دوستان از کجا باید فهمید که مدل H هستش لطفا جواب بدید میخوام بخرم
Printable View
دوستان از کجا باید فهمید که مدل H هستش لطفا جواب بدید میخوام بخرم
کیفیت صفحه نمایش این تبلت برای خواندن ebook مناسب هست؟
جناب biostar نقل کردند که بعد از 20 مین چشم در می یات. برای مطالعه هم می خواستم چون ایشان با این تبلت کار کردند می خواستم مطمن بشم که واقعا چشم اذیت می کنه؟
ممنون
نقل قول:
چطور ميشه فايل را مستقيم از كامپيوتر داخل اين تبلت كپي كرد .اجازه اين كار را نميده.
منکه هر کاری کردم نتونستم.اما اگه برنامه moborobo رو نصب کنید به راحتی میشه اینکارو انجام داد به اضافه کلی کار دیگه.در واقع وقتی کابل رو به تبلت وصل میکنم با وجود نصب درایور اصلن تبلت رو نمیشناسه.اما با برنامه moborobo مشکلی نیست.نقل قول:
منکه هر کاری کردم نتونستم.اما اگه برنامه moborobo رو نصب کنید به راحتی میشه اینکارو انجام داد به اضافه کلی کار دیگه.در واقع وقتی کابل رو به تبلت وصل میکنم با وجود نصب درایور اصلن تبلت رو نمیشناسه.اما با برنامه moborobo مشکلی نیست.نقل قول:
دوستان من امروز این تبلت رو خریدم ولی حافظه 4گیگاایتی داره مشکل از کجاس؟
مگه نباید 16 گیگ باشه؟
روی کارتنش نوشته و مدل H کال اکتیو هست ......... با گارانتی سازگار بگیر ...........نقل قول:
سلام مبارکه چند گرفتید ؟ باید با گارانتی سازگار می گرفتید که کال اکتیو باشه و آپدیت شده باشه تا زمانی که آپدیت نشه فقط 4 گیگ بهتون میده ولی بروز بشه باقی 16 گیگ رو بهتون میده ........نقل قول:
چند گرفتید ؟ از کجا گرفتید ؟
آقا دمه شما گرم از نگرانی در اوردین منو
داداشه گلم 565 هزار تومن از طبقه آخر پاساژ علاالدین گرفتم .
حالا میشه راهنمایی کنید من چطوری آپدیتش کنم
راستی من همه جا دیدم که سی پی یو این تبلت mediate 8125 هت
ولی اینی که من گرفتم media tek 8389 روی کارتنش نوشته
ممنون
Mediatek MT8125 هست .............
اونی که داداش شما گرفته این مدل هست S5000 , قیمتش 750 هزار تومانه ............ توی سایت های ایرانی و خارجی تمامی مدل ها رو چک کردم و تنها این مدل این پردازنده رو دارا هست ......
مشخصات کلی:ابعاد: 7.9 × 116.8 × 190.5 میلی متر - وزن: 244.9 گرم
پردازنده:Mediatek MT8389 Chipset Quad-core Cortex-A7 CPU
حافظه داخلی:حافظه داخلی 16 گیگابایت
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی از نوع LED-backlit IPS LCD - اندازه 7.0 اینچ - 800 × 1280 - تراکم پیکسلی: 216 پیکسل بر اینچ
امکانات ارتباطی:- قابلیت نصب سیم کارت به همراه قابلیت مکالمه 3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - بلوتوث - GPS - USB
دوربین:5.0 مگاپیکسل - وب کم 1.6 مگاپیکسل
امکانات:- شتاب سنج ، ژیروسکوپ ، قطب نما
سایر مشخصات:اندروید 4.2
یک عکس از کارتن قرار دهید ..............
آقا یه چیزه جالب میخام بهت بگمنقل قول:
من دیشب کال اکتیو کردم تبلتم رو
ولی با کمال ناباوری باز هم همون 4 گیگ رو حجم دارم
راستی من رفتم توی قسمت about نوشته lenovo a3000-h
ببین روی کارتنش هم نوشته storage capacity 4g emmc
الان چی به چی شد این تبلت اصن a3000-h هست یا نه؟
پس چرا من فقط 2.3 گیگ حجم داره تبلتم ؟
سی پی یوش چرا mtk 8389 qc 1.2ghz هستش آخه ؟؟؟
a3000 فقط با ظرفیت 16 گیگ هست ، 4 نداره !نقل قول:
a3300 هم 8 گیگ حافظه داره
دوسته عزیز این اسکرین شاتارو خودم گرفتم یه نگاه بندازنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من هفته پیش این تبلت رو گرفتم بعضی اوقات ریست میشه مشکل از کجاست ؟؟
نظرات خوب و بد زیاد دیدم...ارزش خرید نداره؟ تا650 تومن مدل بهتر از اینم هست؟
سلام
دوستان واسه تبلت lenovo A3000 H یک آپدیت اومده نمیدونم یه قسمتایی ازش نوشته بود ww-call-fuse
به هر حال آپدیت کردم ولی نمیدونم چرا هر چند وقت یکبار تبلت واسه خودش خاموش میشه بعد روشن میشه نمیدونم چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید دوستان
گرفتار شدیما
لطفا کمک کنید ....ممنون
دوست من اینکه ربطی نداره!نقل قول:
این حجمیه که در این فایل وجود داره!:n23:
سلام تبتونو یه بار فکتوری ریست کنیدنقل قول:
سلام تبتونو یه بار فکتوری ریست کنیدنقل قول:
[QUOTE=biostar;8167540]ببخشید ولی غلط کرده اونی که گفته سوخته !
اینا همشون مشکل باتری دارند و باتریش نباید به صفر برسه
باتری با شارژ خارج از تبلت مشکلش حل میشه و 1 قرون هم هزینه نداره ![/QUOTE
جناب biostar آیا همشون اینجورین که اگه شارژشون تموم بشه و خاموش بشن باید باطری رو از بیرون شارژکرد؟و دیگه اینکه باطریش راحت درمیاد یا باید ببریم بیرون دربیارن؟
ممنون میشم جواب بدید.
عذر میخوام ولی باید بگم که a3000 مدل 4 گیگشم هستچون من خودم بصورت اینترنتی خریده بودم که اولش برام 4 گیگ فرستادن و بعدش دوباره 16 گیگ ارسال کردن.نقل قول:
ببخشید ولی اصلا 4 گیگ نداریم حتی اگه 4 هم داشته بود هیچیش قایل دسترس نبود:n10:نقل قول:
وقتی بنده خودم با چشم خودم روی کارتنش رو دیدم و پس از تماس با فروشنده اونها هم گفتن که بله 4 گیگ هم هستش و اشتباه شده و دوباره برام 16 گیگ فرستادن نمیدونم شما چه اصراری دارین که بگین 4 گیگ وجود نداره.نقل قول:
وقتی سیم کارت رو وصل میکنم تبت سیم کارتو نمیشناسه تنظیمات خاصی داره؟
بله،باید برید به قسمت settings-simmanagement و سیمکارت رو فعال کنیدنقل قول:
سیم کارتو که جا میزنه این گزینه خاموشه و غیرفعال.......سیم کارت میکرو میخوره؟نقل قول:
خیر.سیمکارت میکرو نمیخوره.اگه سیمکارتت درست باشه،باید بتونی سیمکارت رو onو off کنی.یعنی روی کادری که نوشته off رو لمس کنی،باید روشن شه.دقت کن سیمکارت رو درست جا زده باشی.نقل قول:
بابا تبلته چینیه دوستم یکی داره همش هنگ میکنه و صفش روشن میمونه نه خاموش میشه نه هیچی تازه بدنه قوی نیستو زودی داغون میشه به نظرم لنوو نخرین اشغاله:n21:نقل قول:
ایسوز ممو پد از این بهتره
باسلام. لطفا راهنمایی کنید من ایسوس مدل FE170c دارم. سیم کات ایرنسل میزارم آنتن داره آیکن H+ داره ولی دیتا خیلی آهسته هستش. همین سیم کارت رو روی تبلت د یگری امتحا ن کردم هیچ مشکی نداشت . سرعت هم خوب بود .تنظیمات هم همه درست هست یه بار هم تبلت ریست کردم.
کسی آپدیت چند مگی روداره که هر ۱۶ گیگ قابل استفاده میشد؟ من یکبار آپدیت کردم درست شده بود منتها فلشش کردم دیگه اون آپدیت نمیاد
متاسفانه تبلت ها با توجه به سایزشون خیلی باید تکنولوژیشون بالاتر از گوشی ها اسمارت باشه و قابلیت های بالاتری میشه روی تبلت ها قرار داد و تنها تفاوت تبلت ها با گوشی ها تو سایز صفحه شونه اما چرا از نظر مشخصات فنی و قابلیت ها خیلی پایین تر از گوشی ها هستن و اینکه چه تفکری پشت ساخت این تبلت ها است نمیدونم
اما به نظر من برای خرید بهترتبلت این برندهایی که خیلی معروف نیستن بهتره