ای بابا! اشتباه تو این تاپیک جواب تاپیک Nfs رو دادم.شرمنده! :دی دو تا تب توی کروم بغل هم باز بود اینجوری شد.مدیرای محترم پاک کنن لطفا
Printable View
ای بابا! اشتباه تو این تاپیک جواب تاپیک Nfs رو دادم.شرمنده! :دی دو تا تب توی کروم بغل هم باز بود اینجوری شد.مدیرای محترم پاک کنن لطفا
سلام
بازی رو روی ویندوز 8 نصب کردم همه برنامه رو هم نصب کردم (dx- Microsoft.Visual.C.Plus.Plus i و اخرین اپدیت کارت گرافیک)
ولی این ارور رو میده بهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل چیه ؟
دوست عزیز آخرین ورژن Directx رو نصب کنید حله ...!نقل قول:
سلام
بلاخره کسی هست که مشکل stop working هنگام اجرا بازیش حل شده باشه؟
با ran as adminis باز کنین! ( املا رو درست نوشتم؟ )نقل قول:
با تشکر از پاسخگویی شما همین کار می کنم ولی فایده ای نداشتنقل قول:
شما از چه ویندوز استفاده می کنید؟نقل قول:
windows 7 sp1
من بازی رو امروز تموم کردم
میتونم بگم فوق العاده بود
بچه ها من یه اشتبی کردم:n30::n30::n03::n03: بازی رو اشتباها پاک کردم و وقتی نصب کردم و همه ی کاراشو انجام دادم یه صفحه ی سیاه میاد که هیچی نشون نمیدهو فقط یه بارش یه چیزی نشون داد تورو خد
ککممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممک:n28::n28::n28::n28:
راستی بعد از این که ctrl+alt+delet میگیزم بعد کلید ویندوز میزنم مینویسه acrbfsp.has stoppeed working
بابا یکی کمک کنه دیگه.....یه حلال زاده ای کمک کنه منه بی چاررو:n28:
baba kommmmmmmmmmmak
حاجی یه run as adminstrator بزن بلکه فرجی شد :n27:
داداش اون درست شد ولی چرا سیو نمیشه....؟!؟! بنده کلی مرحله رفتم دهنم صاف شد دوباره از ول میره اههههههههههههه
کرکتون رو عوض کنیدنقل قول:
خووووووووووووووووووب....چی بزارم و همچنین لینک دانلوده سالمشو میتونین بزارین؟کرکم هم uplay_loader هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[PHP]
http://www.putlocker.com/file/81F24D9144073221
http://ul.to/4t1liomg
http://billionuploads.com/fp1d07c4dzus
http://180upload.com/n914h8oumohj[/PHP]
دقیقا ممنون...خیلی ممنون....خیلی خیلی ممنون......خیلی خیلی خیلی ممنون #1 همون کرکی هست که مشکل سیو نشند درست میکنه؟!؟
عزیز این که کاری نکرد.....صفحه ی اول.....فقط بگین باید کرک ریلودد بریزم؟!؟
ممکنه با اون هم حل نشه.نقل قول:
تو گوگل سرچ کنید " کرک برای ( اسم بازی) "
هر چی اومد نصب کنید ببینید کودومش کار می کنه.
دو تا پست بالا رو تو یک پست هم می تونستید بدید (:
فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk
ممنون.....نخواستیم بابا.....یه دفعه 8 9 ساعت میشینیم تمومش می کنیم
در ضمن مگه یافتن کردن کرک به این اسونیه.......؟!؟ههههه....باید انقد بگردی تا یافت بشه
اگه تو تونستی یه کرک reloaded سالم یافت کنی و لینک دانلودشو بزاری به من هر چی میخوای بگو:n23:
دوست عزیز اول این دوتا آپدیت رو نصب کنید بعد کرک 3DM رو بریزید :نقل قول:
ولطف کنید دیگه اسپم ندید برای تشکر کافیه رو لینک تشکر از کاربر کلیک کنید..!
داداش خرابه لینکاش:n03:
اقا یکی کمک کنه
لینکا سالمه اگه دانلود منیجر دارید روش کلیک راست کنید بعد روی گزینه Download With IDM کلیک کنید ..!
اسپم هم ندید ..!
ببین تو میخوای شخصیت منو خرد کنی یا این که به دیده دوستانس؟!؟اس÷م نمیدیم دیگه:n23:
دوست عزیز مگه من با شما خصومتی دارم که بخوام شخصیت شما رو خورد کنم ..؟نقل قول:
نه عزیز شمایک بار گفتین اس÷م ندید.....بنده هم متوجه شدم ولی برای بار دوم یه ذره توهینی بودنقل قول:
در کل بگذریم ما که زدیم ویندوز عوض کردیم IDM از بین رفت و نتونیستیم کرکو دانلود کنیم.....من تا جایی که با james kidd رفته بودیم تم÷لار بکشیم در کینگستون رفته بودم کلش ÷اک شده هههههههههههههی:n03:
اگه یکی از دوستان لینک دانلود ای دی ام رو داره لطف کنه بگه:n06:
از اینجا دان کننقل قول:
اقا این مشکل سیو نشدن درست شد با تشکر:n12: از musketeer و golden fish عزیز :n11::n11:
قسمتavelinرو هر کاری میکنم پیدا نمیکنم .نمیدونم توقسمت سینگله یا؟بغیر از سینگل بقیه قسمت ها غیر فعالن.
یکی دیگه اینکهdlcFreedom Cry PC-RELOADEDرونصب کردم ولی هیچ چی به بازی اضافه نمیشه فقط آپدیت شد به نسخه1.04!
من بازی رو با لپ تاپ اجرا می کنم. نمیدونم چرا با گرافیک ضعیفم Integrated Graphic اجرا میشه اما با گرافیک اصلی High Performance Nvidia Processor اجرا نمیشه و صفحه سیاه میشه و ارور میده
کارت گرافیک هم بروز است
شما با run as administrator امتحان کنین درست میشه
بچه ها اولا اپدیتها چی واسه بازی اومده ؟
دوما من نسخه بلک باکس رو بگیرم روش اپدیت ها نصب میشه ؟ DLC چی ؟
اگه نصب نمیشه بگین برم نسخه معمولی رو بگیرم .
فکر کنم دو تا آپدیت براش اومده لینکشون بالا هست ..!نقل قول:
بله هم آپدیتا هم DLC رو نسخه Blavk Box کار میکنه ..!
بچه چرا بازی کنده............من همه چیمو روی performance گذاشتم ولی بازم..............:n27:
حتما سیستمتون پایینه.نقل قول:
چرا گیر دادی حتما سیستمتون ÷ایینه............من بازی رو روی اخرین سیستم گداشتم و همه ی چیزاشم on و very high کردم
احتمالا واسه همین کنده