مشکل از کرک هست و اکثرا بازی رو کند اجرا میکنن و باید منتظر کرک جدید بود.نقل قول:
Printable View
مشکل از کرک هست و اکثرا بازی رو کند اجرا میکنن و باید منتظر کرک جدید بود.نقل قول:
سلام . من بازیرو نصب کردم ولی این ارور میاد چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای رفع این نوع خطا ها باید نرم افزار های Visual C++ 2005, 2008 ، 2010 ، 2012 را دانلود و نصب کنید
بازی برای منم اسلو موشن هست
چی کار کنم؟
ویندوز 7 64 بیت
رم 4 گیگ
cpu intel core 2 e7500 2.94
گرافیک
nvidia 220 gt
دوستانی که بازیشون مثل من اسلوموشن هست و یا افت فریم دارن و برای بازی کردن نمیتونن انتظار کرک جدید رو بکشن به این متن دقت کنن ، من با گشتن توی سایتهای خارجی دیدم که اکثرا از یه روش برای رفع افت فریم استفاده کردن.
این روش رو خودم تست کردم و با سیستمم که زیر مطلب نوشتم روی حالت گرافیک متوسط براحتی اجرا کردم.( اطمینان 100% داشته باشید)
توضیحاتی که میدم واسه همه هست حتی مبتدی ها، یه وقت نگید زیاد مبتدیانه توضیح دادم.
- مراحل کار:
اول از همه باید یه شورتکات از بازی رو دسکتاپ بسازید. (اگه هست که هیچی، برید مرحله بعد)
روی شورتکات کلیک راست کنید و به گزینه properties برید.
در تب shortcut به قسمت target برید. (یعنی قسمتی که آدرس بازی نوشته شده مثل: "C:\NFS - Rivals\NFS14_x86.exe" )
در انتهای آدرس یعنی بعد از " با اسپیس یه فاصله بزارید و متن زیر رو عینا کپی کنید انتهای اون. ( فاصله فراموش نشه)
همین دیگه OK بزنید و برید به بازی برسید.کد:-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
البته اینم بگم که من خودم با این اعداد نتونستم درست بازی کنم و هنوز بازی آهسته بود و اعداد رو به صورت زیر تغییر دادم و دیدم که بازی خیلی روون شد.
کد:-GameTime.MaxSimFps 18 -GameTime.ForceSimRate 18+
- مشخصات سیستم من:
ram: 2gb ddr2
cpu: intel dual core 2.6
gpu: geforce 9500gt - 1gb
- فقط چیزی که نمیدونم این هست که این کار به سیستم فشار میاره یا نه که اگه دوستان کسی تخصصی میدونه توضیح بده.
منبع صحبت هام یوت*یوب و چند سایت خارجی درمورد بازی هست.
سلام.
مشکل من اینه که صدای بازی لگ داره و اکو هم میشه !!
کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟؟؟
:n14:
سلام
خیلی بازی کندی و افت فریم داره راه حلی وجود نداره؟!
آقا سلام
من رفتم درایور 13.9 برای کارت AMD رو دانلود کردم (از همون سایت آلمانیه) اما به شکل فایل اجرایی نیست! (exe یعنی) و با موزیلا باز میشه و هنگ میکنه!!
چکار باید بکنم؟
دوستان ن امروز حواسم نبود سیو بازی را پاک کردم
اگه کسی سیو بازی داره تا لول 3تا 6 لطف کنه سیوش را برای من آپلود کنه
ممنون میشم
من ویندوزم 64 بیتی سونه...ولی کرکش ماله 32 بیتیه...نصب که کردم اول ارور c++ میداد که نصب کردم درست شد اما الان بازی اجرا میشه ولی همون اول بازی یهو قفل میشه و فریز میشه تصویر...فک کنم یه اروری راجع به direct X میده...چی کار کنم؟ :(
بفرما....!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی درست دانلود کردی ؟! فایل اجرایی هیچ مشکلی نداره چون خودمم از همون سایت دانلود کردم . شما یه کاری کن .نقل قول:
از folder Option ( همون جایی که نشون دادن فایل های مخفی رو فعال یا غیر فعال میکنی ) دنبال عبارت Hide extensions for known file types بگرد و تیکش رو بردار و ok کن . الان باید پسوند فایلات دیده بشه . حالا ببین اگر فایلی که دانلود کردی پسوندش چیه ؟! اگر پسوندی نداشت بعد از یه نقطه exe رو تایپ کن مثلا : file.exe اگر هم پسوند دیگه ای داشت به exe تبدیلش کن . دوباره اجرا کن . این بار حتما جواب میده
ولی اگر به طریقی که من اشاره کردم دانلود کرده باشی محاله فایل مشکل دار باشه جز اینکه هنگام دانلود مشکلی بوجود اومده باشه .
سلام
دوستان اخرین کرک برای ویندوز های 64 بیتی چیه؟ویندوز من 64 بیتی هست ولی فقط با فایل 32 بیتی بازی رو باز میکنه که اونم فکر کنم چون رم رو کامل نمیشناسه یکم تصاویر کند هست چیکار کنم؟
ممنون
هنوز کرکی که به درستی برای این مشکل کارساز باشه بیرون نیومده . ولی روشی که دوستمون در پست پایین گفته ، تا حدودی کارساز بود فک کنم ! البته تو پی سی من مشکل افت فریم نداشتم تو لب تاپ هنوز امتحان نکردم تا مطمئن بگم ولی فک کنم تا حدودی تاثیر گذاشت !نقل قول:
البته در اون روش فریم ریت 60 داده شده که برای بازی زیاد هست . برای اینکه تمام مدیا ها بصورت روان کار کنن فریم ریتشون باید بین 25-30 باشه . شما برای نتیجه بهتر و عدم فشار وارده بر کارت گرافیک ، هر دو عدد 60 رو 30 بنویس .
*** با اعداد 60 تصویر بازی به هم میخوره ولی 30 بهترین حالت هست
اقا من روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رواجرا کردم عالی شد دستت درد نکنه که این روش رو با اموزش خوبش در اختیار ما گذاشتی .ilove you
من بازی رو روی ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم و بالا مییاد اما بازی شبیه اسلموشین هست و حال نمیده . البته میشه بازی کرد اما نه زیاد . اعصاب ادمو خورد میکنه .
پیچ اومده واسه این مشکل ؟
سیستم :
core i3 2.6
ram 4
vga : gforce 730m
ممنون
دوستان من کارت گرافیکم رو اپدیت کردم ولی بازم ارور directx میده چیکار کنم؟راستی چرا حجم این کرک ها اینقدر متفاوته؟وقتی بازی رو در ویندوز 64 بیت با فایل nfs x86 باز میکنیم رم رو کامل میشناسه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوستان منم این روش برام جواب داد و حالا رو متوسط دارم با سرعت بازی می کنمنقل قول:
برا منم تنظیمات با عدد 18 بهتر از بقیه جواب داد
صدا هم از تسک منیجر درست می کنم خیلی عالی شد
از silent mj هم تشکر میکنم بابت این ترفند حداقل یکی از بازی هایی که اومدی تونستم بازی کنم :n28:
دلت میاد 60 فریم و بزاری کنار 30 بازی کنی؟ خدایی من یادمه بلک اوپس فریم ریتش رو فعال کرده بودم وقتی از 30 میرفت تو 50 60 واقعا بازی لذت بخش میشد احساس میکردم گرافیکم 7970gtxxxx شده :n19:نقل قول:
بازی 30 فریم اصلا حال نمیده مخصوصا ماشین حداقل 50 تا 60 فریم به بالا نیازه
تغییر کد زیر باعث کاهش فریم میشه ؟ :
کد:-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
قائدتا در بازی ها هر چقدر فریم ریت بیشتر باشه سرعت و کیفیت و روون بودن بازی افزایش پیدا میکنه . در این مورد با همین اعداد 60 وقتی بازی رو امتحان کردم محیط بازی مخصوصا کوه و جنگل به هم ریخت . ولی با عدد 18 یا 30 بسیار بهتر عمل میکنه . دقیقا طرز کار این کد رو نمیدونم چطوریه ولی به احتمال زیاد به قدرت گرافیک هم بستگی داره ، یعنی برای من گرافیک 4890 هست عدد 30 بهتر جواب میده ولی برای لپ تابم که 720m هست عدد 18 روان تر کار کرد ! شما هر دو عدد رو امتحان کن هر کدوم بهتر بود انتخاب کن .نقل قول:
در کل برای انتخاب عدد مذکور ، قدرت کارت گرافیک ملاکه !
سلام
دوستان من بعد از مدتی بازی با این ارور مواجه میشم
ویندوز 64 بیتی دارم اما به دلیل کار نکردن کرک 64 بیتی از کرک 32 بیتی استفاده میکنم کارت گرافیکم هم اپدیته
ممنون
از دوستان کسی با گیم پد مشکل نداره؟من با گیم پد نمی تونم بازی کنم.با بازیهای دیگه مشکل ندارم.با این بازی مشکل دارم فقط.گیم پد رو هم می شناسه ولیدکمه ها و جهتها تنظیم نیستند.من با xbox simulator همه دکمه ها و آنالوگ رو درست تنظیم کردم و تو بازیهای دیگه درست هستد.ولی با این نه.چی کار باید کنم به نظرتون؟
مشکل گیم پد همگانیه!نقل قول:
مثل اینکه این بازی درست و حسابی گیم پد رو ساپورت نمیکنه!!
از قضا در کمال تعجب بازی هم هنوز شهر ما نیومده که تستش کنم!!
یعنی چی؟!! یعنی مشکل از کرک نیست و مال خود بازیه که گیم پدهای متفرقه رو ساپورت نمی کنه؟!اینجوری که باید قید بازی رو بزنیم
سلام
برای من مسابقه اول که تموم میشه بازی ارور stopped working میده.
مشکل رو چطور حل کنم ؟
سلا دوستان .
من با تغییر کد به 25 مشکل اسلومیشن را حل کردم اما یه مشکل دیگه !
وقتی بازی میکنم و مثلا تصادف سنگین میکنم ماشین نصفش میره تو آسفالت و دیگه در نمیاد ! و تا آخر همینطوره حتی وقتی دوباره هم میاد تو آسفالته !
راهی نداره ؟ بخاطر چی میتونه باشه ؟
در ضمن چرا از زمان اجرای بازی تا شروع مسابقه اینتقدر تریلر و ... پخش میکنن ؟ راهی نداره اینا حذف بشه ؟ آخه حدود 10 دقیقه طول میکشه تا اینا رو رد کنیم واسه شروع بازی !
دوستان بنده وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه کاملا سیاه هست ولی صدا داره ولی وقتی alt+enter رو میزنم تصویر هم میاد که به صورت ویندو هست ولی هر کاری میکنم به صورت فول اسکرین نمیاد.دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
دوستان من بالاخره بازی رو روی سیستم 64 بیتی لبتاب با فریم ریت خوب اجرا کردم...منتها نیاز به آبدیت ورژن 1.2 که حدود 60 مگ حجم داره هست...
من این کرک و آبدیت رو یه بار قبلا گرفته بودم حجمش حدود 76 مگ بود منتها موقع اجرا ارور میداد...
دیروز یکی از دوستام اومد گفت کرک جدید رو من دانلود کردم اجرا هم کردم بازیو...
بعد فایل کرکش حدود 60 مگ بود که یه آبدیت هم همراهش بود،منتها اسم فایل و ورژنش با مال من یکی بود...
آقا سرتونو درد نیارم کرکو ریختیم دوباره همون ارور رو داد،ارور رو که خوندم فهمیدم مشکل از نصب نبودن Visual Studio 2012 بود که در فولدر _installer بازی گیرش آوردم واجرا و نصب کردم و بازی الان بدون مشکل واسه من اجرا میشه...
هم فایل NFSX86 و هم NFS اجرا میشن برای من...
به کنترل پنل کارت گرافیک برین.در تب Display گزینه Adjust Desktop size and Position رو بزنید.بعد در صفحه باز شده Select a scaling mode رو روی Fulscreen بذارین.Perfom scaling on رو هم روی Display بذارید.بعد گزینه Override scaling mode set by games and programs رو تیکش رو بزنین.دوباره بازی رو اجرا کنید.نقل قول:
موفق باشید:n16:
سلام.برای من بازی راحت اجرا میشه و تک رانندگی اول را هم میرم به محض اینکه میخاد finish بشه دفعه اول ارور close را داد و بعد از یک restart ارور زیر را داد
از پی سی دانلود ،دانلود کردم نسخه 9 گیگی و بدون نصب هم بالا میاد
بعد از نصب دایرکت ایکس مشکل بالا حل شد و در race دومی وقتی دو ماشین به هم خوردند ارور زیر را داد
کسی میدونه این بازی رو از چه سایتی دانلودش کنم ک حالت نصبی داشته باشه ؟ چون اونی که از میهن دانلود یا فکر کنم دانلودها گرفتم بصورت پرتیبل بود و نصب نمیخواد برای همین اجرا نمیشد :( :n03:
سلام
دوستان من امروز این بازی رو تهیه کردم و نصبش کردم
این کرک ورژن ۲ گروه ۳DM به همراه آپدیت ۱٫۲ رو ریختم
بازی رو اجرا کردم و فیلم اول بازی رو نشون داد و بعدش یه صفحه میاد با نوشته، همون جا اون پایین اون دابره همین طور داره می چرخه
رم 4 گیگ
گرافیک 4850
سون 32 بیت
منم دقیقا همین مشکل رو دارم .. بازی رو امروز نصب کردم ... کسی میدونه چه کار باید کرد؟نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه ؟نقل قول:
سلا دوستان .
من با تغییر کد به 25 مشکل اسلومیشن را حل کردم اما یه مشکل دیگه !
وقتی بازی میکنم و مثلا تصادف سنگین میکنم ماشین نصفش میره تو آسفالت و دیگه در نمیاد ! و تا آخر همینطوره حتی وقتی دوباره هم میاد تو آسفالته !
راهی نداره ؟ بخاطر چی میتونه باشه ؟
در ضمن چرا از زمان اجرای بازی تا شروع مسابقه اینتقدر تریلر و ... پخش میکنن ؟ راهی نداره اینا حذف بشه ؟ آخه حدود 10 دقیقه طول میکشه تا اینا رو رد کنیم واسه شروع بازی !
فکر کن مباید بیخیال این بازی بشم .
شما درایورت رو آپدیت کردی؟نقل قول:
سلام
قبل از اولین مسابقه دکمه page up خاموشه و نمیزاره مسابقه شروع شه!
اینو چطور حل کنم؟
سلامنقل قول:
مطمئنی درست دانلود کردی ؟! فایل اجرایی هیچ مشکلی نداره چون خودمم از همون سایت دانلود کردم . شما یه کاری کن .
از folder Option ( همون جایی که نشون دادن فایل های مخفی رو فعال یا غیر فعال میکنی ) دنبال عبارت Hide extensions for known file types بگرد و تیکش رو بردار و ok کن . الان باید پسوند فایلات دیده بشه . حالا ببین اگر فایلی که دانلود کردی پسوندش چیه ؟! اگر پسوندی نداشت بعد از یه نقطه exe رو تایپ کن مثلا : file.exe اگر هم پسوند دیگه ای داشت به exe تبدیلش کن . دوباره اجرا کن . این بار حتما جواب میده
ولی اگر به طریقی که من اشاره کردم دانلود کرده باشی محاله فایل مشکل دار باشه جز اینکه هنگام دانلود مشکلی بوجود اومده باشه .
الان دیگه درست شد ابدیت شد دارم بازی می کنم
دمت گرم
نقل قول:
واسه منم همینجوریه
بی خیالش شدم