زيرنويس DVD با DVDRip قضيهاش فرق داره
Printable View
زيرنويس DVD با DVDRip قضيهاش فرق داره
كمي بيشتر توضيح ميدي امين جان؟نقل قول:
نقل قول:
1-شما اول باید dvd فیلم رو با برنامه ای مثل dvd ghost بریزی رو هارد ..
نکته : در برنامه ای مثل powerdvd شما اگر هر کدام از فایلهای VTS_01_1 یا VTS_01_2 یا VTS_01_3 و.... ( که بر روی هارد و در پوشه VIDEO_TS قرار دارد ) رو اجرا کنی دکمه تغییر زیرنویس برنامه powerdvd فعال نخواهد شد و فیلم بدون زیرنویس پخش میشه..
2-برای دیدین فیلمی که به کمک برنامه فوق بر روی هارد کپی کردی باید از توی شاخه VIDEO_TS بیایی و فایل VIDEO_TS رو اجرا کنی تا دکمه تغییر زیرنویس فیلم در برنامه powerdvd فعال بشه و بتونی در حالی که dvd بر روی هارد هست فیلم رو ببینی و زیرنویس هارو تغییر بدی
نکته : هر dvd از تکه بخش های مختلفی مثل فیلم اصلی . صحنه های حذف شده.تبلیغ و غیره تشکیل شده...که هرکدوم بصورت یک فایل جداگانه در شاخه video_ts قرار میگیره...فایل video_ts که در شاخه VIDEO_TS قرار داره درواقع در برگیرنده اطلاعات تمام عناصر دی وی دی اعم از فیلم و صوت و زیرنویس ها هست و در واقع با اجرای اون از روی هارد میتونید به تمام زیرنویس ها و زبانهای مختلف صوتی دسترسی پیدا کنید و از طریق برنامه ای مثل powerdvd در حالتی که dvd روی هارد هست فیلم رو بصورتی که انگار دی وی دی اصلی در دستگاه هست ببینید با همون امکانات
ulead video studio رو امتحان کن..اگه بگردی تو همین انجمن هم آموزش و هم خود برنامه رو میتونی گیر بیارینقل قول:
سلامنقل قول:
براي يكيش هست
با سلام و خسته نباشید
من تو همین انجمن از بچه ها شنیدم که فیلم 300 زیرنویس فارسی شده...اگه کسی از دوستان داره زیرنویس فارسی این فیلم رو به منم بده..ممنونم :11: ( من دی وی دی این فیلم رو دارم و زیر نویس برای دی وی دی می خوام )
سلام
دوستان من دنبال زيرنويس فارسي اين دوتا فيلم هستم ولي هيچ جا پيدا نكردم ؟!؟!
Devil wear prada
همينطور Illusionist
زیرنویس فیلم 300 :
البته نسخه AVI اون هم 1 سیدی و هم 2 سیدی !
1سیدی رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ! خودم جداش کردم واسه 2 سیدی :D
دانلود نسخه 2 سیدی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نسخه 1 سیدی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس فارسی فیلم Illusionist
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام cain عزيز مرسي بابت Illusionist
اما يك مشكل
اين فايل داراي دو تكه بود به نامهاي English.srt و farsi.sup
خوب اولي رو وقتي تبديل ميكنيم به اسم فايل فيلم در Jet Audio زير نويس انگليسي رو ميبينم كه خوب عادي هم هست .
اما دومي يك فرمتي داره كه خيلي عجيبه و حتي زماني كه اونو تبديل به srt هم ميكنم اصلا تشخيص نميده و اونو به عنوان يك زيرنويس نميشناسه .
چه راه حلي به نظرت ميرسه ؟
ضمن اينكه حجمش هم حدود 2 مگابت شده كه به نظر كمي غير عادي ميرسه .
اينهم تصوير ش
سلامنقل قول:
زيرنويس فارسي براي شما
سلامنقل قول:
نسخه فارسي زيرنويس بافرمت .sup مربوط به نسخه DVD فيلم هستش نه DVDRip
امروز به لینک جالبی برخوردم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی می کرد که در اون زیرنویس فارسی برای خیلی از فیلم ها آماده شده بود . سایت بسیار جالبی بود ، مخصوصا برای من که زبانم هم زیاد خوب نبست مسلما اگر فیلم رو با زیرنویس فارسی ببینیم بیشتر لذت می برم . اما در اینجا یه مشکل بوجود اومد و اون هم این بود که چطور باید از این زیرنویس ها استفاده کرد ؟
بعد از گشتن برنامه ای معرفی شده بود که خودم یه برنامه مشابه داشتم و تونستم با توجه به دستورالعمل زیرنویس رو خیلی راحت و سریع به فیلم اضافه کنم ، اما یه مشکل دیگه حروف به شکل کاملا ناخوانا بود . مثل خیلی جاها برنامه مذکور با فارسی مشکل داشت . کمی دیگه گشتم تا اینکه دستم اومد که ظاهرا برنامه ای با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل رو نداره . برنامه رو دانلود کردم و با کلی دردسر نصب و اجراش کردم و تونستم با تغییر در تنظیمات برنامه زیرنویس رو براحتی اجرا کرده و بدون مشکل بخونم . اما در همین حین جایی خوندم که نسخه های جدید این برنامه مشکل داره و حتی بعضی ها عنوان کرده بودند که برنامه حاوی جاسوس هست . با توجه به اینکه موقع نصب دردسر های زیادی کشیدم تحقیق کردم و فهمیدم که از نسخه ۱.۳۷ به بعد این برنامه مشکلات این چنینی سرازیر شده . خلاصه گشتیم و نسخه ۱.۳۷ رو پدا کردم ، خوشبختانه هیچ گونه مشکلی نداشت و همه چیز عالی بود و الان من دارم فیلم هامو با زیر نویس فارسی نگاه می کنم . اگر شما هم می خواهید همین کار رو انجام بدید کافیه ادامه مطلب رو بخونید .
۱- شما نیاز به برنامه BSPlayer نسخه ۱.۳۷ دارید که می تونید براحتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید .
۲- شما نیاز به یه فیلم با فرمت avi دارید و یک فایل مخصوص زیرنویس فارسی همون فیلم که می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .
۳- شما باید فایل مربوط به فیلم و فایل زیرنویس را در یک پوشه قرار داده و نام های یکسان رو برای اونها انتخاب کنید . به تصویر زیر دقت کنید :
۴- حالا پس از نصب برنامه ، فیلم را بوسیله برنامهBSPlayer باز کنید . روی محیط برنامه راست کلیک کرده و به منویsubtitles بروید . به تصویر زیر دقت کنید :
شما باید در این مرحله فایل زیرنویس را در اینجا مشاهده کنید ( فایل ما Blood Diamond.srt بود که در اینجا قابل مشاهده هست ) در این مرحله مانند تصویر بالا باید گزینه Show subtitles زو تیک زده باشید . همچنین اگه فایل زیرنویس شما در این قسمت تیک نداره مثل تصویر بالا روش کلیک کنید تا تیک بخوره کنارش .
۵- تا اینجای کار زیرنویس شما به فیلم اضافه شده ولی ناخوانا هست . برای حل مشکل در همین منوی Subtitles به قسمت Subtitle properties بروید . وقتی موس را روی این گزینه ببرید ، گزینه های بیشتری به نمایش در میاد ، از میان این گزینه ها گزینه Font رو انتخاب کنید تا پنجره ای جدید باز شود .
در پنجره جدید شما می تونید فونت ، رنگ و اندازه زیرنویس خودتون رو تغییر بدید . در این پنجره شما باید در لیست script گزینه arabic رو انتخاب کنید :
در آخر هم روی دکمه ok کلیک کنید و از زیرنویس فارسی فیلمتون لذت ببرید …
نکته : زیرنویس ها ممکنه کمی مشکل از نظر زمانی داشته باشند که می تونید در قسمت تنظیمات تغییراتی بدید و همچنین هر زیرنویسی به درد هر فیلمی نمی خوره ، مثلا فیلم شما یک سی دی هست ولی زیر نویس ۲ قسمت هست و … .
عصرونه
سلام satttanism دوست عزيز
از شما بسيار سپاسگذارم. من زيرنويس 300 را دانلود كردم ولي فيلم 300 من دوقسمت هست داخل دو سيدي
من وقتي زيرنويس را به فيلم به همان روش كه شما اموزش داديد اضافه ميكنم تا اخر سيدي اول زيرنويس ميشود .
سدي دوم را هم همين روش انجام دادم نشد.
ببخشيد مشكل من اينه كه فيلم من يك پارچه نيست؟اگه مشكل من اينه خواهشن يك converter خوب معرفي
كنيد كه من فيلم را به هم وصل كنم.
راستي چجوري ميشه فيلمي را كه به اين روش زير نويس شده ذخيره كنيم.
بازم از دوستان عزيز سپاس گذارم
من قبلا تو این سایت عضو شده ام ولی باز همنقل قول:
به هر صفحه ای میخواهم بروم میگوید شما مجاز نیستید و باید وارد شوید
شما به چنین مشکلی برنخوردین؟
نقل قول:
سلام
من هم دقيقا همچين مشكلي دارم
عضو شدم ولي متاسفانه تا حالا نتونستم زيرنويسي دانلود كنم :41:
کس دیگری از دوستان هم با چنین مشکلی در سایت farsisubtitle.com مواجه شده؟نقل قول:
راه حلی هست؟
راه حلش رو بايد از مدير سايتش پرسيد :27:نقل قول:
من هم نتونستم DL كنم
من هم نتونستمنقل قول:
وقتی وارد پوشه هر حرف میشی توش خالیه :41:
من انگلیسیشو دارم برات میذارمنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوست عزيز. من اينكار رو كردم براي فيلم 300. ولي اتفاقات عجيبي براي فيلم افتاد:
* فيلم دو تكه و برعكس شد* لطفا منو راهنمايي كنيد. در ضمن پسوند زيرنويس از نوع srt مي باشد.
متشكرم
من که واسه دانلود از farsisubtitle هیچ مشکلی ندارم !
واسه login کردن کافیه از قسمت سمت چپ :
User : P30world
Pw : 123456
وارد بشین !
باز اگه مشکلی بود بگین من دانلود میکنم براتون اپلود میکنم یه جایه دیگه !
سلامنقل قول:
متوجه نشدم
واضح تر توضيح بدين
لطفا نرم افزار اديت فايلهاي srt (زيرنويس) رو معرفي كنيم كه اگه فايلهاي چند تيكه داريم زيرنويشها رو هم طبق فايلها اديت كنيم
مهران جان ( mehran_h84 ) زيرنويس كه معرفي كرديد با فرمت SUD بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با avi - DVDRip و فرمت SRT لازم داشتم
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خوب زیرنویس برای فیلم 300
شما برای دیدن فیلم و زیرنویس کارهای زیر را باید انجام دهید:
1) دانلود برنامه vobsub واجرای آن
2) هم نام کردن فایل دانلود شده با فیلم (به طور مثال اگر نام فیلم شما film.avi بود نام فایل دانلود شده هم باید film باشد و در یک پوشه باشند آنگاه می توانید با مدیا پلیر ویندوز یا کلاسیک
فیلم را همراه با زیرنویس فارسی مشاهده کنید)
برنامه vobsub
password :satanic
اگرم دید زیر نویس خرچنگ قورباغست تو toolbar تو قسمت icon یه فلش سبز میاد (وقتی دارید فیلمو میبنید)روش دابل کلیک میکنید فونت رو میزارید رو arbic
بای:20:
باز هم نمیشه و میگه نام کاربری یا پسورد اشتباه هست:41:نقل قول:
ولی اگر میتونین آپلود کنی
زیرنویس فارسی اینا رو میخواستم:
the illusionist
lord of the rings:fellowship of ring
forrest gump
kill bill1
فقط اینو پیدا کردم :نقل قول:
با سلام خدمت دوستان من تازه عضو شدم
من زير نويس dvd فيلم 300 رو مي خواستم.البته زير نويس srt فيلم 300 رو خودم دارم.ولي فيلم من dvd هست با زير نويس عربي.آيا مي شود زير نويس عربي را از dvd برداشت وزير نويس فارسي جايش گذاشت.
لطفا مرا راهنمايي كنيد؟
سلام
دوستان ، من نمیتونم فیلمهای XVID رو که زیرنویس فارسی دارند رو تو دستگاه dvd player خونگی ببینم.
مثل اینکه فونتش رو نمیشناسه و به صورت خط و علامتهای نامفهوم نشون میده.
راهی روشی برای عوض کردن فونت زیرنویس هست؟
در ضمن مارک دستگاهمون Samsung هست و زیرنویس انگلیسی رو به خوبی نشون میده. DVD هایی رو هم که فارسی دارن به خوبی نشون میده. (البته فونت اونا به نظر میاد tahoma باشه).
لطفا کمکم کنید.
نقل قول:
با سلام به شما ورود شما رو به انجمن P30World.com تبریک میگم در این مورد نمی دونم مگه با برنامه یولید اون زیر نویس رو برداری بعد فیلم رو با اون چیزی که من گفتم زیر نویس دار کنی و به صورت فیلم برای DVD ضخیرش کنی خدانگهدار
زیرنویس Pan's Labyrinth رو داشتم آپلود کردم:نقل قول:
سلام دوستان عزيز
با اين نرم فزارهايي كه بعضي از دوستان معرفي كردن ميشه
فقط فيلم را در كامپيوتر زير نويس ديد.
از مدير محترم و دوستاني كه نرم افزار ذخيره زيرنويس را با هر فرمت در فيلم را
دارند تقاضا دارم كه من و دوستاني كه به اين نرم افزار احتياج داريم كمك كنند.
تا به توا نيم فيلم را با زير نويس در vcd يا dvd خانگي ببينيم.
پيشا پيش از دوستان خوبم تشكر مكنم
سلامنقل قول:
خب عزيزم لابد نيست كه كسي چيزي نميزاره
شما يكبار هم مطرح كنيد رسيدگي ميشه نياز به 4 بار نيست
اما خب نميشه كه هر درخواست جواب نداشت رو بگيم
تو سایت subtitle سرچ کن فکر کنم واسه چندتاشون گیر بیارینقل قول:
همینو راحت دوتاش کن دیگه...نقل قول:
تو سایت بگرد آموزشش فکر کنم باشه.
زیرنویس فارسی فیلم زیبای the illusionist رو اگر کسی داره ممنون میشم
تو لیست زیر نویس های سایت farsisubtitle هست اما من چون نتونستم وارد بشم طبعا دانلود هم نتوانستم بکنم
سلامنقل قول:
بيا عزيز
سلامنقل قول:
2 سيدي نبود
خب چرا خودت تنظيم نميكني ؟
مثلا همين فيلم pulp fiction كه تو امضامه
زيرنويس فارسيش 1 سيدي بود
من براي 3 سيدي تنظيمش كردم
تازه تنظيم كردن زيرنويس انگليسي راحت تر هم هست