کیبورد فارسی ویندوز 8.1 با ویندوز ۷ فرق کرده (جای حروف) مثلا تشدید شیفت+T بود الان شده شیفت +I
که اصلا هم جالب نیست:|
Printable View
کیبورد فارسی ویندوز 8.1 با ویندوز ۷ فرق کرده (جای حروف) مثلا تشدید شیفت+T بود الان شده شیفت +I
که اصلا هم جالب نیست:|
دوستان اگر اطلااع دارن بگویند نسخه نهایی ورسمی ویندوز8/1 عرضه شده یا نه وچند نسخه دارد
خب من نسخه ی Microsoft Windows 8.1 RTM Pro VL / Enterprise With Rollup 1 MSDN رو از سایت سافت گذر دانلود کردم ....
قبل از رایت زدن ، میخوام چند تا کرک خوبی که برای این ویندوز ارائه شده رو دانلود کنم و داخل دی وی دی ویندوز قرار بدم ...
پیشنهاد شما؟
پیشنهاد در مورد کرک یا رایت؟؟؟
رایت که نه :n02:نقل قول:
کرک منظورمه !
سلامنقل قول:
بله پست اول رو مطالعه کنید
لینکهای دانلودش هست
نقل قول:
توی تاپیک زیر کرک های ویندوز 8.1 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اجازه ی دسترسی به اون صفحه ای که شما دادی رو ندارم . چراشو نمیدونم.نقل قول:
بچه ها چجوری میشه کیبورد فارسی رو به حالت قبل (یعنی مثل 7 یا قبل) برگردوند؟
سلام دوستان
یه کرکی که برای ویندوز 8.1 پرو کار کنه معرفی می کنید؟
چون کرک ها و روش ها زیاده آدم گیج میشه کدوم رو باید اجرا کنه
در تسک بار روی قسمت تعیین زبان کلیک کنین و بعدش روی Language Preferences کلیک کنید / بعد از اونجا Persian(Standard) رو پاک کنین و بزارین فقط Persian بمونه:n06:نقل قول:
m64m64 شما هم همین کار بکنین فکر کنم درست شه:n01:
ممنون دوست عزیز.درست شد :n06:نقل قول:
سلام دوستان
امروز نسخه سایت سافتگذر رو نصب کردم
فقط یه مشکل اینکه چرا گزینه show my desktop background on Start تو قسمت تنظمیات تسکبار غیر فعال هست ؟!
با سلام
آقا این لینکی که تو پست اول هستش نسخه نهایی ویندوز ۸.1 هستش یا نه؟ RTM همنون نسخه نهایی هست یا نه ؟ چون من نسخه RTM Enterprise از سایت آسان دنلود دانلود کردم ولی وقتی میخوام کسپراسکای رو نصب کنم نمیشه من 2013 و هم 2014 رو نتونستم نصب کنم. تو اینترنت سرچ که کردم تو یه سایتی نوشته بود کسپر فقط تو نسخهای نهایی قابل نصب هستش . کسی میدونه نسخه نهایی که میاد ؟ در ضمن امروز تو سایت آسان کرک آفلاین ویندوز 8.1 رو گذاشته
بله درست میشه اینجوری ، مرسینقل قول:
دوستان نسخه pro اصلی هنوز نیوده ..... کسی لینکی نداره
نسخه Pro VL اومده ولی مدیا سنتر روش add نمیشه ..... من تمام ویندوز رو بخاطر مدیا سنترش میخوام ..... 17 اکتبر
متشکرم.
کسی نیست یه جواب بده به ما کارم گیره !!!!!
بله دوست عزیز نسخه 17 اکتبرر نسخه ی نهاییه Windows 8.1 Enterprise (English) - Release Date: 10/17/2013نقل قول:
اگه میخواین دانلود کنین پیشنهاد من سایت سافت گذره
فقط حواستون باشه یا Enterprise رو دانلود کنین و یا pro vl ... چون نسخه ی pro هنوز قدیمیه
در ضمن شما اگه همون ویندوزی رو که دارین یه آپدیت بکنین اگه اشتباه نکنم تبدیل به نهایی میشه :n06:
این تاپیک رو در اینجا ادامه بدهید
با تشکر