سریالی که بتونه با وجود این همه محدودیت و فشار و کم جنبگی ملت و مسولین ، لبخند بر لبای ما ملت همیشه ناراضی و عبوس و عنق و پر توقع و طلبکار از عالم و آدم بیاره، باید دست عواملشو بوسید
مثل اینکه بعضی دوستان خیلی توهم احساسات هر جوری دارن... دست کی رو باید بوسید لااقل می گفتی عوامل میلیاردی پول به جیب زدن تا بیشتر مواقع به شعارشون گوش بدید ... من بالاخر نفهمیدم این ملت با این سریالهای اخلاق گرا کی به راه راست هدایت میشن یا خیلی دوست دارن همیشه از این برنامه های آموزشی ببینن و بعد بیان تو سایتها بگن اینکه نقی مرتب برای زنش گریه میکنه خیلی خوبه و جنبه آموزشی داره ... تو رو خدا بزارین یه عده بی ادب هم بیان و سریال بسازن شاید از بی ادبان چیزی یاد گرفتین! به هر حال اینکه سریال پایتخت سریال بی ارزش و بدون داستان مرتب ( در واقع یه سریال بی سر وته از نظر من) بود با اینکه من هر لحظه اونو نگاه کردم تغییری در سرنوشتش از نظر من نمیده ...و کسی هم متوجه شد که این حرفا نظرات شخصی یه نفریه احتیاجی نداره بیاد جوابی بده .( فکر می کنم کسی جواب بده تحت تاثیر قرار گرفته)..خود دانید منتظر 4 و 5 و 6 اون هم هستیم