دوست عزیزنقل قول:
اصلا به واسطه همان برنامه است که شما می توانید آن را در کامپیوترتان ببینید و باید طبق دستورالعمل داده شده عمل کنید و اگر یک مبحث آن را هم انجام ندهید بی فایده است.
دوست عزیزنقل قول:
اصلا به واسطه همان برنامه است که شما می توانید آن را در کامپیوترتان ببینید و باید طبق دستورالعمل داده شده عمل کنید و اگر یک مبحث آن را هم انجام ندهید بی فایده است.
با تشکر از پاسخگویی شما
یعنی این فایلهایی که دارم از رکوردهای خود تلویزیون بدون استفاده از این اپلیکیشن غیر قابل استفاده هستن ؟
اگه با همین فلش بعداز نصب این اپلیکیشن رکورد کنم فایلهای قبلی قابل دسترس می شن ؟ اونا برام مهمن .
دوست عزیزنقل قول:
بله از آنها هم می توانید استفاده کنید.
آقای مهندس متین پور
من فایلهای گفته شده را در فلش ریختم و به تلویزیون وصل کردم ولی توی اسمارت هاب چیزی نمیاد . اصلا اسمارت هاب من شبیه عکسی که شما گذاشتید نیست عکسش را براتون ایمیل کردم با عرض معذرت نتونستم اپلود کنم . فایلها رو از زیپ خارج کردم و تو فلش گذاشتم اسکایپ هم درسته و کار میکنه :n13:
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم جزییات را فراموش نکنید
1- آیا شما وقتی که برنامه اسکایپ را اجرا کردید بعد از خارج شدن از برنامهوقتی که از اسکایپ می خواهید خارج شوید از روش نمی خواهم از برنامه خارج شوم خارج شوید؟
2- آیا فلش برنامه سامی گو را در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردید؟
و در آخر می توانید از روش ریشه کردن هم استفاده کنید که در پست اول توضیح داده شده.
سلام این برنامه ها روی مدل UA46F6450AM هم عملی هست؟؟؟ :28:
دوست عزیزنقل قول:
شما باید تمامی موارد را مو به مو از پست اول انجام دهید و به ما بگویید که در مدل شما کارایی دارد یا خیر؟ و تا آنجایی که من می دانم اگر ورژن فریمورتان اجازه دهد این قابلیت در مدل شما وجود دارد.
با سلام
من دقیقا تمام موارد را رعایت کردم همه تاپیکها و جوابها رو هم خوندم
داخل فلش هم هیچ چیز جز برنامه و دیتا گفته شده نیست
اسکایپ هم جوریه که هر موقع واردش میشم سریع دوستانم رو میاره
در حالت خاموش هم فلش رو وصل کردم
100بارهم امتحان کردم حتی رفتم از تو سورسها فلشو اوردم محتویاتش درست بود میدونم از اینجا نمیشه نصب کرد جهت اطمینان از وصل بودن فلش دیدم
ولی وقتی صفحه اسمارت هاب رو میارم اصلا چیزی جدید نمیبینم
هیچ جوری هم سامی گو پیدا نمیکنم
ضمنا صفحه اسمارت هاب من اصلا شبیه عکسهای شما نیست
تو برنامه های بیشتر و سامسونگ اپ هم اثری از این سامی گو نیست
ریشه دار کردن هم اصلا متوجه نشدم متنش ترجمه شده با ترانسلیتوره ؟! اصلا مفهوم نیست برام متاسفانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه اون عکسی که گذاشتید مال نصب سامی گو یه تیکه اش رو کات کردین کل عکس رو بذارین ما ببینیم اسمارت هاب شما چه شکلیه ؟ بازهم ممنون از شما بابت پاسخگویی :n01:
:n01:
دوست عزیزنقل قول:
آن عکس مر بوط به اسمارت هاب سری E می باشد. و ممکن است برنامه با فریمور شما سازگار نباشد در پست اول گفته شده که با بعضی از فریمور ها سازگار نیست.
و در ضمن در باره ریشه دار کردن هم آن را اصلاح و قابل فهم کردم
سلام دوست عزیز
ممنون از اموزشت خیلی عالیه
من یک سوال دارد تلویزیون من D6960 هرچی تو اسمارت هاب می گردم skype رو پیدا نمی کنم
توکلاسه بندی app
به این صورته
1. موارد جدید چیست؟
2. ویدئو
3. بازی
4. ورزشی
5. سبک زندگی
6. اطلاعات
7. تحصیلات
لطفا راهنمایی می کند skype رو از کجا دانلود کنم
نقل قول:
سلام، برنامه اسکایپ رو نصب کردم......... ولی وقتی واردش میشم فقط نوشته در حال بار گزاری!!!! اصلا وارد برنامه نمیشه...........
باید چیکار کنم؟؟؟:n13:
یه صفحه آبیه .... که نوشته در حال بارگزاری.............. و الآن یه ربعه!:n28:
یه بار پاکش کردم و دوباره نصب کردم، درست شد.:n01:
فقط نحوه عضویت در اسکایپ چه جوریه؟؟؟ من وارد سایت که میشم هیچ گزینه ای پیدا نمیکنم برای ثبت نام!!! میشه لطفا راهنمایی کنید؟
برای ورود به اسکایپ یه نام اسکایپ و رمز میخواد که میگه برای دریافت نام اسکایپ به این آدرس برید:
من از این سایت چیزی سر در نیاوردم! میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
نرم افزار اسکایپ را در کامپیوتر نصب و در قسمت پایین صفحه Create an account را زده و یک صفحه باز می شود و به مانند ایجاد یک اکانت در یاهو ثبت نام کنید.
سلام تا اون مرحله که باید برنامه ای رو که برای تلویزیون هست رو روی فلش بریزی پیش رفتم......، و برنامه رو روی فلش ریختم... Tv رو خاموش کردم و فلش رو متصل کردم و بعد Tv رو روشن کردم و دگمه اسمارت هاب رو زدم، ولی حالا نمیدونم چه طور باید برنامه samygo رو نصب کنم؟؟؟ تمام مطلبتون رو خوندم... ولی متوجه نشدم... میشه بیش تر راهنمایی کنید؟
دوست عزیزنقل قول:
اول شما بگویید مدل تلویزیونتان وسری آن چیست یعنی سری f است یاe ?
و اینکه اگر سری e هستید طبق دستورالعمل انجام دهید و اگر سری f هستید بسته به فریمورتان ممکن است عمل نکند.
مدل تلویزیون این هست: UA46F6450AM نمیدونم سری چند میشه؟ E یا F ????
- داخل فلش دقیقا باید چند تا برنامه رو بریزم؟ یکی هست یا دوتا؟؟؟؟ من دقیق متوجه نشدم.... لطفا دوباره اگه دوتا هست لینکش رو برام بذارید....
ممنون میشم.
اصلا روی این مدل عملی هست!؟؟؟ :sq_11: تا حالا خیلی روش از سایت های مختلف انجام دادم! اما هیچ کدوم نشده! :n03: بازم ممنون از پاسخگوییتون.
الآن که خیلی تو دفترچه های Tv گشتم.... سری F هست.....................:n01: حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سوالای قبلیم رو جواب بدین.
سری F
6450
دوست عزیزنقل قول:
سری تلویزیون شما F است و باید از قسمت پایین پست اول قسمت ریشه دار کردن یکی از دو مرحله را انجام دهید. و فایلهای ضمیمه دو تا است که در همان قسمت است که باید دانلود و از زیپ خارج کرده و آن را بدون باز کردن فایلها روی فلش ریخته و استفاده کنید ودر آخر روش سری f با سری e تفاوت شان فقط در ریشه دار کردن است و در باقی مطالب یعنی اجرای آن در کامپیوتر یکی است اگر مطالب را بدرستی بخوانید و مو بمو عمل کنید قاعدتا نتیجه خواهید گرفت
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه اگر بلد نیستید از این روش استفاده کنید نیازی به توهین کردن نیست و در ضمن شما که بابت این اطلا عات پولی ندادید که مدعی هستید
دوم اینکه این برنامه تست شده است هم در سریe و هم در سری f
و در آخر اگر بار دیگر توهین کنید حتما از سایت اخراج خواهید شد.
سلام 6450 fدارم برای نصب samygo از طریق usb وقتی واردsmart hub میشوم گزینه ای برای اینکار پیدا نمی کنم ممنون میشم اگه دقیق راهنمایی کنید:n13: در ضمن آن دور راه حل ریشه را هم نتونستم تا آخر برم یعنی شدنی نبود البته نرم افزار tv آپدیت شده هست
بابا تورو خدا کمکم کنید من با کلی مشقت ویجت samygo را از اینترنت روی تلویزیون نصب کردم وقتی فشار میدهم تا install کنم میگوید اینتر را فشار بده میدهم میگوید please wait صبر میکنم بعد دو خط پشت سرهم مینویسد step1:no step2:no now press exit and restart tv این یعنی چه و باید چه کار کنم مدل تلویزیون ua40f6450میباشد
دوست عزیزنقل قول:
بعداز نصب یا همان install دکمه exit را زده و تلویزیون را خاموش و بعد از 2 دقیقه آن را روشن کنید ویجت samygo نصب شده ولی شما آن را نخواهید دید .
به پست اول مراجعه و آن را بطور دقیق مطالعه و از آن استفاده کنید.
سلام مهندس لینک اولی خرابه
دوست عزیزنقل قول:
بررسی کردم مشگلی ندیدم مشگلتان هرجا هست به آن قسمت اشاره کنید تا دوباره بررسی شود.
با سلام
ممنون از زحماتتون
من دو تا مشکل دارم، اول اینکه تلویزیونم سری H هست 48h6390، ولی راه حل شما برای سری E و F هست
دوم اینکه من قبلا( تاکید میکنم قبلا) یه برنامه خیلی خیلی مهم مربوط به کارم رو ضبط کردم، چطور میتونم اونو ببینم؟
لطفا راهنماییم کنید چون به شغلم و کارم مربوطه
سلام .میشه از روی کامپیوتر نرم افزار اسکایپ رو بریزم روی tv؟آخه چون هر کار میکنم وارد samsung apps نمیشه
در ضمن مدل TV
UA40ES7000/7770 هست روی TV جواب میده؟
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور باید وارد قسمت تنظیمات اسمارت هاب تان شده و ثبت نام کنید این کار را وقتی در منوی اسمارت هاب هستید از روی کنترول و کلید TOOLS انجام داده و پس ازثبت نام وارد منوی APPS شده و نرم افزار مربوطه را نصب کنید.
با سلام
مدل تلویزیون من ua40h6390 می باشد و همانند سایر مدل های دیگر فیلمهای ضبط شده توسط این tv نیز کد شده می باشد .
لطفا اگه برای این مدل نیز راه حلی همانند مدل های e , f وجود دارد اینجانب را راهنمایی فرمائید .:n28:
با سپاس
با سلام
من در قسمت app ها ویجیت skype را نصب ندارم و با اسمارت هاب هم نمی توانم ویجیت را از طریق اینترنت پیدا کرده و نصب کنم
آیا راهی هست که نرم افزار را ابتدا از طریق pc و اینترنت از سایت خاصی دریافت کنم و سپس بر روی فلش بریزم و بعد آن را نصب کنم ؟
در نهایت سوالم این است که من توسط تلویزیون هوشمند اشاره شده در پست قبلی هیچ نرم افزار خاصی را نصب ندارم و آن هم به دلیل آپدیت کردن تلویزیون اتفاق افتاد حالا چطور می تونم نرم افزار های گفته شده را نصب کنم ؟
با سپاس :n21:
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه نرم افزار ریشه کردن تلویزیون مر بوط به سری h به دلایلی موجود و قابل دسترس نیست و شما نمی توانید از این روش استفاده کنید در صورت دسترس قرار گرفتن حتما در پست اول آن را ویرایش خواهیم کرد.
سلامنقل قول:
خبری از راه حل برا سری h نشد ؟!
تلویزیون 48h6430 ، فیلم ضبط میشه ولی نمیتونم تو لپ تاپ بینمش و سیستم دستور فرمت فلش رو میده !:n13::n13::n13:
سلامنقل قول:
لطفا برای سری H یک فکری بکنید آخه به برخی از فیلم های ضبط شده توسط TV نیاز مبرم دارم
لطفا یک کمکی کنید
باسپاس
با سلام اگه ميشه راه ديگه اي پيدا كنيد اين راه خيلي طولانيه و بايد مداوم مودم با تلويزيون در ارتباط باشه