آره عزیزم گارانتی هماهنگ الان داره core i 5 حدودا 2200نقل قول:
Printable View
آره عزیزم گارانتی هماهنگ الان داره core i 5 حدودا 2200نقل قول:
چقدر گرون؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی خوبه ، ارزشش رو داره
زودتر میاورد گرفته بودم ولی الان ....
اشکال نداره فکر نکنم انقدر تفاوتش محسوس باشه.من الان پیگیر شدم مادیران فول اچ دی داره اما رنگش قهوه ایه:n03:من سفید دوست دارم یا خاکستری.منتظر میمونم شاید سفیدش هم اومد بعد میخرمنقل قول:
من برا دوسم گرفتم کور ای5 اس اس دی8 رم 6 گیگ هارد یک ترا با گارانتی هماهنگ و یک سال بیمه ایران و یک سال انتی ویروس بیت دیفندر.. 2.090 رنگ سفید
دوستان قیمت i5 2200 نیست
همون طرفای 2100 هست
البته خود i5 هم دو نوع وجود داره که یکیش با رم 6 و اون یکی با رم 8 هست که قیمت هاش با هم فرق میکنه
من تو تخفیف از دیجیکالا گرفتم ۲۱۰۰نقل قول:
رنگ سفید با دو سال گارانتی هماهنگ. هاردشم هیبریدیه
دوستان هارد معمولی یه ترا تو بازار حدود ۲۰۰ تومنه درصورتی که هارد هیبریدی حدود ۵۰۰ قیمتشه و خیلی هم کمه.
Sent from my HUAWEI G700-U10
متاسفانه یا خوشبختانه این لپ تاپ خیلی فروش کرده چون تقاضا بالا رفته مسلما قیمت هم بالا میره.امروز من core i5 با رم 6 وssd قیمت کردم از هماهنگ با گارانتی دو ساله هماهنگ و بینه ایران و آنتی ویروس 2200 گفتن.قیمت الان دیجی کالا هم 2100 هست بدون ssdنقل قول:
رفیق 50 100 تومن چیزی نمیشه از من میشنوی و بگیر و استفادتو بکن حالا یکم بالا پایین فرقی ندارهنقل قول:
راسی اون مدل فول اچ دیش رو بگیری بهتر هست فکر کنم کیفیت صفحه نمایش اون بهتر از این باشه
منم مهم نیست واسم 50 100 تومن فقط منتظرم شاید فول اچ دی رنگ سفیدش بیاد:n03:قهوه ای دوست ندارم:n03:نقل قول:
راسی قیمت اون فول اچ دی کور ای 5 با رم 6 گیگ چنده با گارانتی ماد ایران
سلامنقل قول:
بچه ها توی پست های بالاتر گفتن 2200
تو سایت مادیران نگاه کردم متاسفانه قیمت نزده اما موجود داره باید زنگ زد پرسید.اینه آدرسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اون اچ دی هست با گارانتی هماهنگ 2 ساله :n01:نقل قول:
گارانتی بهین هم میگفت فول اچ دی داره ولی دوستان رفتن دنبالش دیدن دروغه!!
مواظب باشین مادیرانم دروغ نگه
گارانتی دروغگو نداشتیم که حالا داریم:n08:امیدوارم واقعی باشه:n03:نقل قول:
الان سایت لوتوس فروش ویژه زده 1990:n04:
من امروز قیمت گرفتم i5 با ssd میگفت 2080نقل قول:
احتمالا همینو بگیرم
فکر نکنم با پنل fhd اصن وارد کرده باشن
از کجا؟چه رنگی؟نقل قول:
یکی از دوستام زنگ زده از مادیران پرسیده...ظاهرا گفتن برا v3 فول اچ زده حالا اینی که تو سایت زده چیه؟؟؟؟؟ اون v3 چیه ؟؟؟؟؟ خدا عالمه....
این لب تاب باصفحه فول اچ دی وارد ایران نشده..یکی از دوستان راست میگه گارانتی بهین تو لیستش زده بود فول اچ دی من پرسیدم جواب باحالی داد گفت فول اچ دی همون اچ دی دیگه..منم چیزی نگفتم اومدم بیرون از نمایندگی
کرمانشاه , پاساژ ارگنقل قول:
هر رنگی...با گارانتی
قیمت 2050 با ssd هم گرفتم حتی...ولی فکر کنم یارو الکی گفت:دی
ولی این 2080 مطمئن بود
همسایه ایم تقریبا:n02:پس بیام اونجا بخرم:n02:نقل قول:
دوستانی که میخوان مطمین بشن لپتاپ با هارد هیبریدی میخرن، کافیه لپتاپ روشن کنین و دکمه fn+f2 رو بزنین تا وارد بایوس بشین. تو همون صفحه اول قسمت پایینش مدل هارد نوشته.
اگر ST1000LM014 باشه یعنی هارد هیبریدی داره.
اگر ST1000LM024 باشه یعنی هارد معمولی داره.
خیلی ممنون بابت راهنماییت.خیلی مفید بود:n16:نقل قول:
داشتن ssd رو روی کارتون لپتاپ ننوشته مگه؟نقل قول:
V3 برای Acer هست دوست عزیزنقل قول:
ایم لپ تاپ v3 نداره
سطح سوادشونو نشون دادن :n02:نقل قول:
آره برای من نوشته. SSHD: 1TB + 8Gنقل قول:
چقدر سرعت هارد یالاست! من یه فایل 40 گیگی از هارد اکسترنالم کپی کردم تو لپتاپ، سرعت انتقال بین 88 تا 90 مگ در ثانیه بود. خیلی خوبه برای لپتاپ.
من تاحالا ویندوز ۷ و۸ داشتم و مشکلی نبود. الان ۸.۱ نصب کردم. بعد نصب درایور گرافیک اینتل دیگه ویندوز بالا نمیاد. از سیف مود پاکش میکنم دوباره بالا میاد. خیلی عجیبه. نمیدونم مشکل چیه. از سایت اینتلم درایورش گرفتم بازم نشد. این ارور میده
Driver power state failure
کسی همچین مشکلی نداشته؟
کمک کمک. تازه این لپ تاپ رو خریدم. متوجه شدم که قسمت پایین سمت راست لپ تاپ (z510) هنگام کار با سیستم مدام صدای قیق قیق غیر ممتد میده. صداش بلند نیست ولی دائم هست. فکر میکنم از هاردش هست. هاردش ssd نداره و اینشو میدونم ۱ترا و RPM 5400 هست. بنظرتون طبیعی هست؟
الان مدل دقیق هارد لپ تاپ خودم این هست:
WDC WD10JPCX-24UE4T0
اینو از تو divice manager نگاه کردم
موندم چرا مدل هارد من با شما فرق میکنه؟ ممکنه دست برده باشن توش؟
هارد شما segate هست؟ مال من western هست!
کممممممممممک کمممممممممک
بچه ها یه سوال فنی؟به نظرتون من core i5 با 8 گیگ هارد اس اس دی بخرم یا core i 7 ؟؟:n13:core i 7 اس اس دس نداره:n03:
سلام دوستان
من ویندوز رو نصب کردم تموم شد بعد تو اولین ری استارت ارور عجیبی میده : The boot manager has been blocked due to current security policy
ممنون میشم راهنمایی کنید .
هارد ssd اگه 250 گیگ بود یا مثلا 500 ارزش داشت ولی 8 گیگ ارزش از دست دادن i7 رو ندارهنقل قول:
درسته i7 ها ssd ندارن ولی خب خیلی قویتر از i5 هستن.من اگه جای شما بودم ، i7 .میخریدم ( هر چند الان هم خریدم :n02: )
250 گیگ ssd ؟نقل قول:
این 8گیگ کاربردش فرق داره...فقط برای سرعت بخشیدن به اون 1ترابایته دیگس
پ.ن: دارم میرم بخرم لپ تاپو:n02:
:n08::n08:نقل قول:
میدونم عزیزمنقل قول:
ولی میگم اگه هارد ssd کامل داشت ( مثلا همون 250 یا 320 ) ارزش داره ولی 8 گیگ ارزش از دست دادن i7 نداره چون 4 سال دیگه این cpu بیشتر بدرت میخوره تا اون 8 گیگ
نقل قول:
به چی میخندی؟ :n02:
سلام
امروز یه i5 با ssd رو سفارش دادم به قیمت 1950 فردا میرم بگیرمش(با ssd تو مغازه موجود نداشت)
لامصب e531 اصلا نبود تو بازار...هرجا میگفتم تعجب میکردن که اصلا همچین مدلی نیست و e530 هست....ولی بعدش میگفتن سفارش میتونیم برات بدیم...که از 1980 قیمت دادن تا 2150....
بین z510 و e531 دو دل بودم که آخرش همین z510 رو گرفتم....خدا کنه اشتباه نکرده باشم:n13:
آخه باحال گفتی اگه جات بودم:n02:نقل قول:
دوست عزیز e531 چه مارکی هست که گفتین؟نقل قول:
lenovo thinkpad e531نقل قول:
جزو سری صنعتی لنوو هستش
ال دیجیتال هم داره اتفاقا
1950 ? قیمتش در این حد اومده پایین یا من گرون خریدم؟ من 17 آذر خریدم 2200 ! (سفید+گارانتی2ساله سازگار+6/1tra) :n29:نقل قول: