گوشی رو نخریدم
باهاش کار کردم فقط
به این شکل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گوشی رو نخریدم
باهاش کار کردم فقط
به این شکل میشه
سلام.نقل قول:
دقیقا" میشه 1100 :n02:
دیگه هیچ کدوم از برنامه هاش کار نمیکنه البته جز اینایی که بصورت دیفالت خودش هست و توی تصویر مشخصه سه تا برنامه دیگه هم از بین ساعت،ضبط صدا،ماشین حساب،یادداشت chat on و Google + هم میشه اضافه کرد و همچنین یکمقداری توی تنظیمات دیفالتش میشه دست برد مثل کم و زیاد کردن نور صفحه یا روشن کردن دیتای موبایل ویه چند مورد دیگه.:11:
مرورگرش چطوره صفحات رنگیه یا سیاه و سفید نشون میده؟نقل قول:
مثل E-Ink نیست رنگ طوسی نداره!؟ بازم دم سامی گرم!!
سلام.نقل قول:
توی این حالت صفحات وب و عکسها رو سیاه و سفید نشون میده.(البته بیشتر سفید و خاکستریه تا سفید و سیاه). :11:
ویژگیهای حالت Ultra Power Saving: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
البته بیشتر به تبلیغات میخورد تا ویژگیها (اگر همین چند ثانیه که من با موبایل دیدم باشه). :11:
عکس از این گوشی زیبا : :n02:
دوستان گوشی فردا جهت تست به دست ما میرسه
بزودی نقد و بررسی کاملش رو میتونید بخونید
بنچمارک انتوتو 4 روی نسخه اگزینوس 39500 گرفتم ! :n13: :n04:
بچه ها من یه سوال دارم اینکه تمام قابلیت های اس 4 . بلا استثنا توی s5 هست ؟ مثل smart stay و ا air view و smart scroll و ...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
S5 کوچیکه ه ه
بله دوستِ مننقل قول:
قائدتا باید اینطور هم باشه
تمام قابلیت های قبلی هست + چند مورد جدید
درسته قایدتا باید اینطوری باشه ولی توی هیچ پیج رسمی از سامسونگ این امر گفته نشده . خودم باید برم تست کنم . از s4 به s5 به نظرم نمیصرفه عوض کردنش . من اس 4 دارم دودل هست بگیرم s5 رو .نقل قول:
ممنون که پاسخ دادین دوست عزیز
سلام.نقل قول:
چی توی هیچ پیج رسمی گفته نشده؟
تمام این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست.:11:
Sent From My SM-G900H
میشه لطفا لینکشو بدین ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
لینک چی رو بدم خدمتتون؟:11:
سلامنقل قول:
لینک همون پیجی رو که گفتین دیگه. پیجی که توش اعلام شده توسط سامسونگ تمام این قابلیت های s4 در s5 هم هست .
سلام.نقل قول:
دوست عزیز من کجا گفتم توی پیج رسمی اعلام شده؟من سوال کردم "چی توی هیچ پیج رسمی گفته نشده؟"
من گوشی رو دارم ،واسه همین به شما عرض کردم این قابلیتهایی که شما فرمودید توی اس 5 هست، هر کدوم رو که خواستید بفرمائید براتون اسکرین شاتش رو بزارم.:11:
آهان اوکی . من فکر کردم گفتین سامسونگ اعلام کرده . پس یعنی همشو داره دیگه ؟ به نطرتون یه تومن ارزش داره من ازs4 برم رو s5 ?نقل قول:
سلام.
والا توی حالت عادی نه،ولی اگر مثل منو یکی دوتا از دوستای دیگه باشید(اسمشونو اینجا نمیارم) یعنی بیماری گوشی داشته باشید آره.:n02::11:
به نظر منم هر کدوم از گوشی های 2013 (به جز سونی ) رو دارید ، الان ارزش خرید ورژن بعدیش پایینه
مثل M7 &M8
یا S4 &S5
یه سوال از s5 دار ها . این اینترنت بوستر که من دیدم اینطوری متوجه شدم که یعنی هم به وای فای وصل میشه و هم به اینترنت سیم کار بعد دوتا سرعت هارو روی هم میذاره و افزایش میده درسته این برداشتم ؟ یعنی به تنهایی روی وای فای کاربردی نداری ؟
بعدشم به نطر منم همونطور که گفتم از s4 به s5 توجیه پذیر نیست .
3مگاپیکسل دوربین بالاتر با فوکوس 0.3 ثانیه .
ضد آب و گرد و غبار .
300 میلی آمپر باطری قوی تر .
پردازنده کمی قدرتمند از .
حافظه رم 1 گیگ بیشتر .
قابلیت تشخیص اثر انگشت .
اینا روی هم یک میلیون تومن به نظرم نمیصرفه ...
اگه چیزی جا موند دوستان بگن
ممنون
عزیز قابلیت Download Booster توی ایران کار نمیکنه اونور هم فقط روی برخی اپراتورهای LTE کار میکنهنقل قول:
نحوه کارکردش هم اینطور هست که فرضا 16 کانکشن برای دانلود یک فایل موجود باشه تعدادی رو منتقل میکنه به ارتباط سلولار تا باعث بشه پهنای باند wifi بازتر بشه و سرعت بالاتر بره
من الان اس 5 رو با اس 4 مقایسه می کنم مهمترین چیزی که میشه گفت بهبود پیدا کرده کیفیت نمایشگر هست که از اون حالت رنگ های مصنوعی تا حدودی خارج شده
در مورد ضد آب بودن هم کمی ریسک پذیر هست کافیه در پشت گوشی به خوبی جا نخورده باشه یا درپوش سوکت به خوبی جا نخورده باشه به هر حال این قابلیت ضد آب و خاک بودن به نظر من جای زیادی داره تا به سونی برسه
سنسور اثرانگشت هم باید دقیقاً توی همون جهتی که انگشت رو بهش معرفی کردید استفاده کنید و مثل سنسور آیفون نیست
حافظه رم هم یکسانه 3 گیگ نشده باتری هم 200 میلی آمپر افزایش داشته
اما واقعاً گوشی سریع و پرسرعت هست - دوربین بسیار عالیه به نظر من اگه نداشتن OIS رو صرفنظر کنیم بهترین دوربین رو فعلاً داره، در ضمن کیفیت صدا هم بسیار خوب شده مخصوصاً توی هدفون
فاکتورهای کلیدی این گوشی اینان : دوربین - نمایشگر - استاندارد IP67
یعنی همون 2 گیگ هست رم گرافیکی دستگاه ؟
دوست من من خودمم S4 دارم اما علاقه زیادی ندارم به اینکه آپدیت کنم گوشیم رو به چند دلیل.نقل قول:
در ضمن شمل یه سرچ تو گوگل بزنید
در نقد و بررسی های سایت های معروف تمام قابلیت های S5 ذکر شده.
دوست من منظور شما از رم گرافیکی چیه؟!نقل قول:
رم S5 همانند نسل قبلش ۲گیگ مونده
پردازنده اگزینوس هم که تو ایران هستش چندان قوی نشده بنا براین به نظر من به صرفه نیست خرید S5.
ببخشی توی تاپیک s5 میپرسم اما سوالم اینه همجا شنیدم حافظه داخلی سامسونگ 16 گیگ هست ولی 11 گیگ کاربر در اختیار داره ولی گوشیه من دقیقا همون 16 در دسترس من گذاشته دلیلش چیه دوستان ؟ قبلا 11 گیگ بود ولی نمیدونم چیشد الان 16 گیگ میزنه ...
پردازنده انگزیوسی که روی S5 هست توی بنچمارک از مدل 801 هم یه سر و گردن بالاترهنقل قول:
برای درک بهتر مقدار پیشرفت، کافیه شما بدونی که توی S4 نهایت 4 تا هسته همزمان فعالیت میکنن اما توی S5 هر 8 هسته همزمان میتونن فعال بشن
آقا یعنی اون قابلیتی که روی هوا انگشتت رو میگرفتی روی یه عکس توی گالری، پیش نمایش نشون میدادنقل قول:
و یا وقتی گوشی زنگ میخورد بدون تماس دست میتونستی جواب بدی، توی اس 5 هم هست؟
(آخه روی نوت 3 یکی از دوستان من دیدم، بدون قلم نداشت این قابلیتها رو)
سلام.نقل قول:
بله این قابلیتها هست البته توی نوت 3 هم بدون قلم هم هست کافیه مدل عملکردش رو توی نوت 3 از قلم به انگشت تغییر بدید اونموقع با انگشت هم کار میکنه. :11:
Sent From My SM-G900H
کجا میشه همچین تغییراتی ایجاد کرد؟نقل قول:
توی کدوم قسمت ستینگ؟
سلام توی قسمت Air view قسمت Air view mode رو بزارید روی Finger . :11:نقل قول:
دوستان اس5 الان قیمتش خیلی نزدیک نوت3 شده.
البته اس5 8هسته ای تو بازار هست.
به نظرتون نوت3 4هسته ایمو با اس5 عوض کنم؟ارزش داره؟فک نکنم پول زیادی بخاد عوضش کنم!
یه سوال دوستان . دو نوع s5 داریم درسته ؟ یکی چهار هسته و یکی هشت هسته ای . به نظرتون کدومش بهتر و سریع تر هست ؟
نخسه اسنپ دراگون به طور قطع از نظر ساپورت و کم بودن مشکلت بهتره ...نخسه هشت هسته مزخرف به تمام معناست ...نقل قول:
سلام.نقل قول:
"..نخسه هشت هسته مزخرف به تمام معناست .." چرا؟ :11:
سلامنقل قول:
گفتم الان با لحن بدی میگین و اوضاع قارشمیش میشه :n16: فرق یک مدیر با یک کاربر معمولی همینه .
همیشه سری گالاکسی با دو نخسه اسنپ دراگون و نخسه اکزینوس میاد بیرون .
نخسه اسنپ دراگون برای کشور های پیشرفته میاد و نخسه اکزینوس اگه لیست رو سرچ کنید میبینید که برای کشور های در حال توسعه و جهان سوم میاد :n02:
ساپورت و ریلیز اندروید های نخسه بالاتر برای نخسه اسنپ دراگون به دلایل فنی که تو انجمن همسایه کلی دربارش توضیح داده شده خیلی راحتت تره و بیشتر این نخسه پردازنده ساپورت میشه . و توسعه دهنده ها با این پردازنده راحتترن و راحت تر میتونن ساپورتش کنن . از نظر رام های سفارشی ، سیانوژن و ...
نخسه اگزینوس همیشه مشکل داشته در ساپورت اندروید نخسه بالاتر و رام های سفارشی و .... . الان برید انجمن همسایه موبایل ستان :n02: ببینید چقدر دارن از نخسه اگزینوس مینالن . مشکل باتری مشکل داغ شدن بیش از حد و ...
گر چه هر دو خوبن اما همیشه اولویتتون روی نخسه اسنپ دراگون باشه .
نشون به اون نشونی که الان نخسه اسنپ دراگون گالاکسی اس 3 کیت کت رو دریافت میکنه و نخسه اگزینوس اون دیگه اپدیت نمیشه .:n16:
دوستان من بین خرید این گوشی و نوت 3مردد بودم به خاطر سایز بزرگ نوت 3بیخیالیش شدم
الان این گوشی نسخه 16گیگش شده 1850 الان بخرمش یا یک ماه صبر کنم ممکنه بازم بیاد پایینتر
بعد دوستانی که این گوشی دارن مشکلی باهاش نداشتن باهاش؟:n16:
نسخه 8 هسته ای یا 4 هسته ای ؟ راستش من رفتم بخرم یکی گفت میاد پایین تر صبر کن البته یک هفته پیش پرسیدم 2 و 150 بود حدودا .نقل قول:
از سایت کیمیا موبایل قیمتش دیدم تا امروز صبح زده بودن 1730 الان برداشته زدن 1850:n29:نقل قول:
سلام.نقل قول:
فعلا" که نه مشکلی نداره،
در مورد ضعف باطری که گفتن باطری من با اینترنت ( وبگردی وتمام برنامه هایی از قبیل وایبر ، تاپا تاک و.... ) و بازی در حد زیاد و تماس و اس ام اس در حد معمولی حدود 2 روز دووم میاره در مورد داغ شدن هم والا من در مقایسه با قبلی ها اصلا" نمیتونم اسم گرم شدن هم روش بزارم چه برسه به داغ شدن!!! :11: