهرمانان بوده، و بعد سالها به این عشقی که در کودکی پیدا کردیم خو میگیریم و با باختهای همون ستاره ناراحت و با بازگشتهاش شادمان میشیم...
برای همسالان من که کودکیشون مصادف بوده با هشتاد و اوایل نود میلادی آغاز طرفداری از زوج: میلان/آلمان ، آژاکس/هلند و ترکیبهای دیگه ای بسیار طبیعی بوده... بعید نیست اون وسط یکی هم طرفدار ناپولی/ آرژانتین هم شده و البته الان بخش اولش رو ترک کرده باشه:n02:...برزیل تیمی گم بود در خاطره بزرگترها یا حرفه ای ترهایی که در اون سالهای کمبود رسانه امثال جادوگر سفید رو میشناختند... که 94 به پا خواست.
حالا همین مثال رو میشه دوره دوره رفت جلو و یا به گذشته، و دید خیلی از تیمها طرفداراشون چطور شکل گرفتن ...و تا رسید به الان که کسی به من میگه رئال یا بارسا؟ من میگم بازیهاشون رو مشتاقانه نگاه میکنم ولی علاقه هواداری به هیچکدوم از تیمهای اسپانیایی ندارم...بعد اون به من خیره میشه من به اون:n02:
موضوع دیگر تیم دومه...کمابیش بسیاری از ما در جامها در کنار تیم زادگاهمون و تیمی که بهش علاقه داریم، دست پایین یک تیم دومی رو هم علاقه مندیم و تعقیب جدی میکنیم...پس با توجه به حضور ایران من بالارفتن انتخابها یک فرد رو از دو انتخاب بسیار طبیعی میدونم، بخصوص با اَشکالی مثل هواداری یک تیم از آمریکای لاتین و یکی از اروپا....البته ممکنه فردی که طرفدار و علاقه مند ویژه و حرفه ای و متعصب باشه زدن یک تیم بیشتر رو درست ندونه که اونم قابل احترامه. برای مثال هلند/آلمان، آلمان/انگلستان، آرژانتین/برزیل، ایتالیا/برزیل و ده ها نمونه دیگر رقیب سنتی هستند، و کنار هم آمدنش میتونه گفتگو در پی داشته باشه.
داداش من مسائل سیاسی چه ربطی به فوتبال داره؟نقل قول:
الان ایران با امریکا مشکل سیاسی داره ولی تو زمینه ورزش مشکلاتو کنار باید گذاشت مثل سال 98
تنها کشوری که ورزشش سیاسی هست ایرانه
دوست من فوتبال صرفا یک پدیده ی ورزشی نیست ، ابعاد اجتماعی زیادی داره و سیاسی بودنش هم فقط مختص ما نیست ، بارز ترین نمونه هاش دیدارهای کره ی شمالی وجنوبی ، بازی آرژانتین - انگلیس و دو گل عجیب مارادونا و دست خدا بعد از اشغال فالکلند توسط انگلیس ، بازی آلمان و انگلیس و سوابق درگیری دو کشور در جنگ جهانی ، نابود شدن فوتبال شرق آلمان بعد از قضایای دیوار برلین ، مجادلات بوسنی و صربستان بر سر کشتار مسلمانان بوسنی ، و در بارز ترین مثال همین ایران - امریکای خودمون در 98 که سیاسی ترین بازی قرن هم لقب دادن بهش .نقل قول:
حتی فراتر از سیاست ، در زمینه ی مذهبی هم فوتبال اسکاتلند و نبردهای سلتیکی های کاتولیک و گلاسکو رنجرزی های پروتستان که اغلب اوقات هم به علت این اختلافات ریشه ای مذهبی دچار تنش میشه و طرفداران خارج از زمین فوتبال هم درگیر میشن .
بنابراین فوتبال صرفا بعد ورزش نداره ، اما خب در مورد اینکه ورزش ما تا حد زیادی ( بیشتر از هر کشور دیگه در دنیا ) آغشته به سیاست هست شکی نیست
عشق ابدی آرژانتین ودیگر هیچ
ای کاش واقعا اینگونه بود ولی نیست.نقل قول:
وقتی قبل از جام جهانی 2010 اعلام کردن که طبق نظرسنجی ها آلمان منفورترین تیم جام هست و علتش هم جنگ جهانی دوم هست نشون میده فوتبال خیلی سیاسیه
آلمان منفور ترینه؟؟؟نقل قول:
لطفا منبع بده...
من رو دو تیم خیلی تعصبی هستم، اسپانیا و آرژانتین ( البته ایران به جای خودش هست ) .
آرژانتین به خاطر وجود لیونل و حمله ی بسیار قدرتمند این تیم و اسپاین هم به خاطر اصولی بازی کردنشون، گرچه بعضی جا ها با پاسکاری های زیاد واقعا بازیشون خسته کننده میشه، اما همه ی بازیکنان این تیپ از جمله مدافعان و مهاجمان و ... حرفه ای هستن و اصطلاحا شیرتکی بازی نمیکنن.:n02:
ما بیشماریم :n12:
(ایتالیا... رتیه ی اول بدون در نظر گرفتن ایران)
:::::::تیم ملی:فقط انگلیس,سه شیر ها:::::::
با کاپیتان اسطوره ایش جرارد و بازیکنای جوون و با انگیزه مطمئناً شگفتی ساز میشه...:n25:طرفداری انگلیس لایک کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جرارد خیلی خوبه :n12: خصوصیات ایتالیایی ها رو داره !:n02:نقل قول:
پرچم نازی ها رو گذاشتی تو امضا بعد طرفداری انگلیس رو می کنی؟ :n02:نقل قول:
سلام.
جالب شد به ایران رای ندادم :n02:
آقا رای منو به ایران هم اضافه کنید بعد از اینکه تائید رو زدم یادم اومد ایرانم توی جام جهانی هست .:n08::11:
اسپانیا واسه فوتبال زیبایی که انجام میدن
به امید دومین قهرمانی...
من به پرتغال رای دادم یه موقعی خیلی خوب بودن ، دلیل دیگه ش هم اینه که هنوزم وقتی با بچه ها فوتبال می زنیم من لباس فیگو رو دارم :42:.
به شدت حس می کنم امسال به اسپانیا تعلق داره.واقعا لایق هستن و می تونن قهرمان باشند.
امشب تعداد رای های اسپانیا و پرتغال خیلی بیشتر رفت جلو نسبت به بقیه ... :) (البته اسپانیا مشخص بود که طرفدارای بیشتری داره...)
البته هنوزم یکه تازی میکنیم ما :n02: .... دوستان ایتالیایی همتون تشریف بیارید ... هنوز آلمان با اختلاف کمی در تعقیبمونه...
ایران انتخاب مشترک و قطعی همه ماست
میدونم واسه مردم احساساتی ایران هردقیقه از بازی تیم ایران چندین برابر بازی تیم های دیگه هزاری هم محبوبمون باشن سرتاسر هیجان داره...:n12:
ایتالیا رو همیشه دوست داشتم تیمی که همیشه خوبه! واین خیلی مهمه .چه در زمانی که ستاره های بزرگی داشت و چه در زمانی که ستاره نداشت اما تیم یک دست و هماهنگی داشت و این نقطه قوت ایتالیاست که وابسته به تعدادی بازیکن نیست
اسپانیا رو بخاطر بازی گروهی و زیباشون دوست دارم .بازیشون قشنگه و باعث میشه از دیدن فوتبال لذت ببرم
به امید موفقیت تیمهای محبوبم:n17:
بعد از ایران طرفدار استرالیا هستم به خاطر اینکه این کشور رو خیلی دوست دارم و همیشه کشور دوم خودم میدونم :دی
و البته خیلی وقت هستش که دوست دارم یکی از این سه تیم /هلند/ پرتغال/ آرژانتین / برنده جام باشن و دیدن بازیشون واقعا برام لذت بخش هستش .
و از همه لذت بخش تر اینکه برزیل تو کشور خودش نتونه جام و بگیره :n09:
منم طرفدار پرتغال هستم از یورو 2004 با اون تیم رویایی و خاطره انگیز با سرمربیگری اسکولاری:n12: .... و بازیکنایی مثه فیگو :n12: دکو :n12: نونو گومز و کریستیانو رونالدو :n12: (که البته این یکی باقی مونده:n02:) و .....
البته برزیل هم به خاطر جام جهانی 2002 هم به خاطر اون بازیای زیبایی که انجام میدادن با یه گونی اسطوره ای که تو اون تیم وجود داشت و باز هم با سرمربیگری اسکولاری همیشه یه میلی بهشون داشتم
امسال هم با حضور اسکولاری انتظار یه برزیل فوق العاده رو دارم که همه رو درو میکنه. هرچند این تیم اون تیم نمیشه.
و واقعا دوس دارم این جام یکی از اون بازیهای سنتی بین آرژانتین و برزیل رو شاهد باشیم:n19:
بیا.امضامم بخاطر انگلیس عوض کردم.حالا چی میگی؟؟:n02:نقل قول:
آقا طرفداری و کل کل لازم نیست...آلمان قهرمانه:n02:
زنده باد هلند
معلومه که اسپانیا تک رای دادم که حالشو ببره با دیدن فوتبال هیچ تیمی قلبم 90 دقیقه تاپ تاپ نمی زنه حتی ایران فقط اسپانیاست که وقتی نگاه می کنم مسابقاتش رو قلبم از جا کنده میشه! هیچ وقت اشکایی که با شکست 3 بر یک از فرانسه خوردیم توی یک هشتم حذف شدیم یادم نمیره! بازی بعدی اسپانیا توی جام جهانی بعد از فرانسه در سال 2006 بازی با سوئیس در سال 2010 بود که اتفاقا اون رو هم باختیم و باز هم آه و ناله و اشک و حسرت
اسپانیا با قدرت بازیهاتو ببر که سکته نکنم
تا دیشب نهنقل قول:
شما دو روز کامل از آلمان عقب بودید و دیشب چند ساعتی با دو سه تا رای افتادید جلو و امروز دوباره عقب افتادید :n09:
برزیل که خب قهرمانه ...ولی فورزا ایتالیا ...
البته شانس زیادی نداره ایتالیا ولی خب فوتباله ..خدا و ایتالیا رو چه دیدی:n02:
اقا حیف که گفتید کل کل نکنید وگرنه به المانی های عزیز حماسه بالوتلی رو یادآوری میکردم :n02:
چرا هندوراس نداره ؟ :n24:
یا هندوراس میزارین
یا من دیگه اینجا ها پیدام نمیشه
طرفدار
انتخاب اول spain
2. argentina
3. japan
حالا چرا هندوراس :) ؟نقل قول:
فکر میکنم دوستمون به خاطر اون داستان طرفدارا که چه عرض کنم :دی هندوراسی جام جهانی2010 که توی انجمن اغتشاش ایجاد کرده بودن و کلی جنجال آفرینی کرده بودن عرض کرده.نقل قول:
هرچند اون ناآرامیها نتیجه ای وحشناکی برای مسببینش به همراه داشت :دی
جا داره از امین مدیریت فقید ،سابق انجمن جام جهانی2010 یاد بشه.
یه تنه زد 1ماه تموم با تمام بروبچ ورزشی که اون موقع چندین برابر تعداد فعلی و ایضا به مراتب خطرناک تر بودن مقابله کرد.
آخر جام جهانی که تموم شد انجمن و کاربراش مثل صحنه آخر فیلم "13قاتل" شده بودن :دی
دوستان طرفدار آلمان از خود هیتلر بیشتر تعصب دارن رو تیم :n02:
ایران
بعدش فرانسه
یه آقایی میره بقالی میگه اقا دوغ دارین؟ میگه آره دارم... یارو میگه پس یه نوشابه بده!نقل قول:
حالا احسان هم گشته گشته دیده هندوراس نیست گیر داده... مرام داش احسانو عشقه:n11:
ای کاش ایالات متحده هم میبود توی نظر سنجی .
با این حال من به فرانـسـه ( :n12:) و روسـیه رای دادم .
یه سری هستن که همیشه دنبال گزینه هایی هستن که کمتر تو چشمننقل قول:
من از اونام ( از شغلم بگیر تا تمام چیزایی که ازش به صورت روز مره استفاده می کنم)
یادش بخیر دهن این سورنا سرویس بشه که 3 هزارتا پست رو به باد داد منو بگو نشتسم 12 تا پستر برا هندوراس زدم :n02: یادش بخیر و طرف داران سرکوب شده اش سلامت باشند.نقل قول:
نوکرم داداش یه دونه باشینقل قول:
از نظر من هرجی کم طرفدار تر بهتر
یه زمانی مسخره میکردن منو که چرا رفتی سراغ بازی سازی الان شده یکی از دغدغه های دولت (نتیجه : شدم یکی از بانیا این صنعت )
یا رفتم سراغ blender همه مسخره می کردن که این حرکت چیه ولی خوب الان یکی از قدرت مند ها شده (نتیجه : شدم یکی از پدر های بلندر)
حتی ورزش حرفه ایم هم کشتی کج بود که 300 نفر بیشتر عضو نداشت الان شدم تنها کسی که بعد انقلاب باشگاه کشتی کج آمریکایی داشته ( البطه 2 سال )
همیشه دیونه این لقب ها هستم
هندوراس هم احتمالش هست یه روزی خودشو بکشه بالا :n12:
شاید شدم پدر دلسوز هندوراس
سلام
من همیشه عاشق "قدرت های نوظهور" بوده و هستم.... به این خاطر 2010 طرفدار اسپانیا بودم که تا الان قهرمان نشده بود و به نوعی قدرت های نوظهور به حساب میومد.
امسال خیلی دوست دارم یه تیم معمولی با یه انقلاب درونی بتونه شگفتی ساز بشه و قدرت نویی ظهور کنه، تیمی مثل سوئیس یا بلژیک / اما اگر همه چیز طبق چیزی که
روی کاغذ هست پیش بره و قرار بر قهرمان شدن یکی از قدرت ها باشه، 100% اسپانیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
چه بردیم و خوشحال شدیم، چه باختیم و اشک ریختیم، چه خیلی بد باختیم :دی، بد شانسی، بازی بد، ناداوری و ...، فرقی نداشت و نداره، فقط فرانسه!
برزیل:n12:
برزیل اروپا پرتغال:n12:
برزیل آسیا ایران:n12:
راست میگی ... کاش آمریکا رو هم میگذاشتم ...نقل قول:
دیدم یکی از بچه ها هم تاپیکش رو هم زده و خیلی علاقه مند بوده از گذشته به این تیم ... آقا مهران هم گفتند از طرفداران آمریکا اند ....
نمیدونستم اینقدر تیم محبوبیه اگر نه حتما" اضافه میکردم... من فکر میکنم آمریکا در فوتبال حرف چندانی برای گفتن نداره (بیشتر فوتبال آمریکاییش معروفه) و اینکه همیشه هم به همراه مکزیک و هندوراس و کاستاریکا توی جام جهانی حضور دارند بخاطر اینه که تیم قدرتمندی در آمریکای مرکزی و شمالی وجود نداره و راحت میتونند به جام بیاند... به همین دلایل معتقد بودم نمیتونه گزینه ی مهمی باشه !
با این حال پیگیری میکنم و از مدیر این بخش میخوام در صورت امکان به نظرسنجی اضافه بشه! (امکانش وجود داره ؟)
فقط تیم ملی ایران عشقه:n02: