همه ركوردهاي ثبت شده از توپ طلا در فيفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامزد های بهترین بازیکن زن سال :
نادین انگرر ، مارتا ، ابی ومباچ
نامزد های بهترین مربی سال (مردان) :
یوپ هاینکس ، الکس فرگوسن ، یورگن کلوپ
نامزد های بهترین مربی سال (زنان) :
رالف کلرمن ، سیلویا نید ، پیا ساندج
گلچینی از نقل قول های بزرگان در مورد برترین بازیکن سال 2013
“من یک هوادار بزرگ کریستیانو هستم. من در طول سال ها بازی های او را تماشا کرده ام و زمانی که او در منچستر یونایتد بود او را ملاقات کرده ام. پس قطعا رای من رونالدو خواهد بود. ”
اوسین بولت، قهرمان دو سرعت جامائیکایی. برنده ی شش مدال طلای المپیک و دارنده ی رکورد جهان در دوی 100 و 200 متر، در سفر به خانه ی فیفا در زوریخ.
“فرانک ریبری یک فصل باورنکردنی را گذراند.او شایسته ی این جایزه است. “
پپ گواردویلا،سرمربی بایرن مونیخ
“بازیکن مورد علاقه ی من برای توپ طلا لیونل مسی است. چرا؟ بسیار ساده. زیرا او یک بازیکن خارق العاده است.”
رونالدوی برزیلی، برنده ی سه دوره جایزه ی بازیکن جام جهانی در گفتگوی اختصاصی با FIFA.com
“این فصل من میخواهم به رونالدو رای دهم. آنچه که او انجام میده برانگیزاننده است و او بسیار استوار است.او برای رفتن در پنجمین یا ششمین سالی است که 50 گل در سال به ثمر میرساند.”
مامادو ساخو، مدافع فرانسوی لیورپول
“خیلی ساده است. مسی، زیرا او یک بازیکن باورنکردنی است.”
مایکل اوون مهاجم اسبق تیم ملی انگلیس در بازدید از مقر فیفا
“ریبری قطعا یکی از بهترین بازیکنان جهان در سال گذشته بوده است. بدون او بایرن نمیتوانست سه گانه، یک یا دو جام رو شاید کسب کند اما قطعا سهم بزرگی در کسب این افتخارات داشته است. بنابراین من اسم او را خواهم نوشت.”
فرانس بکن باوئر، برنده ی جام جهانی 1974 با آلمان غربی و رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ
“به عنوان یک پرتغالی، رای من رونالدو خواهد بود حتی با اینکه مسی بازیکن فوق العاده است است. این یک افتخار است که در تماس با یک بازیکنی به کیفیت و دارای روحیه ی بالای رقابت مانند او باشید و با او صحبت کنید.”
پائولو بنتو،سرمربی تیم ملی پرتغال
“رونالدو و مسی هنوز در برترین سطح هستند.من نمیتوانم پیش بینی کنم کدام برنده خواهد شد.”
آرین روبن، بازیکن بایرن مونیخ
“صادقانه بگویم به نظر من هر سه شایسته ی آن هستند اما اگر بخواهم یک نفر رو انتخاب کنم من مسی رو انتخاب خواهم کرد. درست است رونالدو چیز های فوق العاده ای انجام میدهد و فوق العاده بوده است ولی مسی بازیکن بسیار بزرگی است و در حمل توپ خود میتواند کارهای غیر قابل تصوری انجام دهد.”
Fernanda Lima و Ruud Gullit مجری های مراسم خواهند بود . مراسم ساعت 21 به وقت تهران برگزار خواهد شد .
+
زمان شروع مراسم گالاي فيفا به ساعت رسمي كشورهاي دنيا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]