ما فقط از خودمون دفاع کردیم در مقابل اتهامات شمانقل قول:
شما هم در همین پست باز دارید ضد فوتبال آلمان صحبت می کنید بعد مظلوم نمایی هم می کنید میگید مورد هجوم قرار گرفتید.
مدارس فوتبال آلمان هم دیگه اونجوری که شما میگید نیست
Printable View
ما فقط از خودمون دفاع کردیم در مقابل اتهامات شمانقل قول:
شما هم در همین پست باز دارید ضد فوتبال آلمان صحبت می کنید بعد مظلوم نمایی هم می کنید میگید مورد هجوم قرار گرفتید.
مدارس فوتبال آلمان هم دیگه اونجوری که شما میگید نیست
یک مساله ای که در کل کل ها باید بهش دقت بشه اینه که نمی تونیم توقع داشته باشیم در تاپیک هواداران یک تیم بریم و از تیم انتقاد کنیم و هواداران جواب ندن : ) چون تاپیک هواداران هر تیم مثل خونه شخصی اون تیم هست و ما وارد می شیم و شروع می کنیم از در و دیوارش ایراد گرفتن!! مشخصه که میزبان هم حالت دفاعی می گیره. اما میزبانان هر تاپیک هم نماینده رفتار و منش کلی اون تاپیک هستند که می تونند افراد رو به تیمشون جذب کنند یا به جای این کار توی تاپیکشون از بقیه تیم ها ایراد بگیرن (تا اینجای کار منطقی) و توقع داشته داشته باشن هوادارای بقیه تیم ها نبینن و جواب ندن (غیر منطقی) :D . سالها بودن در دنیای هواداری فوتبال بهم ثابت کرده که هواداری فوتبال کاملاً تعصب هست حالا درست یا غلط ذات هواداری همینه. چقدر خوب بود اگه انتقادها با اطلاعات بود به عنوان مثال انتقادهای ترکیب یا تکنیکی و تاکتیکی نه اینکه بریم وارد تاپیک یک تیم شیم یا تو تاپیک خودمون راجع به بقیه بگیم اه اه من حالم از رنگ لباستون به هم می خوره!!!
احترام بگذاریم و احترام ببینیم و اگه ندیدیم بهترین راه همیشه بی احترامی متقابل نیست، موضع دفاعی داشتن آغاز همه جنجال های بی مورده...
دوست باشیم و در کنار هم از یک جام جهانی زیبا لذت ببریم :)
بالوتلي: نه ما شانس قهرماني داريم نه انگليس
بالوتلی تو مصاحبه اخیرش گفته انگلیس توانایی کسب عنوان قهرمانی رو نداره و تیم خودشم دارای شانس چندانی برای قهرمان شدن نیست
نقل قول:نقل قول:بالاخره ما نفهمیدیم فوتبال آلمان کمونیسته یا نازیست!؟نقل قول:
دوستان انگار نمی دونن کمونیسم و نازیسم دو نقطه مقابل همدیگه بودن و باهم دشمن خونی بودن و نمی تونن همزمان یه چیزی رو هم به نازیسم متهم کنن هم کمونیسم مثل اینه که بگیم یه نفر هم مسلمونه هم ضد اسلام
بهتره همینجوری کیلویی از ایسم ها برای کوبیدن تیم مقابل استفاده نکنید
ضمنا یکدست کردن اواتارها نشانه اتحاده نه کمونیسم! هر یکرنگی به معنای کمونیسم نیست اگه اینجور باشه همه تیمهای ملی جهان هم کمونیستن چون با لباس های یکدست و یکرنگ میان تو زمین مسابقه و برای اینکه کمونیست نباشن باید به هر بازیکنی بگن هر جوری که دوست داریدن لباس بپوشین بعد مثلا یکی با تیپ اسپورت بیاد تو زمین یکی با کت شلوار یکی هم با زیرشلواری :n09:
با توجه به تذکر کسری این بحث ایسم ها در همین جا تموم شه بهتره چون در حیطه انجمن ورزش نیست. هر نقل قول و یا اظهار نظری در این مورد از این به بعد پاک خواهد شد.
مرسی از توجه دوستان : )
ریکاردو مونتولیوو توی بازی امشب مصدوم شده ؟ :n03:
میگن پاش شکسته ، مصدوم شد با برانکارد بردنش بیرون... وای... :n28:
ای وااای.... :n28:
ایتالیا به فنا رفت ... :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آکوییلانی هم از ناحیه ی سر مصدوم شد ...
خانه خراب بشند این ایرلندی ها :n29:
پزشک ایتالیا رسماً تایید کرد که ریکاردو جام جهانی رو از دست میده :n03:نقل قول:
بازی را داشتم میدیدم ، برخورد خیـــلی سفت و سختی نبود که بخواد یکی از استخوانهای پا را بشکنه !!
متاسفانه دیگه شاهد حضور مونتولیوو تو برزیل نیستیم !!
تیمی که با نبود یک بازیکن بفنا بره تیم نیست ، مونتولیوو بازیکن خیلی خوبیه بشخصه خودم خیلی ازش خوشم میاد و این خبر خیلی بدیه ولی ما بازیکن خوب برای جانشینیش داریم نگران نباشیدنقل قول:
احتمالا با نبود مونتولیوو سیستم تیم هم تغییر کنه
ای بابا . من باشم میگم جم کنید بازیهای تدارکاتی رو
بازیکن نموند که!:n27:
بنده خدا مونتولیوو علکی علکی مصدوم شد!
وای خدا آکیلانی هم خوبه اما....... :n13:
واقعا حیف شد :n03: اما ایتالیا مهره زیاد داره میتونه جایگزین کنه وراتی اکوئیلانی مارکیزیو میتونن توی این پست بازی کنن
ولی اون پختگی و جا افتادگی و سبکِ بازی مونتولیو در حالِ حاظر جایگزین ندارهنقل قول:
اما خُب درست میگین وراتی و مارکیزیو گزینه های خوبی هستن.
فهرست نهایی اعلام شد
به جز مونتولیو که مصدوم شد باید روسی رو هم جزو غایبان بزرگ ایتالیا بدونیم!
لیست به این شکله:
Goalkeepers: Gianluigi Buffon , Mattia Perin , Salvatore Sirigu
Defenders: Ignazio Abate , Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini , Matteo Darmian , Mattia De Sciglio , Gabriel Paletta
Midfielders: Alberto Aquilani, Antonio Candreva, Daniele De Rossi , Claudio Marchisio, Thiago Motta, Marco Parolo, Andrea Pirlo , Marco Verratti
Forwards: Mario Balotelli, Antonio Cassano , Alessio Cerci, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne
Buffon: Our goal is the quarter-finals
به نظر میرسه که بوفون حسابی آماده هست که این حرفو زده.
منبع :کد:http://www.fifa.com
هوک راست پراندلی بر صورت روسی
اقای پراندلی علتش چیه که روسی نبردی؟
خداوکیلی هرچقد به لیست مهاجمین نگاه میکنم ، میبینم روسی بین اینا جایی ندارهنقل قول:
درضمن نباید فراموش کنیم که روسی تو این فصل یه مصدومیت شدید دیگه به سراغش اومد و چندماهی دور بود
احتمال داشت که توی اولین بازی جام جهانی دوباره مصدوم بشه و دست پراندلی رو خالی بزاره
++ حالا روسی به کنار ، من امیدوار بودم دی ناتاله دعوت بشه ، با اینکه پیره ولی هنوزم جز بهترین مهاجمان سری آ محسوب میشه
یعنی از کاسانو بدتر بود ؟نقل قول:
خداوکیلی هرچقد به لیست مهاجمین نگاه میکنم ، میبینم روسی بین اینا جایی نداره
روسی حیف شد .. کلآ از همون اول بازیکن فوق العاده بدشانسی بود و این مصدومیت های شدید باعث شد به اون جایگاهی که لیاقتش رو داشت نرسه :n15:
از کاسانو متنفرم ولی فوق العاده باهوشه ، بازیهای کاسانو رو توی میلان و اینتر و پارما نگاه کنید ، بعد به حرف من پی میبریدنقل قول:
کم گل میزنه ولی روی گل هایی که زوج کناریش میزنه همیشه تاثیر داشته . حالا این تاثیر میتونه با پاس گل ، ریواندِ شوت و یا گول زدن دفاع حریف باشه.
همونطور که گفتم روسی هم خوب بود ولی فکر کنم پراندلی هم از همین مصدومیت هایی که براش پیش میاد ترسیده و دعوتش نکرده
خط خوردن روسی خبر بدی بود ... هر چند از مصدومیت طولانی برگشته و نمیشه انتظار داشت که سریع به مرز آمادگی برسه .
اوایل فصل و قبل از مصدومیت روندی عالی داشت و گل های زیبا و حساسی رو برای فیورنتنیا به ثمر رسونده بود . ولی حیف که بازیکن بولونیا مصدومش کرد . یعنی اگه مصدوم نمیشد خیلی راحت آقای گل سری آ میشد .
با این حال ایموبیله هم بازیکن خوبی نشون داده و امسال هم پیشرفت خوبی داشته و شاید بتونه در جام جهانی به ایتالیا کمک کنه .
ولی به نظرم سیستم 4-3-1-2 یا 4-4-2 لوزی زیاد مناسب نیست و سرعت بازی تیم رو میگیره . با بازیکنان فعلی خیلی راحت میشه 4-3-3 رو اجرا کرد تا هم ضد حملات سریعتر بشن و هم این که بازی تیم سرعت بگیره .
چرچی - اینسینیه - کاندروا بازیکنانی هستن که میتونن خیلی راحت در کناره ها به بازی گرفته بشن و روند حرکتی تیم رو تغییر بدن .
دیروز یارو تو اخبار میخواست بگه مونتولیوو مصدوم شد.گفت ریکاردو مونتو....:n13:مونتول....:n13:ریکار دو مونتوفیلیو هافبک ایتالیا در بازی با ایرلند مصدوم شد.:n02:
خُب مونتولیو هم ۶ ماه نمیتونه بازی کنه :n04: :n03:
ٌ????WTF????:n04:نقل قول:
این چند وقت نبودم و نتونستم پست بذارم تو تاپیک
مصدومیت و خط خوردن روسی و مونتولیوو خبرهای بدی بود. هرچند زیاد بازی مونتولیوو رو قبول ندارو و برخلاف اکثر بچه ها به نظرم نبودنش آنچنان ضربه ای به تیم نمیزنه
روسی هم که پیش بینی میشد خط بخوره
حالا بدون هیچ شکی باید منتظر حضور فیکس بالوتلی تو زمین و راه رفتنش رو اعصابمون باشیم! من بودم اصلا بالوتلی رو دعوت نمی کردم چه برسه به این که فیکس بذارمش. فقط به درد بازی با آلمان میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین سیستم هم برای ایتالیا به نظرم 4.2.3.1 هست چون تو سیستم های دیگه مثل 4.3.3 بین پیرلو و دروسی یکیشون باید خارج از پست تخصیصیش که هافبک دفاعیه بازی کنه و مطمئنا عملکردشون ضعیف تر میشه
بهترین ترکیب: (دفاع ها رو مطمئن نیستم)
....................................... بوفون ....................................
ده شیلیو .............. بونوچی ................. بارزاگلی ............ دارمیان
.......................... دروسی ................ پیرلو ........................
اینسینیه ........................... مارکیزیو .......................... چرچی
.................................... ایموبیله ....................................
که موقع حله تغییر میکنه به 3.4.3 و به این شکل در میاد
................................ بوفون .....................................
...... بونوچی ............... دروسی ................ بارزاگلی .........
دی شیلیو ........... مارکیزیو ........... پیرلو ................. دارمیان
...... اینسینیه ............. ایموبیله ................ چرچی ...........
ترکیبِ خوبی به نظرِ مننقل قول:
اما فیکس 3-4-3 بازی کنیم بهتر نیست؟
مثل یورو ۲۰۱۲
پس کیلینی و بالوتلی کو ؟نقل قول:
عزیز به این تیکه حرف دوستمون توجه کن : "من بودم اصلا بالوتلی رو دعوت نمی کردم چه برسه به این که فیکس بذارمش"نقل قول:
این دوست عزیزمون اصن اعتقادی به بالوتلی نداره . البته منم حق رو بهش میدم ، بازیکنی که وسط زمین هیچ کاری نکنه و
فقط راه بره و خودشو الکی بندازه زمین ، همون بهتر نباشه .
کیه لینی هم توی کارهای تدافعی عالیه
ولی تو کارهای هجومی میشه گفت حرفی برای گفتن نداره (هرچند این فصل زیاد تو کارهای هجومی شرکت میکرده)
راجع به ترکیب هم اگه بخوام نظری بدم ، 3-3-4 را بیشتر ترجیح میدم . به این شکل :
بوفون
دیشیلیو - کیه لینی - بارزالی - آباته
ده روسی
پیرلو - مارکیزیو
کاسانو - ایموبیله - اینسینه
اینطوری وقتی تیم داره هجومی کار میکنه ، دیشیلیو و آباته نفوذ میکنن و ده روسی به مدافع تغییر پُست میده
تیم بدون بالوتلی تیم نمیشه
بوفون
دیشیلیو ... بونوچی ... کیلینی ... بارزاگلی
ده روسی ... ورراتی
کاسانو ...پیرلو ...مارکیزیو
بالوتلی
فیکس 3.4.3 خیلی هجومی میشه و ریسکش زیاده مخصوصا با تیمای خوبی که تو گروهمون هستننقل قول:
در ضمن با 3 تا بازیکن جوونی که تو فاز هجومی تیم هست میتونیم خیلی روی ضد حمله ها حساب باز کنیم
نقل قول:
پس کیلینی و بالوتلی کو ؟
کیه لینی در اصل دفاع چپه و تو سیستم های 3 دفاعه وسط بازی میکنه و از اونجایی که من سبکی که چیدم نیازمند دفاع کنارهای هجومیه و کیه لینی زیاد تو حمله خوب نیست واسه همین نذاشتمش. مگر اینکه دفاع وسط بازی کنه که نمیدونم با این پست تو دفاع 4 نفره راحت هست یا نهنقل قول:
کیه لینی هم توی کارهای تدافعی عالیه
ولی تو کارهای هجومی میشه گفت حرفی برای گفتن نداره (هرچند این فصل زیاد تو کارهای هجومی شرکت میکرده)
راجع به ترکیب هم اگه بخوام نظری بدم ، 3-3-4 را بیشتر ترجیح میدم . به این شکل :
بوفون
دیشیلیو - کیه لینی - بارزالی - آباته
ده روسی
پیرلو - مارکیزیو
کاسانو - ایموبیله - اینسینه
اینطوری وقتی تیم داره هجومی کار میکنه ، دیشیلیو و آباته نفوذ میکنن و ده روسی به مدافع تغییر پُست میده
درباره این ترکیب هم باید بگم که پیرلو فکر نمیکنم در این پست بتونه توانایی هاش رو نشون بده چون اینجوری جلوتر میاد و تیم های حریف سریع میان و میچسبن بهش. اگه دقت کنید یووه و ایتالیا همیشه پیرلو رو این چند سال هافبک دفاعی میذارن که اجازه ندن تیم حریف بیاد و باهاش یار گیری کنه و پیرلو بتونه راحت بازی سازیش رو انجام بده
یه مشکل ایتالیا هم دفاع های کناریشه که هیچ بازیکن شاخی تو این پست ها نداره. آباته رو که من هر بازی از میلان دیدم هیچ کار خاصی نکرده و همه سانترهاش هم تو در و دیواره. دیشیلیو باز نسبت به بقیه بازیش قابل قبولتره
درباره بالوتلی هم که کلا بحث و اختلاف نظر زیاده. در توانایی های فنیش هیچ شکی نیست ولی از نظر روحی مشکل داره کاملا
کلا بازیکنیه که اصلا نمیشه روش حساب کرد. از یه طرف یه بازی مثل بازی با آلمان یه تنه همچین تیمی رو نابود میکنه و از طرف دیگه خیلی از بازی ها رو اعصاب همه قدم میزنه و میشه بدترین بازیکن زمین. هنوز اون صحنه تو یورو مقابل اسپانیا و تو دور گروهی رو یادم نرفته که خودش بود و خودش و دروازه ولی داشت قدم میزد!
تيم ملي ايتاليا به برزيل رسيد
اعضاي تيم ملي فوتبال ايتاليا بعدازظهر امروز (جمعه) وارد برزيل شدند
تيم ملي فوتبال ايتاليا که شب گذشته (پنجشنبه) از طريق فرودگاه فيوميچينو، رم را به مقصد برزيل، محل برگزاري رقابتهاي جام جهاني 2014 ترک کرده بود بعدازظهر امروز (جمعه) پس از پروازي 12 ساعته در ريودوژانيرو برزيل فرود آمد.
اعضاي اين تيم پس از به زمين نشستن در فرودگاه بينالمللي ريودوژانيرو راهي هتل محل اقامت خود يعني هتل پورتوبيو ريسورت واقع در شهر مانگاراتيبا ايالت ريودوژانيرو شدند.
شاگردان چزاره پراندلي در آخرين بازي دوستانه خود يکشنبه به مصاف تيم فوتبال فلومينزه برزيل ميروند. ايتاليا که در گروه D جام جهاني با تيمهاي اروگوئه، انگليس و کاستاريکا همگروه است نخستين بازي مرحله گروهياش با انگليس خواهد بود.
پيش از اين تيمهاي استراليا، ايران، کرواسي و شيلي به محل برگزاري بيستمن دوره مسابقات جام جهاني رسيده بودند.
varzesh3
درست میگیننقل قول:
فیکس 3.4.3 خیلی هجومی میشه و ریسکش زیاده مخصوصا با تیمای خوبی که تو گروهمون هستن
در ضمن با 3 تا بازیکن جوونی که تو فاز هجومی تیم هست میتونیم خیلی روی ضد حمله ها حساب باز کنیم
تو گروهی با همون ترکیبِ شما فک کنم بهتر باشه.
تو حذفی هم باید دقیق باشیم.
اما در کل بنظرم این جام به برزیل میرسه!
اصن ببین از گروهی بالا میایم :n02: جداً گروه سختیه ، من شانس کمی برای ایتالیا قائلمنقل قول:
اروگوئه و انگلیس تیمهای بسیار خطرناکی اند .
برعكس، ايتاليا خيلي راحت مياد بالا و اين انگليسِ كه كار فوق العاده سختي داره مقابل اروگوئه براي صعود!خواهيم ديد:n18:نقل قول:
چه هوادارای متعصب و دشمن شادکنی داریم ماشالله
دوستان فعالیتها رو یکم ببرید بالا....:sq_18:
دوست عزیز ، هوادار متعصب ! بنده نظرمو گفتم و کماکان هم معتقدم ایتالیا صعود نمیکنهنقل قول:
نظر من همین بود و هست . نظر شما هم قابل احترام
من با اطمینان به شما میگم با وجود شرایط نه چندان مساعد و مصدومیت چند مهره کلیدی ، ایتالیا کماکان از مدعیان اصلیه قهرمانی هستش.نقل قول: