لیست بازی ها و شبکه هایی که به صورت زنده پخش میکنند در این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست بازی ها و شبکه هایی که به صورت زنده پخش میکنند در این سایت
دوست عزیزیعنی فقط شبکه ایران 2تابازی جام جهانی روپخش میکنه همه بازی هارو پخش نمی کنننقل قول:
شبکه ایران به صورت رسمی حق پخش همه بازی ها را نخریده و احتمالا 3 بازی تیم ملی خودمون را حق پخششو دارندنقل قول:
اما همانطور که میدونیم از شبکه های دیگه استفاده میکنند و همه بازی ها را پوشش میدهند البته با حذف لوگو شبکه مبدا
دوست عزیز چنین چیزی نیست و حق پخش تکی فروخته نمیشه !نقل قول:
ایران حق پخش کامل بازی ها رو خواهد خرید ( خریده است )
لایو ان ست هم اپدیت میشه ....
نقل قول:
کسی میدونه service id برای کانال trt1 چی هست ؟
0001
1FFF 00 1000000000000000
بچرخید به سمت تل استار espnنقل قول:
شبکه ای با زبان انگلیسی پخش نمیکنه ؟
و سوال اساسی اینکه کسی سی سی کم رایگان سراغ نداره ؟
حتی با سی سیکم هم انگلیسی فعلا نداریم بر رویه هاتبرد
trt hd شاید به عنوان زبان دوم انگلیسی پخش کنه که اون هم در غرب و شمالغرب فقط دریافت میشه
من مطلبی میخواندم که اینا همیشه صبر میکردند تا روزهای پایانی که قیمت پایین بیاد اما اینبار صبرشون نتیجه نداده و قیمتی حدود 180 میلیارد را باید برای خرید حق پخش پرداخت کنندنقل قول:
از طرفی با توجه به محدودیت تبلیغاتی نمیتونن این بودجه را تامین کنند به همین دلیل دست به دامن بین اسپورت قطری شدند و کماکان مذاکرات ادامه داره
بین اسپورت هم به سیستم کد گذاری شبکه ایران ایراد گرفته و ...
نقل قول:
لیستی از کشور های که تا به حال حق پخش رو خریده اند ارائه شده اما خودم از صحتش مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین اسپورت یا همون الجزیره .. از طرف فیفا به عنوان ارائه دهنده حق پخش در منطقه خاورمیانه و قسمت های از افریقامعرفی شده
و هرکشوری که بخواد در این منطقه این بازی ها رو پخش کنه باید حق پخشش رو از الجزیره خریداری کنه
اینم لیست ارائه شده توسط فیفا که معلوم میشه چه رسانه های حق پخش منطقه ای رو خریده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امكانش هست شبكه هاي رسمي انگليسي اصلي رو روي هاتبرد گرفت ؟! ( قفلن ديگه !؟ ) بعد كارت يا كد رسمي براي فروشش هم ميشه تهيه كرد ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
نقل قول:
منظورتون از انگلیسی رسمی چیه ؟؟
شبکه انگلیسی اصلا نداریم رو هاتبرد ...فقط بین اسپورت هست که یه تعدادی شبکه رو هاتبرد داره و اکثرا رو بدر و عربست هستند که کارتش فقط با دستگاه خودشون جواب میده ...
کارت و گیرنده با اشتراک یک ساله به پول ایران یک میلیون و چهارصد هزار تومان هزینه اش میشه ....
tapatalk
...
REAPER CREW
خخخ پس هيچي ....نقل قول:
اان فكر كنم بهترين راه گرفتن هم تلاستار باشه !؟
بله .... چون ترکست هم تو شیراز درست پوشش نداره ...نقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
دوستان پخش زنده اینترنتی رو از کجا میشه دید؟؟
به موقعش اعلام میشه در همین تاپیک از نظر پخش اینترنتی مشکلی نیست ...نقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
دستت درد نکنهنقل قول:
الان سرویس ای دی 00001 هست یا 1ffff?
0001نقل قول:
.................
اگر در وارد کردن کد بیس مشکل داشتید در پخ مدل دستکاه رو برام بفرستید
tapatalk
...
REAPER CREW
من یه چیزی رو نفهمیدم! شبکه 3 و ورزش از الجزیره میخرند یا همینجوری مفتی ازشون میدزدند ؟! :n02:
ایران حق پخش بازی های جام جهانی رو از الجزیره خریداری میکنهنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
از هزینه ش هم اطلاعی دارید شما؟ چند میشه؟! الجزیره که مستقیم حق پخش گرفته چقدر تفاوت داره هزینه ش ؟ بعد یعنی ایران کل بازیها رو پخش میکنه ؟ (البته با سانسور فراوان متاسفانه:n27:)نقل قول:
پ ن : مزاسم افتتاحیه از کدوم شبکه ها قابل دریافته ؟!
آقا ایران اگه بخواد بده همه رو. روی شبکه ۳ میده دیگه؟ باز نندازه رو اون شبکه ورزش مسخره؟!
بعد من الان ----- اچ دی ندارم اما میسر.ترکست دارم رو trt میشه بدون قرتی بازی و کد و اینا دید؟
نقل قول:
والا هزینه اش اطلاعی ندارم معولا
چنین چیز های منتشر نمیشه ...بله همه بازی ها پخش میشه ..
افتتاحیه هم وقتی به اغاز بازی ها نزدیک شدیم اعلام میشه ...ولی دست شبکه ها برای پخش افتتاحیه بازتره و از شبکه های زیادی پخش میشه
و
باز های همزمان احتمالش زیاد از شبکه ورزش پخش کنه ولی چون هنوز خیلی جاها دیحیتال ندارند شاید به همون شبکه دو سپرده بشه ...نقل قول:
بله میتونید دریافت کنید اما ممکنه کد بشه که به راحتی قابل بازگشایی هست
tapatalk
...
REAPER CREW
نه دیگه بازیهای سوم مرحله گروهی که همزمان هستند طبیعتا یکیشون از شبکه ورزش پخش میشه... (بازی مهمتر رو شبکه 3 نشون میده)نقل قول:
دوستانی که bein sport دارید....این پکیج گزارش بازیا انگلیسیه یا عربی؟
دو زبانه هست انگلیسی داره عربی هم دارهنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
یادمه rai sport بازی های یورو رو میذاشت با کد seca باز میشد خیلی راحت .( البته زبونه ایتالیایی خیلی رو مخ بود )
خبر دارید چند تا بازی رو پوشش میده برای جام جهانی ؟ کدش همچنان seca هست یا قوی تر شده ؟
---
BeIN Sport های هاتبرد با cccam باز میشه ؟
کیفیت بالا برای فروش کسی سراغ داره لطفاً پیام بده به من ( cccam )
گفته میشه همه بازی ها رو پخش میکنه هرچند که رسمی من ندیدم جایی اعلام بشهنقل قول:
کدش کماکان seca هست و بعیده تغییر سیستم بده
.....
بعضی سرور های خارجی و جی شیر به طور نچندان جالب شبکه ها رو باز میکنند اما در حالت عادی bein ها با سیسیکم باز نمیشه
tapatalk
...
REAPER CREW
یعنی قسمت language زبان رو تغییر میدیم؟نقل قول:
بله ....با توجه به نوع دستگاه این گزینه تفاوت دارد ..البته ممکن است بعضی برنامه های خاص تک زبانه باشندنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
همین rai که فرمودین با ریختن سافتکم باز میشه ?
مشکل شبکه سه رو می شه با وارد کردن کد حل کرد اما متاسفانه وقتی با کد شبکه رو باز می کنی نمی شه دیگه ضبطش کرد.آیا راهی هست که بشه شبکه ی کد شده رو هم ضیط کرد؟الطفاً اگر کسی بلده در پیغام خصوصی به من بگه.ممنون
کسی اموزش وارد کردن کد بیس ای کلاس رو داره ؟
بعدش از کجا باید کارت خرید تا شبک ههای کارتی باز بشن ؟؟؟؟؟؟
برو به آدرسی که گذاشتم فروم تخصصی آی کلاسه..عضو شو هر آموزشی در مورد آی کلاس بخوای هست!نقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
در مورد کارت هم معتبرترین جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمت ها فضاییه!!بهتره سیسیکم بخری
خیر ، چند ماهه که تغییرسیستم داده و به Nagra 3 ارتقا یافته و با سافتکم باز نیست!نقل قول:
البته درست میفرمایید اما رای اسپورت سه تا سیستم داره fta .nagravision.Mediaguardنقل قول:
fta که از اسمش هم مشخصه رایگانه
نگراویژن که حک نشده و با سیسیکم بازه
مدیاگارد یا همون seca هم هرازگاهی حک میشه ولی چون کدش زود تغییر میکنه باید صبر کرد دید برای جام جهانی چی میشه
برنامه پخش کامل جام جهانی از پکیج tvp - به تفکیک کانال
EuroSport 1 و EuroSport 2 به طور HD و SD با پخش تیزهایی اعلام پوشش بازی های جام جهانی را با زبان انگلیسی اعلام کرد.
این دو شبکه در هاتبرد قابل دریافت است.
دوستان من دیدن بازیها با گزارس فارسی رو بیشتر دوست دارم (به جهنم که این پ*زها سانسورش هم میکنند) :n29:
اما کد شدن شبکه 3 رو چیکارش کنم ؟ :n27:
+
در مورد کد seca برای rai هم یک توضیح بدید لطفا...
سانسور و تاخير اين چيزاش قبول ولي من نميدونم صداي محيط ورزشگاه و جو رو مرض داريد كم ميكنيد ؟! حس ديدن بازي كلا عوض ميشه.
اقا خودمون ميتونيم اين تلاستار رو بگيريم يا بگيم خدمات محترم نصب بياد ؟
منبع خبر رو میگید؟نقل قول:
از سافتکم مخصوص دستگاهتون استفاده کنیدنقل قول:
اگر تا حالا جهت یابی نکردید کار شما نیست! باید بگید کسی بیادنقل قول:
+
در مورد گزارش فارسی جایی خوندم میشه صدای گزارش فارسی رو با تصویر HD کانالهای خارجی هماهنگ کرد.
اگر ----- HD شما قابلیت Time Shift (ماشین زمان) داشته باشه میتونین بازی رو مثلا از SRG سوییس یا TVP لهستان یا TRT ترکیه به صورت HD ببینید ولی تصویر رو چند ثانیه ای به تاخیر بندازین تا با صدای گزارشگر ایرانی هماهنگ بشه.
ضمناً صدای فردوسی پور رو میتونین با اتصال یک گیرنده دیجیتال USB به لپ تاپ یا با به کار گیری یک تلویزیون دوم پخش کنین.
ممنون منظورمن هم لیگ های اروپایی و جام جهانی بودنقل قول:
دوستان بازیا به وقت ایران تقریبا چه ساعاتی از شبانه روز میفته؟