نه ، تنها برای اینترنت نیست هم میتوان اس داد هم زنگید.نقل قول:
Printable View
نه ، تنها برای اینترنت نیست هم میتوان اس داد هم زنگید.نقل قول:
با ارتقا به آندروید 4.3 فکر کنم میتوانی برنامه ها را بدون روت کردن تبلت، به مموری منتقل کنی.
فونپد 7 روی اندروید 4.2 هم امکان move to sd card برای اپها را داشت ولی دیتاهایی که در android/data هستند همراه اپ منتقل نمیشوند.نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم منتقل نمیشن بلکه فقط Copy میشننقل قول:یعنی وقتی با Explorer نگاه میکنی تو هر 2 تا آدرس دیتای بازی هست هم تو sdcard/Android/obb/هم تو Removable/MicroSD/.android_obbیعنی اگه این 4 گیگ پر بشه کاری نمیشه کرد و Data قابل انتقال نیست مگر اینکه روت بشه
وقتی هم که میخوای فولدر دیتا رو دستی از تو گوشی پاک کنی پاک نمیشه
اشتباه نکنید!نقل قول:
وقتی move to sd card را میزنی فولدری که در sdcard/Android/obb هست cut نمیشه بره، سر جاش هست و بصورت shortcut آدرس میده به فولدری که منتقل شده به MicroSD/.android_obb . تا وقتی هم که اپ را uninstall نکنی پاک نمیشه. فولدر دیتایی هم که به مموری کارت منتقل شده حتی بعد از uninstall سر جاش هست و باید خودت از .android_obb پاکش کنی.
من روی فونپد 7 بازیهای زیادی نصب کردم و اکثرا با دیتای obb بودن و براحتی منتقل شدن ولی برای بعضی بازیها مثل need for speed و real racing که دیتای دانلودی در مسیر android/data چاره ای نیست.
این 4 گیگ خالی را هم نباید خیلی پر کرد چون سیستم عامل کند میشه و وسط بازیها هنگ میکنه. بهتره حدود 1 گیگ خالی باشه.نقل قول:
یعنی اگه این 4 گیگ پر بشه کاری نمیشه کرد و Data قابل انتقال نیست مگر اینکه روت بشه
روت برای تمام تبلتهای اندرویدی که با چیپ اینتل (معماری x86) هستن تقریبا یک آرزو شده و برای فونپد7 هم که دیگه هیچ! چون بر عکس فونپد اولی که ایسوس فایل firmware براش بیرون داد و بالاخره با هزار دردسر روت شد، برای فونپد7 گویا قراره فقط آپدیت ota باشه و firmware در کار نیست و روت شدنش خیلی سخته.
این سورس کد چی هست؟نقل قول:
سورس کد که میدونم چیه.
میخوام بدونم این سورس کد برای چیه؟ برای چه برنامه یا فرم ویری؟
دوستان شما از چه دیکشنری استفاده میکنید؟ کاش اصلا از اندروید 4.2 به 4.3 اپدید نمیکردمش
من تبلت ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB رو دو روز پیش خریدم اما از دیروز مشکل دار شد
وقتی روشن میکنم هر دو دقیقه صفحه برفکی میشه و سوت میکشه و بعد خاموش میشه
خیلی ناراحتم
بنظرتون مشکلش چیه؟نه برنامه ای نصب کردم (غیر از بازی پو ) نه زمین و ضربه ای خورده
گارانتیشم ویستاست
فکر میکنین کاری میکنن؟
شما یک بار ریست فکتوری کن، ببین مشکلت حل میشه یا نه.نقل قول:
اگر نشد دیگه باید بری گارانتی ببینی کاری میکنند یا نه.
همون موقع اینکارو کردم نشد
از امروز که دیگه روشنم نمیشه :n28:
زنگ رزدم گارانتی ویستا میگه مهم نیست 2 روزه خراب شده!!!! بفرست تعمیر
حالا من تعویض میخوام نه تعمیر باید چیکار کنم؟
GoldenDict خیلی خوبه (امکان ترجمه متن نداره) و میتونه واژه نامه های بابیلون ویندوز و بعضی دیکشنریهای دیگه را بخونه (خود بابیلون اندروید چنین امکانی نداره!) در سایت apktops.ir هست. Google Translate هم میتونه واژه نامه های خودش را دانلود و آفلاین کار بکنه.نقل قول:
اما در مورد ساپورت نرم افزاری ایسوس فقط میشه گفت افتضاح شده! تا همین یک سال پیش که دو سه مدل تبلت بیشتر نمیساخت خیلی بهتر ساپورت میکرد ولی الان پشت سر هم تبلت میده بیرون ولی تو آپدیت برای یک مدلش مونده. با این حال برای تمام تبلتهاش فرمویر گذاشته برای دانلود از جمله پرچمداران جدیدش padfone infinity و fonepad note6 ولی برای این fonepad7 تحفه گویا فرمویری در کار نیست! و اگر قرار باشه فقط ota آپدیت بشه روت کردنش هم تقریبا غیر ممکن خواهد بود.
من دیگه با این اوصاف تصمیم گرفتم بفروشم نکسوس7 جدید بخرم.
سلام بعضی از دوستان تو سایت های مختلف نوشتن که پس از آپدیت مشکل پیدا کردن ...
حالا من آپدیت کنم یا نه ؟؟؟:n03::n03::n03::n13:
سلام دوستان
من این تبلت رو سه روز پیش خریدم، کابل OTG رو که وصل کردم یکی دو بار کار کرد اما حالا هرچی میزنم به دستگاه ارور Warning USB is overcurrent میده
این ارور یعنی چی؟ و چطوری میشه رفعش کرد؟
با تشکر
اقای mahdioriginal داداش اگه میشه ادرس دانلود اندروید 4.2 رو به من بده دانلود کنم 4.3 اذیت میکنه تاچ گوشی هنگ میکنه.
اگر مشکلی باهاش نداری، فعلا بنظرم آپدیت نکن.نقل قول:
اگرچه من که آپدیت کردم به مشکلی نخوردم.
من یک سوال از دوستان دارم.نقل قول:
اگر تبلت را آپدیت کنی به آندروید 4.3 و بعد reset factory کنی، به آندروید 4.2 برمیگرده یا به 4.3؟
نه بابا به حالت دیفالت ورژن آندروید جاری برمیگرده.یعنی 4.2 به همون 4.2 برمیگرده و ...نقل قول:
اگه کسی میتونه برای برگشتن به اندروید 4.2 کمک کنه کوتاهی نکنه ،همه مشکل دارن تو 4.3
4.3 یعنی بدبختی .یعنی کندی و اعصابخوردکنی.لعنت به آندروید 4.3
دوستان این تبلت از لحاظ سایز و اندازه با مموپد برابره ؟
با توجه به عکسها فکر میکنم کیف و کیس های ممو پد به این تبلت میخوره ! درسته ؟
دوست عزیز مشکلت از رام تبلت هست نه نسخه اندروید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از رامه؟چی کار کنیم درست بشه؟
میدونم . خب اگه همون 4.2 بود مشکلی نداشتمنقل قول:
مثله اینکه تو این تبلت رام های کاستومایزی وجود نداره و دست کاربر بستس.واقعا تبلت خوبیه اما این عیبارو داره.اگه عیبهای نرم افزاری نداشت که الان 1 و نیم قیمتش بود
چیکار کنیم به نظرتون؟
از وقتی که آپدیت منتشر شده به از آپدیت اندروید 4.3 رو انجام دادم، هر بار وقتی تبلتم خاموش و روشن میشه، اون راهنمایی اول تبلت که میگه چه طور بری توی منوی برنامهها و چهطور آیکن برنامه رو بیاری رو صفحه، برام نشون داده میشه. چیکارش کنم!؟ با ریست فکتوری حل میشه آیا؟
یا باید منتظر کاستوم رام بود یا رام رسمی جدیدتری که باگ هاش کمتر باشه.نقل قول:
این تبلت رو میشه downgrade کرد به 4.2 ؟
بچه ها یه پیشنهاد دارم اما نمی دونم عملی هست یا نه برا اون دسته از دوستانی که می خوان بر گردن به 4.2
یه نرم افزاری هست که از سیتم عامل بک آپ کامل می گیره و در صورت بروز هر مشکلی حتی پریدن کامل سیستم عامل اندروید دوباره با بکاپ گرفته شده برمی گرده به حالت اول (موقع بک آپ)
من این تب رو ندارم اما می خوام بخرم
حالا بنظرتون نمی شه یه بک آپ از 4.2 گرفت و با اون نرم افزار به جای 4.3 نصب کرد؟
الان وقت ندارم بگردم اسم اون نرم افزار رو پیدا کنم چون فردا امتحان دارم:n28: فردا آخریه دیگه جونم به لبم رسید:n30: بهله منم دانشجو هستم:n26: خیر سرم
اما این نرم افزار رو توی یه مقاله که کامل معرفی کرده بودش آشنا شدم و الان یه هو یادم مد گفتم شاید بتونه کمک کنه
اگه اندرویدش downgrade بشه مشکلت برطرف میشه
خب چطوری اینو میشه داون گرید کردش؟
مثله بقیه ی تبلتا نیست که همه نوع روت و رام و اینچیزا براش پیدا بشه؟
دوستانی که این تبلت رو دارن لطفا جواب بدن :
1 ) اینتل بودن پردازنده این تبلت دردسر سازه ؟؟؟ چه برنامه هایی روش جواب نمیده ؟
2 ) این تبلت با حافظه 16 گیگ هم موجوده ؟
3 ) در صورت آپدیت نکردن به 4.3 مشکل کندی نداره ؟
با تشکر :n16:
راستی این تبلت به شدت کمیاب شده ! خصوصا با حافظه 32
سلام دوستان:n02:
من قصد خرید این تبلتو دارم.
یکی از دوستام تبلت lenovo a3000h رو داره که براحتی بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 رو براحتی اجرا میکنه.دوستم میگفت قصد خرید fonepad 7 رو داشته ولی یکی بهش گفته این بازیهای آسفالت 7 و 8 توی fonepad7 اجرا نمیشن و دیتای بازی هم برای cpu فونپد 7 موجود نیست برای همین رفته سراغ لنوو
میخواستم بپرسم آیا واقعیت داره این موضوع که بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 اجرا نمیشه در این تبلت؟
خواهشا دوستانی که این تبلتو دارن تست کنن و به من اطلاع بدن این موضوعو
ممنون:n16:
1. نخیر دردسر ساز نیسنقل قول:
بعضی از پلاگینها براش ساخته نشدن مثله بعضی از پلیرها و کدک ها.همچنین رام براش منتشر نشده هنوز
2.بله
3.برادره من مشکل کندی چیه؟؟ نخیر اصلانم مشکل کندی اینا نداره که هیچ خیلیم سرعتش محشره.این سیستم عامل گویا ایراداتی داره که فقط اعصاب خورد میکنه.مثله همین که وقتی خاموش روشن میکنی همیشه اون آموزشش میاد
دوستان کسی نیست جوابمو بدهنقل قول:
منتظر جواب شما عزیزان هستم:n28:
من این fonpad7 رو دارم. یه سری مشکلای عجیب غریب بعد از آپدیتش براک پیش اومده که خوب ازش میگذریم. مقایسه اون با لنوو ا3000 خودم انجام دادم. اسفالت 8 روی جفتشون نصب شد. ولی موقع اجرا فونپد 7 تقریبا 15 ثانیه از ا3000 عقب تر بود. ( راستی کسی در مورد مشکل افزایش حافظه میتونه کمکم کنه. دستگاه من 8 گیگه و خوب عملا از 4 گیگ بیشتر نمیتونم استفاده کنم. رم 32 انداختم توش ولی اون رو به عنوان حافظه دستگاه ازم قبول نمیکنه و عملا بلا استفادس چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
دوست عزیز فکر میکنم 16 گیگ رو ساپورت میکنه من الان یه 16 روش انداختم بدون مشکل دارم استفاده میکنمنقل قول:
ضمنا" منم آپدیت به 4.3 کردم هیچ چیزی که بشه مشگل اسمشو گذاشت ندارم.
فقط دربه در روت هستم
فقط احساس میکنم شارژم به نسبت 10 ساعتی که براش عنوان کردن 3.4 ساعت کمتر شارژ میمونه به همین خاطر سیم کارت رو ازش دراوردم
دوستان عزیز دقت داشته باشن ( من توی سایت ایسوس خوندم تو دفترچه همراشم فکنم باشه ) سیم کارتتون رو ندین پانچ کنن ، باید از اپراتور سیم میکرو فابریک بگیرین البته برای همه دستگاهها از نظر فنی مثل اینکه تفاوت هاشون ملموسه
خواهشا" هرکس راهی برای روت کردن پیدا کرد التماس دوعا داریم:n27:
من سیم کارت رو خودم تراشیدم و به میکرو تبدیل کردم و الانم دارم استفاده میکنمنقل قول:
نقل قول:
من خودمم دادم پانچش کردن بعدا" این موضوع رو خوندم ، درسته اتفاقی نمیفته اما حتما" دلیلی داره که همچین چیزی رو تاکید کردن من از نظر فنی نمیتونم توضیح بدم یه چیزی تو مایه های اهم و از این چیزاش لابد فرق میکنه ، من ذینفع نیستم برادر محض اطلاع گفتم شما به تراشیدن ادامه بده:n06:
آره حتما مصلحتی وجود داره یا اینکه خدا اینطور خواسته که شما بدید بیرون واستون انجامش بدننقل قول: