هاجسون: چمبرلین قطعا در جام جهانی حاضر خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی سه شیرها مطمئن است که ستاره ی جوان تیمش مشکلی برای جام جهانی نخواهد داشت.
آی اسپورت- روی هاجسون، سرمربی انگلیس عنوان کرد که الکس چمبرلین برای جام جهانی مشکلی نخواهد داشت و به خوبی مراحل ریکاوری را طی کرده است.
چمبرلین در جریان دیدار دوستانه ی انگلیس مقابل اکوادور دچار مصدومیت شد و در فاصله ی 24 ساعت به اولین بازی انگلیس مقابل ایتالیا، وضعیت نهایی او مشخص خواهد شد.
ولی هاجسون در اینباره بسیار مثبت است و میگوید که او شانس خوبی برای حضور دارد.
او در جمع خبرنگاران گفت: "همه آماده هستند. چمبرلین نیز روند خوبی داشته است. فکر میکنم که بدون شک و شبهه ای برای رقابتها حاضر باشد.
او بازیکن مهمی برای ماست و قصد داریم به هر نحوی او را برای جام جهانی آماده کنیم."
منبع:
.......
.......
.......
جرارد: خوش شانس بودیم که مقابل هندوراس مصدومیتی به وجود نیامد
کاپیتان سه شیرها معتقد است که هندوراس بسیار خشن کار کرده و تیمش خوش شانس بوده که مصدومیتی برایش به وجود نیامده است.
استیون جرارد، کاپیتان تیم ملی انگلیس معتقد است که تیم ملی کشورش خوش شانس بود که مقابل هندوراس، مصدومیتی برای بازیکنانش ایجاد نشد.
هندوراس در جریان این دیدار دوستانه، بسیار خشن کار کرد و برایان بکلیس در جریان بازی اخراج شد.
جرارد معتقد است که یکی دیگر از بازیکنان هندوراس نیز به دلیل پرت کردن توپ به سمت استوریج باید اخراج میشد.
جرارد در مصاحبه با ITV گفت: "فکر میکنم داور خوب کار نکرد. آنها خطاهای احمقانه ای انجام میدادند و بازی را بی دلیل قطع میکردند.
سعی کردیم درگیر نشویم و خوشبختانه بدون مصدومیت از زمین بازی خارج شدیم. خطاهای بسیار بدی در زمین انجام میداد.
متوجه نمیشوم که داور چگونه بازیکنی که توپ را به شکم بازیکن ما میکوبد را اخراج نمیکند
بیشتر بازیکنان ما عصبانی شده بودند.
جرارد سپس درباره ی شرایط تیم ملی کشورش پیش از حضوردر برزیل گفت: "همه ی بازیکنان مهم خواهند بود.
شرایط آنجا جوری خواهد بود که رقابتها، 11 مقابل 11 نخواهند بود. این روزها تعویضی های بهتری داریم.
منبع:
...................
خدا رو شکر که مصدوم ندادیم
من نمیدونم فلسفه این بازیای دوستانه چیه؟
بازی دوستانه برای آمادگی هستش نه بدبخت کردن تیمها
به نظر من اکثر تیمهای بزرگ امسال در برنامه ریزی بازیهای دوستانشون قبل از جام جهانی اشتباه کردن
بازی با تیمهای کوچیک همیشه همراه بوده با جدیت و حتی خشونت بازیکنان اون تیمها
خدا رو شکر که انگلیس از این بازیا سلامت بیرون اومد انشاالله که چمبرلین هم برمیگرده