كه اينطور. عزيز برد كارتها همه ATI هست چون من در بزرگترين فروشگاه فروش كامپيوتر و الكترونيك آمريكا كار مي كنم و در اين فروشگاه فقط Ati , Nvida ميارن يعني بردها همه اصلي هست....
كه اينطور. عزيز برد كارتها همه ATI هست چون من در بزرگترين فروشگاه فروش كامپيوتر و الكترونيك آمريكا كار مي كنم و در اين فروشگاه فقط Ati , Nvida ميارن يعني بردها همه اصلي هست....
بابا من خوندم ولي پيداش نكردم
مثل اينكه پيدا نكردي عزيز. ولي آسونه شما روي ميز كار يا همون Desktop راست كليك كن و بعدم Propertise رو انتخاب كن. پس از اون بر روي تب Settings كليك كن . همون جا اسم كارت شما رو در بالاي Screen Resolution نوشته و اگر اطلاعات كاملتر خواستي ميتوني بر روي Advanced و بعد بر روي تب Adapter كليك كني و اطلاعات كامل كارت خودت رو ببيني.نقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
موفق باشي...
مرسي من اينو پيدا كردم : Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphic Controllerنقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
حالا در موردش ديگه golipa جان بايد بياد نظر بده...
سلام
realamd عزیز
(البته با اجازه از gilopa عزیز)
کارت گرافیک شما از خانواده 845GV کارت گرافیکهای اینتل بوده و یک کارت گرافیک ONBOARD می باشد
البته همانطور که می دانید کارت گرافیکهای ONBOARD نسبت به نوع اکسترنال ضعیف بوده و برای کارهای
گرافیکی و بازیهای سنگین مناسب نمی باشند
نکته دوم با توجه به قدیمی (نسبتا)بودن این ورژن کارت گرافیک شما از کارت گرافیکهای جدیدتر انبرد هم ضعیف تر است
اطلاعات بیشتر را از این دو لینک می توانید به دست اورید
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین می توانید اخرین درایور این کارت گرافیک را دانلود کنید(اگر از ویندور XP استفاده مکنید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به حجم 6 مگابایت
راستي gilopa جان من امروز داشتم كارت ها رو تو فروشگاه نگاه ميكردم ديدم كه در ATI X850 XT Platinum Edition , Nvida 7800 از PCI Experess صحبت ميشه. و نموداري رسم شده بود كه نشون ميداد اين تكنولوژي برتري داره به PCI , AGP ميخواستم بدونم نظر شما چيه عزيز؟ البته هر زمان كه وقت داشتي پاسخ بده و عجله اي نيست. پيشاپيش ممنونم...
بچه ها نظرتون راجع به X800 All In Wonder چیه برای بازی جواب میده --- اون نیاز هارو بر آورده میکنه؟
شرمنده من يه 4 روزي نبودم دوست من.نقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
در مورد اين موضوع شما استاد مايي .بايد بگم pci كارتها يه طرح جديديه و مسلما به روي كار اومدنش اصلا يه نوع سياستي بود .در مورد برتريش شما بهتر ميتوني اتفاقا نظر بدي.چون تو ايران pci زياد بازارش گرم نيست .من هم بيتارف تا الآن با هيچ كارت pci به طور مستقيم برخورد نكردم.ولي از رو وب كه تحقيق كردم تا الآن در بعضي موارد يك برتري نسبي داشته. :arrow:
ممنون علينقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
Gilopa, جان دشمنت شرمنده. عزيز اينجا هم من نمي گم كه بازارش گرمه فقط خواستم در مورد اين تكنولوژي جديد بيشتر اطلاعات داشته باشيم يعني PCI Express , اين تكنولوژي نه PCI هست و نه AGP يه چيز جديد كه در 2 كارتي كه در بالا ذكر كردم به كار گرفته شده و به همين خاطر خيلي موفق بوده. در ضمن ما هر جا باشيم عزيز هنوزم شاگردي ميكنيم در اين تاپيك...
سلام
با اجازه اساتید
چند نکته در مورد pci ex , AGP
همانطور که می دانید دربدو امر از روابط pci برای انتقال دیتا استفاده میشد
با توجه به سرعت پایین در این گذرگاهها و پیشرفت سریع در برنامه های 3d و گرافیک بازیها متخصصین
به فکر تولید یک گذر گاه مخصوص کارت گرافیک افتادند و اینگونه شد که گذرگاه AGP با سرعت انتقال 2G/S
بوجود امد در سال 2002نسل جدید گذر گاهها با نام pci express با سرعت انتقال 4 G/S
تولید شد با 3 برتری نسبت به AGP
1.افزایش پهنای باند از 2 به 4 گیگابایت در ثانیه که این خود باعث افزایش 10 درصدی در
Memory Data Rate خواهد شد مثلا در مورد کارت گرافیک 6600GT نوع AGP دارای
14.5 G پهنای باند و 900 Mb/s memory data rate بوده در حالیکه نوع pci ex
دارای پهنای باند 16.5 G/S و مموری داتا ریت 1000Mb/s hsj
2.با توجه به دو طرفه بودن این گذرگاه انتقال اطلاعات به صورت دو طرفه ومساوی خواهد بود(syncronyze)
که این خود باعث بهینه سازی در انتقال اطلاعات خواهد شد
3.مادر بوردهای دارای این گذرگاهها با توجه به نوع ساختمان خود و استفاده از پل های جنوبی شمالی
جدید در کل دارای راندمان بهتری نسبت به مادر بورد های قبلی هستند بنابر این باعث افزایش کارایی در کل خواهند شد
اما باید به این نکته توجه داشت که چون پیشرفته ترین بازیهای در حال حاضراز پهنای باند بیشتر از {1G/S ?}
استفاده نمی کنند این امد در کارایی pci ex تاثیر چندانی نخواهد داشت چنانکه متخصصین سایت تام هاردور
به این نکته اشاره کرده اند که "هر چند از نظر تئوری ما انتظار داریم که pci ex نسبت به AGP بهتر باشد
اما عملا تفاوتی در انها مشاهده نکردیم"
اما با توجه به پیشرفت سریع برنامه های گرافیکی و بازیها و نیاز انها به پهنای باند بیشتر به زودی گذرگاه
AGP کم خواهد اورد !
متخصصین سایت تام هاردور در ابتدای بحث PCI EX به این نکته اشاره میکنند که به هر حال گذر گاه AGPحذف
خواهد شد اما نه خیلی سریع بلکه اهسته و به مرور زمان و علت ان را نیز بار مالی زیادی است که
تعویض سیستم بر روی کاربر خواهد گذاشت(به علت نیاز به تعویض CPU RAM POWER VGA)نه چیز دیگر
ايول alirafaat جان جواد دادي و منم حسابي گرفتم عزيز. البته از golipa جان هم ممنونم كه هميشه با اطلاعات خوبش پاسخگوي همه اعضا بوده ولي خب شما هم براي خودت استادي هستي علي جان. انشاا... فرصتي پيش بياد لطف شما رو هم جبران كنم...
بچه ها نظرتون راجع به X800 All In Wonder چیه برای بازی جواب میده --- اون نیاز هارو بر آورده میکنه؟
نظرتونو نگفتینا چطوره؟
دوست من اين كارت از نظر كارايي عاليه .ولي بايد خدمتت بگم كه 6800ultra قدرت بالاتري در بازيها داره.
ولي بر طبق بررسيهايي كه در سايتهاي معتبر از جمله tom شده بايد بگم كه كارت x800 بهترين كارت در جهان از نظر اوركلاك انتخاب شده و بيشتر بازدهي در اوركلاك در اين كارت نشون داده شده كه سرعت كلاك اx800 رو به طور عجيبي بالا ميبره كه حتي به فوق كلاك زني ميرسونتش .
وقتي اين كارت رو اوركلاك ميكني تا 99 درصد ميتونم بهت اطمينان بدم كه اگر مشكلي در كار پيش نياد و شانسم باهات همراه باشه قدرت كارتت جوري بالا بره كه حتي x850 هم نتونه باهاش رقابت كنه.
اينم براي كساني كه نميدونند بايد بگم كه اوركلاك باعث ميشه در بيشترين حد كارايي كارت و حتي بالاتر قرار بگيرين كه البته با شانس زياد و درصد خطاي بالايي همراه و حتي در گاهي اوقات باعث كاهش كارايي كارت ميشه.
:arrow:
اين كارت گرافيك قيمتش درايران چه قدره لطفا مشخصات اون رو هم بگيد :?: :wink:
کد:Geforce Fx 5600
الان خلاه ميگم كه كارت ضعيفيه و اصلا موفق نيست .كاملترش رو بعدا ميگم
پس بگو ديگه :shock: :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
mojtaba-p30 دوست عزيز گليپا جان سرش شلوغ هست من جاش جواب ميدم اين کارت در زمان خودش خيلی خوب بود يعنی 2003 ولی الان ديگه اصلاً با بازی های امروز جالب نيست به نظر من شما حداقل 128Bit GeForce 6200 بگير
میشه درباره MSI RX300-TD256E و MSI RX300-TD128E توضیح بدید و قیمتشون رو هم بگید .
اول از حميد جان ممنونم.
دوم در جواب اين دوستمون بايد بگم سري x بسيار عاليند ولي نه مدل 300 .بعد اينكه بايد بگم كه بين اين دو مدل در حافظه تفاوت وجود داره.
من مي خوام يك كارت گرافيك بخرم در حدود 70-80 تومن كه 256 مگ باشه و directX 9 رو هم کامل ساپرت کنه. ati هم نباشه.در ضمن ورودي و اف ام هم نداشته باشه چون من بايد يك tv tuner هم بخرم كه مي خوام پول اينها رو اونجا بدم.
مي خواستم fx5500 بخرم اما ظاهرا موتورش خيلي خوب نيست.آقا Fx 5700 قيمتش چنده؟ چند مگه؟ خوبه؟
tv tuner چي پيشنهاد ميديد؟ دو-سه نفر leadtek رو پيشنهاد دادن. ظاهرا بد نيست.
چي پيشنهاد ميكنيد؟لطفا قيمت رو هم بگيد.
راستي من يك چيزي نميدونم. يعني درست نميدونم. فرق tv tuner با كارت capture چيه؟مگه tuner ها capture نميكنن؟
ممنون و ببخشيد كه اينقدر دستور دادم
در مورد كارت گرافيك بدون هيچ طرفداري ميگم كه انصافا در اين قيمت بايد قبول كرد كه 9550 از Ati بهترين مدل البته برد گيگاش گرونتره يعني 120 هزار .
شما ميتوني برد سفير با قيمت 86 تومن رو بگيري با حافظه 256.
در مورد 5700 كه ديگه بايد بيخيال شي چون تا اونجايي كه من ميدونم گرونتر از اين حرفاست اگه برد خوبش رو بگيري و كاراييشم در حد متوسط خواب برو 6200 رو بگير بهتره.
leadtek هم كه ديگه كلا بيخيال شو چون اين برد هم جزو گرونهاست تقريبا.
ممنون كه بالاخره يكي جواب ما هم داد.
دوست عزيز leadtek tv2000 xp expert در حدود 40 تومن و dv2000 هم در حدود 70 تومن.
راسنی کسی pci express رو پیشنهاد میده؟ چقدر خرجشه؟
عزيز من شما اگه ميخواي اين مارك ليدتك رو بگيري اين قيمت بقيه كه اينطوري نيستند.
pci بستگي به مادر بوردت داره.قيمتشم معمولا 10 تومن يا بيشتر پايينتر از agp هستش.
میشه یه کارت pci-express معرفی کنید که حدود 85 قیمت داشته باشه البته فکر کنم 6200tc باشه ولی از جزئیات و قدرتش مطلع نیستم من روی ماردبورد msi neo4-f یا msi neo3-f می خوام ببندم.
در clock و core اون هم می تونید اطلاع بدید . کاراییش از fx5500 هم بیشتر هست؟
فکر کنم بورد msi بزارم بهتره برای همین اگه میشه قیمتشو بدید 256MB ولی اونجوری که تو سایتش بود فقط 64MB onboard داره!
درکل کارایی و قیمتشو می خوام!
متشکرم :arrow:
راستش من هم رفتم به سراغ pci express. ميشه يك كارت خوب با مادربرد خوب براش معرفي كنيد كم جمعا 170-180 تومن بشه.كمتر هم شد بهتر!
directX 9 رو هم كامل ساپرت كنه. ممنون
کسی نبود کمک کنه!!! :arrow: :arrow:
منم می خوام کارت گرافیک 6200tc رو بگیرم . اگه کسی از قیمت اطلاع داره اگه می شه لطف کنه و اینجا بگه :wink: :wink: :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط alirezatmt
آخه خیلی ضروریه
ممنون :wink: :wink: :arrow:
عزيزان منظورتون از معرفي چيه.گفته بودم كه مثلا agp 9800 در همين قيمتهاست.اگه بتوني pci گير بياري 10 تومن يا بيشتر يا كمتر هستش.................
بعد 6200 كارت خوبيه از 5500 بهتره از نظرت كلاك زني و وضوح تصوير ولي نه با اين قيمت بلكه 120 تومن فكر ميكنم بهتر باشه براش.
اینهم کارت گرافیک 512 msi
اینهم آخرین کارت گرافیک دنیا از شرکت Nvidia با برد MSI
مشخصات:
Geforce 7800GTX Chipset Features
NVIDIA CineFX 4.0 Shading Architecture
• Vertex Shaders
• Pixel Shaders
• Next-Generation Texture Engine
• DirectX and S3TC texture compression
• Full 128-bit studio-quality floating point precision through the entire rendering pipeline with native hardware support for 32bpp, 64bpp, and 128bpp rendering modes
64-Bit Texture Filtering and Blending
• Full floating point support throughout entire pipeline
• Floating point filtering improves the quality of images in motion
• Floating point texturing drives new levels of clarity and image detail
• Floating point frame buffer blending gives detail to special effects like motion blur and explosions
NVIDIA Intellisample™ 4.0 Technology
• Advanced 16x anisotropic filtering (up to 128 Taps)
• Rotated-grid antialiasing removes jagged edges for incredible edge quality
• Support for advanced lossless compression algorithms for color, texture, and z-data at even higher resolutions and frame rates
• Fast z-clear
• Support for normal map compression
• New transparent super-sampling and transparent multi sampling Anti-Aliasing modes
NVIDIA UltraShadow™ II Technology
• Designed to enhance the performance of shadow-intensive games, like id Software's Doom 3
SLI Technology
• Patented hardware and software technology allows two GPUs to run in parallel to scale performance
• Scales performance on over 60 top PC games and applications
• NVIDIA nView® multi-display support for scalable performance across two displays
NVIDIA PureVideo™ Technology
• Three dedicated video engines
• H.264 hardware assist
• Industries most advanced video algorithms
• DVD and HDTV-ready MPEG-2 decoding up to 1920x1080p resolution
• Inverse 2:2 and 3:2 pure down
• Display gamma correction
• Microsoft® Video Mixing Renderer (VMR) supports multiple videowindows with full video quality and features in each window
Advanced Display Functionality
• Dual integrated 400MHz RAMDACs for display resolutions up to and including 2048x1536 at 85Hz
• Dual DVO ports for interfacing to external TMDS transmitters and external TV encoders
• Full NVIDIA nView multi-display technology capability
Advanced Engineering
• Designed for PCI Express x16
• Designed for high-speed GDDR3 memory
• Advanced thermal management and thermal monitoring delivers cooling at 24dB
NVIDIA Digital Vibrance Control™ (DVC) 3.0 Technology
• DVC color controls
• DVC image sharpening controls
Operating systems
• Windows XP/Windows XP 64-bit/Windows ME/Windows 2000
API Support
• Complete DirectX support, including the latest version of Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0
• Full OpenGL support, including OpenGL 2.0
Key Specifications
• 430MHz core clock speed
• 1.2GHz 256MB GDDR3 memory
• 256-bit memory interface
• 38.4GB/s memory bandwidth
• 24 pixels per clock
• 10.32Bps Fill Rate
• 8 Vertex Pipes
• 860M vertices/second
• 400MHz RAMDACs
• NVIDIA CineFX 4.0 engine
• Intellisample 4.0 technology
• 64-bit FP texture filtering & blending
• NVIDIA SLI Ready
• DX 9.0 / SM 3.0 & OpenGL 2.0 supported
• All brand name & products are registered trademarks of their respective companies.
• All Chipset specs are derived from Nvidia data sheet. For your reference only.
System Requirements
To install the VGA card, your computer system needs to meet the following requirements:
• Intel Pentium III (and above), AMD K7 (and above) or compatible with PCI Express slot
• Minimum 128MB of system memory
• Installation software requires CD-ROM drive
• Interactive Program guide requires Internet connection for listing updates
• Power supply of 400 (and up) watt is highly recommended for system stability.
Bundle Supreme Valuable 3D Game
Please click here to download the latest game path v1.1
Bundle MSI developed dirver and utilities
• VGA Driver
• MSI Live Update Series (Live VGA BIOS & Live VGA Driver)
Automatically online download & update VGA BIOS & Drivers, reduce the risk of getting the wrong files, and never have the trouble on web site searching.
• GoodMem
Automatically release the system memory space, reduce the risk of system hang-up.
• LockBox
Instantly enter the data lock mode when you must leave your system for a while.
• WMIinfo
Automatically list the detail system configuration, it helpful for engineering service people.
• MSI Secure DOC
• Adobe Acrobat Reader
• Norton Internet Security 2005
• Microsoft® DirectX 9.0
[/url]
سلام به همگي دوستان
من تمام صفحه هاي اين تاپيك رو خوندم اما چيزي كه دلم ميخواست نبود..
اگه ميشه يه مقاله جامع در پورد كارت WinFast A6200 TD
بنويسيد.... ممنون :)
دوست عزيز من اين كارت معرفي شده بود.ولي در كل اميدوارم فعاليتتون رو ادامه بديد د ر تاپيك و ممنونم از شما به خاطر مقالتون.در مورد 6200 هم خدمت دوست ديگر بايد عرض كنم كارت بساير خوبيه ولي چون شباهت زيادي به كارتهايي كه معرفي شده داشت دگه نخواستم الكي صفحه رو شلوغ كنم.سر فرصت ميگم.
ممنون كارتون بد درسته................... :D
سلام خدمت همه دوستان..
آقا حقيقتش من ميخوام يه كارت گرافيك 128بگيرم با قيمتي حول وحوش 40تومان ميخواستم بدو نم بهترين مارك چيه؟
من چون خودمradeon 9200 دارم و باهاش بازيهايي مثل doom3 . lord of the ring,half life 2,... بازي كردم ميگم تويه سطح متوسط كارتهاي گرافيك, كاركردش خوبه اما اگه كارتتو از سري nvidia بگيري بهتره.نقل قول:
نوشته شده توسط stam
با سلام خدمت دوستان عزيز مي خواستم Turbocache رو يه معرفي كوچك بكنم.
این تکنولوژی از طرف Nvidia ارایه شده .
هدف اصلی این شرکت این بود که بتونه امکانات خوبی که بعد از ارایه کارت های Pci Express به خاطر باند انتقال اطلاعات وسیعشون به وجود اومده بود رو در کارت هایی به کار ببره که قیمتشون پایین تر باشه و کاربر های بیشتری بتونن بخرن.
بنابراین اومد و تکنولوژی Turbocache رو ارایه داد . در این تکنولوژی در حالی که قیمت رو پایین تر نگه داشتن سعی کردن اکثر تکنولوژی هایی رو که در Pci Express هست رو هم ارایه بدن. البته این چنین چیزی امکان پذیر نیست ولی تا حد زیادی موفق شده اند.
در واقع برای اینکه بتونن این امکانات رو ارایه بدن در حالیکه قیمت رو هم ثابت نگه دارن می بایست یک تکنولوژی جدید که با ترفند های جالبی کار می کنه ارایه بدن.
البته همونطور که گفتم بعضی از امکانات به کلی از بین می رن مثل SLI و همچنین به خاطر کاهش قیمت مقدار حافظه روی کارت رو هم کاهش می دن. همچنین رابط حافظه هم سرعتش کمتر می شه چه از باس 32 بیت استفاده بشه چه 64 بیت که این مورد باعث کاهش باند انتقال اطلاعات می شه. اما در عوض برای اینکه این بتونن باز Performance خوبی داشته باشن یه سری کارها کردن.
در کارت های قدیمی مجبور بودن مدام رم روی کارت ها رو زیاد کنن (که به 128 و 256 و ... رسیده ) و همچنین باس این رم ها رو هم بالا ببرن مثلا اول از DDR1 استفاده می شد و الان تا جایی که من می دونم GDDR3 هم استفاده می شه. این امر باعث خیلی گرون تر شدنه کارت ها می شه ولی خوب بازی ها نیاز به همچین قدرتی دارن. حالا Nvidia اومده با ارایه turbocache نیاز به این افزایش رم رو کمتر کرده و با حفظ قیمت امکانات و حافظه رو هم بالا برده. TurboCache این امکان رو ایجاد می کنه که کارت بتونه از باس PciExpress استفاده کنه و برای حافظه از حافظه سیستم استفاده کنه. این مثل همون حالتی به نظر می رسه که برای مادربورد های گرافیک Onboard دیده می شد که AGP بودن و از باس AGP استفاده می کردن و برای حافظه هم از حافظه سیستم استفاده می کردن. در این جا با استفاده از باس PCIExpress باند انتقال بیشتری به دست اومده. حالا Nvidia بر خلاف کارت های Onboard اومده یه تکنولوژی مدیریت حافظه (Turbocache) استفاده کرده و باعث شده که ضعف اون کارت های Onboard در Performance برطرف بشه. در واقع در این جا این تکنولوژی میاد و علاوه بر حافظه روی کارت (که مفدار کمیه ) از حافظه سیستم شما هم با تکنیک خیلی جالبی استفاده می کنه. این تکنیک باعث می شه که وقفه ناشی از جابجایی اطلاعات از حافظه سیستم به GPU کارت رو اصلاح کنه و Performance بالا بره . برای سیستمی با رم 512 مگ اگر کارت گرافیک Turbocache شما دارای 16 یا 32 مگ رم باشه در عمل کارتی خواهید داشت با 128 مگ رم و اگر کارت گرافیک مجهز به Turbocache شما 64 مگ باشه عملا کارت 256 مگ خواهید داشت. حتی سیستم شما اعلام می کنه که کارت گرافیکتون 128 یا 256 مگه. رمتون هم همون 512 مگه. یعنی اگر جایی حافظه سیستم نیاز نباشه خوب صرف کارت گرافیک می شه و اگر نیاز باشه خوب صرف کارت گرافیک نمی شه. در واقع به نحو احسن و به طور دینامیک تقسیم می شه. اگر توجه کرده باشید در کارت های Onboard همیشه اون مقدار از رم که به کارت گرافیک اختصاص داده می شد از دست میرفت.
درسته که در تست هایی که شده این کارت ها مثل یه PciExpress جواب ندادن ولی خیلی خوب جواب دادن . قیمتشون هم بهتره. البته نمی دونم تو ایران هم قیمتشون بهتره یا نه ؟؟؟ ...
کلا در مورد بازی هایی مثل Halflife و Doom3 و Far Cry تونسته با رم 64 مگ روی کارت گرافیک و 512 مگ روی سیستم خوب جواب بده .
امیدوارم به درد خورده باشه. خوش باشین .
ممنون از مقالتون دوست عزيز.
Dynamic Overclocking Technology (DOT) q
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d
سرعت پردازنده هر كامپيوتر با اعمال تغييرات دستي در تنظيمات مادربورد، تا حدودي قابل افزايش است. بديهي است سرعت افزايش يافته بيش از مقداريست كه كارخانه سازنده، براي شرايط مناسب كاري اعلام كرده است. افزايش دستي سرعت پردازنده، ميتواند كارآيي سيستم را ارتقا دهد ليكن از آنجا كه در اين حالت، پردازنده در تمامي اوقات با سرعتي بالاتر از استاندارد تعيين شده كار ميكند خطر افزايش حرارت پردازنده و به تبع آن از بين رفتن آن بسيار جدي است. تكنولوژي DOT استفاده شده در مادربوردهاي MSI ، سرعت كار پردازنده را بر حسب استفاده ، به صورت خودكار تغيير داده و علاوه بر افزايش كارآيي سيستم مورد نظر، از ايجاد حرارت در مواقع غير ضروري جلوگيري مينمايد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنيا فقط msi
سلام.gilopa جان میشه از شما خواهش کنم یه مقاله جامع و کامل تا اخر این هفته درباره 6200 بنویسین.ممنون میشم.